nahh, megyek, megpróbálok tanulni.
sziasztok
sziasztok
a ku..va életbe, willy! a pénz rohadtul nem számit! azért kérdeztelek titeket, mert anyám letámadott, hogy mekkora marha vagyok, ennyi pénzt kidobok! ha lehet segiteni, akkor miszarért költsem azt a pénzt mittudoménmire... táncra, kajára, wécépapirra, mosószerre, mikor az életét adhatom vissza?
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 15. vasárnap 14:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 15. vasárnap 14:08
Törölt felhasználó (24620)
ilyen állapotban lehet azt mondanám;
"Apu, Anyu, hagyjatok a p_csába, értelmesebben is el tudtok költeni ennyi pénzt." (nem 50k-t)
(bocsi, tudom morbid vagyok)
hmmm...
Najó, csak medence meg állkapocs? Abból még lehet valami. Embernél. De kisállatnál az mi lesz?
"Apu, Anyu, hagyjatok a p_csába, értelmesebben is el tudtok költeni ennyi pénzt." (nem 50k-t)
(bocsi, tudom morbid vagyok)
hmmm...
Najó, csak medence meg állkapocs? Abból még lehet valami. Embernél. De kisállatnál az mi lesz?
Sziasztok csajszik!
Megyek motorozzni!
Este folyt..legyetek rosszak!

Megyek motorozzni!
Este folyt..legyetek rosszak!

A másik műtétje mikor fennakadt vmi vasdarabon hastól ágyékig végigrepedve... a doki meglátta mennyire rivok semmit nem kért csak jobbulást kívánt...
A főnöktől meg kérhettem szabit...
A főnöktől meg kérhettem szabit...
Engem a döntéshez érdekelne, hogy mit jelent esetében az antiszociális. Mindig összevereti magát a többi macskával, az embereket sem tűri, karmol, harap? Vagy ennyire azért nem?
(Ez egy válasz édespille üzenetére (2007. 04. 15. vasárnap 14:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 15. vasárnap 14:15
a ku..va életbe, willy! a pénz rohadtul nem számit! azért kérdeztelek titeket, mert anyám letámadott, hogy mekkora marha vagyok, ennyi pénzt kidobok! ha lehet segiteni, akkor miszarért költsem azt a pénzt mittudoménmire... táncra, kajára, wécépapirra, mosószerre, mikor az életét adhatom vissza?
asszem ebből csúnya tiltás lesz :P
vasárnap délben irány az állatkórház, ilyenkor nincs elérhető állatorvos.
az antiszociális?
egyedül a kutyához dörgölődzik, imádja. minket, embereket is imád, de csak akkor, ha akarja. szóval... nem lehet csak úgy hozzászólni.
hányattatott kisdedkora volt...
az antiszociális?
egyedül a kutyához dörgölődzik, imádja. minket, embereket is imád, de csak akkor, ha akarja. szóval... nem lehet csak úgy hozzászólni.
én most beintek neked... aztán persze felejtek...
Jah, ez nem antiszociális viselkedés, hanem normális macskaöntudat
(Ez egy válasz édespille üzenetére (2007. 04. 15. vasárnap 17:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 15. vasárnap 17:15
(Ez egy válasz édespille üzenetére (2007. 04. 15. vasárnap 17:15), amit ide kattintva olvashatsz)
vasárnap délben irány az állatkórház, ilyenkor nincs elérhető állatorvos.
az antiszociális?
az antiszociális?
a nagy macskás stressz után akkora, de akkora bókot kaptam ma! röviden: felhivott ma egy hires ember, akivel kb. 3 hete találkoztunk, s aszonta nekem: "ne haragudj, annyi emberrel kellett foglalkoznom akkor este, s nem tudtam elmondani: annyira kivánatos voltál, mint egy szép piros érett alma.
"
halálosan elpirultam!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 15. vasárnap 17:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 15. vasárnap 17:18
" halálosan elpirultam!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 15. vasárnap 17:18), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (21812)
Jah, ez nem antiszociális viselkedés, hanem normális macskaöntudat
mint én?
(Ez egy válasz édespille üzenetére (2007. 04. 15. vasárnap 17:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 15. vasárnap 17:21
(Ez egy válasz édespille üzenetére (2007. 04. 15. vasárnap 17:21), amit ide kattintva olvashatsz)
a nagy macskás stressz után akkora, de akkora bókot kaptam ma! röviden: felhivott ma egy hires ember, akivel kb. 3 hete találkoztunk, s aszonta nekem: "ne haragudj, annyi emberrel kellett foglalkoznom akkor este, s nem tudtam elmondani: annyira kivánatos voltál, mint egy szép piros érett alma.
"
halálosan elpirultam!
" halálosan elpirultam!
szimpatikus pajtásod van neked
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 15. vasárnap 17:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 15. vasárnap 17:29
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 15. vasárnap 17:29), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (20803)
mint én?
De nagyon jó szivü!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 15. vasárnap 17:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 15. vasárnap 17:31
szimpatikus pajtásod van neked
ihh, admin-i lépésektől tartottál?
hüm, most értelmét vesztette a hozzászólásom
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 15. vasárnap 17:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 15. vasárnap 17:32
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 15. vasárnap 17:32), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (20803)
De nagyon jó szivü!
Rájöttem a hibámra!De tényleg jó srác!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 15. vasárnap 17:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 15. vasárnap 17:41
ihh, admin-i lépésektől tartottál?
Prune!!!
Ugye leszel mostanság MSN-en? Ugye leszel? Ugye leszel?! Naaaa! Mutatni akarok valamit
Charlotte te is láthatod.. hallhatod
Ugye leszel mostanság MSN-en? Ugye leszel? Ugye leszel?! Naaaa! Mutatni akarok valamit
Ha nyernétek a lottón nagyon sok pénzt, dolgoznátok tovább valamit, valahol, vagy életetek hátralévő részét "munkanélküliként" töltenétek?
Én leszek! Én leszek! Nekem nem mutatsz valamit?
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 15. vasárnap 18:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 15. vasárnap 18:08
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 15. vasárnap 18:08), amit ide kattintva olvashatsz)
Prune!!!
A dolgozás kicsit erős szó,de biztos azt csinálnám amit szeretk.
Ha nyernétek a lottón nagyon sok pénzt, dolgoznátok tovább valamit, valahol, vagy életetek hátralévő részét "munkanélküliként" töltenétek?
Hááát.. én most is épp olyan munkáról álmodozom, amit szívesen csinálnék.. tehát valószínű, megaztán az iskola, majd a munkahely... ott lehet szocializálódni... egyszerűen kellene dolgozni! Megaztán igen gyanús, ha nem dolgozom aztán mégis eszem, nehéz lenne leplezni.

GG-ufsz

gim25