Gennyzsákszem nappalija (nyitott, bárki bejöhet)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

A nappali egy medvebőrről szól, ahol egyesek dugnak, egyesek beszélgetnek, egyesek sütit esznek, egyesek alkoholt isznak, egyesek elmesélik örömüket, egyesek elmondják bánatukat, egyesek kérdéseket tesznek fel, egyesek válaszolnak, és egyesek csak úgy véletlenül betévednek...és egyesek felfedezik életük leszbi oldalát :)

Az eddigi hozzászólások

... 20 21 22 23 24 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#48328   2025. 01. 15. szerda 11:36
Kutyu14cm Kutyu14cm
Sziasztok! Hát itt mi van? Hóesés órák óta? El kell a forralt bor,mert nagyon kedvtelenné tesz ez az idő. Ja,mégsem kell,hiszen vezetek. Akkor hagyjatok délutánra!! Szép napot!
#48327   2025. 01. 15. szerda 08:07
öcsyke öcsyke
Jó reggelt! Ma már egy kályha ajtót megjavítottam, megérdemlem a kávét.
Pont, hogy nem fétisem a jéghideg női kéz. Épp ezért melegítem elő kávés-teás bögrével crazya
Ma havacska várható, nálunk már fehér az udvar. Este hóangyal verseny?
#48326   2025. 01. 14. kedd 16:15
geza36 geza36
smile öcsyke mikre nem vágysz te ebben az időben.... hideg női kéz ??? Még nem tapasztaltam ilyenT smile kv frissítve a Tea mellé...
#48325   2025. 01. 14. kedd 06:45
öcsyke öcsyke
Jó reggelt! Valami vírus lehet, SzivecskésKatja vonalkás lett circling Legyünk őszinték, nagyon jó a vonalvezetése finom
Sál sapka, akinek lehet annak termoszban forralt bor alap felszerelés mára is.
Cappuccino kézmelegítős bögrében, nincs talán sokkolóbb, mint egy jéghideg női kéz, amikor egy forró érintésre vágysz.
Szép napot wave
#48324   2025. 01. 13. hétfő 20:07
geza36 geza36
Sziasztok! Csak bekukk smile Kátja boldogat!!I Így előre is!!!! kv bekészítve....
...
#48323   2025. 01. 12. vasárnap 05:23
öcsyke öcsyke
Ha tippelnem kellene, akkor március 21 vagy környéke lehet a születésnapod. A szüleid nyári napforduló környéki szerelmének lehetsz tüzes gyümölcse♡♡♡
(Ez egy válasz LeonKatja üzenetére (2025. 01. 11. szombat 21:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 01. 11. szombat 21:41
BUÉK Kedvesek!♡♡♡
A tavalyi egy nagyon szar év volt nekem, de idén bepótolok sokmindent. Márciusban megugrom az 50et is, szal ezt az évet magamnak élem. Jól indult, így tovább nyes

Nektek, Drágáim, azt kívánom, hogy minden vágyatok váljon valóra!
Éljünk úgy, ahogy élhetnénk!
Puszik! ♡♡♡
#48322   2025. 01. 12. vasárnap 05:08
öcsyke öcsyke
Jó reggelt! ♡Katja köszönjük! Mi is idén ünnepeljük az 50-et, ha az égiek is úgy akarják. Előre nem ünneplünk, de ha szülinapodkor vagy utána itthon jársz, vendégem vagy egy jó masszázsra és egy igazi kávét meginnánk veletek. A dolgok bepótolása nem okés szerintem. Inkább úgy szoktam az elmaradt dolgokra gondolni, hogy oké, elmaradt-kimaradt, tudomásul kell vennem. De most van lehetőség és jobb, szebb, hosszabb is lesz az élmény!
Ma Gézásan nyomom a vasárnapot, összerakom a kocsiba a szerszámokat és irány Szeged. Építünk egy szép kályhát. Ti pihenjetek, nyugodt vasárnapot kívánok. wave
Kávé bekészítve, én rászoktam a vajas kávéra tejhabbal. Elsőre hülyén hangzott nekem is. De jó!
#48321   2025. 01. 11. szombat 21:41
LeonKatja LeonKatja
BUÉK Kedvesek!♡♡♡
A tavalyi egy nagyon szar év volt nekem, de idén bepótolok sokmindent. Márciusban megugrom az 50et is, szal ezt az évet magamnak élem. Jól indult, így tovább nyes

