egyszer vettünk lópárizsit...hihetetlenül gusztusos volt, és az íze sem volt rossz...egyszerűen képtelen voltam megenni...a tudat miatt, hogy lóból van
(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 10. 15. hétfő 23:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 10. 15. hétfő 23:00

Eroszpapi....
James Bond-ból kepapa???
Jöhet a pacifej fasírtként...
...nmtom mijabré wan welem...napok óta a fasírtot kíwánom...wájlingal...

James Bond-ból kepapa???

Eroszpapi....
James Bond-ból kepapa???
...nmtom mijabré wan welem...napok óta a fasírtot kíwánom...wájlingal...
(Ez egy válasz eros007 üzenetére (2007. 10. 15. hétfő 22:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 10. 15. hétfő 22:29

James Bond-ból kepapa???

Reggel a templomba a 1/2 10-es misére igyekezve....
És az benne a poén, hogy még igaz is . Vasárnap reggel bátyám kisfiának a keresztelőjére mentem amikor sikerül egy kissé xarul lépnem. Egy kötsög kiálló virágtartó keresztezte az utam amit majdnem sikerült jobbról kikerülnöm, gondoltam megoldom csípőből meg térdből a manővert, csak közben okosan ráterheltem a bal lábamra és hát a térdem volt a gyenge láncszem.....
Ja igen és tegnaptól keresztpapi vagyok, úgyhogy csak okosan beszéljetek velem mert küldöm az ágyatokba a levágott pacifejet.

És az benne a poén, hogy még igaz is . Vasárnap reggel bátyám kisfiának a keresztelőjére mentem amikor sikerül egy kissé xarul lépnem. Egy kötsög kiálló virágtartó keresztezte az utam amit majdnem sikerült jobbról kikerülnöm, gondoltam megoldom csípőből meg térdből a manővert, csak közben okosan ráterheltem a bal lábamra és hát a térdem volt a gyenge láncszem.....
Ja igen és tegnaptól keresztpapi vagyok, úgyhogy csak okosan beszéljetek velem mert küldöm az ágyatokba a levágott pacifejet.

Jaja annyira, hogy most jó sokáig nem is megyek, pedig milyen jó kis fiatal csajok voltak a misén
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 10. 15. hétfő 22:38), amit ide kattintva olvashatsz)

már a misére járás is veszélyes?
(Ez egy válasz eros007 üzenetére (2007. 10. 15. hétfő 22:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 10. 15. hétfő 22:29

A középső gomb nem segített, de a megnyitás új ablakban az igen, bár az elküldött leveleket ezzel a módszerrel sem tudom megnyitni :S
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 10. 14. vasárnap 22:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 10. 14. vasárnap 22:54
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 10. 14. vasárnap 22:54), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (24620)

ha firefoxozol, akkor kattints az új üzenetekre középső gombbal, nekem az behozta.
Ha nem, akkor úgy kell neked
Ha nem, akkor úgy kell neked

(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 10. 14. vasárnap 22:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 10. 14. vasárnap 22:44

Haalii!
Lehet ez még a wálasz üzenetem?Hmm?
Geci ügyes?Mit csináltál?
Lehet ez még a wálasz üzenetem?Hmm?
Geci ügyes?Mit csináltál?

van egy riska nevű fórumozónk
(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 10. 15. hétfő 22:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 10. 15. hétfő 22:08

Nah...mérgemben elneweztem Riskának a tehejajútót...höhö!
Hazax is értem má...wolt ma egy érdekes híwásom...húúú...ez főleg Nyút érdekölné...egy régi kuncsaftom felhíwott,hogy szóba állok-é wele még attól függetlenül,hogy augusztusba kellett wóna néki dolgoznom...meg is csináltam neki az árajánlatot de az átadás után eltünt mint szamár a ködben...noh nm is húzom a becélgetés fonalát...1cer csak benyögte,hogy rólam álmodott wmelik nap...(rémálmai woltak gondolom...)
Nm érdekes...szerda reggel találkozunk...munkaügyben természetesen...majd kiderül...ja a hölgy jelenleg egyedülálló és 40-45 éw közötti...gondoltam elmesélem...
Hazax is értem má...wolt ma egy érdekes híwásom...húúú...ez főleg Nyút érdekölné...egy régi kuncsaftom felhíwott,hogy szóba állok-é wele még attól függetlenül,hogy augusztusba kellett wóna néki dolgoznom...meg is csináltam neki az árajánlatot de az átadás után eltünt mint szamár a ködben...noh nm is húzom a becélgetés fonalát...1cer csak benyögte,hogy rólam álmodott wmelik nap...(rémálmai woltak gondolom...)
Nm érdekes...szerda reggel találkozunk...munkaügyben természetesen...majd kiderül...ja a hölgy jelenleg egyedülálló és 40-45 éw közötti...gondoltam elmesélem...

