Gennyzsákszem nappalija (nyitott, bárki bejöhet)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

A nappali egy medvebőrről szól, ahol egyesek dugnak, egyesek beszélgetnek, egyesek sütit esznek, egyesek alkoholt isznak, egyesek elmesélik örömüket, egyesek elmondják bánatukat, egyesek kérdéseket tesznek fel, egyesek válaszolnak, és egyesek csak úgy véletlenül betévednek...és egyesek felfedezik életük leszbi oldalát :)

Az eddigi hozzászólások

... 1765 1766 1767 1768 1769 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#13436   2007. 10. 17. szerda 08:58
new1 new1
azt túdom,de erre jól emlékszel. smile
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 10. 17. szerda 08:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 10. 17. szerda 08:46
köszi a jókívánságot!!!

persze, h jól!
de gyakran jutottatok eszembe!
pl heteséknél: most csöpögnek a jányok a Ladikosért!

nem nem teljesen! most elég sok az elmaradt melóm!

majd ha utólérem magam jöhet minden a régi módom!

Te nyú szenilis wok! de jól emléxem nálatok 1 gyerkőc van?
#13435   2007. 10. 17. szerda 08:49
surdapapa surdapapa
bisztoss jó munkásasszony létedre olvasásórára jártál, h tovább díszítsd a lexikonod! eplus2

Sárlom!
ezt Neked:
(Ez egy válasz zelli üzenetére (2007. 10. 17. szerda 08:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 10. 17. szerda 08:13
Szép jó reggelt Mindenkinek!
Mostanában nagyon gyors a felfogásom! idiota eplus2
Akkor Én nem is szólhatok, hogy február vége óta nem tudom a kocsim használni! hehe
#13434   2007. 10. 17. szerda 08:47
X Törölt felhasználó (21812) Admin
Jó reggelt!
smile
#13433   2007. 10. 17. szerda 08:46
surdapapa surdapapa
köszi a jókívánságot!!!

persze, h jól!
de gyakran jutottatok eszembe!
pl heteséknél: most csöpögnek a jányok a Ladikosért!

nem nem teljesen! most elég sok az elmaradt melóm!

majd ha utólérem magam jöhet minden a régi módom!

Te nyú szenilis wok! de jól emléxem nálatok 1 gyerkőc van?
(Ez egy válasz new1 üzenetére (2007. 10. 17. szerda 08:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 10. 17. szerda 08:40
szia papa!
vissza a régi kerékvágásba?
hogy érezted magad gate nélkül?
(mondjuk ez hüje kérdés,mert gondolom büszkén, és jól.)
jó egészséget! smile
#13432   2007. 10. 17. szerda 08:40
new1 new1
szia papa!
vissza a régi kerékvágásba?
hogy érezted magad gate nélkül?
(mondjuk ez hüje kérdés,mert gondolom büszkén, és jól.)
jó egészséget! smile
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 10. 17. szerda 08:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 10. 17. szerda 08:24
szerintem is!

mikor tanult a pók akkor a legszebb!

a teljes súlyával ránehezedik az okosság az értelmező kéziszótárból!

jaholy most olvasom végig a mondatod! azt hittem egzotikus pókról írsz!

sose bántom a pókot, hanem 1*űen kiteszem a lakásból!

a csigabigákat én is ceressem!
hagymás-paprikás zsíron a legfinomabb!

ez a kutyus gyönyörű jószág!
na de egy lakásba confused
#13431   2007. 10. 17. szerda 08:35
surdapapa surdapapa
férj és feleség elhatározzák, h kutyát vesznek!
a feleség elmegy egyet vásárolni:
-milyen kutyát szeretne?
-hát nem is tudom? harcikutyája van?
-persze -és elővezet egy tacskó szerűt!
-na necsinálja má ez nem harcikutya!
-nem harcikutya? nézze csak: harcikutya szék! -a kutya szanaszét tépi a széket!
a nő hitetlenkedve: -ezt nem hiszem el!
-nem hiszi? harcikutya asztal! -a kutya ripityára harapja az asztalt!
a nő megveszi a kutyát, majd hazaviszi!
kérdi a férj: -no muti mit is vettél!
-harcikutyát! és megmutatja a tacsi szerű szerzeményt!
erre a férj: -harcikutya a tököm!

eplus2 eplus2 eplus2

de azért elég fura, h a harcikutya téma pont most került elő! mármint fura, h milyen megérzéseink vannak!
én kifizettetném avval a családdal a keresés költségeit!!!

