Régen jártam itt
Üdv!
Én kiválóan vagyok és remekül,majdnem..
Hetet megfeleztük,nem kell sapka és sál,a lányokra sem nagykabát,az élet apró örömei
Én kiválóan vagyok és remekül,majdnem..

Hetet megfeleztük,nem kell sapka és sál,a lányokra sem nagykabát,az élet apró örömei

Jó napot! Eemélem ól vagytok és nem sült oda senki sehova
Kv ,limonádé bekészítve!!

Vidám hétfő. Aki nyaral használja ki, értük szenvedünk és viseljük méltósággal a meleget.
Bár én hétvégén leléptem, illetve fel. 2700m-en nincs ilyen meleg, sétáltam havon is
Vidám hetet
Bár én hétvégén leléptem, illetve fel. 2700m-en nincs ilyen meleg, sétáltam havon is

Vidám hetet

Opsz de hamar hétfő lett
Qva hétfő letudva... kv frissítve

Szép estét...... Kv frisssitve
Kellemes ez a hétvége....

Kellemes jó reggelt,hoztam napfényt meg hétvégét,meg kávét is. Mi kellhet még?

Folyadékpótlás!!! naggyon fontos ebben a hőségben!!! Limonádét készítettem... a jég gépet javittatni kéne.... kv frissítve !! Még mindig péntek van számomra

Határeset, nekem holnap lesz péntek

Boldog felezős napot!

Jó reggelt, vidám szerdát hirdetek

Crazy haver ne játszál a termosztáttal, nem őszinte a mosolyom. Szerintem Kutyu töke is vizipólózik és ez neki hidd el nem jó
Én ma egy lefóliázott 2 négyzetméteren kályháztam, vagy sétáltam a második és a parkoló közt. Szóval szeretjük a nyarat, de így kicsit odatosz.
Jöhet a jeges kávé

Én ma egy lefóliázott 2 négyzetméteren kályháztam, vagy sétáltam a második és a parkoló közt. Szóval szeretjük a nyarat, de így kicsit odatosz.
Jöhet a jeges kávé

Kellemes jónapot!
A fűtést a héten én állom
Boldog kávét mindenkinek!
A fűtést a héten én állom

Boldog kávét mindenkinek!

qva hétfő ... :( letudva :9 kv frissítve....
Nem ám elsumákolni a hétfőt! Ki a hétfőt nem becsüli, a keddet nem érdemli
Vidám hétfőt a kávé mellé

Vidám hétfőt a kávé mellé

Napot!
Mindenre azért nem jutott idő és kedv tegnap,inkább főleg a kellemesekre koncentráltam,de semmi gond,ami elmaradt,megvárt ma,szerencsére
Mindenre azért nem jutott idő és kedv tegnap,inkább főleg a kellemesekre koncentráltam,de semmi gond,ami elmaradt,megvárt ma,szerencsére

Jobb reggelt Mindenkinek
délutáni kv bekészítve !!legyetek résen ha tudtok fiuk !