igeeeeeennnnnnnn
én hiszek a szelemben!
hiszek!
de a vízérrő áttetettem a zágyam az unkokatesómmal Aloe Verával, aki pusztán az akaraterejável mozdította arrább aztaqrva ágyat!
ááááááááá
Ti nők miért vagytok fogékonyabbak ilyen faszságra?????
egyébként jó reggelt mindenkinek! (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 10. 25. csütörtök 16:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 10. 25. csütörtök 16:36
én hiszek a szelemben!

hiszek!
de a vízérrő áttetettem a zágyam az unkokatesómmal Aloe Verával, aki pusztán az akaraterejável mozdította arrább aztaqrva ágyat!
ááááááááá
Ti nők miért vagytok fogékonyabbak ilyen faszságra?????

egyébként jó reggelt mindenkinek! (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 10. 25. csütörtök 16:36), amit ide kattintva olvashatsz)

jah..tudom...volt az a tiltás dolog...a mai napig fogalmam sincs, hogy akkor mi történt
vannak természetfeletti események amikre nincs magyarázat...ti hisztek a szellemekben??

Szép jó reggelt Neked is Drága Hippem!
Néha Nekem is kell dorbézolni! Stresszlevezetés gyanánt! Annyit itattatok minket az utóbbi napokban virtuálisan, hogy rábeszéltetek!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 10. 27. szombat 08:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 10. 27. szombat 08:01
Néha Nekem is kell dorbézolni! Stresszlevezetés gyanánt! Annyit itattatok minket az utóbbi napokban virtuálisan, hogy rábeszéltetek!

Törölt felhasználó (94621)
VIP

Szervusztok leányzók!
Zelli, love is alkohol is? mi ez a nagy dorbézolás? két végén égeted a gyertyát?
Molly örülök, hogy te is benézel néha, az előjáték topicban kifejthetnéd a véleményed te is, ugyebár velem együtt neked is van tapasztalatod a dolgokról, csak neked a másik oldalról.
Zelli, love is alkohol is? mi ez a nagy dorbézolás? két végén égeted a gyertyát?
Molly örülök, hogy te is benézel néha, az előjáték topicban kifejthetnéd a véleményed te is, ugyebár velem együtt neked is van tapasztalatod a dolgokról, csak neked a másik oldalról.
Szervusztok leányzók!
Szép jó reggelt Mindenkinek! Hát ez is, az is!
Nem jól vagyok összerakva.
Mármint Love és némi alkohol! Lazítottam!
Sokszor csak Én értem Magam!
Vagy Én se!
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 10. 27. szombat 06:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 10. 27. szombat 06:05
Nem jól vagyok összerakva.

Sokszor csak Én értem Magam!

jóregg
olvasgatom zelli tegnap esti hszeit...kicsit káoszosnak tűnnek...a válaszok mások hszeire...meg, amiket ír...te zelli! tegnap este beittál vagy totál szerelmes vagy???
esetleg úgy megdugtak, hogy zsongott az egész fejecskéd?

olvasgatom zelli tegnap esti hszeit...kicsit káoszosnak tűnnek...a válaszok mások hszeire...meg, amiket ír...te zelli! tegnap este beittál vagy totál szerelmes vagy???

Szia Gyuri! "gázos" egy munkahelyed van neked hallod, ennyit dolgozni, nem irigyellek.
Akkor jó munkát, és jó napot neked is! (Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 10. 27. szombat 07:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 10. 27. szombat 07:29
Akkor jó munkát, és jó napot neked is! (Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 10. 27. szombat 07:29), amit ide kattintva olvashatsz)

Jó reggelt!
Hipp!Ez most jól esne...HP...de nm lehet...talán majd este...bár az sem mert wasárnap is muszáj mennem...a sok(k) ünnep miatt feltorlódok...
Amúgy kellemes 7wégét mindenkinek!
Hipp!Ez most jól esne...HP...de nm lehet...talán majd este...bár az sem mert wasárnap is muszáj mennem...a sok(k) ünnep miatt feltorlódok...

jóregg

Jó reggelt!

Jó kis HP egy korty belőle, igazi gyógyszer.

Pálinkás szép szombat reggelt mindenkinek!

jóregg
esetleg úgy megdugtak, hogy zsongott az egész fejecskéd?

Tényleg jó a hangulat, jó a háttér!
De Én vágyom az állandó kényeztetést!
És jó éjt Kedveseim!

De Én vágyom az állandó kényeztetést!

És jó éjt Kedveseim!

Segítsek, Gyurcikám?
Alig tudtam követni!
(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 10. 26. péntek 22:14), amit ide kattintva olvashatsz)

Alig tudtam követni!

Mennyi sok hsz...hűha...holnapig csak olwashatok...

Ekkora érdeklődés mellett be is fogok kumni!
Ebbe a jólfűtött, kutya-macska barátságos, grande familiába! A lökött Bétóven meg csak kalimpáljon Bözsikének a szomszéd
, most már városba! (Sírni-nevetni smájli)

Szia Willy!
Már késő! 2,5 évesen elrendeztem a frizurámat cikkcakkosra!
Aztán a nagymamám! Edényt tett az unokák fejére, hogy vonal mentén vágjon, csak egy bibi volt, ferdén állt az edény!
Amúgy imádnivaló, nagyon bene a nappali!
A kutya-macska barátságát!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 10. 26. péntek 19:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 10. 26. péntek 19:47
Már késő! 2,5 évesen elrendeztem a frizurámat cikkcakkosra!

Aztán a nagymamám! Edényt tett az unokák fejére, hogy vonal mentén vágjon, csak egy bibi volt, ferdén állt az edény!

Amúgy imádnivaló, nagyon bene a nappali!

A kutya-macska barátságát!

Törölt felhasználó (24620)

Nah, titeket is figyelmeztetlek, hogy soha, de SOHA ne nyírjatok magatoknak hajat, félálomban... (biztosan sűrűn előfordul veletek
)
itt megnézhetitek, hogy mi lett belőlem a hajnyíróval megesett baleset után. (csak mert voltak akik kérték a blogomon)

itt megnézhetitek, hogy mi lett belőlem a hajnyíróval megesett baleset után. (csak mert voltak akik kérték a blogomon)
Nah, titeket is figyelmeztetlek, hogy soha, de SOHA ne nyírjatok magatoknak hajat, félálomban... (biztosan sűrűn előfordul veletek
)

noide se vólt érdemes most bekukkni
meghóttatok?

ej-ej! sziasztok! mit keres ez a kutya a nappaliban??? hoztam neki kis labdácskákat, tom, kérlek csalogasd át a jeromosba...

vettem egy kutyit a nappaliba:

ha nem kell, akkor odaadom a Jeromos kedvelőknek

Zongora van, kutty van, kandalló van, jó csajok is vannak ami a legfőbb szempont, akkor kimondhatjuk felkészültünk a télre, jöhetnek a "gyerekcsinálós" összebújós, hosszúéjszakás téli napok.
(Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2007. 10. 26. péntek 14:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 10. 26. péntek 14:31

ahha...csak mi lesz genyauval és joanbaez-zel?
(Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2007. 10. 26. péntek 14:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 10. 26. péntek 14:31