Gennyzsákszem nappalija (nyitott, bárki bejöhet)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

A nappali egy medvebőrről szól, ahol egyesek dugnak, egyesek beszélgetnek, egyesek sütit esznek, egyesek alkoholt isznak, egyesek elmesélik örömüket, egyesek elmondják bánatukat, egyesek kérdéseket tesznek fel, egyesek válaszolnak, és egyesek csak úgy véletlenül betévednek...és egyesek felfedezik életük leszbi oldalát :)

Az eddigi hozzászólások

... 1750 1751 1752 1753 1754 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#13732   2007. 10. 24. szerda 08:49
surdapapa surdapapa
két korszak létezik:
1. a barátnőm a jobbkezem!
2. a jobb kezem a barátnőm!

remélem nem sokáig lesz a második korszakod!

én má a centiket vágom...
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 10. 20. szombat 21:38), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (24620)
2007. 10. 20. szombat 21:38
kifogás?
Á semmi, csak a barátnő hiánya...
#13731   2007. 10. 24. szerda 08:47
surdapapa surdapapa
nem!

sancának igaza van!

neked nem egy szeretkezés, hanem egy hatalmas nagy baszás hiányzik!
hidd el nem csak mi vagyunk így evvel! nőknél is van olyan amikor nem szeretkezésre, hanem egy ordenáré nagy dugásra vágynak!

neked a baszáson kívül hiányzik még egy kiadós berúgás!
nekem is szokott kelleni!
szarabb időszakomban pár hónaponként, egyébként úgy évente szükséges agymosás szerűen berúgni!

ez a sok feszültség ami benned felgyülemlett ezekkel kiválóan orvosolható!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 10. 20. szombat 21:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 10. 20. szombat 21:12
Baszás az a te reszortod lehet, én szeretkezni kívánok.
De attól még nem lesznek kisebbek a mozgógifek, és az én netem sem fog felgyorsulni.
#13730   2007. 10. 24. szerda 08:41
surdapapa surdapapa
willonyos!

a legkártékonyabb fajta az ilyen ember!!!

teljesen jogos a felháborodásod! /no + nehogymá Fred bátyámnak igaza legyen! ejnye1 /

és az az ingatlanos fog kapni jutalékot ...

ááááááááá
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 10. 20. szombat 17:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 10. 20. szombat 17:59
azért mert utálom, hogy sok a hülye, és tönkretesznek dolgokat a figyelmetlenségükkel, legtöbbször anélkül, hogy tudnák mit csinálnak.
Múltkor is, félholtan fekszem az ágyban, anyám kezembenyom egy mobilt, hogy az ingatlanosnéni akire rá van bízva a házunk eladása, valami problémába ütközött...
Kiderül, hogy nem tudja feltölteni a házunkról készült fotókat (természetesen a fényképezőgépét sem tudta rendesen használni, pedig egy véregyszerű (ám ügyes) kis Finepix volt). Kérdem, nincs véletlen valami limitje az oldalnak?
aszongya:
Hátööö izé, itt ít valami 400 kb-ot, az az?
hát ja, megkérdezem, hogy mgis mekkora képek?
Háááát fúúú, talán... nemis, esetleg, ööö 3... izé öö mega?
Már ideges vagyok: "Akkor mi a kérdés?" (ha netán a fényképgépe 3 megaPIXELére gondolt (civil ember kezébe 2 megapixelnél többet adni feleseleges és ostoba dolog), a kép akkor is legalább fél mega volt...)
Szóval tököm tele a lelkes, hülye emberekkel.
#13729   2007. 10. 24. szerda 08:34
surdapapa surdapapa
ha hang is lenne hozzá akkor az: "ugyanmár királylány én csak az orosházi baromfikonzervekért jöttem lenne"
ide a gégére. pl fölvehetnénk ahogy kényeztetjük egymást!
az én avatarom lenne, ahogy nyallak, a Tiéd pedig ahogy szopsz engem! eplus2

jó reggelt!
kellemes hetet kívánok!
de messze van még szombat!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 10. 20. szombat 13:49), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (21812) Admin
2007. 10. 20. szombat 13:49
Sokszor botlik az ember vicces avatarokba. Pl. mint ez itt:

Ti milyen mozgó avatart csinálnátok magatoknak?
- szexfórumba
- normál fórumba?

kerdes
#13728   2007. 10. 24. szerda 08:25
new1 new1
azthihttem tegnap,hogy elmenekültél,
de látom,nem olyan fából faragtak. circling smile
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 10. 23. kedd 23:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 10. 23. kedd 23:45
Húha, lehet, hogy kicsit elhamarkodott volt a felajánlkozásom. Bírok én ennyivel? (vagy még többel?)

