Üdv!
Limonádét betoltam,keressetek más hűsítőt
Limonádét betoltam,keressetek más hűsítőt

Hahóóóó Mindenki !!! Limonádé bekeverve....
Sziasztok!!Nekem csak a melo maradt...... meg az oldal böngészése
....

Üdvözlet!
Én szerencsére itthon
Némi teszvesz,aztán #demelegvanholnapfolytköv,egy kis csavargás asszonykával,romantikázás és egyebek
Én szerencsére itthon

Némi teszvesz,aztán #demelegvanholnapfolytköv,egy kis csavargás asszonykával,romantikázás és egyebek

Sziasztok, ki merre pihegi a meleget?
Én is beköszön!

csak benéztem Üdvözlet minekinek!! Menjetek fürdeni napozni.... feszteleneül..... Politika és ruha mentesen ha lehet

Remek napot és ünneplőzést!
Politika? #seráfütty...#legyintős
Ilyennel itt nem foglalkozunk,főleg ha naggyon szemrevaló Katja ül a nappaliban,sokkal érdekesebb
Nem kell mindenbe politikát látni,Boldog szülinapot az országnak,hajra újkenyér és Magyarok.
Több nem is kell.
Amúgy én a Tenkes kapitányára szavaznék,nagyon bírtam kissrácként

Politika? #seráfütty...#legyintős
Ilyennel itt nem foglalkozunk,főleg ha naggyon szemrevaló Katja ül a nappaliban,sokkal érdekesebb

Nem kell mindenbe politikát látni,Boldog szülinapot az országnak,hajra újkenyér és Magyarok.
Több nem is kell.

Amúgy én a Tenkes kapitányára szavaznék,nagyon bírtam kissrácként

Sziasztok jó ünneplőzést! Milyen politika? Ja a sz.. dobálás? Az egy másik szertartás
Most Istvánt ünnepli a nép! Nem voltam ott, nem tudom... Minden esetre megvagyunk még mindíg mi Magyarok és ez a fontos. Hogy leszünk-e az kérdés...Lehet most Koppánynak nagyobb hasznát vennénk mint Istvánnak.

Haliho Kedvesek,
Boldog Újkenyér, tüzijáték, Istvánakirály hétvégét mindenkinek! ♥︎♥︎♥︎
Légyszi ne politikai szinten értelmezzétek, de ez a szentháromság annyira aug.20.
Viharmentes, bárholszuper, jónekünk hétvégét kívánok!
Boldog szülinapot Magyarország!
Puszi ♥︎♥︎♥︎
Boldog Újkenyér, tüzijáték, Istvánakirály hétvégét mindenkinek! ♥︎♥︎♥︎
Légyszi ne politikai szinten értelmezzétek, de ez a szentháromság annyira aug.20.
Viharmentes, bárholszuper, jónekünk hétvégét kívánok!
Boldog szülinapot Magyarország!
Puszi ♥︎♥︎♥︎
Beköszön én is
Hasonló volt helyzet...megint szabadságra készülődöm,így kicsit előremeló és stb volt.
Számítsatok jövőhétre érdekes időjárásra
Én irigykedtem Géza,nem is kicsit,annyira hogy nem fért ide

Hasonló volt helyzet...megint szabadságra készülődöm,így kicsit előremeló és stb volt.
Számítsatok jövőhétre érdekes időjárásra

Én irigykedtem Géza,nem is kicsit,annyira hogy nem fért ide

Ilyen amikor ki van maxolva a munkaidő, még csajozni is fáradt az ember
Erre a hétre kidolgoztam magam főleg, hogy vasárnap kezdődött. Ugorjunk fejest a hétvégébe!

?? Mindenkinek jó pihenést....
Szép estét... Vége a hétnek..... csak hogy irigykedjetek...
Szépeket Nektek!! Délutáni hűsítő bekészítve a sikosító mellé....
Jó reggelt! Jó idő várható mára is, nem fog kihülni a káve! Sejtettem is, biztos visszament dolgozni Crazy, ezért mert visszajött a nyár. A pörgetés praktikus, koncentráljunk a jó dolgokra, a többi meg elsuhan mellettünk.
Szép napot!
Szép napot!
Napot!
Ezt a hetet letoljuk,aztán megint egy kis pihi.
Meg is pörgetem
,hamarabb lemenjen
Ezt a hetet letoljuk,aztán megint egy kis pihi.
Meg is pörgetem

Jónapot!!!!Qva Hétfő letudva
Délutáni kora esti kv bekészítve

Jó reggelt!friss kv illat ébresztett
JÓérzés
sajnos vége a nyárnak számomra és holnaptól ujra meló... DE ha tudok többet leszek itt jelen
..