te jó ég!
én beteg vagyok! hol van egy ilyen doktornő! a gyógyítására vágyok!
mondom bejövök oszt kiírom magamból a skót geci által okozott dühöt, erre a hülye tom kora reggel felbassza az idegemet!
utálom, mikor a mundér becsületét védi! elvtelenül! agyatlanul! /na de mit is várok Tőle!/ (Ez egy válasz sanyisanyi74 üzenetére (2007. 09. 13. csütörtök 09:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 13. csütörtök 09:10
én beteg vagyok! hol van egy ilyen doktornő! a gyógyítására vágyok!
mondom bejövök oszt kiírom magamból a skót geci által okozott dühöt, erre a hülye tom kora reggel felbassza az idegemet!
utálom, mikor a mundér becsületét védi! elvtelenül! agyatlanul! /na de mit is várok Tőle!/ (Ez egy válasz sanyisanyi74 üzenetére (2007. 09. 13. csütörtök 09:10), amit ide kattintva olvashatsz)

Te new1 a szex jelmezben a "kolleganő" cimét nem tudod,vagy legalább hol dolgozik?Istenien jól fogja a sztetoszkópot

Fred bátyám!
ilyen finoman is kevés ember adja a tudtomra, h egy pöcs vagyok!
Üdv ecséd: Jimmy (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 09. 13. csütörtök 09:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 13. csütörtök 09:25
ilyen finoman is kevés ember adja a tudtomra, h egy pöcs vagyok!
Üdv ecséd: Jimmy (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 09. 13. csütörtök 09:25), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (94621)

Szervusz surdikám! mindenben egyetértek! (miről is van szó?)
Engedd meg, hogy egyetértésem jeléül, átadjam (mint senior) a nappali díját számodra.
Az igazság bajnoka, és a fütyibajnok megtisztelő díjat. (nyelvbajnok is egyben, de olyant nem találtam)

Fred a piszkos
Engedd meg, hogy egyetértésem jeléül, átadjam (mint senior) a nappali díját számodra.
Az igazság bajnoka, és a fütyibajnok megtisztelő díjat. (nyelvbajnok is egyben, de olyant nem találtam)

Fred a piszkos
Szervusz surdikám! mindenben egyetértek! (miről is van szó?)

Fred a piszkos

Fred a piszkos
Surdikám ennyire reggel van még nálad?
Minden véleményeddel egyetéretek
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 09. 13. csütörtök 09:10), amit ide kattintva olvashatsz)
Minden véleményeddel egyetéretek

(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 09. 13. csütörtök 09:10), amit ide kattintva olvashatsz)

énnálam már kicsapták!
a doki eddig az igényességéről volt híres! és csatlakozott a macskoszmanhez az igénytelenségben!
ezt mivel kapcsolatban írtad: Macskoszal kapcsolatban nem értelek DE IGAZAD VAN?
vagy pont a fásyról van szó
a doki eddig az igényességéről volt híres! és csatlakozott a macskoszmanhez az igénytelenségben!
ezt mivel kapcsolatban írtad: Macskoszal kapcsolatban nem értelek DE IGAZAD VAN?

Nézd el dokinak,a kenőcsös ember macskoszt,macskosz dokit,még szerencse hogy nem vagyok köztük
Inkább élvezem a csajokat

Inkább élvezem a csajokat

énnálam már kicsapták!

énnálam már kicsapták!
(Ez egy válasz sanyisanyi74 üzenetére (2007. 09. 13. csütörtök 09:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 13. csütörtök 09:07

Szevasz surdi,Mindenben igazat adok neked(fásy),
Amúgy szépjó reggelt mindenkinek,
Adminok figyelem sanyisanyi74re lehet hogy ma elér egy tiltást?
Jó nappom van,megfialt a macskánk,tegnap megszületet a kiskutyám,a reggel egy jó dugással indult,a fúrumba se csapta ki nálam senki a biztositékot,
Jó nappom van,megfialt a macskánk,tegnap megszületet a kiskutyám,a reggel egy jó dugással indult,a fúrumba se csapta ki nálam senki a biztositékot,

Te new1 a szex jelmezben a "kolleganő" cimét nem tudod,vagy legalább hol dolgozik?Istenien jól fogja a sztetoszkópot
(Ez egy válasz new1 üzenetére (2007. 09. 13. csütörtök 08:04), amit ide kattintva olvashatsz)

Szevasz surdi,Mindenben igazat adok neked(fásy),
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 09. 13. csütörtök 08:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 13. csütörtök 08:59

deeee!
épp az, h igazán szeretlek és azt akarom, h Neked legyen a lehető legjobb! félretéve a saját érzéseim is!
épp az, h igazán szeretlek és azt akarom, h Neked legyen a lehető legjobb! félretéve a saját érzéseim is!
deeee!
épp az, h igazán szeretlek és azt akarom, h Neked legyen a lehető legjobb! félretéve a saját érzéseim is! (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 09. 12. szerda 16:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 12. szerda 16:24
épp az, h igazán szeretlek és azt akarom, h Neked legyen a lehető legjobb! félretéve a saját érzéseim is! (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 09. 12. szerda 16:24), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (21812)
Admin

Csak így odadobsz egy másiknak? Nem is szeretsz igazán

Jó reggelt, hűűű mennyi kaja

nagyon helyes.
jóreggelt! (Ez egy válasz Sonkás üzenetére (2007. 09. 13. csütörtök 07:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 13. csütörtök 07:47

jóreggelt! (Ez egy válasz Sonkás üzenetére (2007. 09. 13. csütörtök 07:47), amit ide kattintva olvashatsz)

Jóó reggelt le másztam már a fárol de még kell egy pár millió év hogy tovább fejlödhesek

Oda aztán minek???Ugy sem figyel rám senki akkor mit keresek olyan társaságba, ahol nem szivesen látnak???Nem látom értelmét bocsika
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 09. 12. szerda 17:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 12. szerda 17:06
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 09. 12. szerda 17:06), amit ide kattintva olvashatsz)

Eeeez jóóóó naaaaagy aaaasztal... nem csak étkezésre
Na mostmáraztán... tessék szíves lejelentkezni a megyében is

Na mostmáraztán... tessék szíves lejelentkezni a megyében is

Jóó reggelt le másztam már a fárol de még kell egy pár millió év hogy tovább fejlödhesek

Jó regg!

Szervusztok, kellemes napot mindenkinek!

lehetsz!
az utolsó cseppig
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 09. 13. csütörtök 06:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 13. csütörtök 06:35

fagyiiiiiiiiiiiiii
Lehetek önző dög?
A többiek még úgyis szunyálnak.. és hát... elolvad...

Lehetek önző dög?

fagyiiiiiiiiiiiiii
Lehetek önző dög?

Lehetek önző dög?

jóregg
hoztam én is valakinek biztos hogy izleni fog

Jóóó reggelt!
Reggeli...
Legyen szép napotok!

Reggeli...
Legyen szép napotok!