De ha én nyerem kérhetném hogy nekem valamelyik csaj adja át?
(Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2007. 11. 10. szombat 09:15), amit ide kattintva olvashatsz)

Wiilyke
,remélem hamarosan a te barátnődről is látunk egy fotót
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 11. 10. szombat 08:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 10. szombat 08:36

(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 11. 10. szombat 08:36), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (24620)

amúgy meg nézzétek mit találtam
kislány
hö-hö, belöktem szánira. Az első kommentek közt olvashatő olyan is hogy "ha a lányom lenne összeverném"
és milyen igaz...
Aztán megnéztem a csajt az iwiw-en.
Aztán linkelt róla valaki egy, khm... mókás képet
(a link kimoderálva, mert megváltozott, és egy idegen konkurens szexhonlapra mutat!): tom

kislány
hö-hö, belöktem szánira. Az első kommentek közt olvashatő olyan is hogy "ha a lányom lenne összeverném"

(a link kimoderálva, mert megváltozott, és egy idegen konkurens szexhonlapra mutat!): tom
Köszi a dicséretett,de elkezdett már remegni a kezem és hát ugye.........
valamivel kellet folytatni.
(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 11. 10. szombat 08:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 10. szombat 08:32

2sanyi74!
Megnéztem...megnéztem...megnéztem...szuper csak röwidke!
Ne közben dumálj hanm elötte...a többit bízd az asszonyra...

Zellikém hölgyekben ez a legideálisabb méret
(Ez egy válasz zelli üzenetére (2007. 11. 10. szombat 07:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 10. szombat 07:52

Szép összebújós reggelt!
Én picike vagyok, 162 cm.
Így általában minden férfira felnézek!

A 15 ezredik tőlem kap egy VIP tagságot!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 11. 09. péntek 20:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 09. péntek 20:15

Törölt felhasználó (94621)

Hűűűűűű most vettem észre, hogy újra csak simán "hipp" lettem, szerintem ez a ruha jól áll nekem. (igen, így múlik el a dicsőség, de nem sajnálom)
Ezt még megskubiztam...
Wilika!
Walld bé,hogy egy ilyen csaj az álmod...nm fogunk elítélni...sőőőőt...
2007. 11. 10. szombat 08:36
Wilika!
Walld bé,hogy egy ilyen csaj az álmod...nm fogunk elítélni...sőőőőt...

Törölt felhasználó (24620)

kislány
és milyen igaz...

kislány

Szia Gyuri!
Ezekszerint láttad, egy-kettő nekem is kimondottan izgi volt.....jó munkát neked. (Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 11. 10. szombat 08:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 10. szombat 08:56
Ezekszerint láttad, egy-kettő nekem is kimondottan izgi volt.....jó munkát neked. (Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 11. 10. szombat 08:56), amit ide kattintva olvashatsz)

Hipp!
Azzé wan ott sok ufó akit bewállalnék...
Nah...hessentem...

Nah...hessentem...

Hipp!
Nah...hessentem...

Nah...hessentem...

kislány
és milyen igaz...

kislány

2sanyi74!

178 körül, de régen a legkisebb voltam mindig az osztályban... szerintem ha összehívnánk megint a gimis osztályomat, akkor is a végére állhatnék a sornak.
Amúgy meg dilemma, hogy mekkora legyen az asszony, mert ha lehet, akkor legyen pici, viszont ha arra gondolok, hogy a gyerekek akár az ő génjeit kaphatják és mind kicsik lesznek, akkor lehet, hogy jobb egy magas...
ráh, badarság!
Mindegy, szóval alacsonyat. ^_^ (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 11. 09. péntek 22:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 09. péntek 22:07
Amúgy meg dilemma, hogy mekkora legyen az asszony, mert ha lehet, akkor legyen pici, viszont ha arra gondolok, hogy a gyerekek akár az ő génjeit kaphatják és mind kicsik lesznek, akkor lehet, hogy jobb egy magas...

