Halihóóó! Kisütött a nap is mára!
Noki sose bánd, még nem tudod miről maradtál le
Bár ott tartanánk, hogy lecsúszol rólam
Egyenlőre a rácsúszást kéne összehoznunk
A szerelem már csak ilyen... néha jó elmerülni benne...
Nálunk minden rendben, jó kis csavargós nyarunk volt, végig pucérkordtunk egy csomó tavat
A héten kiderült, mégsem lesz mindig meleg, így sokan most keresnek kályha javítás/építés kapcsán. Nem unatkozom...
Hiányoztál ám.... (Ez egy válasz Nokedlee üzenetére (2024. 09. 16. hétfő 20:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 09. 16. hétfő 20:29
Noki sose bánd, még nem tudod miről maradtál le

A szerelem már csak ilyen... néha jó elmerülni benne...
Nálunk minden rendben, jó kis csavargós nyarunk volt, végig pucérkordtunk egy csomó tavat

A héten kiderült, mégsem lesz mindig meleg, így sokan most keresnek kályha javítás/építés kapcsán. Nem unatkozom...
Hiányoztál ám.... (Ez egy válasz Nokedlee üzenetére (2024. 09. 16. hétfő 20:29), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok
Szánombánom, öcsy most rólad lecsúsztam
Szerelem....pff....önpusztító egy valami az
Nade meséljetek, ki hogy van errefelé?

Sziasztok

Szebb napot Mindenkinek !!
a qva hétfő elmaradt ma nekem
csak az eső zavar már kicsit... :( KV készlet frissitve !! Tea kicsit feldobva rummal.....

Szép hétfőt! Kávé kis esernyőcskével, minden korty aranyat ér!
Én is itt voltam,csak a háttérben vízköveztem a kávéfőzőt!

Szép napot Mindenkinek!! Öcsyke ha eljutsz szaunába izzadj helyettem is kicsit
sajnos melo van ma is estig :( igy kilőve a szauna program (Is) viszont készítettem finom fűszeres illatos kvt nektek!!!

Jó reggelt! A kávé ma reggel is csak a pozitív gondolatokat tudta előhozni. Végre ki tudtam próbálni a katalógus szerint nagyon sok esőt kibíró viharkabátomat. A hét elején még gondolkodtam a zuhanyzóban, de a természet megsegített
De remélem nem csak miattam esik, mert akkor futócipőre is szükségem lesz
Szép napot, este lehet szauna is lesz. Ha mégse a jakuzzis mozizás

De remélem nem csak miattam esik, mert akkor futócipőre is szükségem lesz

Szép napot, este lehet szauna is lesz. Ha mégse a jakuzzis mozizás

Kellemes kedvenc napot! Nomeg persze hétvégét!
Örülök a hétvégének,eléggé testileg-lelkileg kimerítő seggfej hét volt,pocsék idővel.Hét elején rövidnaci és trikóban olvasva,még nem akartam elhinni hogy mára 8 fok lesz...hát ez az időjárás bármire képes már tényleg
Örülök a hétvégének,eléggé testileg-lelkileg kimerítő seggfej hét volt,pocsék idővel.Hét elején rövidnaci és trikóban olvasva,még nem akartam elhinni hogy mára 8 fok lesz...hát ez az időjárás bármire képes már tényleg

Jó napot ! Didergős a délután mindenkienk? Bujjatok össze kicsit majd kimelegszetek...Kv bekészítve..
Jó reggelt! Integetős kávé aktív, irány Sárvár. Az időjárást elnézve nem fogom szárazon megúszni

Jó reggelt! Kispénteki üdvözletem! Kávé is készen van, már csak inni kell.
Holnap Crazyföld felé is járok hajnalban, aztán Noki felé. Üzentem neki, de nagyon szerelmes lehet, nem jár felénk a nappaliban.
Aztán kicsi Balaton nézés az esőben
Szép napot nézést mindenkinek, ne hagyjátok ki! Hajnalban még szép csillagos volt az ég, de mondják, hogy pár napig ilyen nem lesz most...
Holnap Crazyföld felé is járok hajnalban, aztán Noki felé. Üzentem neki, de nagyon szerelmes lehet, nem jár felénk a nappaliban.
Aztán kicsi Balaton nézés az esőben

Szép napot nézést mindenkinek, ne hagyjátok ki! Hajnalban még szép csillagos volt az ég, de mondják, hogy pár napig ilyen nem lesz most...

JÓ reggelt!! Éles átmenet a mai reggel a mult hetihez képest
11 fokot is láttam regggel ahőmérön
majdnem jol jártam.... kirázott a hideg
kv forró tea bekészítve !!!

Napot!
Háát....
A nyári záporokat bírom,meg utána az "eső illatot",de ez most egy kicsit sem olyan..sitty-sutty ~20 fokkal hidegebb és viharos szelek,meg persze ilyenkor van mindenhová mászkálásom és napi 6x bőrig ázás,így nem kedvelem
Háát....

Jó reggelt! A kávé esernyős díszítéssel a hét sztárja. Én szeretem az esőt, ilyenkor még nem is hideg szerencsére. Ti szerettek esőben sétálni?
qva hétfő letudva
ejjeli kv frissitve.... megint magammal találkoztam a nappaliban :( csajok hahóóóóó

qva hétfő letudva
é
jjeli kv frissitve.... megint magammal találkoztam a nappaliban :( csajok hahóóóóó

Kukucs ismét
éjjeli kv bekészítve ... örömmel látom öcsyke mellett crazy is vissza tért
csajok még mindig el vannak nyomva valahol ???
qva hétfő kicsit korábban kezdődik ma nekem....

qva hétfő kicsit korábban kezdődik ma nekem....

Köszí!

Sütöttem bundáskenyeret és nem ettem meg mindet, mert gondolok rátok