Te gyuri ennyi reggeli energiával az összes csajt kitudnád elégiteni
(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 11. 07. szerda 08:08), amit ide kattintva olvashatsz)

Szép jó reggelt Mindenkinek!
No jó, Neked is Surdikám!
No jó, Neked is Surdikám!

Nah...az walahogy így fog kinézni...
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 11. 07. szerda 07:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 07. szerda 07:54

Törölt felhasználó (94621)
VIP

Szép reggelt mindenkinek!
Nyugi Sanyi, még meg is fogják egymást ölelgetni. Nagy öröm lesz nézni, mikor két nagydarab ember veregeti a másik hátát.
Nyugi Sanyi, még meg is fogják egymást ölelgetni. Nagy öröm lesz nézni, mikor két nagydarab ember veregeti a másik hátát.

No problem...
Engem csak az awatára bizonytalanított el...
Felölem folytassátok...
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 11. 07. szerda 07:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 07. szerda 07:57

Engem csak az awatára bizonytalanított el...

Felölem folytassátok...

Törölt felhasználó (21812)
Admin

Megkérdezte, hogy nőies hangzású-e a neve, mi meg elmondtuk a véleményünket. Most miért kell nyugtatgatni minket?

Úgy hogy éljenek a sanyik
és mindenkimás
Sárl kedves valami kérdés?vélemény?prunne 14624hsz?
Mondjuk zelli is kér ,mi fiuk meg várunk
, igaz rád is
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 11. 07. szerda 07:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 07. szerda 07:57

és mindenkimás

Sárl kedves valami kérdés?vélemény?prunne 14624hsz?
Mondjuk zelli is kér ,mi fiuk meg várunk

Törölt felhasználó (21812)
Admin

Megkérdezte, hogy nőies hangzású-e a neve, mi meg elmondtuk a véleményünket. Most miért kell nyugtatgatni minket?

(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 11. 07. szerda 07:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 07. szerda 07:23

Jóó reggelt kedweskéim...
(kiwéwe Surdi!)
Nah...tuok én kedwes lenni is...mán korán reggel...
Most komolyan gyerekek...nm mindegy ki hogyan becézi a neweket...felölem lehet sanyi is szonja is...tök mind1...

Most komolyan gyerekek...nm mindegy ki hogyan becézi a neweket...felölem lehet sanyi is szonja is...tök mind1...

Jó reggelt mindenkinek!
Különösen Surdinak
Különösen Surdinak

Szép reggelt mindenkinek!
(Ez egy válasz sanyisanyi74 üzenetére (2007. 11. 07. szerda 07:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 07. szerda 07:37

Szép jó reggelt mindenkinek még surdinak is
De jó lenne látni hogy valahol gyuri meg papa kezet fognak

Szép jó reggelt mindenkinek még surdinak is
(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 11. 07. szerda 07:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 07. szerda 07:23

(kiwéwe Surdi!)

(kiwéwe Surdi!)

Bizonyára kötözködésnek veszed, de muszáj erre válaszolnom.
Szoni - Sanyi - 1 betű egyezik (és mivel ez pont a becéző i, talán mondhatnám azt is, hogy 0 betű egyezik igazából)
Szoni - Szonja - 3 betű egyezik
Lehet ám látni az összefüggést, csak akarni kell... (Ez egy válasz Szoni üzenetére (2007. 11. 06. kedd 18:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 06. kedd 18:27
Szoni - Sanyi - 1 betű egyezik (és mivel ez pont a becéző i, talán mondhatnám azt is, hogy 0 betű egyezik igazából)
Szoni - Szonja - 3 betű egyezik
Lehet ám látni az összefüggést, csak akarni kell... (Ez egy válasz Szoni üzenetére (2007. 11. 06. kedd 18:27), amit ide kattintva olvashatsz)

a Szoni a Szonja becézését jelenti ....
sajnos nem latok semmi összefüggest a ket nev között. Pedig tenyleg megeröltettem magam.
Minden altalam ismert nyelven atfuttattam,de nincs eredmeny. Semmi hasonlosag. A mentalitason keresztül kellet volna probalkoznom ?
sajnos nem latok semmi összefüggest a ket nev között. Pedig tenyleg megeröltettem magam.

