Sziasztok ...szép Vasárnapot mindenkinek
jóregg

Hatalmas ősz
Hatalmas ősz.
Reám leheltél, s érzem, egyre érzem,
hogy nagyra nősz.
Te jó, te nagy,
ami akartam lenni, régen, egykor,
most az te vagy.
Igaz, egész,
mely önnön-magát bátran koronázza
s az éjbe néz.
Azt hittem én,
gőgös és hervadó virág leszek csak,
szép és szegény.
Bús szemű bölcs
itt állok, ember, karomon a gyermek,
a lágy gyümölcs.
A kar, a kar,
egy ember ága, lombos és gyümölcsös,
mit is akar?
A sors vagyok,
a méz, a tűz, a könny, a szív, az élet.
Mondd, ki nagyobb?
Vágytam vakon,
és ami vágyam itt-ott megmaradt még,
eléd rakom.
Arany-idő,
vigasztaló, mosollyal szomorító,
kibékítő.
Hatalmas ősz.
hogy nagyra nősz.
/Kosztolányi Dezső/

Hatalmas ősz
Hatalmas ősz.
hogy nagyra nősz.
Te jó, te nagy,
ami akartam lenni, régen, egykor,
most az te vagy.
Igaz, egész,
mely önnön-magát bátran koronázza
s az éjbe néz.
Azt hittem én,
gőgös és hervadó virág leszek csak,
szép és szegény.
Bús szemű bölcs
itt állok, ember, karomon a gyermek,
a lágy gyümölcs.
A kar, a kar,
egy ember ága, lombos és gyümölcsös,
mit is akar?
A sors vagyok,
a méz, a tűz, a könny, a szív, az élet.
Mondd, ki nagyobb?
Vágytam vakon,
és ami vágyam itt-ott megmaradt még,
eléd rakom.
Arany-idő,
vigasztaló, mosollyal szomorító,
kibékítő.
Hatalmas ősz.
hogy nagyra nősz.
/Kosztolányi Dezső/

Szép őszi reggelt mindenkinek!

A párom éjszakás volt,és mikor megjött reggel én már felvoltam,szeretkezés,és most kielégülten itt ülök,ő meg alszik
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 10. 21. vasárnap 07:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 10. 21. vasárnap 07:20

mesélj sanyi
mi történt veled reggel? kaptál friss kiflit a boltban?

mesélj sanyi
mi történt veled reggel? kaptál friss kiflit a boltban?
(Ez egy válasz sanyisanyi74 üzenetére (2007. 10. 21. vasárnap 07:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 10. 21. vasárnap 07:14

Szép jó reggelt mindenkinek és hasonló élményeket reggelre ami velem történt
Remélem jó idő lesz ma,kiskutyám elére a 6 hetét,úgyhogy csinálom a kenelt neki,és remélem már holnap nálunk alszik.

Szép jó reggelt mindenkinek és hasonló élményeket reggelre ami velem történt
Remélem jó idő lesz ma,kiskutyám elére a 6 hetét,úgyhogy csinálom a kenelt neki,és remélem már holnap nálunk alszik.

dehogy a méret a lényeg
az a baj willy, hogy ez a világ már csak ilyenre sikeredett...használjuk a gépet mindenhol, mert rá vagyunk kényszerítve, sőt rákényszerítenek..mert ugye egy szar senki vagy, ha nincs számítógéped...közben meg olyan mértékben fejlődik minden, hogy egy átlagember számára követhetetlen...szóval nem tisztem megvédeni senkit...meg persze nem is ismerem az ingatlanos nénit...de lehet, hogy ingatlanügyekben meg baromira topon van
pár év múlva te is toleránsabb leszel(ezt ne vedd sértésnek)...de ez pont így a jó...a világ így áll össze teljessé...sok-sok imádnivaló vehemens fiatal+ sok-sok megfontolt öreg (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 10. 20. szombat 23:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 10. 20. szombat 23:30

