Gennyzsákszem nappalija (nyitott, bárki bejöhet)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

A nappali egy medvebőrről szól, ahol egyesek dugnak, egyesek beszélgetnek, egyesek sütit esznek, egyesek alkoholt isznak, egyesek elmesélik örömüket, egyesek elmondják bánatukat, egyesek kérdéseket tesznek fel, egyesek válaszolnak, és egyesek csak úgy véletlenül betévednek...és egyesek felfedezik életük leszbi oldalát :)

Az eddigi hozzászólások

1 2 3 4 5 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#48799   2025. 08. 15. péntek 05:04
öcsyke öcsyke
Jó reggelt! Engem a párom tesz boldoggá és minden reggel amikor felkelek mellette worship Az, hogy épp péntek? Csak egy általam nem ismert vélhetően ember műve.
Fruzsit túszul is ejtették, betömték a száját??! hehe
Noki? Azért ez mégsem járja, el leszel fenekelve wink
Aki betér, aki nem megyünk Szeged ma délután, addig is a szent koffein istennő fekete könnyei vígasztaljanak minden betérőt wave
#48798   2025. 08. 14. csütörtök 10:25
geza36 geza36
Jó reggelt smile délelötti kv frissítve!! smile sajnos holnap már péntek :(((( van akit ez boldoggá tesz ... engem sajnos nem smile de majd csak túl élem a hétvégét smile smile smile
#48797   2025. 08. 14. csütörtök 05:10
öcsyke öcsyke
Érdemes a társkeresőt aktíválnod, egy két adattal jellemezni magadat, mert bizony vannak itt akik imádnának egy hölgyet bevenni a játékba. Lehet ezt úgy, hogy nem vagy felismerhető, de a mások el tudják dönteni, illetve kedvet kapnak ismerkedni veled. Pl. milyen nagyvároshoz laksz közel, korod, alkatod, dohányzás és pár szóban a vágyad segíthet.
(Ez egy válasz bratfruzsi üzenetére (2025. 08. 13. szerda 19:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 08. 13. szerda 19:30
Sziasztok!
Mivel úgy látom ez a legaktívabb csoport, így itt próbálkozom.
Keresgéltem BDSM témájú fórumokat itt az oldalon, egyelőre sikertelenül.
Tudtok esetleg ilyen fórumot itt?
Illetve SUB-ként keresnék domináns férfiakat vagy párt DOM férfi taggal.
Előre is köszönöm a segítséget.
Üdv.
Fruzsi
#48796   2025. 08. 14. csütörtök 05:03
öcsyke öcsyke
Jó reggelt! Micsoda hét, és még csak csütörtök van!
A nappaliban a hölgyek száma 200% emelkedett, ezt követte a pulzusom is circling
Kávé hozza az elvárásokat, kellemes magunkhoztérés igéretével. Bár lehet máshoz is térni, de csak közös megegyezéssel wink
Szép napot wave
#48795   2025. 08. 13. szerda 21:39
CrazyBear CrazyBear
Pussz Nokedli!
Meg még miket is kívántunk... hehe
Örülés hogy bekukucska vigyor2
(Ez egy válasz Nokedlee üzenetére (2025. 08. 13. szerda 19:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 08. 13. szerda 19:56
Aloha smile
Biztos engem kívántatok a hullócsillagoktól. Hát nesztek nyes
#48794   2025. 08. 13. szerda 21:37
CrazyBear CrazyBear
Szia,szerintem nem sok DOM van nálunk,én spec csak egyet ismerek,a Torettót,azt is csak látásból.. nyes
Viszont! Szívesen össze bundáskenyerezünk vigyor2
(Ez egy válasz bratfruzsi üzenetére (2025. 08. 13. szerda 19:30), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok!
Üdv.
Fruzsi
#48793   2025. 08. 13. szerda 20:12
öcsyke öcsyke
Te is nekem!
Önmagamból nem tudnék őszintén engedni. Pl.: sosem voltam egy percet sem tovább együtt valakivel, mint hogy azt őszintén éreztem.
Nem, nem hiszem, hogy szexelnék olyannal akiben valami ellenszenveset találok. Ezért szexelnék veled. Eddig hibakód nélküli vagy nyes
(Ez egy válasz Nokedlee üzenetére (2025. 08. 13. szerda 20:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 08. 13. szerda 20:02
