PIP párt?? hol lehet jelentkezni ?? szép estét mindenkinek reggelre a kv bekészítve!!!

Sziasztok! Szívemből szóltál Géza! Melegségből elég nekünk a forró kávé,a nappali kandallója,meg a medvebőr! De lehet be kell majd ide zárkóznunk a nappaliba,mert a környéken egyre több pasi akar inkább fütykössel játszadozni,mint puncival. Lehet,maradi csávó vagyok,de mint PIP.(punciimádók pártja)tag,én maradok elkötelezett híve a Női nemnek! Vagy az igennek? Összezavarodtam.

Jó reggelt !!A zokosok azt mondják jön a melegedés!! De remélem csak az ídőjárásban ! Kv frissítve ....
Jó reggelt! A tegnapi intetek Nokinak kimaradt végül. Én nem arra mentem, neki meg biztos jobb dolga is van, mint nézni a határt keszkenővel a kezében integetésre várva
Csúszkálás kimaradt. Van ahol szerencsére és van ahol nem. Viszont hétvégére jobb időt mondanak, érdemes kihasználni!

Csúszkálás kimaradt. Van ahol szerencsére és van ahol nem. Viszont hétvégére jobb időt mondanak, érdemes kihasználni!
opsz hamar középső nap lett!! Átcsusztunk gyorsan a kedden
kv , tea , forrralt bor bekészítve !!!! ma végre vár a forróság...

Reggelt! Vigyázzatok mert csúsz,kéz és lábtörés mentes napot.

Jó reggelt! Kávét bekészítettem, korcsolya megélezve, sál/sapka/kesztyű.
Csak óvatosan
Csak óvatosan

Túl a reggeli első körön, jöhet egy jó kis szalonnás rántotta, sajttal, vegyes salátával
Ma kegyes az időjárás, szerencsésebbek mehetnek korcsolyával is dolgozni
Noki holnapra tedd szabaddá az integetős kezedet, megyek arra, szólni fog a Gerappaaaaaa

Ma kegyes az időjárás, szerencsésebbek mehetnek korcsolyával is dolgozni

Noki holnapra tedd szabaddá az integetős kezedet, megyek arra, szólni fog a Gerappaaaaaa

qva hétfő letudva!!!! Kv frissítve !!! Forralt bor lobog a tűzhelyen !!
Jó reggelt! Szuperhétfőt hirdetek! Ami csak egy jó kávéval indulhat. Kicsit előre tekintve körvonalazódik egy jó tartalmas hét. Meleg nem lesz, de sál-sapka van és a kandallóban is ropog a tűz.
Haliho... Hétvége letudva.... kv reggelre bekészítve Tegnap este a forrókövek nagyon jól estek -5 fokban...
Akkor ugorjunk neki frissen a Qva hétfőnek !!!

Jó reggelt! Folytatom a wellnest, jó volt este a szauna, most az itthoni jó meleg jakuzziban
Nokipopsi kicsit pixeles, mintha a Minecraftból jött volna közénk. De biztos vagyok benne, igaziból nagyon finom bőre van, az a puszilgatós
Lesz ma kirándulás, közösségi medve-kutya etetés? Egy jó cigány pecsenyét ennék már. Nektek mi a terv mára?

Nokipopsi kicsit pixeles, mintha a Minecraftból jött volna közénk. De biztos vagyok benne, igaziból nagyon finom bőre van, az a puszilgatós

Lesz ma kirándulás, közösségi medve-kutya etetés? Egy jó cigány pecsenyét ennék már. Nektek mi a terv mára?
Remek napot!
Igaza van a Nokinak,ne itassatok egereket,inkább engem..
Csuda a segges kisképes fotód
,majd jól megnézegetjük amikor hiányzol a nappaliból.Csini fehérnemű is,ami fekete.
Hm..katona élményes brómos tea és társai..de sok emlék es élmény abból az időből..én szerettem,de nem bántam hogy vége lett.A brómos teát tagadták,de néha úgy érzem mintha most kezdene hatni...
Igaza van a Nokinak,ne itassatok egereket,inkább engem..

Csuda a segges kisképes fotód

Hm..katona élményes brómos tea és társai..de sok emlék es élmény abból az időből..én szerettem,de nem bántam hogy vége lett.A brómos teát tagadták,de néha úgy érzem mintha most kezdene hatni...

Jó reggelt! Nem egér itatás van ....kutya séta..... kv bekészítve !!!

Jó reggelt! Így jár aki szombat hajnalra szervezi a tüzifa beszerzést
Irány a fogyó holdfényes hajnali fapakolás
Azért kávé bekészítve, napközben lesz idő romantikázni, estére meg megyünk egy közös izzadásra
Noki te nem az egerekkel vagy?
A héten fogok feléd is csavarogni, de sürgefontos dolog lesz, most/sem/ fogunk összefutni egy kávéra. És ami még szomorúbb, a fenekedet sem fogom megsimogatni
Kellemes szombatot

Azért kávé bekészítve, napközben lesz idő romantikázni, estére meg megyünk egy közös izzadásra

Noki te nem az egerekkel vagy?

Kellemes szombatot

Ne itassátok az egereket...csak mert ne
Puszika

Puszika

kukucs HÉTVÉGE

Jó reggelt! A finish-kávé remélem bejön és holnap már nem kell dolgoznom. Ti is tudjátok le a mai napot hamar,aztán ha van rá mód,maxoljatok egy finomat!

Jó reggelt! Kávét rummal, esetleg whiskyvel?
A brómos teát tagadta az ellátó század, de alapja biztos volt. Éltünk és kihasználtuk a fiatalságunkat, én legalábbis biztos
most meg az ötvenes éveket igyekszem kimaxolni, hogyha visszatekintek, jó hosszú legyen az a film
Péntek, így kitartás és finish kávé ajánlott mára
A brómos teát tagadta az ellátó század, de alapja biztos volt. Éltünk és kihasználtuk a fiatalságunkat, én legalábbis biztos

Péntek, így kitartás és finish kávé ajánlott mára

opsz hamar péntek lett
kv készlet frissítve!! Brómos teát igyon az akinek szüksége van rá .