Nektek, Drágáim, azt kívánom, hogy minden vágyatok váljon valóra!
Éljünk úgy, ahogy élhetnénk!
Puszik! ♡♡♡
#48320   2025. 01. 11. szombat 06:35
öcsyke öcsyke
Jó reggelt! A hétvégi hangulat masszírozós, este szaunázós, így a kávé is kellemes tejhabos kényeztetéssel hangol az előttünk álló élményekre.
Sajnos Nokit nem ismerem elég mélyen circling , de amit sikerült megtudni róla, az alapján egy tünemény lehet worship finom
Valószínű, hogy ezért nem jön be nekem a swinger klub. Nem a gyönyörű testel akarok szexelni, hanem a gyönyörű testű növel. Ehhez más, meghittebb közeg kell. De ez az én nyomorom.
Ki merre csavizik a hétvégén?
#48319   2025. 01. 10. péntek 09:39
geza36 geza36
Jó reggelt! Látom öcsyke és te is crazy jobban képbe vagytok a nokedlivel kapcsolatban :( Öcsyke mondata nagyon figyelem felkeltő smile de maradjunk a rendszernél.... Kv frissítve délután meló sajnos... 22 ig :( szóval messze még a hétvége számomra smile
#48318   2025. 01. 10. péntek 06:05
öcsyke öcsyke
Jó reggelt! Akkor ma hamis pénteket tartunk és a jóseggű vidám nokira gondolunk a reggeli kávénk mellett. Vajon összejött neki a swinger kaland?
Én ma nem melózom, de gondolok a munkás osztályra és néha sóhajtozok majd, meg jajjgatok nyes csak, hogy formában maradjak.
#48317   2025. 01. 09. csütörtök 16:29
CrazyBear CrazyBear
Beköszönős! wave
Kispéntek? Nekem egy hétig az lesz,meló hétvégén végig,de,annak örülök hogy a kispéntek lesz egy hetes,nem a seggfejhétfő nyes
A Nokedli? Hát...amit tudok,hogy egy csinos,humoros csajszi,bomba popsival,oszt kb ennyi..meg hogy máshol jár... vigyor3
#48316   2025. 01. 09. csütörtök 15:47
geza36 geza36
sajns messze még a hétvége :( Hiába van kispéntek :( kv frissítve! Nokedliről tudtok valamit ??? eltünt :(
#48315   2025. 01. 09. csütörtök 05:34
öcsyke öcsyke
Jó reggelt! Kispénteki kávés hangulat, hétvégi pótszilveszter a kanyarban, ha valakiben maradt egy kis booge...
#48314   2025. 01. 08. szerda 22:54
geza36 geza36
Szép estét !!Forró kövek után édes a pihenés! Még szex nélkül is smile reggelre a kv bekészítve!!!
#48313   2025. 01. 08. szerda 11:16
öcsyke öcsyke
Lassan húzzák a leves nótát, de elötte egy jó kávé méh belefér. Aztán már ebédig csak nem fogok bele semmibe, majd ebéd után nyes
#48312   2025. 01. 07. kedd 14:55
geza36 geza36
öcsyke dehogyis nem vagyok olyan !!! Ha valakit elküldök oda akkor egésznak csak aggodóm !! természetesen azért hogy oda ért e..... smile kv frissítve
#48311   2025. 01. 07. kedd 05:45
öcsyke öcsyke
Jó reggelt! Igazán friss, lendületet és jókedvet támogató kávét valaki?
Géza büszke vagyok rád, amolyan megfolytalak mosolykát sem osztottál ki mutyiba ugye? nyes
Szép napot, nálunk tavaszias a levegő wave
#48310   2025. 01. 06. hétfő 14:51
geza36 geza36
nyes qva első hétfő letudva.... smile senkit nem ettem , öltem vagy küldtem el a pi...ba !!! kv frissítve
#48309   2025. 01. 06. hétfő 04:24
öcsyke öcsyke
Jó reggelt!
Természetesen lépcsős a megoldás. Megvan a jelenet, ahogy a gyönyörű nő leveszi a köntöst, felakasztja kicsit nyújtózik, majd ösztönösen szexin belép a jakuzziba? finom
Gratulálok Géza, erre iszunk egy kávét!
Ma mindenki óvatosan, sokan lesznek ma első áldozók a munka oltárán, ha valaki csúnyán viselkedik csak mosolyogjatok vissza és mondjátok, Öcsyke üdvözöl wink
Szép napot wave

... 20 21 22 23 24 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: GG-ufsz GG-ufsz
Nyitás ideje: 2007. 03. 30. péntek
Üzenetek: 48748db
Utolsó üzenet: tegnap 20:43

Hírek

2025. 07. 08. kedd 20:03
2025.  július 11-13: Nyári GG tali Cseteseknek és Fórumosoknak Kedves GG csetesek és Fórumozók! Egy újabb ismerkedési lehetőség! A nagy érdeklődésre való tekintettel, idén 16. alkalommal kerül megrendezésre a GG személyes cset, -és Fórum találkozó. A találkozó időpontja: 2025. július 11-13. (3 nap, 2... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - A szexpartner kereső. Több száz igazi szexpartner kereső lány!!! CSAK VALÓDI KÉPEK, videók!!!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!