az a baj willy, hogy ez a világ már csak ilyenre sikeredett...használjuk a gépet mindenhol, mert rá vagyunk kényszerítve, sőt rákényszerítenek..mert ugye egy szar senki vagy, ha nincs számítógéped...közben meg olyan mértékben fejlődik minden, hogy egy átlagember számára követhetetlen...szóval nem tisztem megvédeni senkit...meg persze nem is ismerem az ingatlanos nénit...de lehet, hogy ingatlanügyekben meg baromira topon van

pár év múlva te is toleránsabb leszel(ezt ne vedd sértésnek)...de ez pont így a jó...a világ így áll össze teljessé...sok-sok imádnivaló vehemens fiatal+ sok-sok megfontolt öreg (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 10. 20. szombat 23:30), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (24620)

az nem baj, ha mozog, én sem szeretném, ha a szex abból állna, hogy a barátnő fekszik dermedten az ágyon, és kész...
a mozgást szeretjük.
csak a méret! méret a lényeg...

csak a méret! méret a lényeg...
az nem baj, ha mozog, én sem szeretném, ha a szex abból állna, hogy a barátnő fekszik dermedten az ágyon, és kész...
a mozgást szeretjük.
csak a méret! méret a lényeg... (Ez egy válasz yanek77 üzenetére (2007. 10. 20. szombat 22:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 10. 20. szombat 22:31

csak a méret! méret a lényeg... (Ez egy válasz yanek77 üzenetére (2007. 10. 20. szombat 22:31), amit ide kattintva olvashatsz)

na hogy ne legyek már tapló amatőr senkiházi, megmaradnék a mozdulatlanoknál.
szexszfórum:

normális fórum:

azért egy nappaliban vagyunk mégis!
szexszfórum:

normális fórum:

azért egy nappaliban vagyunk mégis!
na hogy ne legyek már tapló amatőr senkiházi, megmaradnék a mozdulatlanoknál.
szexszfórum:

normális fórum:

azért egy nappaliban vagyunk mégis! (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 10. 20. szombat 17:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 10. 20. szombat 17:27
szexszfórum:

normális fórum:

azért egy nappaliban vagyunk mégis! (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 10. 20. szombat 17:27), amit ide kattintva olvashatsz)

na az ilyen gif-ek készítőinek vágnám le a f_szát...
300k felett mozgó gifet csinálni szerintem csak nagyon indokolt esetben szabad... avatarnak pedig iradtlanul nagy taplóság 150k feletti képet tenni
ez csupán 14X nagyobb...
(egy helyen ahol vagyok 15k a max... hoppá!)
300k felett mozgó gifet csinálni szerintem csak nagyon indokolt esetben szabad... avatarnak pedig iradtlanul nagy taplóság 150k feletti képet tenni
ez csupán 14X nagyobb...
(egy helyen ahol vagyok 15k a max... hoppá!)
kifogás?
Á semmi, csak a barátnő hiánya... (Ez egy válasz sanyisanyi74 üzenetére (2007. 10. 20. szombat 21:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 10. 20. szombat 21:20
Á semmi, csak a barátnő hiánya... (Ez egy válasz sanyisanyi74 üzenetére (2007. 10. 20. szombat 21:20), amit ide kattintva olvashatsz)

Ne csak kivánd a szeretkezést,csináld is,és nincs kifogás

Ne csak kivánd a szeretkezést,csináld is,és nincs kifogás
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 10. 20. szombat 21:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 10. 20. szombat 21:12

Baszás az a te reszortod lehet, én szeretkezni kívánok.
De attól még nem lesznek kisebbek a mozgógifek, és az én netem sem fog felgyorsulni.
De attól még nem lesznek kisebbek a mozgógifek, és az én netem sem fog felgyorsulni.
Baszás az a te reszortod lehet, én szeretkezni kívánok.
De attól még nem lesznek kisebbek a mozgógifek, és az én netem sem fog felgyorsulni. (Ez egy válasz sanyisanyi74 üzenetére (2007. 10. 20. szombat 19:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 10. 20. szombat 19:39
De attól még nem lesznek kisebbek a mozgógifek, és az én netem sem fog felgyorsulni. (Ez egy válasz sanyisanyi74 üzenetére (2007. 10. 20. szombat 19:39), amit ide kattintva olvashatsz)