nemtom jól láttam-e /és jól írom-e le/ de Stefforshield terrier /a pitet szokták Steff-ként törzskönyveztetni/ tépte szét szegény pici gyereket?
(Ez egy válasz yanek77 üzenetére (2007. 10. 16. kedd 21:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 10. 16. kedd 21:48
de kiirtanám gazdistól a harci kutyákat! gun
#13430   2007. 10. 17. szerda 08:30
zelli zelli
Vakari macska! Hai! hehe Surda szan! worship eplus2
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 10. 17. szerda 08:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 10. 17. szerda 08:28
konicsuááá..

tornagatya szaga! nyes hehe
#13429   2007. 10. 17. szerda 08:28
surdapapa surdapapa
konicsuááá..

tornagatya szaga! nyes hehe
(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 10. 16. kedd 21:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 10. 16. kedd 21:47
Japánul wolt írwa??? nyes

Ezt nm hiszem el a japán arcokról...szerintem rosszul fordították... confused

A japán az egyik kedwenc népem... eljen

-nindzsááá...konicsuááá...a taxiból... hehe
#13428   2007. 10. 17. szerda 08:27
surdapapa surdapapa
jaholy!

most gyün be, harról az állatról van szó, amirllen Lalikirálynak is wót?
(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 10. 16. kedd 21:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 10. 16. kedd 21:44
A beo az a madár amelik hangot utánoz meg pofázik...
Nah...az begyűn nagyon...mikre megtanítanám... nyes

Mán látom,ahogy nálunk wan a párom
barátnője és a madár megszólal...
-a goldengéten fórumozok teee kuuurrrwaaa... eplus2

Nah...trágárságokból ki sem fogynék... hehe
#13427   2007. 10. 17. szerda 08:24
surdapapa surdapapa
szerintem is!

mikor tanult a pók akkor a legszebb!

a teljes súlyával ránehezedik az okosság az értelmező kéziszótárból!

jaholy most olvasom végig a mondatod! azt hittem egzotikus pókról írsz!

sose bántom a pókot, hanem 1*űen kiteszem a lakásból!

a csigabigákat én is ceressem!
hagymás-paprikás zsíron a legfinomabb!

ez a kutyus gyönyörű jószág!
na de egy lakásba confused
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 10. 16. kedd 19:02), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (24620)
2007. 10. 16. kedd 19:02
Szerintem a pókok fantasztikusan néznek ki, némelyikük kifejezetten szép.
Pókica.
Én egyszer arra ébredtem, hogy a szempilláimon botladozik egy keresztül a pici lábaival. Megvártam míg leér, aztán kikísértem. A pókokat az én házamban nem szabad bántani.

Én a csigabigákat imádom. Tartomttam is régen afrikai csigákat. Imádtam őket. Sokszor kezembe is vettem. Édesek voltak nyes És mikor étkeztek, mindig megjött az étvágyam olyan élvezettel csinálták (és 8 óráig szeretkeztek)

Klikkelj a normál/tömörített mérethez

(kép nem az enyém, találtam a neten, de ekkorák voltak)

Macskát csak egy-egy napig tartanék, ha pitonom lenne.
A gekkók baromi jófejek, illeve minden gyíkféle. A leguánban azt a végtelen lazaságot, és gondtalanságot bírom, amit áraszt magából, mikor lefekszik egy ágra és lelógatja a lábait. smile Olyan lazák. A keméleont a ziziségéért és a hosszú nyelvéért, valamint furfangos nyelvtechnikájáért (mint példakép) kedvelem. smile

Szöszös állatot nem tudom mennyire tartanék. Veszélyeset azért nem tartanék (legveszélyesebb eddig a teknős volt, az viszont ugrott, jó magasra, ha belógattad az ujjad a medencéjük fölé, és ha meg is találtak, akkor egy darabig kötözgethetted az ujjad), mert nem szeretnék félni az állatomtól, és nem jó, ha az elszabadul.
Az állatban amúgy az a rossz, hogy idővel elpusztul. :( A tetemektől meg mindig rosszul vagyok. :(
Amúgy meg kutya. Minél nagyobb és minél nyugodtabb. Egyszer szeretnék egy sarplaninac kutyust.
#13426   2007. 10. 17. szerda 08:16
surdapapa surdapapa
képzeld, mikor többet iszok a kelleténél nálam is van boa ... -sose tűrnék meg a környezetemben ilyen és hasonló állatot!

