surdapapi eléggé kiábrándító 49 %-ot ért el!
hipp én első sorban nem az áruk miatt csinálom meg, hanem amiatt, h nagyon kevés után nem kellett majdnem ugyanannyit utánna dolgoznom.
na + szeretek barkácsolgatni, de ezt má kezdem únni! pláne ha vmit csinálok és nincs logika benne!
hipp én első sorban nem az áruk miatt csinálom meg, hanem amiatt, h nagyon kevés után nem kellett majdnem ugyanannyit utánna dolgoznom.
na + szeretek barkácsolgatni, de ezt má kezdem únni! pláne ha vmit csinálok és nincs logika benne!
Értelek, de én ilyenre nem mernék vállalkozni, nem vagyok ezermester, amihez értek az más terület. de jó ha meg tudod magad csinálni, nagyon sokat megtakarítasz vele, kurva drágán dolgoznak az iparosok, hogy az orruk essen le.
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 09. 20. csütörtök 10:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 20. csütörtök 10:54

és nálam nincs mesterember! saját magam csinálom. bár egy jó gázos kéne! mert a gáz az nálam tabu /no nem a bélgáz
/, ahhoz nem merek nyúlni!

most elszóltad magad: tom1019[VIP][ADMIN]
| 2007.09.13
Válasz tom1019 üzenetére
Hozzászólás jelentése az adminoknak
velem biztosan NEM vazzeg, a lányokat jobban szeretem..
ezek szerint a férfiakat se veted meg!
(Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2007. 09. 13. csütörtök 21:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 13. csütörtök 21:55
| 2007.09.13
Válasz tom1019 üzenetére
Hozzászólás jelentése az adminoknak
velem biztosan NEM vazzeg, a lányokat jobban szeretem..
ezek szerint a férfiakat se veted meg!

velem biztosan NEM vazzeg, a lányokat jobban szeretem...

és nálam nincs mesterember! saját magam csinálom. bár egy jó gázos kéne! mert a gáz az nálam tabu /no nem a bélgáz
/, ahhoz nem merek nyúlni!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 09. 20. csütörtök 10:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 20. csütörtök 10:51

Törölt felhasználó (94621)

Surda nem irigyellek nálam kettő hónapig tartott a kupi, néha a "disszidáláson" gondolkodtam, de utólag azt mondom megérte. jövőre mégegyszer majdnem ugyanez, azaz kettő szoba festés és egy parkettcsere, de az már lájtosabb lesz. föl a fejjel én is kibírtam.

nem lehet, h a neved nem jutott az eszedbe
vagy tuti részeg lehettél! -józanul akkora hibát, h házasodsz nem követhetsz el!
(Ez egy válasz sanyisanyi74 üzenetére (2007. 09. 13. csütörtök 17:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 13. csütörtök 17:19

vagy tuti részeg lehettél! -józanul akkora hibát, h házasodsz nem követhetsz el!

Igen a sajátom,templom,állunk a pap előtt és ott tartunk hogy kezdjük az esküvői szöveget.
Pap:én
s2:én..(nem jutott eszembe a fojtatás)
pap:(halkan súgva)a nevedet
s2:(nem hallotam mit mond ezért én hangosabban)mit?
pap:(kicsit bosszusan)mond már a nevedet
s2:(mostmár hangosan)a nevemet kell mondani
pap:(most már teljesen ideges)igen!
s2:(leeset a tantusz)igen és mondtam a nevem
De ekkora már nevetet a násznép,de utána már minden ment gördülékenyen,
Pap:én
s2:én..(nem jutott eszembe a fojtatás)
pap:(halkan súgva)a nevedet
s2:(nem hallotam mit mond ezért én hangosabban)mit?
pap:(kicsit bosszusan)mond már a nevedet
s2:(mostmár hangosan)a nevemet kell mondani
pap:(most már teljesen ideges)igen!
s2:(leeset a tantusz)igen és mondtam a nevem
De ekkora már nevetet a násznép,de utána már minden ment gördülékenyen,
Surda nem irigyellek nálam kettő hónapig tartott a kupi, néha a "disszidáláson" gondolkodtam, de utólag azt mondom megérte. jövőre mégegyszer majdnem ugyanez, azaz kettő szoba festés és egy parkettcsere, de az már lájtosabb lesz. föl a fejjel én is kibírtam.
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 09. 20. csütörtök 10:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 20. csütörtök 10:48