Öcsy, te személy szerint adnál lejjebb az igényeidből? Mondjuk teszem azt nem szereted ha dohányos valaki. Lefeküdnél valakivel úgy, hogy elvonatkoztatsz a ténytől? Most ne csak a cigire gondolj, hanem bármire ami eltér az igényeidtől smile
Egyébként meg édes vagy, köszi smile hiányoztál wink
#48792   2025. 08. 13. szerda 20:04
öcsyke öcsyke
Ha megkötözünk itt maradsz? Jön Crazy bácsi és megkínoz bundás kenyérrel nyes
Sziasztok!
Üdv.
Fruzsi
#48791   2025. 08. 13. szerda 20:02
Nokedlee Nokedlee
Öcsy, te személy szerint adnál lejjebb az igényeidből? Mondjuk teszem azt nem szereted ha dohányos valaki. Lefeküdnél valakivel úgy, hogy elvonatkoztatsz a ténytől? Most ne csak a cigire gondolj, hanem bármire ami eltér az igényeidtől smile
Egyébként meg édes vagy, köszi smile hiányoztál wink
#48790   2025. 08. 13. szerda 19:59
öcsyke öcsyke
Szia! Nem várok én a csillagokra, mindig kívánlak szép popsis Noki crazya
(Ez egy válasz Nokedlee üzenetére (2025. 08. 13. szerda 19:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 08. 13. szerda 19:56
Aloha smile
#48789   2025. 08. 13. szerda 19:58
öcsyke öcsyke
Meg ezt is!
Sziasztok!
Üdv.
Fruzsi
#48788   2025. 08. 13. szerda 19:56
Nokedlee Nokedlee
Aloha smile
#48787   2025. 08. 13. szerda 19:51
öcsyke öcsyke
Szia Fruzsi! Én csak nagyon szeretem ha boldogok a nők körülöttem, ez abdsm nem hazai pálya. Na jó, volt már, hogy össze volt hátul kötve a lány keze... Ő így volt boldog, én meg ahogy megszexeltem nyes
Ezt neked találtam
Puszi!
Sziasztok!
Üdv.
Fruzsi
#48786   2025. 08. 13. szerda 19:30
bratfruzsi bratfruzsi
Sziasztok!
Üdv.
Fruzsi
#48785   2025. 08. 13. szerda 19:26
CrazyBear CrazyBear
Beköszönős! wave
Lehet hogy véletlenül kettőt ittam a szorgos kávéból,vagy túl jóra sikerült nyes
#48784   2025. 08. 13. szerda 05:19
öcsyke öcsyke
Jó reggelt! Ma szorgoskodó kávét teremtettem. Meggyorsítja a munkával töltött időt.
Ha nyaraltok vagy csak szabadnaposak akkor egy pici rum vagy whiskey semlegesíti, sőt lassítja ugyanezt a folyamatot crazya
Szép napot, a beszámolókat még mindíg várjuk wave
#48783   2025. 08. 12. kedd 17:51
öcsyke öcsyke
Ma gyorsat dolgoztam circling
Na jó, a holnap hosszabb lesz. Ebben a melegben igazi csemege, viszek váltás pólót circling
Csajszik? Valami strandos kaland?
Készítettem gin tonikot wave
#48782   2025. 08. 12. kedd 05:31
öcsyke öcsyke
Jó reggelt! Éljen a bunda! Mondjuk ebben a melegben nem ez a legkeresettebb árucikk. Szerencsére a kávé örök. És van. És friss. És szép napot wave
#48781   2025. 08. 11. hétfő 22:09
geza36 geza36
Szép estét ! Reggeli kv bekészítve !!Qva hétfői hangulat elmaradt smile Bundáskenyeret is sütök reggelre !!
#48780   2025. 08. 11. hétfő 17:04
CrazyBear CrazyBear
Napot!
Jó korán keltél Öcsy,mondjuk én is egy kicsivel ez után szoktam,csak több idő kell míg kávé után feláll a rendszer.. nyes
Kicsit nyikorogva nyílott az a hétfős kapu,jól megolajoztam. eljen

1 2 3 4 5 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: GG-ufsz GG-ufsz
Nyitás ideje: 2007. 03. 30. péntek
Üzenetek: 48839db
Utolsó üzenet: ma 04:27

Hírek

2025. 07. 08. kedd 20:03
2025.  július 11-13: Nyári GG tali Cseteseknek és Fórumosoknak Kedves GG csetesek és Fórumozók! Egy újabb ismerkedési lehetőség! A nagy érdeklődésre való tekintettel, idén 16. alkalommal kerül megrendezésre a GG személyes cset, -és Fórum találkozó. A találkozó időpontja: 2025. július 11-13. (3 nap, 2... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Vidéki szexpartner kereső. Vidéki lányok. Csak valódi képek!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!