Igazad van 150km-re volt tőlem az asszony,minden másban egyetértünk de egy jó darabig biztos hogy a nő lesz az első helyen.
Willykém te úgy vagy mint egy jó barátom annak is egy kiadó baszás hiányzik
Gyurikám átolvasgattam,és örülök hogy papa megint aktiv ahogy hipp is,de szerencsére majdnem mindig itt tudsz lenni,ennek örülök is hisz nélküled elég kopár lennének dolgok
A legfontossabb a hölgyeknek kéz és más csókom
Sárl drága az esti érdeklődő kérdés hol marad

Gyurikám átolvasgattam,és örülök hogy papa megint aktiv ahogy hipp is,de szerencsére majdnem mindig itt tudsz lenni,ennek örülök is hisz nélküled elég kopár lennének dolgok

Jóéjszakát mindenkinek! Legyetek rosszak!

Igazad van 150km-re volt tőlem az asszony,minden másban egyetértünk de egy jó darabig biztos hogy a nő lesz az első helyen.
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 10. 19. péntek 21:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 10. 19. péntek 21:08

Törölt felhasználó (94621)
VIP

Sanyi affene a jó dógod! ilyent egy férfi embör csak akkor tesz ha az asszony nincs a közelben, de kapaszkodj meg, volt egy nálamnál is idősebb ember, aki azt mondta, hogy:
fiam: az élet kettő dologból áll
1. a nő
2. a pia
aztán néha fel lehet cserélni a sorrendet. ebből ki fogsz gyógyulni, ellentétben azokkal akik ezt a tevékenységet rossznak itélik.
Ja és valamit ne feledj el, másnaposan (tudom még régről) nagyot lehet dugni!
fiam: az élet kettő dologból áll
1. a nő
2. a pia
aztán néha fel lehet cserélni a sorrendet. ebből ki fogsz gyógyulni, ellentétben azokkal akik ezt a tevékenységet rossznak itélik.
Ja és valamit ne feledj el, másnaposan (tudom még régről) nagyot lehet dugni!
Isten ments,semmi !!!Tüntem is...
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 10. 20. szombat 18:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 10. 20. szombat 18:27

mán hogy lehetne érzéketlen a nyelvem?
És mi bajod az alkarommal?

mán hogy lehetne érzéketlen a nyelvem?
(Ez egy válasz Szoni üzenetére (2007. 10. 20. szombat 18:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 10. 20. szombat 18:23

Na öreg Sved !!!!!
"Igen rólam van mind, az elő is."
Hat ekkoraval nem futkorasznak egy topicba sem !!
(A "balta"-t,....."balta"....erzektelensegre ertem...= fejsze...butafejsze=balta )
(A "balta"-t,....."balta"....erzektelensegre ertem...= fejsze...butafejsze=balta )

Na öreg Sved !!!!!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 10. 20. szombat 18:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 10. 20. szombat 18:12

Nem értem a kérdést, de a nyelvem, köszöni megvan, erősen kihasználatlan, de megvan.

Rosszkedv? Ebben a pillanatban épp ninics, de lesz, ha majd megpróbálok tanulni, majd dühösen ordítva a falhozvágom a könyvet...
Igen rólam van mind, az elő is.

