Nimfománia. Egy régi kollégám mesélte,hogy egy fárasztó nap után ,lefürdött és már ment is aludni. Arra ébredt,hogy az aktuális csaja rajta lovagol. -Te normális vagy? Nem látod hogy alszom?- vonta kérdőre.
-Alszol mi,a farkad meg áll!!-felelte a csajszi és nem is hagyta abba.
-Alszol mi,a farkad meg áll!!-felelte a csajszi és nem is hagyta abba.

Őőő...szerintem nekem többször is megvolt a hat lövés...
Mennyi időt veszünk alapul? 1 hét?

Szeva Crazy! Még az is jól hangzik!
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2023. 11. 20. hétfő 20:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 11. 20. hétfő 20:27

Őőő...szerintem nekem többször is megvolt a hat lövés...

Jó reggelt! Akkor legyen ez a mai kávé a hatlövetűnek ajánlva, hogy nehogy feledésbe merüljön
Lassan egyre szenilisebb leszek, mire a hatodikhoz érek az elsőt elfelejtem
ki emlékszik vissza hetekre

Lassan egyre szenilisebb leszek, mire a hatodikhoz érek az elsőt elfelejtem

Jó reggelt mindenkinek,szia Albert! Üdvözlet s nappaliban! Igyál egy kávét,nemcsak hatlövetűeknek főzte öcsy!
CsókolomCsókolom
Szabin vagyok és lemerültem az archivum bugyraiba
Aztán megijedtem, mert rámszóltam, hogy viselkedjél Katja, és dobtam egy kazal bundáskenyeret. A kandalló előtt van melegen tartva.
És az összes kávét megittam
Puszik ♥︎♥︎♥︎

Aztán megijedtem, mert rámszóltam, hogy viselkedjél Katja, és dobtam egy kazal bundáskenyeret. A kandalló előtt van melegen tartva.

Puszik ♥︎♥︎♥︎
Szia Katja!! Végre egy Nő a nappaliban!! Azaz végre a NŐ a nappaliban! Ki a franc bánja a kávét?
(Ez egy válasz LeonKatja üzenetére (2023. 11. 21. kedd 09:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 11. 21. kedd 09:28

CsókolomCsókolom
Puszik ♥︎♥︎♥︎

Puszik ♥︎♥︎♥︎
Sziasztok!!Ha kérhetem a bundás kenyeret kicsit hagyd szavtosabbra
ne süsd túl!!! Friss kv a délutánosoknak lefőzve ..

Jó reggelt! Az üres bundáskenyeres kosár helyére tettem friss kávét, a szokásos hétközepi lendülettel.
Katja ha nagyon lemerültél, szólj, lehajolunk érted és felemelünk. Tenyerünkön hordozunk, nyelvünkre veszünk
És mi is csak csókolunkcsókolunk
Kávéból és tesztoszteronból van bőven a nappaliban.
Szèp napot
Katja ha nagyon lemerültél, szólj, lehajolunk érted és felemelünk. Tenyerünkön hordozunk, nyelvünkre veszünk

Kávéból és tesztoszteronból van bőven a nappaliban.
Szèp napot

Jo reggelt.
Rendben.
Köszönöm.
(Ez egy válasz Kutyu14cm üzenetére (2023. 11. 21. kedd 06:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 11. 21. kedd 06:57
Rendben.
Köszönöm.

Jó reggelt mindenkinek,szia Albert! Üdvözlet s nappaliban! Igyál egy kávét,nemcsak hatlövetűeknek főzte öcsy!
Jó reggelt kívánok mindenkinek!
Szia Gyugyu és Albert! Ma nem terűleten dolgozom, ráérek nappalizni is
Kitartás azoknak a dolgozóknak akiknek a nyakukban a főnökük!

Szia Öcsy! Én dolgozom még most is,azért nem vagyok!!
Szep estet! Hat, jo lenne, ha most megjelenne a nappaliban egy fegyverbarat csajszi
(Ez egy válasz Kutyu14cm üzenetére (2023. 11. 20. hétfő 19:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 11. 20. hétfő 19:13

Ejha! Látod,ez az ami jóideje hiányzik a nappalinkból-egy fegyverbarát Csajszi! De hátha most újraéled a pálya! Szia Gyugyu! Örülünk,hogy be-benézel. Te milyen tipusú Hölgytársaságban "kávéznál"???
Szia! Vess egy pillantást Katja fotóira!! Te is sajnálni fogod,hogy ritkán kukkant be !
(Ez egy válasz A_Felszemu_Hatlovetu üzenetére (2023. 11. 22. szerda 17:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 11. 22. szerda 17:40

Szep estet! Hat, jo lenne, ha most megjelenne a nappaliban egy fegyverbarat csajszi

JÓ reggelt! Kutyu szólása miatt megnéztem jobban Katja képeit!Arra a véleményre jutottam Úgy süti a bundáskenyeret ahogy akarja...csak akarja !!
friss kv bekészítve...

Jó reggelt kívánok mindenkinek! Katja egyszerűen gyönyörű!

Jó reggelt! Ugye-ugye? Nagy hiba lett volna kihagyni!!!
Szia Kutyu, teljesen igazad van!