Vegetári János -még erre emléxel?
nemceretem a puljkát!
valamellik szakácsművészünk -nagyon heljesen!- az alapanyagok trabantjának nevezte!!! (Ez egy válasz zelli üzenetére (2007. 10. 25. csütörtök 14:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 10. 25. csütörtök 14:11
nemceretem a puljkát!
valamellik szakácsművészünk -nagyon heljesen!- az alapanyagok trabantjának nevezte!!! (Ez egy válasz zelli üzenetére (2007. 10. 25. csütörtök 14:11), amit ide kattintva olvashatsz)

Elvetted a kenyeremet!
Tudományosan akartam megmagyarázni!
És nem vagyok Vegetári János!

Elvetted a kenyeremet!
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 10. 25. csütörtök 14:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 10. 25. csütörtök 14:07

a fasírt az sertésből lészen!
az összes többi az csak hamisítvány!
de a majomfogó jó is ám! de a fasírt önmagával is finom, no mongyuk csak kovi ubival!!!
gyurka?
hát úgy ránézve!
mút szombattól eszi a fasz sírtot! napi 3* eszik /Reggel nyóctó délig reggelizik, déltől 4ig ebédel, 5től éfélig vacsorál!/ étkezésenként 28 fasz sírtot!
akkor számoljunk csak:
6+6 az 66
2*7 az 77
és az idő píz, oszt hozzáaggyuk a dátomot a végösszeghez.
hozzászámítva, h a vendégek is ettek valamennyit .. úgy cirka 5-6 száz fasz sírt készülhetett!
de a majomfogó jó is ám! de a fasírt önmagával is finom, no mongyuk csak kovi ubival!!!
gyurka?
hát úgy ránézve!
mút szombattól eszi a fasz sírtot! napi 3* eszik /Reggel nyóctó délig reggelizik, déltől 4ig ebédel, 5től éfélig vacsorál!/ étkezésenként 28 fasz sírtot!
akkor számoljunk csak:
6+6 az 66
2*7 az 77
hozzászámítva, h a vendégek is ettek valamennyit .. úgy cirka 5-6 száz fasz sírt készülhetett!

há bemegy a ruhabótba oszt rögtön aszongyák Neki vegyen kettőt úgy bisztoss beéri!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 10. 25. csütörtök 14:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 10. 25. csütörtök 14:04

Törölt felhasználó (94621)
VIP

Gyuri öcsém! én azért téged inkább ruháználak mint etetnélek, bár tudom azzal sem járnék jól neked abból is sok kell, de talán nem minden nap és nem ennyi.

a fasírt az sertésből lészen!
gyurka?
hát úgy ránézve!
akkor számoljunk csak:
6+6 az 66
2*7 az 77
(Ez egy válasz zelli üzenetére (2007. 10. 25. csütörtök 13:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 10. 25. csütörtök 13:56
gyurka?
hát úgy ránézve!
akkor számoljunk csak:
6+6 az 66
2*7 az 77

Egészségedre!
Nagyságrendileg mennyi volt a fasírt?
200-500-1000? Én a hétvégén csak 5-t ettem, 2 nap alatt! Pulykából!
Krumplifőzelékvel!

Gyuri öcsém! én azért téged inkább ruháználak mint etetnélek, bár tudom azzal sem járnék jól neked abból is sok kell, de talán nem minden nap és nem ennyi.
(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 10. 25. csütörtök 13:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 10. 25. csütörtök 13:52

Hy Zelli!
Nm számoltam mennyi az összes fasírt...
Nekem is meggyött amit rendeltem...csak a módi,ahogy történt attól forrt fel az agywízem...nm picit...negatíw reklámnak jó wolt!
Hipp-Hopp legurult az ucsó fasírt...

Nekem is meggyött amit rendeltem...csak a módi,ahogy történt attól forrt fel az agywízem...nm picit...negatíw reklámnak jó wolt!

no má!
ne má!
a bütyök má régóta rajta van!
remélem nemsoká lenő róla! (Ez egy válasz eros007 üzenetére (2007. 10. 25. csütörtök 13:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 10. 25. csütörtök 13:03
ne má!
a bütyök má régóta rajta van!
remélem nemsoká lenő róla! (Ez egy válasz eros007 üzenetére (2007. 10. 25. csütörtök 13:03), amit ide kattintva olvashatsz)

Te meg kabbbbeeeee,
hogy nőjön bütyök a pöcsödre a következő 6 hétben

Egészségedre!
Krumplifőzelékvel!
(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 10. 25. csütörtök 13:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 10. 25. csütörtök 13:52

Hy Zelli!

