Jó estét :( itt a Péntek este..... Ha gondoljátok kv lefőzve... maradék valakinek??
Hajrá 7vége

Jó reggelt! Itt a péntek, vége a pihenésnek! Vár a hétvége...
Qva hétfő letudva.... Péntekig pihenés
Kvt azért bekészítem nektek ..vagy aki igényli 52-es tea van nálam

Jó reggelt! Új hét, friss kávé a hosszan tartó lendületért.
A tegnap valóban kicsit huzatosra sikerült, de találtam kapaszkodót, így megúsztam
Csajsziknak lassan jön a szexi harisnyás időszak
Szép napot!
A tegnap valóban kicsit huzatosra sikerült, de találtam kapaszkodót, így megúsztam

Csajsziknak lassan jön a szexi harisnyás időszak

Szép napot!

Hm ismét eltelt egy nap.... uj kv bekészítve..... a Huzatra vigyázzatok!!
jobb reggelt
vagyis jó étvágyat az ebédhez

Jó reggelt! Komolyan mondom, zoknit kell húzni az ágy lábára, olyan hideg lett éjszaka
Gyorsan főztem is egy kávét. Rumot is készítettem mellé biztos ami biztos.

Gyorsan főztem is egy kávét. Rumot is készítettem mellé biztos ami biztos.
Ísziasztok! Opsz és már is a középsőnapon vagyunk

Vidám vasárnapot! Olyan kellemesen élményekkel feltöltősen. A részleteket rátok bízom, a kávét adom hozzá.

Jó reggelt! Finom péntekre hangolódunk, óvatosan a munkával, maradjon jövő hétre is a jelszó

Megkésve bár,de törve nem:
Boldog Szülinapot Öcsy! Ha nagyon muszáj,a kávéról lemondhatunk,a másik dologról semmiképp!!! (Ez egy válasz öcsyke üzenetére (2023. 09. 27. szerda 05:59), amit ide kattintva olvashatsz)
Boldog Szülinapot Öcsy! Ha nagyon muszáj,a kávéról lemondhatunk,a másik dologról semmiképp!!! (Ez egy válasz öcsyke üzenetére (2023. 09. 27. szerda 05:59), amit ide kattintva olvashatsz)
Persze van kávé is, annélkül és merevedés nélkül mit ér a reggel?

Köszi, sajátos volt
Nagy érték, spórolok is vele, egy évben csak egyszer
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2023. 09. 25. hétfő 16:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 09. 25. hétfő 16:38

Üdv!
Ha neked volt szülinap,akkor boldogot utólag,ha nem,akkor meg az illetékesnek.Tortát nem sütöttem
Cicis milf ? Hm...kedvenc...nekem is nagyon bejövős
Megértelek
Ha neked volt szülinap,akkor boldogot utólag,ha nem,akkor meg az illetékesnek.Tortát nem sütöttem

Köszönöm szépen! Istenke jól kitervelte, ilyen szép helyre küldött, gyönyörű hölgyek országába mint amilyen te is vagy nekünk Katja! Ki akarná itt lehunyni a szemét?
(Ez egy válasz LeonKatja üzenetére (2023. 09. 26. kedd 15:46), amit ide kattintva olvashatsz)

Istenke éltessen Öcsyke ♥︎♥︎♥︎
(Ez egy válasz öcsyke üzenetére (2023. 09. 25. hétfő 14:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 09. 25. hétfő 14:14

Sziasztok! Szombaton boldog szülinapoztam, vasárnap meg kipihentem
Nahhjaaa a ringatózós kicsit meghipppnotizált
Jó múltkor egy igen csinos milf ügyféltől elnézést kellett kérnem, hogy nem a szemébe nézek, de na... Jó fej volt, nem haragudott

Üdv!
Megértelek

Sziasztok! Szombaton boldog szülinapoztam, vasárnap meg kipihentem
Jó múltkor egy igen csinos milf ügyféltől elnézést kellett kérnem, hogy nem a szemébe nézek, de na... Jó fej volt, nem haragudott

Hatalmas puszpusz szívecskés Katja!
Én asszem remekül vagyok,most hogy "látlak",meg pláne
Talán minden oké is.Nálad? Nyaralás megvolt? (Ez egy válasz LeonKatja üzenetére (2023. 09. 24. vasárnap 16:23), amit ide kattintva olvashatsz)

Én asszem remekül vagyok,most hogy "látlak",meg pláne

Talán minden oké is.Nálad? Nyaralás megvolt? (Ez egy válasz LeonKatja üzenetére (2023. 09. 24. vasárnap 16:23), amit ide kattintva olvashatsz)
Itt vagyok és megjöttem!
Elmentem ringatózó cicikért,ilyenek csak ezen a bolygón vannak
Kedves egészségetekre.
Még mindíg nem én vagyok a képen,tényleg
Elmentem ringatózó cicikért,ilyenek csak ezen a bolygón vannak

Kedves egészségetekre.
Még mindíg nem én vagyok a képen,tényleg