az, hogy bannolják a segged mint állat

Köszönöm!
Kívántam volna kicsinykislányodnak én is jobbulást, de mire oda jutottam, hogy be tudtam volna írni addigra már jobban lett
Sportkórház törölve, nagyobb volt a dolog füstje mint a lángja, bár igaz tegnap alig bírtam lábra állni, be is voltam xarva rendesen, de az éjszakai borogatás bejött a lábamnak és reggel már be is bírtam hajlítani, napközben még javult egy kicsit a helyzet, úgyhogy csak a helyi kuruzslókhoz (sztk) menetem el, rendes volt a doki, felírt egy készítős kenceficét, meg elküldött fizikoterápiára is, azt mondta, hogy 4 hétig ne eröltessem :S (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 10. 14. vasárnap 22:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 10. 14. vasárnap 22:06
Kívántam volna kicsinykislányodnak én is jobbulást, de mire oda jutottam, hogy be tudtam volna írni addigra már jobban lett

Sportkórház törölve, nagyobb volt a dolog füstje mint a lángja, bár igaz tegnap alig bírtam lábra állni, be is voltam xarva rendesen, de az éjszakai borogatás bejött a lábamnak és reggel már be is bírtam hajlítani, napközben még javult egy kicsit a helyzet, úgyhogy csak a helyi kuruzslókhoz (sztk) menetem el, rendes volt a doki, felírt egy készítős kenceficét, meg elküldött fizikoterápiára is, azt mondta, hogy 4 hétig ne eröltessem :S (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 10. 14. vasárnap 22:06), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (21812)
Admin

Jaj, szegénykém! Gyors gyógyulást!
Nah...mérgemben elneweztem Riskának a tehejajútót...höhö!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 10. 15. hétfő 15:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 10. 15. hétfő 15:24

Hehe, nekem volt olyan, hogy épp eszméletlenül siettem egy reggel, erre kikapcsolásnál nem bejön a kék képernyő? "Fizikai memória listázása..." Szép komótosan pörög a számláló a 100%-ig... na szép.
Én elneveztem a laptopomat Abigélnek (illetve inkább Abigail, valami miatt a magyar verzió nem olyan szimpatikus aa fülemnek)
Én elneveztem a laptopomat Abigélnek (illetve inkább Abigail, valami miatt a magyar verzió nem olyan szimpatikus aa fülemnek)

jah, de ők is édesek
(Ez egy válasz eros007 üzenetére (2007. 10. 15. hétfő 22:03), amit ide kattintva olvashatsz)

Ezek kibaxott jók voltak
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 10. 14. vasárnap 13:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 10. 14. vasárnap 13:23

Ilyet nem szabad, ez a legprimitívebb hozzáállás.
Nagyanyám is, mikor bátyám ment koncertre; "Hát, ti már ezeket a je-je-je zenéket hallgatjátok..."
Bátyám Stingre ment.
Mellessleg mit értesz az alatt, hogy ugribugri? Sramlira mint a bakkecskék, úgy pattognak a parasztok.
De van ilyen ugrálás, ezt kicsit tanulni is kell.
Ez a jumpstyle. Igaz, ezt eredetileg valamilyen elektronikus zenére szokás kb így, vagy még jobban.
Ska-zenére meg aztán lehet SKANK-elni
A zenéket nem Lagzilajcsira, meg urgibugrira llehet osztályozni...
Nagyanyám is, mikor bátyám ment koncertre; "Hát, ti már ezeket a je-je-je zenéket hallgatjátok..."
Bátyám Stingre ment.
Mellessleg mit értesz az alatt, hogy ugribugri? Sramlira mint a bakkecskék, úgy pattognak a parasztok.
De van ilyen ugrálás, ezt kicsit tanulni is kell.
Ez a jumpstyle. Igaz, ezt eredetileg valamilyen elektronikus zenére szokás kb így, vagy még jobban.
Ska-zenére meg aztán lehet SKANK-elni

