Hihihihi
Bocs, hogy ennyire inaktív voltam, holnap még kevesebbet leszek.....
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 10. 09. kedd 17:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 10. 09. kedd 17:20

Bocs, hogy ennyire inaktív voltam, holnap még kevesebbet leszek.....

Törölt felhasználó (24620)

Nézzétek mit vettem hétvégén a pejacon.
Eredetileg unokaöcsémre gondolva vettem meg, aztán rájöttem, hogy túl sok az éles alkatrésze, és a nagybátyja különben is jobban élvezi
Eredetileg unokaöcsémre gondolva vettem meg, aztán rájöttem, hogy túl sok az éles alkatrésze, és a nagybátyja különben is jobban élvezi

A megyében a harmadik is a Tied lehetett volna...
Ha irtál volna ...
Ha ez volna, nem volna .... (Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 10. 09. kedd 15:52), amit ide kattintva olvashatsz)
Ha irtál volna ...
Ha ez volna, nem volna .... (Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 10. 09. kedd 15:52), amit ide kattintva olvashatsz)
Téged szívesen fogadlak bármikor, az illetőt viszont egyáltalán nem.
(Ez egy válasz édespille üzenetére (2007. 10. 09. kedd 19:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 10. 09. kedd 19:11

töröltem a háeszt. még van módom.
aztán fogadhatott volna kicsit több kedvességgel is ám, jóember! csak úgy...
aztán fogadhatott volna kicsit több kedvességgel is ám, jóember! csak úgy...
töröltem a háeszt. még van módom.
aztán fogadhatott volna kicsit több kedvességgel is ám, jóember! csak úgy... (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 10. 09. kedd 16:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 10. 09. kedd 16:35
aztán fogadhatott volna kicsit több kedvességgel is ám, jóember! csak úgy... (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 10. 09. kedd 16:35), amit ide kattintva olvashatsz)

hmm...
igaz, jobb ha nem mondok semmit.
szerintem isteni ez a gépállat!
Most is itt mászkál az asztalon
(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 10. 09. kedd 18:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 10. 09. kedd 18:05

Most is itt mászkál az asztalon

Wilika!
Te kajak gyagyás wagy...
...a párom jót newetett rajta...
Te kajak gyagyás wagy...

Wilika!
Te kajak gyagyás wagy...
...a párom jót newetett rajta...
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 10. 09. kedd 17:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 10. 09. kedd 17:20
Te kajak gyagyás wagy...

hmm...
Nem tudom, de ma kétszer is nagyon megdicsért az ÁMI (általános mérnöki ismeretek) tanár, viszont a fizika ZH-ban nem tudom, hogy megütöttem-e a kettest. X(
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 10. 08. hétfő 13:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 10. 08. hétfő 13:47
Törölt felhasználó (21812)
Admin

Barátnőre értettem a kérdés.
Mit takar a sikeresség fogalma nálad?
Ez kérdés a többieknek is.

Fúúúh, pont ma (mérnökis ismeretek gyakorlaton) volt egy ilyen fantasztikus fantáziaképem, amint bohócokat zárnak gázkamrába, és én épp az üvegen keresztül figyelem, ahogy elkezdjük beengedni a gázt.
Ez felér egy performance-szal.
A báránykák jó fejek.
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 10. 09. kedd 08:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 10. 09. kedd 08:26

Ez felér egy performance-szal.
A báránykák jó fejek.

Admin

Jó reggelt!
Cirkusz lesz nálunk (nem a veszekedés).
Tele van a sportpálya melletti placc pónilovakkal, kecskékkel, bárányokkal, tevékkel, lámákkal.
Kár, hogy a lányom fél a bohócoktól, különben elvinném.
Na, megyünk állatokat nézni.
Szép napot!
Tele van a sportpálya melletti placc pónilovakkal, kecskékkel, bárányokkal, tevékkel, lámákkal.
Szép napot!
Szép napot nappalisok!
Negatív rekord...
Enyém ma a 4-ik hsz!!!
Negatív rekord...
Enyém ma a 4-ik hsz!!!

jóreggelt!
jó a kolbászos képed.
természetesen még fébehajtva,jól áll a kezedbe,illik hozzád
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 10. 09. kedd 08:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 10. 09. kedd 08:26
jó a kolbászos képed.
természetesen még fébehajtva,jól áll a kezedbe,illik hozzád

Admin

Jó reggelt!
Szép napot!
Szép napot!
Jó reggelt!
Szép napot!
Szép napot!
Őszies jó reggelt kívánok mindannyiotoknak!