Klikkelj a normál/tömörített mérethez

hehe
#13727   2007. 10. 24. szerda 08:21
new1 new1
jóreggelt mindenkinek!

hippmester barátom!
hozok neked egy jó kis giffet a gyüjteményedhez smile

(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 10. 24. szerda 07:07), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (94621) VIP
2007. 10. 24. szerda 07:07
A szentségit, még köszönni is elfelejtettem, nem csoda.
Jóreggelt mindenkinek, legyen kellemes napotok.
Charlotte, én tudom mi az, drukkolok neked.
Ha lenne egy aranyhalam három kívánsággal együtt neked adnám, mert aggódom érted.
#13726   2007. 10. 24. szerda 07:07
X Törölt felhasználó (94621) VIP
A szentségit, még köszönni is elfelejtettem, nem csoda.
Jóreggelt mindenkinek, legyen kellemes napotok.
Charlotte, én tudom mi az, drukkolok neked.
Ha lenne egy aranyhalam három kívánsággal együtt neked adnám, mert aggódom érted.
#13725   2007. 10. 24. szerda 07:05
zelli zelli
Eddig az eszemre hallgattam! És fuccs! idiota
Mostantól a szívemre fogok! wink Remélem nem fuccs! vigyor5
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 10. 24. szerda 06:59), amit ide kattintva olvashatsz)
MmePrune VIP Admin
2007. 10. 24. szerda 06:59
"Okoskának kell lenned... vagy leküzdöd a vágyat, vagy elsodródsz... Nincs aranyközépút... A józan észnek felül kell kerekednie."

miért kell felül kerekednie a józan észnek???
néha a szív is diktálhat, nem?

a büdös pics@ba...de kurv@ nehéz ez az élet!!!!!
boxer
#13724   2007. 10. 24. szerda 07:02
X Törölt felhasználó (94621) VIP
Hm.. úgylátszik ez ragályos. nem tudnék tanácsot adni csak annyit, a szívedre hallgass. (ja és egy döbbenet smiley)

pardon1
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 10. 23. kedd 22:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 10. 23. kedd 22:59
Gondolom észrevettétek már, hogy jóval kevesebbet vagyok a fórumon, mint régebben, sőt msn-es kapcsolataim azt is látják, hogy ott sem vagyok mindenkinek elérhető.

Most jön egy kis magyarázat.

Ez amolyan NEM MONDHATOM EL SENKINEK, ELMONDOM HÁT MINDENKINEK dolog lesz.

Amikor 15 éves voltam és nagymamámnál nyaraltam, sokszor jött hozzánk egy cigányasszony tojást venni. Mamám mindig mondta, hogy nehogy a szemébe nézzek, és ne mutassam meg neki a tenyeremet. Aztán egyszer épp az udvaron voltam, amikor jött. Odalépett hozzám, köszönt, én meg persze a szemébe nézve köszöntem vissza. Abban a másodpercben elkezdte mondani (még most is beleborzongok, ha visszagondolok a szavaira):
"Két férfi fog veszkődni érted."
(így mondta, ezzel a szóval: veszkődni)

Rá egy évre megismertem az első szerelmemet. Nemsokára megjelent a második pasi is. Ellenálltam, pedig csábító volt.

A második igazán komoly kapcsolatom már belebukott abba, hogy megjelent a másik pasi.

Ez a másik pasi a mostani férjem volt.
De most itt van újra egy másik pasi. Próbálok ellenállni.

Basszátok meg! A cigányasszony nem egy egyszeri jóslatot mondott, hanem megmondta, hogy mi az életem, mi a sorsom.

És kibaszottul nehééééééééz!

