Nah,meló eleresztve egy rövid időre
Csak egy napos hétvégém lesz,így besűrítek mindent.Széplányt keresek itthon,ez menni fog,szauna meg ilyesmi dolgokra majd imprózok valamit

Csak egy napos hétvégém lesz,így besűrítek mindent.Széplányt keresek itthon,ez menni fog,szauna meg ilyesmi dolgokra majd imprózok valamit

Na így kell ezt csinálni, meló letudva jöhet a szórakozás. De előbb egy sajtos tejfölös lángos fokhagymával

Jo reggelt mindenkinek
Mi a helyzet?
Fő a kv

Mi a helyzet?
Fő a kv

Jó reggelt mindenkinek! Végre péntek! Délután kezdődik a hétvége!
Én is jó reggelt! Géza köszi a kávét, nem porosodott meg
Keddig áthelyeztem a székhelyemet Orfűre, ide küldjétek a széplányokat. Tervben van, hogy leteszteljük Hertelendet is. A szauna és széplány ügyben is
Ma azért egy kis meló a környéken, nehogy azt gondoljátok egy Kályhás csak utazgat folyton kedvére.
Szép napot

Keddig áthelyeztem a székhelyemet Orfűre, ide küldjétek a széplányokat. Tervben van, hogy leteszteljük Hertelendet is. A szauna és széplány ügyben is

Ma azért egy kis meló a környéken, nehogy azt gondoljátok egy Kályhás csak utazgat folyton kedvére.
Szép napot

Jó reggelt!Végre Péntek
nem kicsi hanem rendes
és az sem az hanaem análbarát
!!Kv bekészítve
(asszem szükség lesz rá .)

Sziasztok, vidám napot! Kispéntek, egy jó káve, süt a nap és befagyott a seggünk reggel. Már csak a széplányokra kéne rátalálni, mintha bújkálnának, nem szeretnék ha udvarolunk nekik. Néha abbahagyhatnák a házimunkát és élvezhetnék ahogy tenyerünkön hordozzuk őket. Nem adom fel tudom mennyire hiányzik a világból a nők megbecsülése, megérdemlik.
Szia Kutyu, teljesen igazad van!

Jó reggelt! Ugye-ugye? Nagy hiba lett volna kihagyni!!!
Jó reggelt kívánok mindenkinek! Katja egyszerűen gyönyörű!

JÓ reggelt! Kutyu szólása miatt megnéztem jobban Katja képeit!Arra a véleményre jutottam Úgy süti a bundáskenyeret ahogy akarja...csak akarja !!
friss kv bekészítve...

Szia! Vess egy pillantást Katja fotóira!! Te is sajnálni fogod,hogy ritkán kukkant be !
(Ez egy válasz A_Felszemu_Hatlovetu üzenetére (2023. 11. 22. szerda 17:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 11. 22. szerda 17:40

Szep estet! Hat, jo lenne, ha most megjelenne a nappaliban egy fegyverbarat csajszi

Szep estet! Hat, jo lenne, ha most megjelenne a nappaliban egy fegyverbarat csajszi
(Ez egy válasz Kutyu14cm üzenetére (2023. 11. 20. hétfő 19:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 11. 20. hétfő 19:13

Ejha! Látod,ez az ami jóideje hiányzik a nappalinkból-egy fegyverbarát Csajszi! De hátha most újraéled a pálya! Szia Gyugyu! Örülünk,hogy be-benézel. Te milyen tipusú Hölgytársaságban "kávéznál"???
Szia Öcsy! Én dolgozom még most is,azért nem vagyok!!
Szia Gyugyu és Albert! Ma nem terűleten dolgozom, ráérek nappalizni is
Kitartás azoknak a dolgozóknak akiknek a nyakukban a főnökük!

Jó reggelt kívánok mindenkinek!
Jo reggelt.
Rendben.
Köszönöm.
(Ez egy válasz Kutyu14cm üzenetére (2023. 11. 21. kedd 06:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 11. 21. kedd 06:57
Rendben.
Köszönöm.

Jó reggelt mindenkinek,szia Albert! Üdvözlet s nappaliban! Igyál egy kávét,nemcsak hatlövetűeknek főzte öcsy!
Jó reggelt! Az üres bundáskenyeres kosár helyére tettem friss kávét, a szokásos hétközepi lendülettel.
Katja ha nagyon lemerültél, szólj, lehajolunk érted és felemelünk. Tenyerünkön hordozunk, nyelvünkre veszünk
És mi is csak csókolunkcsókolunk
Kávéból és tesztoszteronból van bőven a nappaliban.
Szèp napot
Katja ha nagyon lemerültél, szólj, lehajolunk érted és felemelünk. Tenyerünkön hordozunk, nyelvünkre veszünk

Kávéból és tesztoszteronból van bőven a nappaliban.
Szèp napot

Sziasztok!!Ha kérhetem a bundás kenyeret kicsit hagyd szavtosabbra
ne süsd túl!!! Friss kv a délutánosoknak lefőzve ..

Szia Katja!! Végre egy Nő a nappaliban!! Azaz végre a NŐ a nappaliban! Ki a franc bánja a kávét?
(Ez egy válasz LeonKatja üzenetére (2023. 11. 21. kedd 09:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 11. 21. kedd 09:28

CsókolomCsókolom
Szabin vagyok és lemerültem az archivum bugyraiba
Aztán megijedtem, mert rámszóltam, hogy viselkedjél Katja, és dobtam egy kazal bundáskenyeret. A kandalló előtt van melegen tartva.
És az összes kávét megittam
Puszik ♥︎♥︎♥︎

Szabin vagyok és lemerültem az archivum bugyraiba

Aztán megijedtem, mert rámszóltam, hogy viselkedjél Katja, és dobtam egy kazal bundáskenyeret. A kandalló előtt van melegen tartva.
És az összes kávét megittam

Puszik ♥︎♥︎♥︎