el kell, h szomorítsalak!
így sosem leszel a párom! eplus2 nem nem azt mondom, h a macsek is lakásba való, de én falvasi származásúként megszoktam, h míg bent vagyunk a nappaliban Ő is ott lehet! de a macsnak is jön utánna a röppája!
nálam épületen belül nincs helye semmilyen dö/o/gne/a/k!
magyarországon nincs kultúrája a városi kutyanevelésnek! fogja és elengedi /vagy póráz nélkül sétáltatja/ a dögét aztán odaszarik az utcára vagy /még durvább/ a játszótérre. aztán fel se merül benne, h a döge piszkát össze szedje!

ja és egy ilyen játékos kedvű jószágnak, mint egy uszkár mennyi a mozgásigénye? mert sztem rengeteg! Te bünteted azzal, h az 50 négyzetméteredre bezárod! az a Te dolgod, h folyamatosan szagolod a szagát, de Neki se jó! Ő is szagolja a Te szagod! ...
#13425   2007. 10. 17. szerda 08:13
zelli zelli
Szép jó reggelt Mindenkinek!
Mostanában nagyon gyors a felfogásom! idiota eplus2
Akkor Én nem is szólhatok, hogy február vége óta nem tudom a kocsim használni! hehe
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 10. 17. szerda 08:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 10. 17. szerda 08:08
hehe levágtad? eljen

sajnos /???/ már vagy 10 éve történt! /erre a válaszod: azóta nem javíttadtad meg?/

a buszos utazásom glom sejted, h miért is szokott lenni!
#13424   2007. 10. 17. szerda 08:08
surdapapa surdapapa
hehe levágtad? eljen

sajnos /???/ már vagy 10 éve történt! /erre a válaszod: azóta nem javíttadtad meg?/

a buszos utazásom glom sejted, h miért is szokott lenni!
(Ez egy válasz zelli üzenetére (2007. 10. 16. kedd 15:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 10. 16. kedd 15:28
Ja, leesett, azért kell busszal járni, mert összetörted az autódat! eplus2 wave
#13423   2007. 10. 17. szerda 07:26
gazosgyuri gazosgyuri
Reggelt noh!

Majd ebédkor jöwök olwasni... wave

Suurdiii! A kisjányod jól wan? Minden oké?

Hippppp! jól wagy? Minden oké?

Nah...milyen érdeklödő waok korán röggel.. hehe

Tipliztem...szasztok!
#13422   2007. 10. 16. kedd 23:10
gazosgyuri gazosgyuri
Tudod a munkámból kifolyólag sok kutyás házba megyek be...ritka de wolt,hogy megharapott a kutya de a legtöbb érez wmit rajtam és inkább hawerkodnak a gazdijuk legnagyobb megrökönyödésére... wink

Sok múlik az ember hozzáállásán és az állat ismeretén...az állat sok mindent megérez...a lányom például rendszeresen lowagol...én ha nm is félek de wmiért tartok a lowaktól...a lányom imádja őket... wink
(Ez egy válasz yanek77 üzenetére (2007. 10. 16. kedd 22:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 10. 16. kedd 22:40
igen, objektiven nézve ez igy van de én a kutyákról csak szubjektiven tudok gongolkozni amióta 7(hét) éven keresztül dupla tizórait kelletett pakkolnom mert munkába menet egy karám mellett elmenve habzó szájjal ugató és engem megrohanó juhászkutyák bendőjét hizlaltam vele hát köszönöm szépenn az ilyen őrzést és védést amikor tőllem védnek vmit pedig nem is kell az nekem mf3
szerencsére már nem járok arra smile
vólt sajátom is(nem harci hnem kicsike korcs) azt szerettem.de minden más kutyát ellenségnek tekintek.
#13421   2007. 10. 16. kedd 22:40
yanek77 yanek77 VIP
igen, objektiven nézve ez igy van de én a kutyákról csak szubjektiven tudok gongolkozni amióta 7(hét) éven keresztül dupla tizórait kelletett pakkolnom mert munkába menet egy karám mellett elmenve habzó szájjal ugató és engem megrohanó juhászkutyák bendőjét hizlaltam vele hát köszönöm szépenn az ilyen őrzést és védést amikor tőllem védnek vmit pedig nem is kell az nekem mf3
szerencsére már nem járok arra smile
vólt sajátom is(nem harci hnem kicsike korcs) azt szerettem.de minden más kutyát ellenségnek tekintek.
(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 10. 16. kedd 22:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 10. 16. kedd 22:31
Rég hallottam...de ez jóóó... nyes eljen