-----
jó éjszakát mindenkinek.

köszönjük a kimerítő és megnyugtató magyarázatot katicik!
ismét elemedben vagy!

Szép jóéjszakát és sok pajzánkodást mindenkinek

köszönjük a kimerítő és megnyugtató magyarázatot katicik!
ismét elemedben vagy!
(Ez egy válasz yanek77 üzenetére (2007. 11. 06. kedd 21:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 06. kedd 21:18

na ha megengeditek és nem haragszik meg senki leirnám:
a szoni nem becenév ezért nem jó a kiindullás
a sándor becézésse a sanyi, amit erdélyi románok szoninak olvasnak és ennek az okai:
a román nyelvben a magyar "S"betü hangértéke "sz", mivel nekik az "s" hangra van másik betüjük az "ş"
a "sanyi" tehát román olvasatbann "szanyi" lenne, ha nem jönne egy másik problem, hogy a román nyelvben eggyáltalán nincs "a" hang és enek megflő betü, ezért nem is tudják kiejteni és valahogy az "o"-t megközelittő hangzással ejtik az "a"-t és igy mondanák ki: "szonyi"
igende ipszilonuk sincs és a "ny" hamgnak is más betü komb felel meg ezért eggyszerüenn figyelmen kivül hagyák és csak az "n" és az "i" marad számokra érthető
így olvasnak "szoni"-t
és sanyi fórumtássunk igy választota a szonit niknek, gondolom h erdélyiségire is utaljon evel
bocsesz ha untatam vkit

a román nyelvben a magyar "S"betü hangértéke "sz", mivel nekik az "s" hangra van másik betüjük az "ş"

így olvasnak "szoni"-t

bocsesz ha untatam vkit

pl. most tőllem!
ha eggyáltlán tunni akarod
vigyázz magadra s a bajaidat lassan feledgesed!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 11. 06. kedd 21:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 06. kedd 21:39

vigyázz magadra s a bajaidat lassan feledgesed!

VIP

"a sándor becézésse a sanyi, amit erdélyi románok szoninak olvasnak"
Igen? és ezt honnan kéne pl. nekem tudnom?
A továbbiakban a téma részemről OFF mert van ezen kívűl is bajom.
Remélem az a legfőbb problémád hogy melyik csajt dugd meg ma este
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 11. 06. kedd 21:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 06. kedd 21:39

VIP

Untatni?Részemről köszönet
ennyivel is többet tudok
(Ez egy válasz yanek77 üzenetére (2007. 11. 06. kedd 21:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 06. kedd 21:18

a sándor becézésse a sanyi, amit erdélyi románok szoninak olvasnak és ennek az okai:
a "sanyi" tehát román olvasatbann "szanyi" lenne, ha nem jönne egy másik problem, hogy a román nyelvben eggyáltalán nincs "a" hang és enek megflő betü, ezért nem is tudják kiejteni és valahogy az "o"-t megközelittő hangzással ejtik az "a"-t és igy mondanák ki: "szonyi"
igende ipszilonuk sincs és a "ny" hamgnak is más betü komb felel meg ezért eggyszerüenn figyelmen kivül hagyák és csak az "n" és az "i" marad számokra érthető
így olvasnak "szoni"-t
és sanyi fórumtássunk igy választota a szonit niknek, gondolom h erdélyiségire is utaljon evel
bocsesz ha untatam vkit

így olvasnak "szoni"-t

bocsesz ha untatam vkit

így olvasnak "szoni"-t
bocsesz ha untatam vkit

így olvasnak "szoni"-t

bocsesz ha untatam vkit

Nekem sem tünt csajszisnak a Szoni néw...bááár a delfin(g) awatár picit bezawart a képbe...
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 11. 06. kedd 20:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 06. kedd 20:53

naháténmostaztánvégképpnemakarokvitatkozni
de muszáj beleszólnom, hátha lesz majd itt nagy vircsaftkodás
a szoniról bármi eszembe jutna, csak éppen a szonja nem...és nekem nem csajos név a szoni
nah...ez meg itt zelli topicja

de muszáj beleszólnom, hátha lesz majd itt nagy vircsaftkodás

a szoniról bármi eszembe jutna, csak éppen a szonja nem...és nekem nem csajos név a szoni
nah...ez meg itt zelli topicja