két korszak létezik:
1. a barátnőm a jobbkezem!
2. a jobb kezem a barátnőm!
remélem nem sokáig lesz a második korszakod!
én má a centiket vágom... (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 10. 20. szombat 21:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 10. 20. szombat 21:38
1. a barátnőm a jobbkezem!
2. a jobb kezem a barátnőm!
remélem nem sokáig lesz a második korszakod!
én má a centiket vágom... (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 10. 20. szombat 21:38), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (24620)

kifogás?
Á semmi, csak a barátnő hiánya...
Á semmi, csak a barátnő hiánya...
nem!
sancának igaza van!
neked nem egy szeretkezés, hanem egy hatalmas nagy baszás hiányzik!
hidd el nem csak mi vagyunk így evvel! nőknél is van olyan amikor nem szeretkezésre, hanem egy ordenáré nagy dugásra vágynak!
neked a baszáson kívül hiányzik még egy kiadós berúgás!
nekem is szokott kelleni!
szarabb időszakomban pár hónaponként, egyébként úgy évente szükséges agymosás szerűen berúgni!
ez a sok feszültség ami benned felgyülemlett ezekkel kiválóan orvosolható! (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 10. 20. szombat 21:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 10. 20. szombat 21:12
sancának igaza van!
neked nem egy szeretkezés, hanem egy hatalmas nagy baszás hiányzik!
hidd el nem csak mi vagyunk így evvel! nőknél is van olyan amikor nem szeretkezésre, hanem egy ordenáré nagy dugásra vágynak!
neked a baszáson kívül hiányzik még egy kiadós berúgás!
nekem is szokott kelleni!
szarabb időszakomban pár hónaponként, egyébként úgy évente szükséges agymosás szerűen berúgni!
ez a sok feszültség ami benned felgyülemlett ezekkel kiválóan orvosolható! (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 10. 20. szombat 21:12), amit ide kattintva olvashatsz)

Baszás az a te reszortod lehet, én szeretkezni kívánok.
De attól még nem lesznek kisebbek a mozgógifek, és az én netem sem fog felgyorsulni.
De attól még nem lesznek kisebbek a mozgógifek, és az én netem sem fog felgyorsulni.
willonyos!
a legkártékonyabb fajta az ilyen ember!!!
teljesen jogos a felháborodásod! /no + nehogymá Fred bátyámnak igaza legyen!
/
és az az ingatlanos fog kapni jutalékot ...
ááááááááá (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 10. 20. szombat 17:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 10. 20. szombat 17:59
a legkártékonyabb fajta az ilyen ember!!!
teljesen jogos a felháborodásod! /no + nehogymá Fred bátyámnak igaza legyen!

és az az ingatlanos fog kapni jutalékot ...
ááááááááá (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 10. 20. szombat 17:59), amit ide kattintva olvashatsz)

