Jó reggelt! Korán kell kelni, így sokkal hosszabban élvezhető a vasárnap, ti meg átalusszátok?
Javíthatatlanok vagytok, de azért kaptok kávét, frissen lefőzve vár titeket.
Szép napot mára is

Szép napot mára is

Jó reggelt! Oké, kicsit belehúztam a melóba... de mindjárt bandáskenyér? Nem túlzás ez kicsit?
Főzök egy kávét, aztán meglátjuk!

Főzök egy kávét, aztán meglátjuk!
Bundáskenyér

Jó reggelt!! Várom már a napocskát friss kv-val
Jelenleg itt a tavacskánk partján a fakutya élezés a legjobb üzlet a kocsma mellett...... vihar remélem végre már elvonult.....

Jó reggelt! A hétfő dicsőítéshez remek kávét rittyentettem, mert nincsen péntek hétfő nélkül
Na jó, elég viharos volt a hétvége, a hét legyen nyugisabb.

szép estét.... ma nem is kvztam:( de nem is kelek korán egy hétig
Mindenkinek minden jót hétre

Remek reggelt!
Itt is volt minden,főleg eső meg "hajderménkű"
Megteszek mindent a jó idő érdekében,semmilyen kinti programot nem szerveztem
Kis szülinapozás meg ilyesmik a mai terv,persze tető alatt...
Jah,és csészével érkeztem persze
Itt is volt minden,főleg eső meg "hajderménkű"

Megteszek mindent a jó idő érdekében,semmilyen kinti programot nem szerveztem

Kis szülinapozás meg ilyesmik a mai terv,persze tető alatt...
Jah,és csészével érkeztem persze

Jó reggelt! Jó kis vihar volt az éjszaka, olyan, hogy már a gumicsizma is felesleges lett volna... De jó fej volt és megvárta míg végetér a szauna estünk
Az előrejelzés estére nem a szalonasütést támogatja, újratervezés... Minden esetre a kávé a szokott helyen és a megszokott utánozhatatlan optimizmussal gazdagon elérhető ma reggel is! Csészét mindenki hozzon, nem mosogatok

Öcsyke asszem igazad van :( sajnos! Hétvégre jön és ugy is marad nekem jövő vasárnapig
Kv bekészítve aki igényli fogyasszon bátran olyan betéttel amilyennel akar....

Sziasztok! A napozó ma reggelre beázott, javaslom a hangulatos ismerkedős kávézónkat. Mindent szabad de semmi nem kötelező
Ezt valahol hallottam és csak támogatni tudom.
Crazy a hétvégére milyen szabadtéri programot szerveztél, aminek köszönhetően/persze ez csak konteó/ Gumicsizma és esernyős felvonulás várható?

Crazy a hétvégére milyen szabadtéri programot szerveztél, aminek köszönhetően/persze ez csak konteó/ Gumicsizma és esernyős felvonulás várható?

Halihó !!Öcsyke merre is van az a NŐi napozó ?? :d betársulnék a kenéshez

Délutáni kávé beszürcsölve, rálesek a női napozóra hátha be kell kenni valakit naptejjel

Öcsyke :d éhes asszonyok ?? és jól lakva telitöltve távoznak ?? :d friss kv bekészítve.. aki igényli fogyassza
Szép napot! A minis titkárnő tud kedvet csinálni, hogy bemenjen az ember dolgozóba
Az ördög fogta a fejét, és valami őrült medvét hesegetett lázasan
Ezek szerint legutóbb amikor elvitt Ő vesztette el a partit, mert még mindíg fáj neki
A glory valami olyan hely lehet, ahová nem beszélgetni járnak a szexéhes emberek és asszonyok. Nem úgy mint ide

Az ördög fogta a fejét, és valami őrült medvét hesegetett lázasan

A glory valami olyan hely lehet, ahová nem beszélgetni járnak a szexéhes emberek és asszonyok. Nem úgy mint ide

Remek napot!
A hétfőt azért átugrom melóügyileg még..
Nem vitt el az ördög szerencsére
Öcsy megmentettél!Ő mire panaszkodhatott másnap?Elviszem én?
Szurkolok p.vakker hogy miniben és lengében menjen a titkárcsajszi,meg sok hajolgatós dolga akadjon
A hétfőt azért átugrom melóügyileg még..
Nem vitt el az ördög szerencsére

Öcsy megmentettél!Ő mire panaszkodhatott másnap?Elviszem én?

Szurkolok p.vakker hogy miniben és lengében menjen a titkárcsajszi,meg sok hajolgatós dolga akadjon

jo reggelt, indul a nap, kivancsi vagyok hogy a titkarnönk minibe jön e
Jó reggelt!!Qva hétfő elmarad ismét!!!Glorycaffe az olyan sorba Állós... le csapolós??? Érdekes lehet

Jó reggelt! Nyugi Crazy, este az ördöggel ittam, most tutira nem ér rá veled foglalkozni

Remek napot!
Üdv visszatérős Géza,aki nem volt sehol de mégis
A glorycafféhoz mi kell? Ha ingyé van és jó,akkor jöhet
Este kicsi koncertre menés a program cimboráékkal,holnap meg nyavajgás,hogy el akar vinni az ördög...
Majd kergessétek el vagy meg ha látjátok
Üdv visszatérős Géza,aki nem volt sehol de mégis

A glorycafféhoz mi kell? Ha ingyé van és jó,akkor jöhet

Este kicsi koncertre menés a program cimboráékkal,holnap meg nyavajgás,hogy el akar vinni az ördög...

Halihó Mindenki!!vissza tértem .... igaz nem voltam sehol.... é mindenhol voltam
gépet nem kapcsoltam igazán be.Mindenkinek kellemes hétvégét én még huzom az igát ... mert ugye előre megyünk... Kv letudva délbe teszek gfel frisset aki későn kel annak is...