te jó isten!
én még csak reménykedek az ilyen rendben!
ugyan a cociális helységek és a gyerekszoba lesz csinálva, de a többi helység tele pakolva a többi "melléktermékeivel".
a konyhát is csinálni kéne, de semmi kedvem hozzá! lehet rábeszélem a zasszonyt, h várjuk + az ablakcserét, mert akkor tuti, h kell festeni!!!
no menek visszaolvasom az elmaradást!
ugyan a cociális helységek és a gyerekszoba lesz csinálva, de a többi helység tele pakolva a többi "melléktermékeivel".
a konyhát is csinálni kéne, de semmi kedvem hozzá! lehet rábeszélem a zasszonyt, h várjuk + az ablakcserét, mert akkor tuti, h kell festeni!!!
no menek visszaolvasom az elmaradást!
te jó isten!
no menek visszaolvasom az elmaradást! (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 09. 20. csütörtök 10:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 20. csütörtök 10:35
no menek visszaolvasom az elmaradást! (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 09. 20. csütörtök 10:35), amit ide kattintva olvashatsz)

Szia surda! vége a nagy munkának, már csak az apró munkák vannak, lassan helyreáll a rend. A por beette magát mindenhova, tegnap az asztalon raktam rendet. Itt csak ablakcsere volt a nappaliban, de ez is elég volt ahhoz, hogy mindent szét kellett szednem, kiporszívózni, majd összerakni. meg is örökítettem, mert sokat dolgoztam, mire rend lett.
innen fórumozok:
innen fórumozok:

Akkor ezek szerint te rendszeresen bepukizol a takaró alá
Egyébként pedig tényleg nem gáz szerintem, persze jó ha az ember nem az első héten mutatja be a fingó tudományát, de egy idő után nem érezném kellemetlennek, ha az ember beereszt egy-egy békegalambot a takaró alá. (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 09. 19. szerda 20:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 19. szerda 20:24

Egyébként pedig tényleg nem gáz szerintem, persze jó ha az ember nem az első héten mutatja be a fingó tudományát, de egy idő után nem érezném kellemetlennek, ha az ember beereszt egy-egy békegalambot a takaró alá. (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 09. 19. szerda 20:24), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (21812)
Admin

Ha abból indulok ki, amit írtál, akkor egy bableveses ebéd után a vécén töltöd az estédet.
Mennyi ideig tartott a leghosszabb kapcsolatod (vagy esetleg most épp abban vagy benne...)?
Mennyi ideig tartott a leghosszabb kapcsolatod (vagy esetleg most épp abban vagy benne...)?
Szia surda! vége a nagy munkának, már csak az apró munkák vannak, lassan helyreáll a rend. A por beette magát mindenhova, tegnap az asztalon raktam rendet. Itt csak ablakcsere volt a nappaliban, de ez is elég volt ahhoz, hogy mindent szét kellett szednem, kiporszívózni, majd összerakni. meg is örökítettem, mert sokat dolgoztam, mire rend lett.
innen fórumozok:
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 09. 20. csütörtök 10:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 20. csütörtök 10:02
innen fórumozok:

szeva hippi!
mi ez a kihaltság?
túl vagy má a felújításon?
nálunk az idén nem lesz semmi az ablak cseréből
úgyhogy most megcsinálom a gyerekszobát /a cociális helységeket má +csinyátam/ jövőre meg megint csinálhatom! kapja bé a közös Bőhmünk!
gyuri felénk nem tucc egy +bízható konvektor + vízmelegítő szerelőt?
mi ez a kihaltság?

gyuri felénk nem tucc egy +bízható konvektor + vízmelegítő szerelőt?
szeva hippi!
mi ez a kihaltság?
úgyhogy most megcsinálom a gyerekszobát /a cociális helységeket má +csinyátam/ jövőre meg megint csinálhatom! kapja bé a közös Bőhmünk!
gyuri felénk nem tucc egy +bízható konvektor + vízmelegítő szerelőt? (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 09. 20. csütörtök 09:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 20. csütörtök 09:36
mi ez a kihaltság?

gyuri felénk nem tucc egy +bízható konvektor + vízmelegítő szerelőt? (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 09. 20. csütörtök 09:36), amit ide kattintva olvashatsz)