(bocs a sok káromkodásért...)

shakehead
#13723   2007. 10. 24. szerda 06:59
MmePrune MmePrune VIP Admin
"Okoskának kell lenned... vagy leküzdöd a vágyat, vagy elsodródsz... Nincs aranyközépút... A józan észnek felül kell kerekednie."

miért kell felül kerekednie a józan észnek???
néha a szív is diktálhat, nem?

a büdös pics@ba...de kurv@ nehéz ez az élet!!!!!
boxer
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 10. 24. szerda 06:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 10. 24. szerda 06:46
wink

Nekem 1x egy jósnő azt mondta Ő nem a jövőt jósolja, hanem útmutatást nyújt, h. majd felismerjem akkor a helyzetet...
Nos.. mostanság emlegetem is rendesen... sőt hovatovább... asszem még az idén felkeresem újra... wink

Charl... Okoskának kell lenned... vagy leküzdöd a vágyat, vagy elsodródsz... Nincs aranyközépút... A józan észnek felül kell kerekednie... wink wave

Egyébként szintén hasonló okból kifolyólag vagyok mostanság Én is ritkábban...
Vagyis nem is annyira hasonló... de a kékmadár effektus miatt... És nagyon jól érzem Magam a bőrőmben és boldog vagyok... Viszont már csak egy és egyetlen FÉRFI van az életemben és remélem Ő is marad... vigyor4
#13722   2007. 10. 24. szerda 06:58
zelli zelli
Szép jó reggelt, vagy éjszakát!
Egy percet sem tudtam aludni! idiota
Hogy mik voltak itt tegnap este! eplus2 Azért a Fiúk jól el voltak! hehe
Jósnál nem jártam, de egyszer egy ezotériával is foglakozó ismerős azt mondta, hogy médium vagyok, mert mindkét tenyeremben a vonalak szabályos "M"-betűt formáznak! wow2 vigyor1
#13721   2007. 10. 24. szerda 06:49
Moncy Moncy
Ja... bocsánat...

Jóóóóóóó reggelt nappalisok! wave wave
#13720   2007. 10. 24. szerda 06:48
Moncy Moncy
Ott a pont Nálad... hiába no a rutin meg az évek... eljen worship wave
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 10. 23. kedd 18:45), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (94621) VIP
2007. 10. 23. kedd 18:45
Egyszóval a "lakatosmunka" szép munka. Vilika nem tudja, hogy egy erényövet (képletesen) kinyítni rendkívüli élmény. Hát még egy szívhez a helyes kulcsot megtalálni, az az igazi "lakatosmunka".
#13719   2007. 10. 24. szerda 06:46
Moncy Moncy
wink

Nekem 1x egy jósnő azt mondta Ő nem a jövőt jósolja, hanem útmutatást nyújt, h. majd felismerjem akkor a helyzetet...
Nos.. mostanság emlegetem is rendesen... sőt hovatovább... asszem még az idén felkeresem újra... wink

Charl... Okoskának kell lenned... vagy leküzdöd a vágyat, vagy elsodródsz... Nincs aranyközépút... A józan észnek felül kell kerekednie... wink wave

Egyébként szintén hasonló okból kifolyólag vagyok mostanság Én is ritkábban...
Vagyis nem is annyira hasonló... de a kékmadár effektus miatt... És nagyon jól érzem Magam a bőrőmben és boldog vagyok... Viszont már csak egy és egyetlen FÉRFI van az életemben és remélem Ő is marad... vigyor4
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 10. 23. kedd 22:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 10. 23. kedd 22:59
Gondolom észrevettétek már, hogy jóval kevesebbet vagyok a fórumon, mint régebben, sőt msn-es kapcsolataim azt is látják, hogy ott sem vagyok mindenkinek elérhető.

Most jön egy kis magyarázat.

Ez amolyan NEM MONDHATOM EL SENKINEK, ELMONDOM HÁT MINDENKINEK dolog lesz.