Rosszkedv? Ebben a pillanatban épp ninics, de lesz, ha majd megpróbálok tanulni, majd dühösen ordítva a falhozvágom a könyvet...
Igen rólam van mind, az elő is.
tipikus mindentudo (tinedzser!!!!...) ,nem szabad mondani..csak csendben...meg csendbe sem.....Ti tudjatok jobban...es majd rajösztök..
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 10. 20. szombat 17:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 10. 20. szombat 17:59

azért mert utálom, hogy sok a hülye, és tönkretesznek dolgokat a figyelmetlenségükkel, legtöbbször anélkül, hogy tudnák mit csinálnak.
Múltkor is, félholtan fekszem az ágyban, anyám kezembenyom egy mobilt, hogy az ingatlanosnéni akire rá van bízva a házunk eladása, valami problémába ütközött...
Kiderül, hogy nem tudja feltölteni a házunkról készült fotókat (természetesen a fényképezőgépét sem tudta rendesen használni, pedig egy véregyszerű (ám ügyes) kis Finepix volt). Kérdem, nincs véletlen valami limitje az oldalnak?
aszongya:
Hátööö izé, itt ít valami 400 kb-ot, az az?
hát ja, megkérdezem, hogy mgis mekkora képek?
Háááát fúúú, talán... nemis, esetleg, ööö 3... izé öö mega?
Már ideges vagyok: "Akkor mi a kérdés?" (ha netán a fényképgépe 3 megaPIXELére gondolt (civil ember kezébe 2 megapixelnél többet adni feleseleges és ostoba dolog), a kép akkor is legalább fél mega volt...)
Szóval tököm tele a lelkes, hülye emberekkel.
Múltkor is, félholtan fekszem az ágyban, anyám kezembenyom egy mobilt, hogy az ingatlanosnéni akire rá van bízva a házunk eladása, valami problémába ütközött...
Kiderül, hogy nem tudja feltölteni a házunkról készült fotókat (természetesen a fényképezőgépét sem tudta rendesen használni, pedig egy véregyszerű (ám ügyes) kis Finepix volt). Kérdem, nincs véletlen valami limitje az oldalnak?
aszongya:
Hátööö izé, itt ít valami 400 kb-ot, az az?
hát ja, megkérdezem, hogy mgis mekkora képek?
Háááát fúúú, talán... nemis, esetleg, ööö 3... izé öö mega?
Már ideges vagyok: "Akkor mi a kérdés?" (ha netán a fényképgépe 3 megaPIXELére gondolt (civil ember kezébe 2 megapixelnél többet adni feleseleges és ostoba dolog), a kép akkor is legalább fél mega volt...)
Szóval tököm tele a lelkes, hülye emberekkel.
Nem értem a kérdést, de a nyelvem, köszöni megvan, erősen kihasználatlan, de megvan.

Igen rólam van mind, az elő is. (Ez egy válasz Szoni üzenetére (2007. 10. 20. szombat 18:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 10. 20. szombat 18:05

Igen rólam van mind, az elő is. (Ez egy válasz Szoni üzenetére (2007. 10. 20. szombat 18:05), amit ide kattintva olvashatsz)

A NYELVED balta ? Ha az elsö MSN smiley-...rollad van ,hat gratula !!!!! ekkora itt biztos nincs ! (rossz kedved van ? ki vagy akadva ?) (berugtal ? nemhagyta?) (Lekokadtal szuras elött ?) Majd rendbejööö minden....
A NYELVED balta ? Ha az elsö MSN smiley-...rollad van ,hat gratula !!!!! ekkora itt biztos nincs ! (rossz kedved van ? ki vagy akadva ?) (berugtal ? nemhagyta?) (Lekokadtal szuras elött ?) Majd rendbejööö minden....
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 10. 20. szombat 17:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 10. 20. szombat 17:48

Ezek ugyan MSN smiley-k rólam, de avatarnak sem utolsók

Létező másik avatarok:

Ezt a deviantartra csináltam, igyekeztem úgy alakítani, hogy picit illeszkedjen is az oldal felületébe.

Ez olyan kis gagyi, az oldal ahol használtam már nem él.

MSN-es avatárom éppen...

mégtöbb helix...

Létező másik avatarok:

Ezt a deviantartra csináltam, igyekeztem úgy alakítani, hogy picit illeszkedjen is az oldal felületébe.

Ez olyan kis gagyi, az oldal ahol használtam már nem él.

MSN-es avatárom éppen...

mégtöbb helix...