Vidám péntek és micsoda tervek! Összekenjük a lányok száját bundáskenyérrel, Crazy a lábukat tartja karban így elmenni sem tudnak
Lehet valahol már csapdába eshettek ezért nem jönnek?
Én felfújtam a medencét, most a kacsákat rendezem csábító sorba. Estére meg a jakuzzi kap csillagfényes hangulat világítást, hátha erre vágynak.
Szép napot

Lehet valahol már csapdába eshettek ezért nem jönnek?

Én felfújtam a medencét, most a kacsákat rendezem csábító sorba. Estére meg a jakuzzi kap csillagfényes hangulat világítást, hátha erre vágynak.
Szép napot

Remek napot!
Sitty-sutty módon száguldanak napok,minnyá vége hétnek...persze az nem baj
Én talpmasszázst is szolgáltatnék a csajsziknak reggeli után,vagy bármilyent,csak egyenlőre nem túl sokan vannak
Sitty-sutty módon száguldanak napok,minnyá vége hétnek...persze az nem baj

Én talpmasszázst is szolgáltatnék a csajsziknak reggeli után,vagy bármilyent,csak egyenlőre nem túl sokan vannak

Hétvégre péntek
Frissitve a kv.... meg alimonádé !!!! csajoknak csinálnék reggelit is bundáskenyérrel.....

Vidám szerda sitty-sutty elrepül, délutáni laza kávé, mert jól esik. Holnap Balaton parti meló, délután irány a móló
Kellemes délutánt a benézőknek

Kellemes délutánt a benézőknek

gyerekek :9 nem tudom mi történt a hétvégével..... és már szerda is van ujvra
egyet alszomés ismét középső nap
lehet az a baj khétvégén nem csak kv-t ittam
készletek frissítve !!

Remek napot!
Ma amolyan keddfő szerűség van..kicsit hűvösen indult,hamar magamhoz tértem mikor kimentem gatyába kávézni
Úgy bizony,kevesebbet kell aludni péntekig!
Ma amolyan keddfő szerűség van..kicsit hűvösen indult,hamar magamhoz tértem mikor kimentem gatyába kávézni

Jó reggelt, bármilyen vidám is volt a hétfő, elmúlt
De itt a vidám kedd, és a rövid melós hét reménye. Csak rajtunk múlik, illetve rajtam biztos nem
Szép napot, jó kávézást

De itt a vidám kedd, és a rövid melós hét reménye. Csak rajtunk múlik, illetve rajtam biztos nem

Szép napot, jó kávézást

Jó reggelt! Mit szólnátok egy vidám hétfőhöz?
A hozzávalók adottak
Vagy ha nem, a beszerzésük is nagyon vidám kaland
Szép napot
A hozzávalók adottak

Szép napot

Remek napot!
Látom Öcsy megtaláltad a vidám oldalt és a legszebb csajokat,így tutira vidám volt a vasárnap
Látom Öcsy megtaláltad a vidám oldalt és a legszebb csajokat,így tutira vidám volt a vasárnap

Vidám vasárnap
Kávéval és a világ legszebb nőivel
Üdv mindenkinek a vidám oldalon

Üdv mindenkinek a vidám oldalon

Viszont mindenkinek!
Mozgalmas napok után,hosszabb hétvége,emlékgyártás indul
Mozgalmas napok után,hosszabb hétvége,emlékgyártás indul

Jó hétvégét mindenkinek, gyerünk szép emlékeket gyártani

hétvégre péntek
kv frissitve
lehet keddig el is tünök

Jó reggelt!
Csak lesz a közelben egy kedves női kéz aki leápolja a sejjhajodat
Kispénteki kávé, nyárias hangulat és szép nap. Ezt mutatta a varázsgömböm ma reggel
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2025. 06. 04. szerda 19:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 06. 04. szerda 19:07
Csak lesz a közelben egy kedves női kéz aki leápolja a sejjhajodat

Kispénteki kávé, nyárias hangulat és szép nap. Ezt mutatta a varázsgömböm ma reggel

Én is beugrik,jelenléti kávét aláírni.
Hát inkább nem meztelen kertészkedek,tutira leégne a seggem amilyen szerencsém szokott lenni..
Hát inkább nem meztelen kertészkedek,tutira leégne a seggem amilyen szerencsém szokott lenni..

Én is beugrik,jelenléti kávét aláírni.

Középső nap
megszokásból frissítettem a kv.t.... forró köveket azért nem hagyom ki...

Ebéd után is jár a kávé, legyen szép napotok!

Szép napot! Van az a meztelen kertész nap, miért ne lehetne meztelen kertemre várok nap? Ha egyszer most van jó idő!
Szóljatok, ha kell kenegetni az asszonyt
(Ez egy válasz Pali92 üzenetére (2025. 06. 04. szerda 09:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 06. 04. szerda 09:34
Szóljatok, ha kell kenegetni az asszonyt

Mi is várjuk, hogy kész legyen a kert és lehessen kicsit meztelenkedni is.
Mi is várjuk, hogy kész legyen a kert és lehessen kicsit meztelenkedni is.
(Ez egy válasz öcsyke üzenetére (2025. 06. 03. kedd 05:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 06. 03. kedd 05:51

Jó reggelt!
Mindenki kihasználta a hétfőt? Nincs több a héten
Nekem csak a fejem teteje érzékenyedett meg hétvégén. Lehet leégett?!
Végre jó idő van, lehet pucérkodni a szabadban is.
Szép napot
Mindenki kihasználta a hétfőt? Nincs több a héten

Nekem csak a fejem teteje érzékenyedett meg hétvégén. Lehet leégett?!

Végre jó idő van, lehet pucérkodni a szabadban is.
Szép napot