Hy Zelli!
(Ez egy válasz zelli üzenetére (2007. 10. 25. csütörtök 13:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 10. 25. csütörtök 13:41
Szia Gyurci! Mennyi fasírtot szoktatok egyszerre sütni?
Az a hüle csomagküldő még véletlenül gumifiút vinne ki!
Nekem azt hozták, amit rendeltem!

Hali!
Ebééééd...elek...
...naná,hogy fasírtot...sajna holnapra mán nm marad...wazze!
Surdiii:-
Tuod mé....
Ép azon elmélkedem két falás közt,hogy mi lesz welem ha eljön a nm dughatszgyuri időszak???
Lehet rendelek tínyleg 1 guminőt...
...báááár ha u.az a csomagküldő szolg. hozza ki...akkor nm...
Ebééééd...elek...

Tuod mé....
Ép azon elmélkedem két falás közt,hogy mi lesz welem ha eljön a nm dughatszgyuri időszak???

...és heppinesz, körben ugráló bambik, meg pillangók...
(Ez egy válasz zelli üzenetére (2007. 10. 25. csütörtök 12:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 10. 25. csütörtök 12:38

Hogy Én mekkora hülye vagyok!
Az a va bene! Ez a Nagyon jó!
Most már belezavarodtam!
Úgy látszik a koffein még nem ért el az agyamba!
Te Willy!
Majd jön az "igazi", a nagy "Ő", aztán jól elkap!
Nem rossz a misszionárius-póz, lehet ott is csűrni-csavarni!

Most már belezavarodtam!

Te Willy!

Hali!
Ebééééd...elek...
...naná,hogy fasírtot...sajna holnapra mán nm marad...wazze!
Tuod mé....
...báááár ha u.az a csomagküldő szolg. hozza ki...akkor nm...
Ebééééd...elek...

Tuod mé....

Te meg kabbbbeeeee,
hogy nőjön bütyök a pöcsödre a következő 6 hétben
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 10. 25. csütörtök 12:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 10. 25. csütörtök 12:49

Mennyé vissza 2 hónapot!
úgyis a minimum 6 hetes kérdésekre szeretsz válaszolnyi!

A nyitott házasságnak elég sok formája van, a fenti nem igazán tetszik, olyan titkolt félrekúrás íze van, de mondjuk egy csoportos, vagy plusz egy-két fős helyzetben simán benne lennék
Az utóbbi már megfordult, sőt nem volt messze a megvalósítás sem
Nagyon nagy bizalom, szerintem ez a legfontosabb ebben az esetben. A kihunyóban levő kapcsolatot szerintem nem pont ezzel kell élesztgetni, ez még egy egészségesnek tűnő kapcsolatot is könnyen kicsinálhat.
Nem változna meg, max. pozitív irányban, találkoztam ilyennel (itt szerintem nem nehéz), bár sose volt ez a beszélgetés témája. (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 10. 17. szerda 13:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 10. 17. szerda 13:17
Az utóbbi már megfordult, sőt nem volt messze a megvalósítás sem
Nagyon nagy bizalom, szerintem ez a legfontosabb ebben az esetben. A kihunyóban levő kapcsolatot szerintem nem pont ezzel kell élesztgetni, ez még egy egészségesnek tűnő kapcsolatot is könnyen kicsinálhat.
Nem változna meg, max. pozitív irányban, találkoztam ilyennel (itt szerintem nem nehéz), bár sose volt ez a beszélgetés témája. (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 10. 17. szerda 13:17), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (21812)
Admin