azért mert utálom, hogy sok a hülye, és tönkretesznek dolgokat a figyelmetlenségükkel, legtöbbször anélkül, hogy tudnák mit csinálnak.
Múltkor is, félholtan fekszem az ágyban, anyám kezembenyom egy mobilt, hogy az ingatlanosnéni akire rá van bízva a házunk eladása, valami problémába ütközött...
Kiderül, hogy nem tudja feltölteni a házunkról készült fotókat (természetesen a fényképezőgépét sem tudta rendesen használni, pedig egy véregyszerű (ám ügyes) kis Finepix volt). Kérdem, nincs véletlen valami limitje az oldalnak?
aszongya:
Hátööö izé, itt ít valami 400 kb-ot, az az?
hát ja, megkérdezem, hogy mgis mekkora képek?
Háááát fúúú, talán... nemis, esetleg, ööö 3... izé öö mega?
Már ideges vagyok: "Akkor mi a kérdés?" (ha netán a fényképgépe 3 megaPIXELére gondolt (civil ember kezébe 2 megapixelnél többet adni feleseleges és ostoba dolog), a kép akkor is legalább fél mega volt...)
Szóval tököm tele a lelkes, hülye emberekkel.
Múltkor is, félholtan fekszem az ágyban, anyám kezembenyom egy mobilt, hogy az ingatlanosnéni akire rá van bízva a házunk eladása, valami problémába ütközött...
Kiderül, hogy nem tudja feltölteni a házunkról készült fotókat (természetesen a fényképezőgépét sem tudta rendesen használni, pedig egy véregyszerű (ám ügyes) kis Finepix volt). Kérdem, nincs véletlen valami limitje az oldalnak?
aszongya:
Hátööö izé, itt ít valami 400 kb-ot, az az?
hát ja, megkérdezem, hogy mgis mekkora képek?
Háááát fúúú, talán... nemis, esetleg, ööö 3... izé öö mega?
Már ideges vagyok: "Akkor mi a kérdés?" (ha netán a fényképgépe 3 megaPIXELére gondolt (civil ember kezébe 2 megapixelnél többet adni feleseleges és ostoba dolog), a kép akkor is legalább fél mega volt...)
Szóval tököm tele a lelkes, hülye emberekkel.
ha hang is lenne hozzá akkor az: "ugyanmár királylány én csak az orosházi baromfikonzervekért jöttem lenne"
ide a gégére. pl fölvehetnénk ahogy kényeztetjük egymást!
az én avatarom lenne, ahogy nyallak, a Tiéd pedig ahogy szopsz engem!
jó reggelt!
kellemes hetet kívánok!
de messze van még szombat! (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 10. 20. szombat 13:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 10. 20. szombat 13:49
ide a gégére. pl fölvehetnénk ahogy kényeztetjük egymást!
az én avatarom lenne, ahogy nyallak, a Tiéd pedig ahogy szopsz engem!

jó reggelt!
kellemes hetet kívánok!
de messze van még szombat! (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 10. 20. szombat 13:49), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (21812)
Admin

Sokszor botlik az ember vicces avatarokba. Pl. mint ez itt:

Ti milyen mozgó avatart csinálnátok magatoknak?
- szexfórumba
- normál fórumba?

Ti milyen mozgó avatart csinálnátok magatoknak?
- szexfórumba
- normál fórumba?

azthihttem tegnap,hogy elmenekültél,
de látom,nem olyan fából faragtak.
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 10. 23. kedd 23:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 10. 23. kedd 23:45
de látom,nem olyan fából faragtak.

Admin

Húha, lehet, hogy kicsit elhamarkodott volt a felajánlkozásom. Bírok én ennyivel? (vagy még többel?)

jóreggelt mindenkinek!
hippmester barátom!
hozok neked egy jó kis giffet a gyüjteményedhez
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 10. 24. szerda 07:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 10. 24. szerda 07:07
hippmester barátom!
hozok neked egy jó kis giffet a gyüjteményedhez

Törölt felhasználó (94621)
VIP

A szentségit, még köszönni is elfelejtettem, nem csoda.
Jóreggelt mindenkinek, legyen kellemes napotok.
Charlotte, én tudom mi az, drukkolok neked.
Ha lenne egy aranyhalam három kívánsággal együtt neked adnám, mert aggódom érted.
Ha lenne egy aranyhalam három kívánsággal együtt neked adnám, mert aggódom érted.
A szentségit, még köszönni is elfelejtettem, nem csoda.
Eddig az eszemre hallgattam! És fuccs!
Mostantól a szívemre fogok!
Remélem nem fuccs!
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 10. 24. szerda 06:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 10. 24. szerda 06:59

Mostantól a szívemre fogok!

"Okoskának kell lenned... vagy leküzdöd a vágyat, vagy elsodródsz... Nincs aranyközépút... A józan észnek felül kell kerekednie."
miért kell felül kerekednie a józan észnek???
néha a szív is diktálhat, nem?
a büdös pics@ba...de kurv@ nehéz ez az élet!!!!!