Kellemes napot, szervusztok!
Válasz Charlotte kérdéseire:
1) Orgazmus érintés nélkül:
ezt nehezen tudom elképzelni, kell a fizikai kontaktus, nem emlékszem ilyenre, de olyan bizosan volt, hogy álltam közel hozzá
2) Egy ruhadarab, amihez a párotok ragaszkodik
ha nagyon ragaszkodik, letépem róla
3) Cirkusz (nem veszekedés...)
az egész világ az, a kedvenc attrakcióm hö-hö azt most nem írnám ide le
4) Egyszerű de nagyszerű játékok
sötétben egy jó csajjal tapogatóst játszani, különösebb kelléket sem igényel
Legyen szép napotok!
ezt nehezen tudom elképzelni, kell a fizikai kontaktus, nem emlékszem ilyenre, de olyan bizosan volt, hogy álltam közel hozzá
Legyen szép napotok!
lányok:
a hírességekbe Sharon Stone híres jelenete van a Basic Instic-ből
Ti voltatok már hasonló helyzetbe/ill. el bírjátok képzelni magatokat ilyen helyzetbe?
azaz: miniben bugyi nélkül voltatok már társaságba /utcán, mozgólépcsőn, függőfolyosón stb/, ill. kipróbálnátok milyen helyzet ez?
ill. ha volt részetek ilyenben és látjátok vki észre vett annak szándékosan többet mutattatok/mutatnátok-e?
a hírességekbe Sharon Stone híres jelenete van a Basic Instic-ből
Ti voltatok már hasonló helyzetbe/ill. el bírjátok képzelni magatokat ilyen helyzetbe?
azaz: miniben bugyi nélkül voltatok már társaságba /utcán, mozgólépcsőn, függőfolyosón stb/, ill. kipróbálnátok milyen helyzet ez?
ill. ha volt részetek ilyenben és látjátok vki észre vett annak szándékosan többet mutattatok/mutatnátok-e?
Kellemes napot, szervusztok!
Legyen szép napotok!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 09. 20. csütörtök 08:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 20. csütörtök 08:22
Legyen szép napotok!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 09. 20. csütörtök 08:22), amit ide kattintva olvashatsz)
Admin

Mai témák:
1) Orgazmus érintés nélkül
Volt már olyan veletek, hogy kizárólag a beszélget közben elhangzott dolgoktól és/vagy látványtól elélveztetek?
Van egy ruhadarab, amit a párotok szeret, de nektek nem tetszik. Őszintén megmondjátok és ezzel vállaljátok a kockázatot, hogy megsértődik, vagy nem szóltok egy szót sem, vagy valamilyen megoldás a két véglet között?
Szeretitek a cirkuszt? Mi a kedvenc attrakciótok? Volt nagyon emlékezetes előadás, amit láttatok?
Épp buborékot fújok a gyereknek. Ennél jobb szórakozás nincs a világon. Emlékeztek gyerekkorotokból ilyen játékra?
Pl. gombpörgetés (zúgó hangot ad), gumizás (amikor 3 lány ugrál egy hosszú gumin), madzagátadás egymásnak különböző formációkkal...
Volt már olyan veletek, hogy kizárólag a beszélget közben elhangzott dolgoktól és/vagy látványtól elélveztetek?
Van egy ruhadarab, amit a párotok szeret, de nektek nem tetszik. Őszintén megmondjátok és ezzel vállaljátok a kockázatot, hogy megsértődik, vagy nem szóltok egy szót sem, vagy valamilyen megoldás a két véglet között?
Szeretitek a cirkuszt? Mi a kedvenc attrakciótok? Volt nagyon emlékezetes előadás, amit láttatok?
Épp buborékot fújok a gyereknek. Ennél jobb szórakozás nincs a világon. Emlékeztek gyerekkorotokból ilyen játékra?
Pl. gombpörgetés (zúgó hangot ad), gumizás (amikor 3 lány ugrál egy hosszú gumin), madzagátadás egymásnak különböző formációkkal...

ez is a hivatalos megnevezése!
é smost veszem észre még nem is köszöntem!
reggelt!
Te gyurka a sok munka ártalmas az egészségre!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 09. 19. szerda 20:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 19. szerda 20:25
é smost veszem észre még nem is köszöntem!
reggelt!
Te gyurka a sok munka ártalmas az egészségre!

Admin

Jóvanna, igazad van, rosszul rögzült, de ha így nézzük, akkor az a füzet tulajdonképpen négyzetrácsos.
a tartós kapcsolat a kulcs kifejezés: általában elviszem olyan helyre ahol egyedül wok, de ha úgy sikerül nem csinálok belőle problémát.
engem nem zavar, ha elengedi. jót nevetünk rajta... (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 09. 19. szerda 17:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 19. szerda 17:04
engem nem zavar, ha elengedi. jót nevetünk rajta... (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 09. 19. szerda 17:04), amit ide kattintva olvashatsz)
Admin

Na ha már előkerült a fingás, jöjjön egy kérdés:
Tartós kapcsolatban fingani a másik előtt:
- gusztustalan
- igénytelenség
- a bizalom jele
- a megszokás jele
- normális
- vicces
- ciki
- egyéb...
Tartós kapcsolatban fingani a másik előtt:
- gusztustalan
- igénytelenség
- a bizalom jele
- a megszokás jele
- normális
- vicces
- ciki
- egyéb...