Szép napot!
Nemrég megtudtam egy régi ismerősről, hogy nyitott házasságban él, tehát neki is vannak női a felesége mellett és a feleségének is vannak pasijai mellette.
Volt már olyan, hogy megfordult a fejetekben, hogy ilyen kapcsolatban éljetek?
El tudnátok képzelni magatokról, hogy belemenjetek, ha a házastársatok felajánlja?
Mi kell ahhoz, hogy ez megoldható legyen: nagyon szeretni kell a másikat és hinni abban, hogy ő is szeret, és így nem veszítjük el, vagy pont az ellenkezője, kihunyóban lévő kapcsolatban működik?
Ha megtudjátok, hogy valaki nyitott házasságban él, hogy változik meg a véleményetek róla?
Beszéltetek már valaha valakivel, aki nyitott házasságban él?
Nemrég megtudtam egy régi ismerősről, hogy nyitott házasságban él, tehát neki is vannak női a felesége mellett és a feleségének is vannak pasijai mellette.
Volt már olyan, hogy megfordult a fejetekben, hogy ilyen kapcsolatban éljetek?
El tudnátok képzelni magatokról, hogy belemenjetek, ha a házastársatok felajánlja?
Mi kell ahhoz, hogy ez megoldható legyen: nagyon szeretni kell a másikat és hinni abban, hogy ő is szeret, és így nem veszítjük el, vagy pont az ellenkezője, kihunyóban lévő kapcsolatban működik?
Ha megtudjátok, hogy valaki nyitott házasságban él, hogy változik meg a véleményetek róla?
Beszéltetek már valaha valakivel, aki nyitott házasságban él?

Mennyé vissza 2 hónapot!
(Ez egy válasz eros007 üzenetére (2007. 10. 25. csütörtök 12:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 10. 25. csütörtök 12:43

Kicsit nem vagyok itt oszt mik történnek vazzee....
Na megyek, olvasni van egy hét lemaradásom
Kellenek a kérdésekre a válszaim? NA mindegy ez úgyis csak egy költői kérdés volt, ha kell, ha nem úgyis válaszolok

Kellenek a kérdésekre a válszaim? NA mindegy ez úgyis csak egy költői kérdés volt, ha kell, ha nem úgyis válaszolok

azért csak nem teljesen!
remélem a szerelemtől még nem hánytál be sehová! (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 10. 25. csütörtök 12:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 10. 25. csütörtök 12:15
remélem a szerelemtől még nem hánytál be sehová! (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 10. 25. csütörtök 12:15), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (24620)

neeeem, ha az ész egyértelműnek tartja, hogy a szív vágya tökéletes őrültség, akkor abszolút felejtendő.
Hogy mi voltam, mi nem, azt már én sem tudom. Isten igazából, most már talán a szerelmet is úgy szemlélem, mint Tomnak a giccses képeit...
Hogy mi voltam, mi nem, azt már én sem tudom. Isten igazából, most már talán a szerelmet is úgy szemlélem, mint Tomnak a giccses képeit...
Kicsit nem vagyok itt oszt mik történnek vazzee....

Törölt felhasználó (94621)
VIP

Ezt nyalogasd, addig is nem velem foglalkozol. Szőröset nem kapsz mert te abban gyakorlatlan vagy, és telemegy a szád, aztán győzöd kiválogatni a szőrszálakat.

Hogy Én mekkora hülye vagyok!
Most már belezavarodtam!
Te Willy!
(Ez egy válasz zelli üzenetére (2007. 10. 25. csütörtök 12:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 10. 25. csütörtök 12:17

Most már belezavarodtam!

Te Willy!

Chat-elésért az adminoknál ki fognak rúgni minket!
Si-igen. Molto-sok, nagyon. Bene-létige egyik alakja!
De Én nem beszélni italiano, Moncy tolmácsot kell hívni!
Szóval, Igen! Jól van!-kb ennyit jelent. Szerintem!
És már megint nem működik az üzenetblokk.

...mellesleg pont ezért feltételeztük, hogy a sündisznók találták fel a misszionárius-pózt.
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 10. 25. csütörtök 12:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 10. 25. csütörtök 12:11
Törölt felhasználó (24620)

Affranc, nem tudtam, hogy az első aktusomról készült kép... de rossz is volt.
Chat-elésért az adminoknál ki fognak rúgni minket!
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 10. 25. csütörtök 11:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 10. 25. csütörtök 11:56

akassz a nyakamba egy pár szőrös puncit!
ez lenne a méltó büntetésem!
no mi wót?
ez lenne a méltó büntetésem!
no mi wót?