Szép reggelt, egy várakozás teljes hét kezdetén.
Jó reggelt! De jó is volt az este, de még jobb öt óra alvás után hétfő reggel itt kávézni
Valahogy csak el kell indítani ezt a hetet is. A jó kis hetet támogató kávét bekészítettem, mint mindíg, fogyasszátok felelőséggel. Aztán ne panaszkodjatok ha túl jól sikerült
Én mindent megtettem, már hidetést is feladtam kályha és kandalló karbantartásra háziasszonyoknál
Ki mit tesz, hogy jó legyen a hete, hagy tanuljunk!
Szép napot

Én mindent megtettem, már hidetést is feladtam kályha és kandalló karbantartásra háziasszonyoknál

Ki mit tesz, hogy jó legyen a hete, hagy tanuljunk!
Szép napot

Szép vasárnap estét! Mi zárásként estére megyünk egy szuper társaságba szaunázni. Ki hogyan zárja a hetet?
Bonniékból kinézem, hogy nem unatkoznak
Már eddig is sok izgalmas pillanatukat osztották meg, csendben szurkoltam az első hármasukhoz is, de meg is érte
Így estére egy kis Tokaji szamorodnit tudok kínálni annak aki nem vezet, nem várandós és nem is megy szaunázni
Szóval szépet nektek!
Bonniékból kinézem, hogy nem unatkoznak

Így estére egy kis Tokaji szamorodnit tudok kínálni annak aki nem vezet, nem várandós és nem is megy szaunázni

Szóval szépet nektek!
Remek napot!
Üdv nálunk bonni.clidék
kávéval tudok csak kínálni,viszont az csudajó.Remélem szeretitek.
Minden más elfogyott,pisztácia meg ugye nem is volt
Üdv nálunk bonni.clidék

Minden más elfogyott,pisztácia meg ugye nem is volt

Sziasztok. Szép napot mindenkinek
Sziasztok, kellemes hétvégét kívánok mindenkinek!

Üdv!
Nahát Öcsy,milyen hülye helyekre jársz....
Mondjuk én is rendszeresen,korábban véradó is voltam,csak megsajnáltam szegény fickókat akik tőlem kapnak
Én nem csütörtököt ilyenkor,hanem inkább kispéntek
Nahát Öcsy,milyen hülye helyekre jársz....

Mondjuk én is rendszeresen,korábban véradó is voltam,csak megsajnáltam szegény fickókat akik tőlem kapnak
Én nem csütörtököt ilyenkor,hanem inkább kispéntek

Sziasztok, ma kivételesen csütörtököt mondok, de talán jól jövök ki belőle. Reggel lecsapolták a véremet, csak azt. Pedig egy csinos ápolónéninek mást is engedtem volna lecsapolni
No de ne álmodozzak már, irány melózni, káve bekészítve, szolgáljátok ki magatokat.
Szép napot

No de ne álmodozzak már, irány melózni, káve bekészítve, szolgáljátok ki magatokat.
Szép napot

opsz körül sem néztem és már középső nap van ...végre ismét szaunás nap

Jó estét kívánok mindenkinek!
Jó estét kívánok mindenkinek!

Ma is felizgatta valami az időjárásunkat, igen nedves volt délelőtt. Kicsit beugrottam Győr belvárosba, üres volt a sétáló utca, nem ott bújkálnak az emberek
De már itthon nézem a kandallóban a tűzet, megunhatatlan.

Csak bekukk
mindenki téli álmot alszik???

Jó Napot!! Reggel felénk vakarózós idő volt ....(Jég kaparó előkerült ...)qva hidegnek tünt a reggel pedig csak 0 fok volt

Jó reggelt! Na jó, tegnap tényleg nem volt kinti programot támogató idő, pláne sőtétben. Azért mi voltunk gomba vadászatozni egy kicsit, meg cimbora látogatáson. Arra jó volt. Ma szikrázó napsütés, irány a szabadba feltöltődni, de sál sapka legyen! A lányokon kesztyű is, ha véletlen megfogják a cerkát nehogy elromoljon a hideg kezüktől
Kávé frissen csapolva a jókedvű konyhából.
Szép napot!

Kávé frissen csapolva a jókedvű konyhából.
Szép napot!

Üdvözlet!
Mi bekuckózásban.
Ilyen időben mit lehet csinálni? Megázni és káromkodni esetleg...
Esik és marha szél van...sárkányeregetéshez meg sötét is..
Forraltborozni pl igen,no ahhoz pont tuti
Mi bekuckózásban.
Ilyen időben mit lehet csinálni? Megázni és káromkodni esetleg...

Esik és marha szél van...sárkányeregetéshez meg sötét is..

Forraltborozni pl igen,no ahhoz pont tuti

Jobb reggelt!!Qva eső.... 14.00 után már fogyasztható lesza forraltbor

Jó reggelt! Friss a kávé, mint az idő! A kerti budi is téliesítve lesz mostantól, szőhetik a pókok
Én bedobom a közösbe a masszírka tudásomat, a jó közérzetű csajszikért
Szép hétvégét, ki merre lesi a csajokat?

Én bedobom a közösbe a masszírka tudásomat, a jó közérzetű csajszikért

Szép hétvégét, ki merre lesi a csajokat?
Szeva Crazy,üdv Gyugyu és Géza! Hát jó lenne fellendíteni a hangulatot,hogy olyan legyen mint a régi szép időkben! Milyen jókat dumáltunk,ökörködtünk itt!
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2023. 11. 10. péntek 17:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 11. 10. péntek 17:10

Bekukucs.
Kedvenc nap végre
Üdv itt Gyugyu,fogyassz a legendás kávénból,bundáskenyér csak ünnepnapokon van
Kutyu,látom rajta vagy a projekten ezerrel

Kedvenc nap végre

Üdv itt Gyugyu,fogyassz a legendás kávénból,bundáskenyér csak ünnepnapokon van

Kutyu,látom rajta vagy a projekten ezerrel