Amikor 15 éves voltam és nagymamámnál nyaraltam, sokszor jött hozzánk egy cigányasszony tojást venni. Mamám mindig mondta, hogy nehogy a szemébe nézzek, és ne mutassam meg neki a tenyeremet. Aztán egyszer épp az udvaron voltam, amikor jött. Odalépett hozzám, köszönt, én meg persze a szemébe nézve köszöntem vissza. Abban a másodpercben elkezdte mondani (még most is beleborzongok, ha visszagondolok a szavaira):
"Két férfi fog veszkődni érted."
(így mondta, ezzel a szóval: veszkődni)

Rá egy évre megismertem az első szerelmemet. Nemsokára megjelent a második pasi is. Ellenálltam, pedig csábító volt.

A második igazán komoly kapcsolatom már belebukott abba, hogy megjelent a másik pasi.

Ez a másik pasi a mostani férjem volt.
De most itt van újra egy másik pasi. Próbálok ellenállni.

Basszátok meg! A cigányasszony nem egy egyszeri jóslatot mondott, hanem megmondta, hogy mi az életem, mi a sorsom.

És kibaszottul nehééééééééz!

(bocs a sok káromkodásért...)

shakehead
#13718   2007. 10. 24. szerda 01:45
tom1019 tom1019 VIP Admin
miket írsz és csinálsz mostanában...húúú...még engem is megleptél, pedig azt igencsak nehezen lehet!!! nyes wink buck
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 10. 23. kedd 23:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 10. 23. kedd 23:45
Húha, lehet, hogy kicsit elhamarkodott volt a felajánlkozásom. Bírok én ennyivel? (vagy még többel?)

hehe
#13717   2007. 10. 23. kedd 23:45
X Törölt felhasználó (21812) Admin

hehe
#13716   2007. 10. 23. kedd 23:33
new1 new1
de! itt talán még meg is értenénk egymást. nyes
nem beszélnénk el egymás mellett. szándékosan.
nekem bármelyik nyílás megfelel.
charl??
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 10. 23. kedd 23:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 10. 23. kedd 23:25
De csak utánam!!! nyes

Várjunk, most átgondoltam ennek a jelentését a szendvicsben. Inkább ne! nyes
#13715   2007. 10. 23. kedd 23:25
X Törölt felhasználó (24620)
De csak utánam!!! nyes

Várjunk, most átgondoltam ennek a jelentését a szendvicsben. Inkább ne! nyes
(Ez egy válasz new1 üzenetére (2007. 10. 23. kedd 23:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 10. 23. kedd 23:24
hát tod,rám minden körülmények között számíthatsz!. smile finom
#13714   2007. 10. 23. kedd 23:25
X Törölt felhasználó (24620)
Jah, te most úgy effektíve a kettő között vagy? És nem veszik zokon, hogy közben néha kinyúlsz, hogy frissítsd az oldalt, és váalszolj? nyes
Vagy pont rajtad van a kettő és bénáznak? (vaszkődnek? nyes )
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 10. 23. kedd 23:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 10. 23. kedd 23:20
A p*csába, hogy nem találkoztam veled hamarabb, hogy felvilágosítottál volna erről.
No, fiúk, ki akar beszállni a szendvicsbe?
wink finom hehe
#13713   2007. 10. 23. kedd 23:24
new1 new1
hát tod,rám minden körülmények között számíthatsz!. smile finom
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 10. 23. kedd 23:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 10. 23. kedd 23:20
A p*csába, hogy nem találkoztam veled hamarabb, hogy felvilágosítottál volna erről.
No, fiúk, ki akar beszállni a szendvicsbe?
wink finom hehe

... 1750 1751 1752 1753 1754 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: GG-ufsz GG-ufsz
Nyitás ideje: 2007. 03. 30. péntek
Üzenetek: 48752db
Utolsó üzenet: ma 00:58

Hírek

2025. 07. 08. kedd 20:03
2025.  július 11-13: Nyári GG tali Cseteseknek és Fórumosoknak Kedves GG csetesek és Fórumozók! Egy újabb ismerkedési lehetőség! A nagy érdeklődésre való tekintettel, idén 16. alkalommal kerül megrendezésre a GG személyes cset, -és Fórum találkozó. A találkozó időpontja: 2025. július 11-13. (3 nap, 2... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Vidéki szexpartner kereső. Vidéki lányok. Csak valódi képek!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!