Szia Katja!! Végre egy Nő a nappaliban!! Azaz végre a NŐ a nappaliban! Ki a franc bánja a kávét?
(Ez egy válasz LeonKatja üzenetére (2023. 11. 21. kedd 09:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 11. 21. kedd 09:28

CsókolomCsókolom
Szabin vagyok és lemerültem az archivum bugyraiba
Aztán megijedtem, mert rámszóltam, hogy viselkedjél Katja, és dobtam egy kazal bundáskenyeret. A kandalló előtt van melegen tartva.
És az összes kávét megittam
Puszik ♥︎♥︎♥︎

Aztán megijedtem, mert rámszóltam, hogy viselkedjél Katja, és dobtam egy kazal bundáskenyeret. A kandalló előtt van melegen tartva.

Puszik ♥︎♥︎♥︎
CsókolomCsókolom
Puszik ♥︎♥︎♥︎

Puszik ♥︎♥︎♥︎
Jó reggelt mindenkinek,szia Albert! Üdvözlet s nappaliban! Igyál egy kávét,nemcsak hatlövetűeknek főzte öcsy!

Jó reggelt! Akkor legyen ez a mai kávé a hatlövetűnek ajánlva, hogy nehogy feledésbe merüljön
Lassan egyre szenilisebb leszek, mire a hatodikhoz érek az elsőt elfelejtem
ki emlékszik vissza hetekre

Lassan egyre szenilisebb leszek, mire a hatodikhoz érek az elsőt elfelejtem

Szeva Crazy! Még az is jól hangzik!
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2023. 11. 20. hétfő 20:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 11. 20. hétfő 20:27

Őőő...szerintem nekem többször is megvolt a hat lövés...
Mennyi időt veszünk alapul? 1 hét?

Őőő...szerintem nekem többször is megvolt a hat lövés...

Nimfománia. Egy régi kollégám mesélte,hogy egy fárasztó nap után ,lefürdött és már ment is aludni. Arra ébredt,hogy az aktuális csaja rajta lovagol. -Te normális vagy? Nem látod hogy alszom?- vonta kérdőre.
-Alszol mi,a farkad meg áll!!-felelte a csajszi és nem is hagyta abba.
-Alszol mi,a farkad meg áll!!-felelte a csajszi és nem is hagyta abba.

Én még fiatal koromban sem lőttem hatszor
sőt egyszer egy sátrazás alkalmával egy nimfomán csajszit sikerült becserkészni, aki mellől szégyen vagy sem, kimenekültem amikor már világosodott és még mindíg nem hagyott aludni
De másnak el ne mondjátok

Ejha! Látod,ez az ami jóideje hiányzik a nappalinkból-egy fegyverbarát Csajszi! De hátha most újraéled a pálya! Szia Gyugyu! Örülünk,hogy be-benézel. Te milyen tipusú Hölgytársaságban "kávéznál"???
(Ez egy válasz A_Felszemu_Hatlovetu üzenetére (2023. 11. 20. hétfő 18:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 11. 20. hétfő 18:10

Szia, koszonom a koszontest
halistennek mindket szemem vilaga megvan, de vannak olyan reszei a testemnek, ahol egy szem is elvegzi a rabizott munkat
ha jo kezekben vagyok, olyan vagyok, mint egy regi revolver - mind a hat toltet elsul vegul

Szia, koszonom a koszontest
halistennek mindket szemem vilaga megvan, de vannak olyan reszei a testemnek, ahol egy szem is elvegzi a rabizott munkat
ha jo kezekben vagyok, olyan vagyok, mint egy regi revolver - mind a hat toltet elsul vegul
(Ez egy válasz Kutyu14cm üzenetére (2023. 11. 20. hétfő 17:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 11. 20. hétfő 17:28

Helló mindenki,szia Új Fiú! Honnan a neved? Hogy félszemű legyél-nem akarom,hogy hatlövetű lennél,nem akarom....elhinni!

Sziasztok, mindenkinek kellemes estét kívánok!

Helló mindenki,szia Új Fiú! Honnan a neved? Hogy félszemű legyél-nem akarom,hogy hatlövetű lennél,nem akarom....elhinni!
(Ez egy válasz A_Felszemu_Hatlovetu üzenetére (2023. 11. 20. hétfő 13:45), amit ide kattintva olvashatsz)

Remek napot mindenkinek és bundáskenyér!
Nah,de jó így betekinteni,már rég volt itt ennyi ember
Várásban tudok segíteni én is,ha kell,abban jó vagyok!

Nah,de jó így betekinteni,már rég volt itt ennyi ember

Várásban tudok segíteni én is,ha kell,abban jó vagyok!

Jó napot! qva hétfő letudva.... kv bárkinek....
forralt bort meg ittam

Szep napot es szep hetet mindenkinek!

Szia Öcsy! Egy kis tojásos cucc jól tud jönni,az tuti! Ne dolgozd rommá magad!
(Ez egy válasz öcsyke üzenetére (2023. 11. 20. hétfő 07:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 11. 20. hétfő 07:30

Szevasz Kutyu! Épp most mondtam a kedvesnek, nem is tudom mit ennék. De a bundáskenyér mindíg jöhet..

Szevasz Kutyu! Épp most mondtam a kedvesnek, nem is tudom mit ennék. De a bundáskenyér mindíg jöhet..
(Ez egy válasz öcsyke üzenetére (2023. 11. 20. hétfő 07:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 11. 20. hétfő 07:28

Sziasztok, szabad tudni mire várunk? Hátha várhatunk eggyütt is, úgy jobban telik

Sziasztok, szabad tudni mire várunk? Hátha várhatunk eggyütt is, úgy jobban telik
(Ez egy válasz Felfedezők üzenetére (2023. 11. 20. hétfő 06:40), amit ide kattintva olvashatsz)

Jó reggelt mindenkinek! Na,csakhogy Felfedeztétek a Nappalinkat! Itt a legjobb a kávé és ha a bundáskenyér szintig eljuttok,nem bánjátok meg! Na fussunk neki ennek a hétfőnek!