A zenéket nem Lagzilajcsira, meg urgibugrira llehet osztályozni...
Jó barátnővel nem valószínű, hogy lefeküdnék, vagy legalábbis nem kezdeményeznék, na jó esetleg igen, kissé részegen, de rossz lenne, ha ö viszont komolynak gondolná dolgot, valószínűleg az a barátság végét jelentené, ez az ok amiért félnék beleugrani egy ilyen helyzetbe.
Haver barátnővel beleférne a dolog, de ebben az esetben is rossz lenne, ha ö komolyan gondolná dolgot. (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 10. 13. szombat 13:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 10. 13. szombat 13:56
Haver barátnővel beleférne a dolog, de ebben az esetben is rossz lenne, ha ö komolyan gondolná dolgot. (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 10. 13. szombat 13:56), amit ide kattintva olvashatsz)
Admin

Szép napot!
Többször hallottam már, meg olvastam olyanról, hogy férfi-nő közötti baráti kapcsolatba belefér az alkalmi szex. Magyarul, van, aki néha lefekszik a "haverjával", de ennek egyikük sem tulajdonít nagy jelentőséget.
Veletek volt már ilyen?
Mi a véleményetek erről?
Válaszolok is:
Velem nem fordult még elő. Ugyanis ha én lefekszem valakivel, akkor abba szerelmes vagyok. És akkor már nem lehet a barátom...
Többször hallottam már, meg olvastam olyanról, hogy férfi-nő közötti baráti kapcsolatba belefér az alkalmi szex. Magyarul, van, aki néha lefekszik a "haverjával", de ennek egyikük sem tulajdonít nagy jelentőséget.
Veletek volt már ilyen?
Mi a véleményetek erről?

Válaszolok is:
Velem nem fordult még elő. Ugyanis ha én lefekszem valakivel, akkor abba szerelmes vagyok. És akkor már nem lehet a barátom...
Na, tőled el is vártam valami hasonlót
Nem, nem volt rajongója a filmnek, ő inkább a Sörgyári cappricciot imádta. (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 10. 15. hétfő 15:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 10. 15. hétfő 15:28

Nem, nem volt rajongója a filmnek, ő inkább a Sörgyári cappricciot imádta. (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 10. 15. hétfő 15:28), amit ide kattintva olvashatsz)

Nem rémlik különösebb mánia egyik félről sem. De henna-filccel rajzolgattam kacskaringós, ágas-bogas mintákat az egyik hasára. ^_^
(csak nem rajongója volt a Szigorúan ellenőrzött vonatoknak?
)
(csak nem rajongója volt a Szigorúan ellenőrzött vonatoknak?

nesztek

Bár az összes Disney-klasszikust belinkelhetém a témába.

Bár az összes Disney-klasszikust belinkelhetém a témába.
miért, mi a fődíj?
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 10. 15. hétfő 21:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 10. 15. hétfő 21:10

ehh...wilika...téged nem motivál a fődíj sem
bazzzzz...mit ajánljak fel, hogy betegyél egy giccset?

