most olyan "Prunésan" mondom:
.......pffffúbaszdmegmitlehetegyilyentémánennyittökölni.........
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 11. 07. szerda 11:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 07. szerda 11:00
.......pffffúbaszdmegmitlehetegyilyentémánennyittökölni.........

drágám, hogy Táged idézzelek:
" Bizonyára kötözködésnek veszed, de muszáj erre válaszolnom."
az sz 2 betű és 1 hangzó ... sztem hangzóra gtál!

09ÓRA 13perckor?
TOM sürgösen cseréld le a kakasod!
TOM sürgösen cseréld le a kakasod!

Na most ez a nappali vagy a kvizz szoba?
Nembaj a helyes megfejtőnek felajánlok egy szóbeli szép vot!
(Ez egy válasz erdokerulo üzenetére (2007. 11. 07. szerda 12:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 07. szerda 12:09

Nembaj a helyes megfejtőnek felajánlok egy szóbeli szép vot!

Jónap mindenkinek!
Mellékelném a Szoni név leírásához használatos ABC-t.
Az első helyes megfejtő kap Spapától egy láda üres sörös üveget

Jónap mindenkinek!
(Ez egy válasz yanek77 üzenetére (2007. 11. 06. kedd 21:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 06. kedd 21:18

na ha megengeditek és nem haragszik meg senki leirnám:
a szoni nem becenév ezért nem jó a kiindullás
a sándor becézésse a sanyi, amit erdélyi románok szoninak olvasnak és ennek az okai:
a román nyelvben a magyar "S"betü hangértéke "sz", mivel nekik az "s" hangra van másik betüjük az "ş"
a "sanyi" tehát román olvasatbann "szanyi" lenne, ha nem jönne egy másik problem, hogy a román nyelvben eggyáltalán nincs "a" hang és enek megflő betü, ezért nem is tudják kiejteni és valahogy az "o"-t megközelittő hangzással ejtik az "a"-t és igy mondanák ki: "szonyi"
igende ipszilonuk sincs és a "ny" hamgnak is más betü komb felel meg ezért eggyszerüenn figyelmen kivül hagyák és csak az "n" és az "i" marad számokra érthető
így olvasnak "szoni"-t
és sanyi fórumtássunk igy választota a szonit niknek, gondolom h erdélyiségire is utaljon evel
bocsesz ha untatam vkit

a román nyelvben a magyar "S"betü hangértéke "sz", mivel nekik az "s" hangra van másik betüjük az "ş"

így olvasnak "szoni"-t

bocsesz ha untatam vkit

képzeld magunk elé a sörös meg a boroshordót amit cipelünk, h megünnepeljük végre személyesen is találkoztunk!
sanyinégyzet! nyugi én imádom ezt a sumi..zit!
a legtalálóbb a #14681-es hsz-ed wót! (Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 11. 07. szerda 08:08), amit ide kattintva olvashatsz)
sanyinégyzet! nyugi én imádom ezt a sumi..zit!
a legtalálóbb a #14681-es hsz-ed wót! (Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 11. 07. szerda 08:08), amit ide kattintva olvashatsz)
pedig má' ezt hittem:

(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 11. 07. szerda 07:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 07. szerda 07:56

Törölt felhasználó (21812)
Admin

Jó reggelt mindenkinek!
Különösen Surdinak
Különösen Surdinak

Admin

Grétsy Surda

Grétsy Surda
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 11. 07. szerda 11:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 07. szerda 11:00

(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 11. 06. kedd 23:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 06. kedd 23:21

Admin

Bizonyára kötözködésnek veszed, de muszáj erre válaszolnom.
Szoni - Sanyi - 1 betű egyezik (és mivel ez pont a becéző i, talán mondhatnám azt is, hogy 0 betű egyezik igazából)
Szoni - Szonja - 3 betű egyezik
Lehet ám látni az összefüggést, csak akarni kell...
Szoni - Sanyi - 1 betű egyezik (és mivel ez pont a becéző i, talán mondhatnám azt is, hogy 0 betű egyezik igazából)
Szoni - Szonja - 3 betű egyezik
Lehet ám látni az összefüggést, csak akarni kell...
nobazzz
közbe beszúrtad a majmost ...
én meg annak örülök, h Te humorodnál vagy! ez csak jót jelent!
küldtem privit. meg pár napja kérdeztem is vmit!
ha energiád/időd/kedved lenne rá megköszönném a válaszod! (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 11. 07. szerda 10:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 07. szerda 10:50
közbe beszúrtad a majmost ...