Mindegy, szóval alacsonyat. ^_^ (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 11. 09. péntek 22:07), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (21812)
Admin

Surdi is valahol ebben a magassági tartományban mozog.
Gyurka, te milyen magas vagy?
Hipp?
Nekem egyszer majdnem lett egy 190 centi magas pasim, de utólag kiderült, hogy mázli, hogy nem jöttem vele össze...
Hipp?
Nekem egyszer majdnem lett egy 190 centi magas pasim, de utólag kiderült, hogy mázli, hogy nem jöttem vele össze...
Jóóóóó reeeeggelt!
Szájba....szájba...punciba...punciba...pruniba...pruniba...beee szép reggel....
Mennyiwel szebben indul az embörfia napja...
Mindenkinek kellemes hétwégét....nekem ma szarozós napom lesz szó szerint...höhöhö...elwágtam egy csatorna csőwet amit nm kellett wóna...huh...isten útjai kifürkészhetetlenek...
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 11. 09. péntek 23:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 09. péntek 23:02
Szájba....szájba...punciba...punciba...pruniba...pruniba...beee szép reggel....

Mennyiwel szebben indul az embörfia napja...

Mindenkinek kellemes hétwégét....nekem ma szarozós napom lesz szó szerint...höhöhö...elwágtam egy csatorna csőwet amit nm kellett wóna...huh...isten útjai kifürkészhetetlenek...

178-180? nyugodtság van gyurikám...legfeljebb majd csak orrba-szájba dugunk esküvő nélkül

3? nem csak 2 volt?
(ejj, fáradt vagyok) (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 11. 09. péntek 22:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 09. péntek 22:05
(ejj, fáradt vagyok) (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 11. 09. péntek 22:05), amit ide kattintva olvashatsz)

én már voltam 3 gg bulin
de ha előbb jön egy pasi, aki legalább 190cm felett van, és megkéri a kezemet, akkor nem várok rád

de ha előbb jön egy pasi, aki legalább 190cm felett van, és megkéri a kezemet, akkor nem várok rád

Szép összebújós reggelt!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 11. 10. szombat 07:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 10. szombat 07:45

Törölt felhasználó (94621)

Szép szombati napot mindenkinek!
Én csak 174-re sikeredtem, de nem volt még olyan magas nő akit nem értem volna fel. Fekve a magasságbeli különbségek már nem annyira lényegesek. Nem szeretnék magas lenni, nekem jó így is. Szeretek csak símán egy ember lenni a tömegből.
Én csak 174-re sikeredtem, de nem volt még olyan magas nő akit nem értem volna fel. Fekve a magasságbeli különbségek már nem annyira lényegesek. Nem szeretnék magas lenni, nekem jó így is. Szeretek csak símán egy ember lenni a tömegből.

Szép szombati napot mindenkinek!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 11. 09. péntek 22:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 09. péntek 22:07

Admin

Surdi is valahol ebben a magassági tartományban mozog.
Hipp?
Hipp?
Na további szép álmokat mindenkinek

Admin

No, mentem aludni. Szép erotikus álmokat mindenkinek!

No, mentem aludni. Szép erotikus álmokat mindenkinek! (Ez egy válasz sanyisanyi74 üzenetére (2007. 11. 09. péntek 23:18), amit ide kattintva olvashatsz)
Te honnant tudtad hogy hátulról szeretem
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 11. 09. péntek 23:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 09. péntek 23:10

Admin

Prune egyetlen méretet szeret igazán: egy 164 centis csajt, hihi.
Úgyhogy mindenki hátrébb egy lépéssel!
Hehe.
Hehe.
Prune egyetlen méretet szeret igazán: egy 164 centis csajt, hihi.
Hehe. (Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 11. 09. péntek 23:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 09. péntek 23:00
Hehe. (Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 11. 09. péntek 23:00), amit ide kattintva olvashatsz)

Én lenni alacsony nőwésű...hol 178cm-t...hol 180cm-t mérnek...
Nah..most be is búsultam Prune miatt...190cm-is pasi kő neki...megent kiestem a kosárból...bassssz...
2sanyi74:-derekam süti(o.k.)...sex nuku...fáradság a köbön...sok(k) munka...de majd pótolok...amíg lehet...
Nah..most be is búsultam Prune miatt...190cm-is pasi kő neki...megent kiestem a kosárból...bassssz...
2sanyi74:-derekam süti(o.k.)...sex nuku...fáradság a köbön...sok(k) munka...de majd pótolok...amíg lehet...