Én sem rászorulásból próbáltam ki, de asszem kérdés sem arra
vonatkozott... (Ez egy válasz erdokerulo üzenetére (2007. 11. 08. csütörtök 14:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 08. csütörtök 14:02
vonatkozott... (Ez egy válasz erdokerulo üzenetére (2007. 11. 08. csütörtök 14:02), amit ide kattintva olvashatsz)

Hát, még nem vagyok rászorulva, de ha most kipróbálnám, akkor sorba kellene állnotok

Hát, még nem vagyok rászorulva, de ha most kipróbálnám, akkor sorba kellene állnotok
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 11. 07. szerda 22:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 07. szerda 22:26

Törölt felhasználó (21812)
Admin

Lehet, hogy kérdeztem már, de
- szednétek Viagrát kíváncsiságból?
(vagy van valaki, aki ki is próbálta?)
Úgy hallottam, hogy nőknél is hatásos az alhasi vérbőség kiváltása miatt.
- szednétek Viagrát kíváncsiságból?
(vagy van valaki, aki ki is próbálta?)
Úgy hallottam, hogy nőknél is hatásos az alhasi vérbőség kiváltása miatt.

Spapa felhívására hordóba gyűjtjük neked, aztán csapra verheted.
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 11. 08. csütörtök 13:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 08. csütörtök 13:52
Törölt felhasználó (94621)
VIP

Erdőkerülő, öreg haverom! Nem lehetsz te ilyen rosszindulatú, hogy hipp barátodnak vizet javasolsz. Tudod te is, hogy az egész hecc, de a vizzel való fenyegetés az már a barátságtalanságot súrolja. Inkább valami mást, mindegy csak ártson.

Ja,Ja! A nappali összes hímnemű egyedéhez
(Ez egy válasz zelli üzenetére (2007. 11. 08. csütörtök 13:49), amit ide kattintva olvashatsz)

Bizony!
Mondjuk 5 óra szinte folyamatosan...
Aztán reggel újból, ahogy eszembe jutottak az éjszakai
események... (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 11. 08. csütörtök 13:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 08. csütörtök 13:49
És valóban sikerült egész éjszaka huncutkodni tőle?

Mondjuk 5 óra szinte folyamatosan...
Aztán reggel újból, ahogy eszembe jutottak az éjszakai
események... (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 11. 08. csütörtök 13:49), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (21812)
Admin

És valóban sikerült egész éjszaka huncutkodni tőle?
puncinedvet a hipphoppnak!!!
lányok sorbanállás!
össze kell nyalnia egy gyógyszeradagnyit!
a mellékhatások elkerülése végett szőrös legyen ám a punci! (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 11. 08. csütörtök 13:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 08. csütörtök 13:52
lányok sorbanállás!
össze kell nyalnia egy gyógyszeradagnyit!
a mellékhatások elkerülése végett szőrös legyen ám a punci! (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 11. 08. csütörtök 13:52), amit ide kattintva olvashatsz)
VIP

Erdőkerülő, öreg haverom! Nem lehetsz te ilyen rosszindulatú, hogy hipp barátodnak vizet javasolsz. Tudod te is, hogy az egész hecc, de a vizzel való fenyegetés az már a barátságtalanságot súrolja. Inkább valami mást, mindegy csak ártson.

(Ez egy válasz erdokerulo üzenetére (2007. 11. 08. csütörtök 13:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 08. csütörtök 13:40

Nyugi hipp! Nem tökidegennek ajánlkozik, Te! Hűsd le magad, igyál egy kis vizet

És valóban sikerült egész éjszaka huncutkodni tőle? (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 11. 08. csütörtök 13:46), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (729)

ÁLLok elébe, alája, mögéje!!

Már megint fejbecsapós smájli!
Hűséges vagyok!
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 11. 08. csütörtök 13:43), amit ide kattintva olvashatsz)

Hűséges vagyok!