Végül is el is találhattam volna, ha lett volna időm tippelni..... tudom tudom, ha nagyanyámnak farka lett volna akkor ö lenne a nagyapám.
Na mindegy szóval csak Gyurkában és Hippben nem voltam biztos, illetve őket csak megtippeltem volna. (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 10. 13. szombat 12:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 10. 13. szombat 12:56
mivel már senki nem tippelt többet, így beírom a neveket:
charlotte
1. Legyen intelligens, humoros, igényes. Lehessen vele beszélgetni és érdekeljék a dolgaim.
Legyen szexuális kultúrája. És őrülten szerelmes legyen belém.
hipp
2. Legyen értelmes,lehessen vele jókat beszélgetni (is) Legyen formás testű (formás mellű, és fenekű alacsonyabb legyen nálam, legyen barnahajú szép barna (vagy zöld)erotikus szemmel.
És szeressen engem.
tom
3. Legyen hasonlóan fiatalos szemléletű mint én, legyen nyitott minden újdonságra, mint az életben, mint a szexben. Addig tartson egy kapcsolat, amíg közösen és viszonylag egyformán gondolkodunk az élet dolgairól.Vegye figyelembe, hogy a kölcsönös szeretet és tisztelet hosszabb távon erősebb kapocs az életben, mint a szerelem,ami múlandó.
Legyen megértő és toleráns a zizzeneteimmel és lükeségeimmel kapcsolatban.
gyurka
4. Legyen őszinte. A szexben legyen játékos, nyitott. Ne akarjon rám erőltetni semmit.
Ne uralkodni akarjon rajtam meg a kapcsolatunkon, ne legyen féltékeny. Legyen humora.
Legyen bevállalós ha arról van szó.Szeresse a kutyákat. Ne legyen lusta. Ne legyen takarító mániás.Ne legyen önző. Mértékkel igyon alkoholt. Csak kicsit legyen hisztis. Jókat lehessen vele beszélgetni. Ne legyen sovány.
prune
5. Figyeljen rám. Adjon teret nekem a kapcsolatban. Adjon némi szabadságot is persze. Éreztesse velem, hogy fontos vagyok neki.
Toleráljon minden olyan dolgot, amit én szeretek, és nem ártok vele a kapcsolatunknak. Legyen őszinte!!! Lehessen vele beszélgetni. És nem árt ha harmónia van a szexben is közöttünk.
eros
6. Elvárás: nekem olyan nem szokott lenni mással szemben, csak azt szoktam figyelni, hogy van e olyan tulajdonsága amit nem szeretek
hehe...minden elvárásban magamra ismertem
tuti lesz ez a kommuna...tényleg össze kéne költöznünk...a múltkor láttam valahol egy roncs vw kisbuszt, tudjátok, olyan hippis félét...megvehetnénk...dako feltuningolná
az lenne a közös kocsink...avval vinnénk a purdékat oviba, meg vásárolni járhatnánk vele
Na mindegy szóval csak Gyurkában és Hippben nem voltam biztos, illetve őket csak megtippeltem volna. (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 10. 13. szombat 12:56), amit ide kattintva olvashatsz)

mivel már senki nem tippelt többet, így beírom a neveket:
charlotte
1. Legyen intelligens, humoros, igényes. Lehessen vele beszélgetni és érdekeljék a dolgaim.
Legyen szexuális kultúrája. És őrülten szerelmes legyen belém.
hipp
2. Legyen értelmes,lehessen vele jókat beszélgetni (is) Legyen formás testű (formás mellű, és fenekű alacsonyabb legyen nálam, legyen barnahajú szép barna (vagy zöld)erotikus szemmel.
És szeressen engem.
tom
3. Legyen hasonlóan fiatalos szemléletű mint én, legyen nyitott minden újdonságra, mint az életben, mint a szexben. Addig tartson egy kapcsolat, amíg közösen és viszonylag egyformán gondolkodunk az élet dolgairól.Vegye figyelembe, hogy a kölcsönös szeretet és tisztelet hosszabb távon erősebb kapocs az életben, mint a szerelem,ami múlandó.
Legyen megértő és toleráns a zizzeneteimmel és lükeségeimmel kapcsolatban.
gyurka
4. Legyen őszinte. A szexben legyen játékos, nyitott. Ne akarjon rám erőltetni semmit.
Ne uralkodni akarjon rajtam meg a kapcsolatunkon, ne legyen féltékeny. Legyen humora.
Legyen bevállalós ha arról van szó.Szeresse a kutyákat. Ne legyen lusta. Ne legyen takarító mániás.Ne legyen önző. Mértékkel igyon alkoholt. Csak kicsit legyen hisztis. Jókat lehessen vele beszélgetni. Ne legyen sovány.
prune
5. Figyeljen rám. Adjon teret nekem a kapcsolatban. Adjon némi szabadságot is persze. Éreztesse velem, hogy fontos vagyok neki.
Toleráljon minden olyan dolgot, amit én szeretek, és nem ártok vele a kapcsolatunknak. Legyen őszinte!!! Lehessen vele beszélgetni. És nem árt ha harmónia van a szexben is közöttünk.
eros
6. Elvárás: nekem olyan nem szokott lenni mással szemben, csak azt szoktam figyelni, hogy van e olyan tulajdonsága amit nem szeretek
hehe...minden elvárásban magamra ismertem

az lenne a közös kocsink...avval vinnénk a purdékat oviba, meg vásárolni járhatnánk vele