stimm, de én makaónak ösmerem!
(Ez egy válasz yanek77 üzenetére (2007. 09. 19. szerda 16:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 19. szerda 16:15

valamelyik életembe lehettem
a telefonálást nem is gondoltam egy unalmas iskolai előadásra viszon igen
*színre színt számra számot teszel, alsóra kettőt föl ászra kimaradsz,a hetesek dzsókerek, az nyer akinek nem marad lap a kezébe
nekem a hatvanhat is már magas mint a nyuszinak a szaxofon

*színre színt számra számot teszel, alsóra kettőt föl ászra kimaradsz,a hetesek dzsókerek, az nyer akinek nem marad lap a kezébe

politikai kérdések nem lehetnek, és a világnézetnél is óvatosan, mert túl "közel" van a pol.- hoz (ill. következtetni lehet belőle)!
a 1207-es, és hasonló kérdések nagyon jók!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 09. 20. csütörtök 08:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 20. csütörtök 08:12

a 1207-es, és hasonló kérdések nagyon jók!

Admin

Jó reggelt!
Miért kéne bárhová is vezetniük a kérdéseknek?
Amúgy szerintem két dologra jók:
- megismerni egymást, egymás véleményét, világnézetét, személyiségét,
- szórakozni, viccelődni, egyéb témákat előkeríteni és így kellemes társalgást kialakítani.
Ha folytatom a gondolatmenetedet a fizikatanárnőddel, akkor engem is valami gyakorlati dologgal kell leszerelned...
Szép napot mindenkinek!
- szórakozni, viccelődni, egyéb témákat előkeríteni és így kellemes társalgást kialakítani.
Ha folytatom a gondolatmenetedet a fizikatanárnőddel, akkor engem is valami gyakorlati dologgal kell leszerelned...

Szép napot mindenkinek!
Mai témák:

Jó reggelt!
Szép napot mindenkinek! (Ez egy válasz yanek77 üzenetére (2007. 09. 20. csütörtök 06:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 20. csütörtök 06:35

Szép napot mindenkinek! (Ez egy válasz yanek77 üzenetére (2007. 09. 20. csütörtök 06:35), amit ide kattintva olvashatsz)

nem vagy ezzel egyedül
te engem a fizika tanárnőmre emlékeztetsz aki mindig elméletből nyaggatott és csak ugy tudtam leszerelni ha minden gyakorlati eszközt megcsináltam neki kalorimétert elektrolizálót lámpáscsőből
a kérdéseid itt a nappaliba jók de hová vezetnek?

Jó reggelt...
Kb. erre futja ma is...sok a dolgom...túl fáradt...
Tartós kapcsolatban fingani a másik elött?
-elöfordulhat,csak ne csináljunk belöle sportot...néha...nm mindig..."wéletlenül" mehet az a pussíntás...

Kb. erre futja ma is...sok a dolgom...túl fáradt...

Tartós kapcsolatban fingani a másik elött?
-elöfordulhat,csak ne csináljunk belöle sportot...néha...nm mindig..."wéletlenül" mehet az a pussíntás...

nem vagy ezzel egyedül
te engem a fizika tanárnőmre emlékeztetsz aki mindig elméletből nyaggatott és csak ugy tudtam leszerelni ha minden gyakorlati eszközt megcsináltam neki kalorimétert elektrolizálót lámpáscsőből
a kérdéseid itt a nappaliba jók de hová vezetnek?
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 09. 19. szerda 23:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 19. szerda 23:28

Admin

Te is csak arra válaszolsz, amire épp kedved tartja...
Még mindig nem tudom, hogy 30 éves vagy-e és hogy volt-e igazán hosszú kapcsolatod.
De látom, az imidzs neked is fontos.
Azért a sok 'is', mert egyre inkább emlékeztetsz valakire, és kicsit túl sok a hasonlóság...
Ja igen, és mivel egyszer megkaptam priviben, hogy utálatos tulajdonságom a sejtetés, ezért leírom konkrétan, hogy Katicikára emlékeztetsz, sőt...
Még mindig nem tudom, hogy 30 éves vagy-e és hogy volt-e igazán hosszú kapcsolatod.
De látom, az imidzs neked is fontos.
Azért a sok 'is', mert egyre inkább emlékeztetsz valakire, és kicsit túl sok a hasonlóság...
Ja igen, és mivel egyszer megkaptam priviben, hogy utálatos tulajdonságom a sejtetés, ezért leírom konkrétan, hogy Katicikára emlékeztetsz, sőt...