7yanek7:-alapból minden kutya (nm a kitenyésztett ölebekre gondolok) harci kutya w rosszul tudom????
Híwhatod őrző-wédőnek is ha úgy wan kedwed...
Wagy Nagy Sándor masztifjai is harci kutyák woltak anno...most meg? circling
#13420   2007. 10. 16. kedd 22:31
gazosgyuri gazosgyuri
Rég hallottam...de ez jóóó... nyes eljen

7yanek7:-alapból minden kutya (nm a kitenyésztett ölebekre gondolok) harci kutya w rosszul tudom????
Híwhatod őrző-wédőnek is ha úgy wan kedwed...
Wagy Nagy Sándor masztifjai is harci kutyák woltak anno...most meg? circling
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 10. 16. kedd 22:07), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (24620)
2007. 10. 16. kedd 22:07
Fiatal pár papagájt választ az üzletben, ráböknek egy daliásabb példányra.
- Óh, nem jó madár az. Tudják, bordélyházban volt nagyon sokáig, aztán mindenféle csunyaságot mond.
- Áh, az nem baj, az öreg Bélabának lesz, ő szereti az efféle modortalan tréfákat.
Leteszik később a letakart kalickát Bélabá elé, leleplezik, mire körbenéz a madár:
- Mrrrrrr, új a tapéta! Mrrrr, új csajok! Mrrr, szevasz Bélabá! nyes
#13419   2007. 10. 16. kedd 22:11
yanek77 yanek77 VIP
jól van megengedem de azért murfysonn benne van a pakliba hogy potenciálisonn nincs kizárva hogy ösztöneiknek engedve gyilkolhatnak akkor is ha neveltetésük ezt kizárja(mert igy hisszük!)akkor meg?
(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 10. 16. kedd 21:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 10. 16. kedd 21:52
Inkább csak a gazdikat...kutyok nm tehetnek semmiről... ejnye1
#13418   2007. 10. 16. kedd 22:07
X Törölt felhasználó (24620)
Fiatal pár papagájt választ az üzletben, ráböknek egy daliásabb példányra.
- Óh, nem jó madár az. Tudják, bordélyházban volt nagyon sokáig, aztán mindenféle csunyaságot mond.
- Áh, az nem baj, az öreg Bélabának lesz, ő szereti az efféle modortalan tréfákat.
Leteszik később a letakart kalickát Bélabá elé, leleplezik, mire körbenéz a madár:
- Mrrrrrr, új a tapéta! Mrrrr, új csajok! Mrrr, szevasz Bélabá! nyes
(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 10. 16. kedd 21:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 10. 16. kedd 21:44
A beo az a madár amelik hangot utánoz meg pofázik...
Nah...az begyűn nagyon...mikre megtanítanám... nyes

Mán látom,ahogy nálunk wan a párom
barátnője és a madár megszólal...
-a goldengéten fórumozok teee kuuurrrwaaa... eplus2

Nah...trágárságokból ki sem fogynék... hehe
#13417   2007. 10. 16. kedd 22:02
gazosgyuri gazosgyuri
Ez tetszik a japánokban a legjobban: fegyelem...kitartás...szorgalom...alázat...tisztelet tudás...
(nézd meg a mai fiatalságot nálunk...a legtöbb...hisztis...pofátlan...tápos...) confused
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 10. 16. kedd 21:56), amit ide kattintva olvashatsz)
MmePrune VIP Admin
2007. 10. 16. kedd 21:56
én azt olvastam a japán ovikról, hogy "embertelenek" ...kemények, szigorúak... megmiazmás...szóval az alapján hihető a veréses nevelési elvük

... 1765 1766 1767 1768 1769 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: GG-ufsz GG-ufsz
Nyitás ideje: 2007. 03. 30. péntek
Üzenetek: 48756db
Utolsó üzenet: 2025. 07. 26. szombat

Hírek

2025. 07. 08. kedd 20:03
2025.  július 11-13: Nyári GG tali Cseteseknek és Fórumosoknak Kedves GG csetesek és Fórumozók! Egy újabb ismerkedési lehetőség! A nagy érdeklődésre való tekintettel, idén 16. alkalommal kerül megrendezésre a GG személyes cset, -és Fórum találkozó. A találkozó időpontja: 2025. július 11-13. (3 nap, 2... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Az országos szexpartner és masszázs kereső. Gyönyörű lányok. Csak valódi képek!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!