Inkább a következő buli előtt meglátogatunk egy sex shopot...
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 10. 13. szombat 12:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 10. 13. szombat 12:51

nem tartom cikinek...de akkor érdekes, ha feldobja a partnerek közötti szexet...amíg mindketten élvezik, vagyis inkább amíg egyiket sem zavarja, addig megengedett bármiféle segédeszköz...akár egy másik pasi is
most gondoltam csak bele, hogy milyen szegényes az én szexuális segédeszközeim tárháza...tényleg körül kéne néznem a gg shopban...charlotte-nak volt a múltkor egy kérdése evvel kapcsolatban, még arra sem válaszoltam/tunk

most gondoltam csak bele, hogy milyen szegényes az én szexuális segédeszközeim tárháza...tényleg körül kéne néznem a gg shopban...charlotte-nak volt a múltkor egy kérdése evvel kapcsolatban, még arra sem válaszoltam/tunk
ehh...wilika...téged nem motivál a fődíj sem
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 10. 15. hétfő 21:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 10. 15. hétfő 21:01

semmi baj, jobbklikk-> kép blokkolása, és soha többé nem látom

Nem gondolom cikinek, de magamtól sose jutna eszembe, hogy egy ilyet, vagy egy hasonlót kipróbáljak, de biztosan könnyen rá lehetne beszélni
Viszont azt bizton állíthatom, hogy a hölgy popsijában levő bekapcsolt vibrátor roppant mód tudja izgatni a punciban lévő farkat
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 10. 13. szombat 07:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 10. 13. szombat 07:59

Viszont azt bizton állíthatom, hogy a hölgy popsijában levő bekapcsolt vibrátor roppant mód tudja izgatni a punciban lévő farkat

Admin

Jó reggelt!
Egy új segédeszköz hódít a férfiak körében, a rafinált makk-vibrátor a hímtag legérzékenyebb pontját részesíti rezgő élvezetben.
A vibrátorok kreatívabbnál kreatívabb egyedei közül nem hiányozhat a makk izgatására tervezett speciális vibrátor sem. A makk-vibrátor (vibrating head cup) a világ legegyszerűbb, ám annál hatásosabb találmánya. Használói szerint az élmény olyan, mintha egy elektromos nyelv nyaldosná a makkot.
Az egész készülék mindössze a makkra illeszkedő puha, formatartó műanyag sisakból, és a vibrációt előidéző karból áll. A sisak mérete az anyag rugalmassága miatt változtatható, míg a sisak peremére erősített szilikonpánt biztosítja a tökéletes és biztos illeszkedést. A segédeszköz mindössze két vibrációs fokozattal működik, de egyből az erősebb rezgés kiválasztása nem lehetséges. A segédeszköz könnyű felhelyezése és az élmény fokozása érdekében érdemes síkosítót használni.

Kérdésem:
Ciki szexuális segédeszközt használni pasiknak?
Vagy van olyan, amit ciki (pl. műpunci), és van, amit nem?
Egy új segédeszköz hódít a férfiak körében, a rafinált makk-vibrátor a hímtag legérzékenyebb pontját részesíti rezgő élvezetben.
A vibrátorok kreatívabbnál kreatívabb egyedei közül nem hiányozhat a makk izgatására tervezett speciális vibrátor sem. A makk-vibrátor (vibrating head cup) a világ legegyszerűbb, ám annál hatásosabb találmánya. Használói szerint az élmény olyan, mintha egy elektromos nyelv nyaldosná a makkot.
Az egész készülék mindössze a makkra illeszkedő puha, formatartó műanyag sisakból, és a vibrációt előidéző karból áll. A sisak mérete az anyag rugalmassága miatt változtatható, míg a sisak peremére erősített szilikonpánt biztosítja a tökéletes és biztos illeszkedést. A segédeszköz mindössze két vibrációs fokozattal működik, de egyből az erősebb rezgés kiválasztása nem lehetséges. A segédeszköz könnyű felhelyezése és az élmény fokozása érdekében érdemes síkosítót használni.

Kérdésem:
Ciki szexuális segédeszközt használni pasiknak?
Vagy van olyan, amit ciki (pl. műpunci), és van, amit nem?