Hm.. úgylátszik ez ragályos. nem tudnék tanácsot adni csak annyit, a szívedre hallgass. (ja és egy döbbenet smiley)
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 10. 23. kedd 22:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 10. 23. kedd 22:59

Admin

Gondolom észrevettétek már, hogy jóval kevesebbet vagyok a fórumon, mint régebben, sőt msn-es kapcsolataim azt is látják, hogy ott sem vagyok mindenkinek elérhető.
Most jön egy kis magyarázat.
Ez amolyan NEM MONDHATOM EL SENKINEK, ELMONDOM HÁT MINDENKINEK dolog lesz.
Amikor 15 éves voltam és nagymamámnál nyaraltam, sokszor jött hozzánk egy cigányasszony tojást venni. Mamám mindig mondta, hogy nehogy a szemébe nézzek, és ne mutassam meg neki a tenyeremet. Aztán egyszer épp az udvaron voltam, amikor jött. Odalépett hozzám, köszönt, én meg persze a szemébe nézve köszöntem vissza. Abban a másodpercben elkezdte mondani (még most is beleborzongok, ha visszagondolok a szavaira):
"Két férfi fog veszkődni érted."
(így mondta, ezzel a szóval: veszkődni)
Rá egy évre megismertem az első szerelmemet. Nemsokára megjelent a második pasi is. Ellenálltam, pedig csábító volt.
A második igazán komoly kapcsolatom már belebukott abba, hogy megjelent a másik pasi.
Ez a másik pasi a mostani férjem volt.
De most itt van újra egy másik pasi. Próbálok ellenállni.
Basszátok meg! A cigányasszony nem egy egyszeri jóslatot mondott, hanem megmondta, hogy mi az életem, mi a sorsom.
És kibaszottul nehééééééééz!
(bocs a sok káromkodásért...)
Amikor 15 éves voltam és nagymamámnál nyaraltam, sokszor jött hozzánk egy cigányasszony tojást venni. Mamám mindig mondta, hogy nehogy a szemébe nézzek, és ne mutassam meg neki a tenyeremet. Aztán egyszer épp az udvaron voltam, amikor jött. Odalépett hozzám, köszönt, én meg persze a szemébe nézve köszöntem vissza. Abban a másodpercben elkezdte mondani (még most is beleborzongok, ha visszagondolok a szavaira):
Rá egy évre megismertem az első szerelmemet. Nemsokára megjelent a második pasi is. Ellenálltam, pedig csábító volt.
A második igazán komoly kapcsolatom már belebukott abba, hogy megjelent a másik pasi.
Basszátok meg! A cigányasszony nem egy egyszeri jóslatot mondott, hanem megmondta, hogy mi az életem, mi a sorsom.

"Okoskának kell lenned... vagy leküzdöd a vágyat, vagy elsodródsz... Nincs aranyközépút... A józan észnek felül kell kerekednie."
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 10. 24. szerda 06:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 10. 24. szerda 06:46
Nekem 1x egy jósnő azt mondta Ő nem a jövőt jósolja, hanem útmutatást nyújt, h. majd felismerjem akkor a helyzetet...
Nos.. mostanság emlegetem is rendesen... sőt hovatovább... asszem még az idén felkeresem újra...
Charl... Okoskának kell lenned... vagy leküzdöd a vágyat, vagy elsodródsz... Nincs aranyközépút... A józan észnek felül kell kerekednie...
Egyébként szintén hasonló okból kifolyólag vagyok mostanság Én is ritkábban...
Vagyis nem is annyira hasonló... de a kékmadár effektus miatt... És nagyon jól érzem Magam a bőrőmben és boldog vagyok... Viszont már csak egy és egyetlen FÉRFI van az életemben és remélem Ő is marad...