ÁLLok elébe, alája, mögéje!!
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 11. 08. csütörtök 10:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 08. csütörtök 10:22

ahogy sárlottot ösmerem Rád egy egész icakára /csak előtte vedd be a gyógyszerodat!
/

Mer' féltem, hogy megrontjátok. De ha csalfa volt, akkor se vetettem a szemére, legfeljebb a szemérmére
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 11. 08. csütörtök 13:43), amit ide kattintva olvashatsz)

Uram, ez megtisztelő!
Hogy Enyém a prioritás!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 11. 08. csütörtök 13:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 08. csütörtök 13:35
Hogy Enyém a prioritás!

VIP

Zelli! Meg ne lássam mégegyszer, hogy itt ajánlgatod magadat másoknak! Micsoda dolog ez? Akkor te is bekaphatod, ma úgyis olyan szopatós kedvemben vagyok, te meg úgytudom nővér is voltál, akkor tiéd az elsőbbség.
Te se örültél ha monkát környékeztük!
bár Ő hűséges típus! (Ez egy válasz erdokerulo üzenetére (2007. 11. 08. csütörtök 13:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 08. csütörtök 13:40

bár Ő hűséges típus! (Ez egy válasz erdokerulo üzenetére (2007. 11. 08. csütörtök 13:40), amit ide kattintva olvashatsz)

(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 11. 08. csütörtök 13:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 08. csütörtök 13:35

VIP

Zelli! Meg ne lássam mégegyszer, hogy itt ajánlgatod magadat másoknak! Micsoda dolog ez? Akkor te is bekaphatod, ma úgyis olyan szopatós kedvemben vagyok, te meg úgytudom nővér is voltál, akkor tiéd az elsőbbség.
(Ez egy válasz zelli üzenetére (2007. 11. 08. csütörtök 12:55), amit ide kattintva olvashatsz)
prunci cumizza a cuki surdikát, Tom + hippet!
ha ez vóna és ezen háborogsz megértelek! de így
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 11. 08. csütörtök 13:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 08. csütörtök 13:28
ha ez vóna és ezen háborogsz megértelek! de így

VIP

Héééééé micsoda kivételezések folynak itt?
Prunci modizza a cuki surdika hsz-eit, TOM meg hippét, miért nem lehetne ezt fordítva?
Nekem is jobban esne ha Pruncika b@asztatna mint Tom. Úgylátszik már a modizást is ki kell érdemelni. Te is bekaphatod Prunci! (remélem most megfenyegetsz egy kicsit, már itt vagyok több mint fél éve, és nem kaptam tőled még egy jó kis büntetést sem. micsoda kivételezés folyik itt, hová kerültem?)
Prunci modizza a cuki surdika hsz-eit, TOM meg hippét, miért nem lehetne ezt fordítva?
Nekem is jobban esne ha Pruncika b@asztatna mint Tom. Úgylátszik már a modizást is ki kell érdemelni. Te is bekaphatod Prunci! (remélem most megfenyegetsz egy kicsit, már itt vagyok több mint fél éve, és nem kaptam tőled még egy jó kis büntetést sem. micsoda kivételezés folyik itt, hová kerültem?)
Héééééé micsoda kivételezések folynak itt?
Nekem is jobban esne ha Pruncika b@asztatna mint Tom. Úgylátszik már a modizást is ki kell érdemelni. Te is bekaphatod Prunci! (remélem most megfenyegetsz egy kicsit, már itt vagyok több mint fél éve, és nem kaptam tőled még egy jó kis büntetést sem. micsoda kivételezés folyik itt, hová kerültem?) (Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 11. 08. csütörtök 13:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 08. csütörtök 13:19
Nekem is jobban esne ha Pruncika b@asztatna mint Tom. Úgylátszik már a modizást is ki kell érdemelni. Te is bekaphatod Prunci! (remélem most megfenyegetsz egy kicsit, már itt vagyok több mint fél éve, és nem kaptam tőled még egy jó kis büntetést sem. micsoda kivételezés folyik itt, hová kerültem?) (Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 11. 08. csütörtök 13:19), amit ide kattintva olvashatsz)