én meg annak örülök, h Te humorodnál vagy! ez csak jót jelent!
küldtem privit. meg pár napja kérdeztem is vmit!
ha energiád/időd/kedved lenne rá megköszönném a válaszod! (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 11. 07. szerda 10:50), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (94621)
VIP

Mitöbb én voltam aki kezdeményezte!
Látom elemedben vagy megint, hogy baxon meg téged egy talicska majom!

akkor most hoppmesteresen:
baxa meg szonit egy talicska majom!
nem besértődni kellene, h sokan nőnek néztük, hanem ezt Neki kellett volna így elmagyaráznia!
de a sonny-s magyarázatát vszínűleg sokkalta jobban szereti!
mi meg a sonny@cher-t amit betett!
/ettől függetlenül a delfin számomra olyan nőies, tehát férfi által használva "buzis"/ (Ez egy válasz yanek77 üzenetére (2007. 11. 06. kedd 21:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 06. kedd 21:18
baxa meg szonit egy talicska majom!
nem besértődni kellene, h sokan nőnek néztük, hanem ezt Neki kellett volna így elmagyaráznia!
de a sonny-s magyarázatát vszínűleg sokkalta jobban szereti!
mi meg a sonny@cher-t amit betett!
/ettől függetlenül a delfin számomra olyan nőies, tehát férfi által használva "buzis"/ (Ez egy válasz yanek77 üzenetére (2007. 11. 06. kedd 21:18), amit ide kattintva olvashatsz)

na ha megengeditek és nem haragszik meg senki leirnám:
a sándor becézésse a sanyi, amit erdélyi románok szoninak olvasnak és ennek az okai:
a "sanyi" tehát román olvasatbann "szanyi" lenne, ha nem jönne egy másik problem, hogy a román nyelvben eggyáltalán nincs "a" hang és enek megflő betü, ezért nem is tudják kiejteni és valahogy az "o"-t megközelittő hangzással ejtik az "a"-t és igy mondanák ki: "szonyi"
igende ipszilonuk sincs és a "ny" hamgnak is más betü komb felel meg ezért eggyszerüenn figyelmen kivül hagyák és csak az "n" és az "i" marad számokra érthető
így olvasnak "szoni"-t
és sanyi fórumtássunk igy választota a szonit niknek, gondolom h erdélyiségire is utaljon evel
bocsesz ha untatam vkit

így olvasnak "szoni"-t

bocsesz ha untatam vkit

Mitöbb én voltam aki kezdeményezte!
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 11. 07. szerda 10:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 07. szerda 10:39

ugyanmááá
Te má csak tudod, hisz gyűjtést szerveztél a kiszabadítására!

ugyi bugyibuci!
nem csak engem zavart meg a /del/fingke! (Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 11. 06. kedd 21:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 06. kedd 21:10
nem csak engem zavart meg a /del/fingke! (Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 11. 06. kedd 21:10), amit ide kattintva olvashatsz)

Nekem sem tünt csajszisnak a Szoni néw...bááár a delfin(g) awatár picit bezawart a képbe...

ugyanmááá
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 11. 06. kedd 20:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 06. kedd 20:24

Törölt felhasználó (94621)
VIP

Rendben, ezen nem fogunk összeveszni. Egyébként sem ezen múlik. Végül is tisztázódott, hogy van még egy Sanyi. Aztán, hogy a Szonja mennyire magyar név, kb. mint az Izaura, mert tudod ilyent is lehet anyakönyvezni.
Kellemes estét nektek!
Kellemes estét nektek!
Amúgy jó reggelt nappalisok!

én még most is úgy gondolom, hogy Szoni a női nemhez/névhez tartozik, csak fütyköse is van...
vagy álljak le az "udvarlásról" nála?
(már surdi le is lükézett miatta
)
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 11. 07. szerda 07:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 07. szerda 07:57

vagy álljak le az "udvarlásról" nála?

(már surdi le is lükézett miatta

Admin

Megkérdezte, hogy nőies hangzású-e a neve, mi meg elmondtuk a véleményünket. Most miért kell nyugtatgatni minket?

My name is Elek!
Cset Elek!
(Ez egy válasz zelli üzenetére (2007. 11. 07. szerda 09:07), amit ide kattintva olvashatsz)
Cset Elek!

És Surdi kopp!
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 11. 07. szerda 09:05), amit ide kattintva olvashatsz)

majd meglátjuk!
(Ez egy válasz zelli üzenetére (2007. 11. 07. szerda 09:02), amit ide kattintva olvashatsz)

magyar név!
mint a Pusoma Eszmeralda!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 11. 06. kedd 19:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 06. kedd 19:53
mint a Pusoma Eszmeralda!

Admin

Bocs, de ebben vitatkoznom kell veled. A barátnőm kislányát Szonjának hívják és Szoninak becézik. Tehát van olyan magyar(osított) név, aminek a beceneve Szoni.