Nekem 1x egy jósnő azt mondta Ő nem a jövőt jósolja, hanem útmutatást nyújt, h. majd felismerjem akkor a helyzetet...
Nos.. mostanság emlegetem is rendesen... sőt hovatovább... asszem még az idén felkeresem újra...

Charl... Okoskának kell lenned... vagy leküzdöd a vágyat, vagy elsodródsz... Nincs aranyközépút... A józan észnek felül kell kerekednie...

Vagyis nem is annyira hasonló... de a kékmadár effektus miatt... És nagyon jól érzem Magam a bőrőmben és boldog vagyok... Viszont már csak egy és egyetlen FÉRFI van az életemben és remélem Ő is marad...

Szép jó reggelt, vagy éjszakát!
Egy percet sem tudtam aludni!
Hogy mik voltak itt tegnap este!
Azért a Fiúk jól el voltak!
Jósnál nem jártam, de egyszer egy ezotériával is foglakozó ismerős azt mondta, hogy médium vagyok, mert mindkét tenyeremben a vonalak szabályos "M"-betűt formáznak!
Egy percet sem tudtam aludni!

Hogy mik voltak itt tegnap este!

Jósnál nem jártam, de egyszer egy ezotériával is foglakozó ismerős azt mondta, hogy médium vagyok, mert mindkét tenyeremben a vonalak szabályos "M"-betűt formáznak!

Ja... bocsánat...
Jóóóóóóó reggelt nappalisok!
Jóóóóóóó reggelt nappalisok!

Ott a pont Nálad... hiába no a rutin meg az évek...
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 10. 23. kedd 18:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 10. 23. kedd 18:45

Törölt felhasználó (94621)
VIP

Egyszóval a "lakatosmunka" szép munka. Vilika nem tudja, hogy egy erényövet (képletesen) kinyítni rendkívüli élmény. Hát még egy szívhez a helyes kulcsot megtalálni, az az igazi "lakatosmunka".

Admin

Gondolom észrevettétek már, hogy jóval kevesebbet vagyok a fórumon, mint régebben, sőt msn-es kapcsolataim azt is látják, hogy ott sem vagyok mindenkinek elérhető.

miket írsz és csinálsz mostanában...húúú...még engem is megleptél, pedig azt igencsak nehezen lehet!!!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 10. 23. kedd 23:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 10. 23. kedd 23:45

Admin

Húha, lehet, hogy kicsit elhamarkodott volt a felajánlkozásom. Bírok én ennyivel? (vagy még többel?)

de! itt talán még meg is értenénk egymást.
nem beszélnénk el egymás mellett. szándékosan.
nekem bármelyik nyílás megfelel.
charl?? (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 10. 23. kedd 23:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 10. 23. kedd 23:25

nem beszélnénk el egymás mellett. szándékosan.
nekem bármelyik nyílás megfelel.
charl?? (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 10. 23. kedd 23:25), amit ide kattintva olvashatsz)

De csak utánam!!!
Várjunk, most átgondoltam ennek a jelentését a szendvicsben. Inkább ne!

De csak utánam!!!
(Ez egy válasz new1 üzenetére (2007. 10. 23. kedd 23:24), amit ide kattintva olvashatsz)

Jah, te most úgy effektíve a kettő között vagy? És nem veszik zokon, hogy közben néha kinyúlsz, hogy frissítsd az oldalt, és váalszolj?
Vagy pont rajtad van a kettő és bénáznak? (vaszkődnek?
)
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 10. 23. kedd 23:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 10. 23. kedd 23:20

Vagy pont rajtad van a kettő és bénáznak? (vaszkődnek?

Admin

A p*csába, hogy nem találkoztam veled hamarabb, hogy felvilágosítottál volna erről.
No, fiúk, ki akar beszállni a szendvicsbe?

hát tod,rám minden körülmények között számíthatsz!.
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 10. 23. kedd 23:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 10. 23. kedd 23:20

Admin

A p*csába, hogy nem találkoztam veled hamarabb, hogy felvilágosítottál volna erről.