Sikeresség???
Hmm...ha beteljesülnének az álmaim...90%-ban meg wan...a párom csodálatos a szexben...a mindennapi életben meg jól csiszolódunk egymáshoz...egyre mélyebb és teljesebb a kapcsolatunk...
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 10. 08. hétfő 13:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 10. 08. hétfő 13:47
Hmm...ha beteljesülnének az álmaim...90%-ban meg wan...a párom csodálatos a szexben...a mindennapi életben meg jól csiszolódunk egymáshoz...egyre mélyebb és teljesebb a kapcsolatunk...

Admin

Barátnőre értettem a kérdés.

Jaaa...oda is küldhetem????...priwit akartam a goldenen küldeni...de az nm megy...de akkor oda küldöm máskép...bocsánat!
Hájájájáj...lálálálá...wégig űwöltettem a Bódi Gusztiékat a kocsiban haza felé...asszem még nm múlt el a hatása...
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 10. 08. hétfő 16:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 10. 08. hétfő 16:48
Hájájájáj...lálálálá...wégig űwöltettem a Bódi Gusztiékat a kocsiban haza felé...asszem még nm múlt el a hatása...

úgy csinálsz, mintha nem tudnád a mailcímemet...
sikeresség: általános fogalom...siker a munkában, az élet nagy dolgaiban, elismertség sok téren, a környezet általános szimpátiája
ha így nézzük, akkor én sikeres vagyok
ha a partnernek ez nincs meg, akkor egy idő után zavarni fogja az én sikerem, és mentális problémákat okoz neki...vagyis szerintem nem közvetlenül a sikertelenség a baj, hanem az ebből következő lelki nyavalyák ölik meg a kapcsolatot
sikeresség: általános fogalom...siker a munkában, az élet nagy dolgaiban, elismertség sok téren, a környezet általános szimpátiája

ha a partnernek ez nincs meg, akkor egy idő után zavarni fogja az én sikerem, és mentális problémákat okoz neki...vagyis szerintem nem közvetlenül a sikertelenség a baj, hanem az ebből következő lelki nyavalyák ölik meg a kapcsolatot
Ha, valakit érdekel, a pénz addig érdekel, amíg normális fedél, autó, életszinvonal, semmi nélkülözés nincs. Most van. Nem ismerem a nyaralás, a havi kozmetika, szoli, körömépítés, fogalmát. A vágyott színházi előadásokat, koncerteket, családi nyaralást, sőt az új ruha fogalmát sem. A jó könyv csak álom, talán könyvtárban, ha megvan. Több könyvem van, mint nekik!
És a szexpartnerek, partnerek, mindegyik gyökér volt, és jóindulatommal visszaélt!
És a szexpartnerek, partnerek, mindegyik gyökér volt, és jóindulatommal visszaélt!
úgy csinálsz, mintha nem tudnád a mailcímemet...
ha a partnernek ez nincs meg, akkor egy idő után zavarni fogja az én sikerem, és mentális problémákat okoz neki...vagyis szerintem nem közvetlenül a sikertelenség a baj, hanem az ebből következő lelki nyavalyák ölik meg a kapcsolatot (Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 10. 08. hétfő 12:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 10. 08. hétfő 12:28

ha a partnernek ez nincs meg, akkor egy idő után zavarni fogja az én sikerem, és mentális problémákat okoz neki...vagyis szerintem nem közvetlenül a sikertelenség a baj, hanem az ebből következő lelki nyavalyák ölik meg a kapcsolatot (Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 10. 08. hétfő 12:28), amit ide kattintva olvashatsz)

Noh...nmtom de nm tudok küldeni üzenetet...asszem a régebbi werió "kicsit" eccerübb wót...(tanácstalanság)
Wagy én waok béna!!!
Hmmm...????
Wagy én waok béna!!!
Hmmm...????
én is csak azt mondtam hogy akkor lennék igazán sikeres
hol vagyok én attól?
álmodni még lehet azt a "fogalmat"
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 10. 08. hétfő 14:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 10. 08. hétfő 14:30

Admin

No várj csak! A csajszi azért miért pisszenjen, ha más lányok mosolyognak rád??? Azért nem szoktunk pisszenni.
Ellenben, ha te visszamosolyogsz...
(Na, akkor tőlem lehet akármilyen alfahím az illető, azt akkor sem tűrném szó nélkül.)
(Na, akkor tőlem lehet akármilyen alfahím az illető, azt akkor sem tűrném szó nélkül.)
No várj csak! A csajszi azért miért pisszenjen, ha más lányok mosolyognak rád??? Azért nem szoktunk pisszenni.