Remek napot!
Szerintem én biztosan megcsináltam már,hogy akkor is itt voltam amikor nem
Bakker,most ha látok egy hőlégballont,gyanakvóvá fogok válni....
Szerintem én biztosan megcsináltam már,hogy akkor is itt voltam amikor nem

Bakker,most ha látok egy hőlégballont,gyanakvóvá fogok válni....

Jó reggelt! Veletek előfordult már, hogy itt voltatok mikor nem?
A kávét nem mindíg iszom meg melegiben, van, hogy rámhül. De a jó kávé hidegen is finom élmény
Crazy ne dicsekedj, hogy neked mekkora! A végén húznak rá egy hőlégballont azt leshetsz
Elvisznek eregetni a bucsuba...
Szép napot-hetet

A kávét nem mindíg iszom meg melegiben, van, hogy rámhül. De a jó kávé hidegen is finom élmény

Crazy ne dicsekedj, hogy neked mekkora! A végén húznak rá egy hőlégballont azt leshetsz

Szép napot-hetet

Üdv!
Velem is előfordult,úgy is hogy simán eltűnt és újraírhattam,meg úgy is hogy utána duplán volt ha újraírtam
Ha nem látszik,akkor egy kilépés/belépés,oldalfrissítés szokott segíteni.
Velem is előfordult,úgy is hogy simán eltűnt és újraírhattam,meg úgy is hogy utána duplán volt ha újraírtam

Ha nem látszik,akkor egy kilépés/belépés,oldalfrissítés szokott segíteni.
Sziasztok! Igen,Géza,velem is előfordult már. Írhattam újra.

Boldog pénteket!
Hétvégére én is előkerültem.Engem sem raboltak el,nem tudtak zsákot húzni a fejemre hogy kocsiba tuszkoljanak,mert akkora zsákot nem kapni ami rámenne a fejemre
Felírtam a népibölcsességek közé hogy" a csúnya fej alatt fonnyad el a gyönyörű pina"
Kösz a kávét,holnapit én sütöm
Hétvégére én is előkerültem.Engem sem raboltak el,nem tudtak zsákot húzni a fejemre hogy kocsiba tuszkoljanak,mert akkora zsákot nem kapni ami rámenne a fejemre

Felírtam a népibölcsességek közé hogy" a csúnya fej alatt fonnyad el a gyönyörű pina"

Kösz a kávét,holnapit én sütöm

?
Sziasztok! Csúnya fej alatt fonnyad el az a gyönyőrű pina!!!Ezt ne felejtsétek el !!! Ha valakinek azt kívánom ba......jon meg azt komolyan is gondolom
csak valakinek így..... valakinek úgy.... friss kv bekészítve ismét de lassan itt a péntek ujra
....

Szia Öcsyke! Ha hideg kávét hagytál nekünk,akkor ne csak a szépasszonyok foglaljanak le,hanem erőszakoljon meg egy ronda!!

Sziasztok! Kicsit jöttem mentem, nem rabolodtam el
Ki az a mazoista, aki engem... hagyjuk már
Az jó alibi a távollétre, hogy a szépasszonyok lefoglalnak?
A kávé jó hidegen is, de csak az aznapi!
Szép napot

A kávé jó hidegen is, de csak az aznapi!
Szép napot

Szia Géza! Esküszöm Öcsykét és Crazyt nem én raboltam el. Talán valami nagyon jó helyen töltik az időt. Azért a kávét nem kéne pocsékolniuk!!!

jó reggelt!!Középső nap...jól fog esni a forróság este.... kv bekészítve....
Jó Napot!! Qva hétfő ismét törölve
friss kv bekészítve....

Még mindíg Géza...ez most ilyen
Jó pénteket,nekünk is az van,nekem legalábbis biztosan,csak kispéntek.
Az sem rossz,ki a kicsit nem becsüli,nem kap rétest estére,vagy valami mást sem,valahogy így van a mondás asszem...

Jó pénteket,nekünk is az van,nekem legalábbis biztosan,csak kispéntek.
Az sem rossz,ki a kicsit nem becsüli,nem kap rétest estére,vagy valami mást sem,valahogy így van a mondás asszem...

Sziasztok!! Még mindig ???? nekem péntek van
kellemes hétvégét Mindenkinek

?? gyerekek mindenki ennyire dolgozik??? kvt bekészítettem
Limonádét meg meg ittam...

Remek napot!
Sajna vége a nyárnak,a kedvenc évszakom,de hát semmi nem tart örökké,meg alszunk jópárat aztán megint itt lesz.A törzsi sámán meg asszongya hogy jó nagy marha viharok lesznek meg jégeső és egyebek,szélviharral..
Sárkányeregetésre jó,és naptej sem kell már hozzá,de szabad ég alatt ne aludjatok
Sajna vége a nyárnak,a kedvenc évszakom,de hát semmi nem tart örökké,meg alszunk jópárat aztán megint itt lesz.A törzsi sámán meg asszongya hogy jó nagy marha viharok lesznek meg jégeső és egyebek,szélviharral..
Sárkányeregetésre jó,és naptej sem kell már hozzá,de szabad ég alatt ne aludjatok

Jó reggelt! Jó kis tücsökciripelős éjszakák, pirkadati kávék, de jó is ez. Határozottan rövidülnek a nappalok, még jó, hpgy az éjszakákban is melehet találni a nekünk való kikapcsolódást

Annál bármi jobb....
Még az ízesített söröket sem kedvelem,vagy sört vagy üccsit iszik az embert,minek kell összekócolni mindent...
Limonádét majd begyártom holnap

Még az ízesített söröket sem kedvelem,vagy sört vagy üccsit iszik az embert,minek kell összekócolni mindent...

Limonádét majd begyártom holnap