Vidám vasárnapot! Mindenki havat hány biztos 
  Kevesebbet kellett volna enni 

Én inkább dolgoztam és megvártam míg az eső eltakarítja. De csak nagy sarat csinált... Most várom a napot, hogy felszárítsa. Addig meglesem, hátha van széplány a közelben

Kevesebbet kellett volna enni 
 Én inkább dolgoztam és megvártam míg az eső eltakarítja. De csak nagy sarat csinált... Most várom a napot, hogy felszárítsa. Addig meglesem, hátha van széplány a közelben

Szép Napot! Kv bekészítve .... Este  irány a forróság kicsit.... Kellemes  hétvégét mindenkibe  
 !!! 

!!! 

Jó reggelt!

Jó reggelt, jó kávét! Előre szaladtam volna? Ég a tűz a kandallóban, mindenfelé esik a hó. Szerintem itt a tél 

Szép napot

Szép napot

Kukucs!!Öcsyke  kicsit előre szaladtálaz időben de így  se  rossz  
   Kátja  akkor ma is olyan  kvt készítek  be!!Kllemes napot  Mindenkinek ! (Katjaval kapcsolatban vannak  gondolataim de a jóneveltségem  meg tiltja hogy  ki  írjam magamból  )   

Kátja  akkor ma is olyan  kvt készítek  be!!Kllemes napot  Mindenkinek ! (Katjaval kapcsolatban vannak  gondolataim de a jóneveltségem  meg tiltja hogy  ki  írjam magamból  )   

Jó reggelt! Szóljon a csengettyű, ha már egyszer ideje van! Szerintem te csinálod jól Katja és átérzed a karácsony szellemét akár egész évben! Nagy kincs vagy a mai világban, nem véletlenül vigyázunk rád és hordozunk a tenyerünkön♡♡♡
Személy szerint imádom a havat, pláne ha ilyen gyönyörű hölgy küldi... fürödnék benne

Kávé a szokott helyen és az aktuális igényekhez igazítva ♡ecskésfahéjas. Fogyasszátok felelősséggel, de aztán ne panaazkodjatok, hogy szól a kriszmöszszong

Személy szerint imádom a havat, pláne ha ilyen gyönyörű hölgy küldi... fürödnék benne
 Kávé a szokott helyen és az aktuális igényekhez igazítva ♡ecskésfahéjas. Fogyasszátok felelősséggel, de aztán ne panaazkodjatok, hogy szól a kriszmöszszong
                	Haliho Kedvesek ♥︎♥︎♥︎
Nálunk tegnap égig érő hó esett, és beindult a karácsonyi vérem. Szerintem én vagyok az egyetlen elvetemült a világon, aki imádja a karácsonyi zenéket orrvérzésig, szezonban

Forraltbor a nappaliban tálalva, a havat küldöm hozzá ♡♡
Géza, ma együtt kávéztunk, mert én is fahéjaskávézok télen

Puszik ♡♡♡

Nálunk tegnap égig érő hó esett, és beindult a karácsonyi vérem. Szerintem én vagyok az egyetlen elvetemült a világon, aki imádja a karácsonyi zenéket orrvérzésig, szezonban
 Forraltbor a nappaliban tálalva, a havat küldöm hozzá ♡♡
Géza, ma együtt kávéztunk, mert én is fahéjaskávézok télen
 Puszik ♡♡♡
                	Öcsyke  amit  megosztottál  gondolatot az ide történő  belépéseddel kapcsolatban  csak helyeselni  tudom  
   Hasonló cipőben járunk  

:  Fahéjat  is  kevertem a  kvba.....  

Hasonló cipőben járunk  

:  Fahéjat  is  kevertem a  kvba.....  

A mai videóban igen mély érzelmeket táplál a csajszi a másik iránt 

Jó reggelt! Mint mindíg, reggel-kávé-gondolatok... Annyi okunk lenne szomorkodni, de nekem nem megy. Itt a nappaliban nem nagyon aktívak a hölgyek, el kell fogadjam, el kell fogadjuk. De ami fontos, az életben mindíg akad aki feldobja a napomat, vidáman és vérpezsdítően élettel teli és kacér. Szóval nincs hiányérzetem, nem azért nézek be ide reggelente. Csupán simán belefér, hogy kávézzunk egy jót azzal aki itt van virtuálisan.
Szép napot

Szép napot

Qva  hétfő !  Fele  végre  letudva    

És itt is van! Remek energiákkal vagyok feltöltődve, főztem vele kávét is. Senkit nem akarok rábeszélni, de kár kihagyni!

Jó kis vasárnap volt ez, végre izzadtunk is egy kicsit, jöhet az új hét!

Szép estét! Reggeli  kv  bekészítve.... indul megint a  qva  hétfő  lassan....

Vidámság kezdődik 

Mára vége a melónak is,és szerintem semmit fogok csinálni,esetleg nemsokat,meg eszek némi térfogatlevest is ebédre

Mára vége a melónak is,és szerintem semmit fogok csinálni,esetleg nemsokat,meg eszek némi térfogatlevest is ebédre

Vidám vasárnapot!  Kávé a jó hangulatért egy kis rum is van hozzá ínyenceknek.

GG-ufsz

faresz26
    	        	Dex