Napot!
Ezt a hetet letoljuk,aztán megint egy kis pihi.
Meg is pörgetem
,hamarabb lemenjen
Ezt a hetet letoljuk,aztán megint egy kis pihi.
Meg is pörgetem

Jónapot!!!!Qva Hétfő letudva
Délutáni kora esti kv bekészítve

Jó reggelt!friss kv illat ébresztett
JÓérzés
sajnos vége a nyárnak számomra és holnaptól ujra meló... DE ha tudok többet leszek itt jelen
..

Jó reggelt! Korán kell kelni, így sokkal hosszabban élvezhető a vasárnap, ti meg átalusszátok?
Javíthatatlanok vagytok, de azért kaptok kávét, frissen lefőzve vár titeket.
Szép napot mára is

Szép napot mára is

Jó reggelt! Oké, kicsit belehúztam a melóba... de mindjárt bandáskenyér? Nem túlzás ez kicsit?
Főzök egy kávét, aztán meglátjuk!

Főzök egy kávét, aztán meglátjuk!
Bundáskenyér

Jó reggelt!! Várom már a napocskát friss kv-val
Jelenleg itt a tavacskánk partján a fakutya élezés a legjobb üzlet a kocsma mellett...... vihar remélem végre már elvonult.....

Jó reggelt! A hétfő dicsőítéshez remek kávét rittyentettem, mert nincsen péntek hétfő nélkül
Na jó, elég viharos volt a hétvége, a hét legyen nyugisabb.

szép estét.... ma nem is kvztam:( de nem is kelek korán egy hétig
Mindenkinek minden jót hétre

Remek reggelt!
Itt is volt minden,főleg eső meg "hajderménkű"
Megteszek mindent a jó idő érdekében,semmilyen kinti programot nem szerveztem
Kis szülinapozás meg ilyesmik a mai terv,persze tető alatt...
Jah,és csészével érkeztem persze
Itt is volt minden,főleg eső meg "hajderménkű"

Megteszek mindent a jó idő érdekében,semmilyen kinti programot nem szerveztem

Kis szülinapozás meg ilyesmik a mai terv,persze tető alatt...
Jah,és csészével érkeztem persze

Jó reggelt! Jó kis vihar volt az éjszaka, olyan, hogy már a gumicsizma is felesleges lett volna... De jó fej volt és megvárta míg végetér a szauna estünk
Az előrejelzés estére nem a szalonasütést támogatja, újratervezés... Minden esetre a kávé a szokott helyen és a megszokott utánozhatatlan optimizmussal gazdagon elérhető ma reggel is! Csészét mindenki hozzon, nem mosogatok

Öcsyke asszem igazad van :( sajnos! Hétvégre jön és ugy is marad nekem jövő vasárnapig
Kv bekészítve aki igényli fogyasszon bátran olyan betéttel amilyennel akar....

Sziasztok! A napozó ma reggelre beázott, javaslom a hangulatos ismerkedős kávézónkat. Mindent szabad de semmi nem kötelező
Ezt valahol hallottam és csak támogatni tudom.
Crazy a hétvégére milyen szabadtéri programot szerveztél, aminek köszönhetően/persze ez csak konteó/ Gumicsizma és esernyős felvonulás várható?

Crazy a hétvégére milyen szabadtéri programot szerveztél, aminek köszönhetően/persze ez csak konteó/ Gumicsizma és esernyős felvonulás várható?

Halihó !!Öcsyke merre is van az a NŐi napozó ?? :d betársulnék a kenéshez

Délutáni kávé beszürcsölve, rálesek a női napozóra hátha be kell kenni valakit naptejjel

Öcsyke :d éhes asszonyok ?? és jól lakva telitöltve távoznak ?? :d friss kv bekészítve.. aki igényli fogyassza
Szép napot! A minis titkárnő tud kedvet csinálni, hogy bemenjen az ember dolgozóba
Az ördög fogta a fejét, és valami őrült medvét hesegetett lázasan
Ezek szerint legutóbb amikor elvitt Ő vesztette el a partit, mert még mindíg fáj neki
A glory valami olyan hely lehet, ahová nem beszélgetni járnak a szexéhes emberek és asszonyok. Nem úgy mint ide

Az ördög fogta a fejét, és valami őrült medvét hesegetett lázasan

A glory valami olyan hely lehet, ahová nem beszélgetni járnak a szexéhes emberek és asszonyok. Nem úgy mint ide

Remek napot!
A hétfőt azért átugrom melóügyileg még..
Nem vitt el az ördög szerencsére
Öcsy megmentettél!Ő mire panaszkodhatott másnap?Elviszem én?
Szurkolok p.vakker hogy miniben és lengében menjen a titkárcsajszi,meg sok hajolgatós dolga akadjon
A hétfőt azért átugrom melóügyileg még..
Nem vitt el az ördög szerencsére

Öcsy megmentettél!Ő mire panaszkodhatott másnap?Elviszem én?

Szurkolok p.vakker hogy miniben és lengében menjen a titkárcsajszi,meg sok hajolgatós dolga akadjon

jo reggelt, indul a nap, kivancsi vagyok hogy a titkarnönk minibe jön e
Jó reggelt!!Qva hétfő elmarad ismét!!!Glorycaffe az olyan sorba Állós... le csapolós??? Érdekes lehet