nem politikai jellegű, de hippnek ezt írtad: mert ugyan elég ritka, de kivételek erősítik a szabályt
szerencsére vitatkoznom kell ezzel is, mert tapasztalatom /aink/ szerint nem annyira ritka! és nem is kivétel!
rengeteg orvossal kapcsolatban pozitív élmény maradt!
volt akinek pénzt egyetlen alkalommal se tudtunk adni, mert azt mondta, h maguknak sokkal nagyobb szüksége van rá!
volt aki először elvette, másodszor meg jelezte, h OK de többé ne tegyük ezt ... /és nem volt ám az a boríték megtömve/
volt olyan, h elfogadta a bort. szólt, h máskor is kér, de csak akkor ha kifizetheti ...
de sajnos nem ez ugrik be először sosem, hanem az a nődoki, aki vagy 6-8 éve egy félórás műtétért munkaidőben a kórház pénzén vett műszerekkel műtötte a zasszonyt és Ő kérte el az ötven rongyot! név nélkül: a ***osztályvezető főorvosáról van szó!!! /tom ha ezt nem lehet kérlek moderáld/
nos ez ugrik be és ez a doki télleg bekaphatja!!!
és azok a társaik is akik ahol csak tudják lenyúlják a beteget! ha meg nem ad keresztbe tesznek neki!
prunci modizta a cuki surdinak
szerencsére vitatkoznom kell ezzel is, mert tapasztalatom /aink/ szerint nem annyira ritka! és nem is kivétel!
volt akinek pénzt egyetlen alkalommal se tudtunk adni, mert azt mondta, h maguknak sokkal nagyobb szüksége van rá!
volt aki először elvette, másodszor meg jelezte, h OK de többé ne tegyük ezt ... /és nem volt ám az a boríték megtömve/
volt olyan, h elfogadta a bort. szólt, h máskor is kér, de csak akkor ha kifizetheti ...
de sajnos nem ez ugrik be először sosem, hanem az a nődoki, aki vagy 6-8 éve egy félórás műtétért munkaidőben a kórház pénzén vett műszerekkel műtötte a zasszonyt és Ő kérte el az ötven rongyot! név nélkül: a ***osztályvezető főorvosáról van szó!!! /tom ha ezt nem lehet kérlek moderáld/

köszi!
de azé gondold meg máskor, mert ha a mandulaműtétet a nőgyógyászod végezte és a puncidon keresztül fért hozzá a manduládhoz lehet mégse oly jó szakember!
ha azt mondod, h a történelmi nevű főorvosról jó a véleményed tuti hanyat vágom magam! de nem a röhögéstől! (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 11. 08. csütörtök 13:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 08. csütörtök 13:24
de azé gondold meg máskor, mert ha a mandulaműtétet a nőgyógyászod végezte és a puncidon keresztül fért hozzá a manduládhoz lehet mégse oly jó szakember!

ha azt mondod, h a történelmi nevű főorvosról jó a véleményed tuti hanyat vágom magam! de nem a röhögéstől! (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 11. 08. csütörtök 13:24), amit ide kattintva olvashatsz)

töröltem a kórház nevét, többek között azért is, mert nekem csak pozitív tapasztalataim vannak velük...(mandulaműtét, két szülés)
töröltem a kórház nevét, többek között azért is, mert nekem csak pozitív tapasztalataim vannak velük...(mandulaműtét, két szülés)
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 11. 08. csütörtök 13:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 08. csütörtök 13:19

nem politikai jellegű, de hippnek ezt írtad: mert ugyan elég ritka, de kivételek erősítik a szabályt
és azok a társaik is akik ahol csak tudják lenyúlják a beteget! ha meg nem ad keresztbe tesznek neki!

(Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2007. 11. 08. csütörtök 12:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 08. csütörtök 12:49

kerüljük a magyar egészségügy politikai jellegű minősítésének minden formáját! nem ide való,
de bizzunk minden beteg honfitársunk és ember teljes gyógyulásában, mert Isten és az orvosok kezében vagyunk...ÁMEN!
de bizzunk minden beteg honfitársunk és ember teljes gyógyulásában, mert Isten és az orvosok kezében vagyunk...ÁMEN!