ti ezt tudtátok? márminthogy volt neki egy felesége yoko előtt...
1968 November 8. (39 éve történt)
Hétévi házasság után Cynthi Powell Lennon elvált John Lennontól.
A Beatles tag nem vett részt a tárgyaláson, épp Yoko Onót látogatta meg, aki egy kisebb műtét miatt kórházban feküdt.
1968 November 8. (39 éve történt)
Hétévi házasság után Cynthi Powell Lennon elvált John Lennontól.
A Beatles tag nem vett részt a tárgyaláson, épp Yoko Onót látogatta meg, aki egy kisebb műtét miatt kórházban feküdt.
Én megyek aludni további jó malackodást mindenkinek
Ha tehetem még holnap benézek

Ha tehetem még holnap benézek

Jó lenne még egy tyúk
jól meg búbólnálak
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 11. 08. csütörtök 18:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 08. csütörtök 18:25

Törölt felhasználó (21812)
Admin

Kakasviadal lesz a nappaliban

Kakasviadal lesz a nappaliban

Majd akkor én készitem fel prunncikát
É s jól lefárasztom neked
(Ez egy válasz erdokerulo üzenetére (2007. 11. 08. csütörtök 16:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 08. csütörtök 16:22
legfeljebb forgathatsz! A főszerep az enyém!
Epizodistának viszont jöhetsz

É s jól lefárasztom neked

Molly drága, igen van, mégpedig az, hogy ha meg akarom nézni az üzeneteimet, és elfeledem utána mégegyszer megnyomni az "üzenetek" gombot, akkor akaratom ellenére rámegy a chatre, pedig egyenlőre nincs kedvem csetelni. Tehát ez a prózai oka van, már jeleztem az illetékeseknek, de egyenlőre semmi, és ez másoknál is fennáll.
Én nem vagyok türelmetlen, csak figyelmetlen, ezért fordul elő. Elnézést, jobban fogok figyelni.
Én nem vagyok türelmetlen, csak figyelmetlen, ezért fordul elő. Elnézést, jobban fogok figyelni.
Na, mentem. Jót ne halljak rólatok.

Nagyon jó
a férfifőszerepet válalom
Az meg már csak természetes hogy prunne egy ilyen szerepet nem utasit vissza

Nagyon jó
a férfifőszerepet válalom
(Ez egy válasz erdokerulo üzenetére (2007. 11. 08. csütörtök 16:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 08. csütörtök 16:10

Arra mán gondóni se merek...
Kiegészítés:
Gondolati hsz-em (#14835) egy kis forgatókönyv. Meg kellene valósítani és képekbe foglalni.

Kiegészítés:
Gondolati hsz-em (#14835) egy kis forgatókönyv. Meg kellene valósítani és képekbe foglalni.
Arra mán gondóni se merek...
Kiegészítés:
Gondolati hsz-em (#14835) egy kis forgatókönyv. Meg kellene valósítani és képekbe foglalni. (Ez egy válasz sanyisanyi74 üzenetére (2007. 11. 08. csütörtök 16:05), amit ide kattintva olvashatsz)

Kiegészítés:
Gondolati hsz-em (#14835) egy kis forgatókönyv. Meg kellene valósítani és képekbe foglalni. (Ez egy válasz sanyisanyi74 üzenetére (2007. 11. 08. csütörtök 16:05), amit ide kattintva olvashatsz)
fijuklányok ez a kelenanna reg ügy asszem a gg tréfája lehet!
amollyan hammupipőke-galambok módcer, hogy a lencse elvájjék a hammutól és tisztán meglátcódjék a próanna és a kóntraanna is
ugyan senki se döljön be neki!
szép dél utánt és estét mkinek!

Hát még a G pontja hát az ........
(Ez egy válasz erdokerulo üzenetére (2007. 11. 08. csütörtök 16:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 08. csütörtök 16:02

Tudtam, hogy van egy gyenge pontja
Átírom: "Én azt csinálom, hogy"

Átírom: "Én azt csinálom, hogy"
Tudtam, hogy van egy gyenge pontja
Átírom: "Én azt csinálom, hogy" (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 11. 08. csütörtök 15:54), amit ide kattintva olvashatsz)

Átírom: "Én azt csinálom, hogy" (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 11. 08. csütörtök 15:54), amit ide kattintva olvashatsz)
Pfujjjjj már itt is KA.Sárl drágám inkább egy kérdést,vagy prunncika egy kis topc pörgetős?
Vagy bármi másról könyörgöm

Vagy bármi másról könyörgöm

ez: "Én azt gondoltam, hogy"
(Ez egy válasz erdokerulo üzenetére (2007. 11. 08. csütörtök 15:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 08. csütörtök 15:53

Én azt gondoltam, hogy:
"Fejed vállamra vonom, belecsókolok a hajadba, majd lassan le a füled mögé, végig a nyakszirteden. Közben kezemmel a gerincedet simogatom, le egészem derékig, és még lejebb.
Másik kezem a melleden, lassan gombolja ruhádat és alá csúszik, játszik a bimbókkal.
Eléd térdelek, végigcsókolom hasadat, ágyékodat, és nyelvemet lassan szétnyíló combjaid közé dugom, elérve csiklódat....."
Akor most melyik rész is nem tetszett?
"Fejed vállamra vonom, belecsókolok a hajadba, majd lassan le a füled mögé, végig a nyakszirteden. Közben kezemmel a gerincedet simogatom, le egészem derékig, és még lejebb.
Másik kezem a melleden, lassan gombolja ruhádat és alá csúszik, játszik a bimbókkal.
Eléd térdelek, végigcsókolom hasadat, ágyékodat, és nyelvemet lassan szétnyíló combjaid közé dugom, elérve csiklódat....."

Én azt gondoltam, hogy:

egy számomra igen kedves ember azt javasolta priviben, hogy "Vezessük be a gondolatrendőrséget"
asszem bevezetem...aki rólam innentől kezdve bármi olyat gondol, ami nekem nem tetszik éppen akkor, azt tiltani fogom
majd hivatkozok a gondolatrendőrségre
egyébként annyira teher, hogy nem rosszalkodhatok, mert adminként viselkednem kell...asszem kérni fogok vazitól egy "admintalan" napot
asszem bevezetem...aki rólam innentől kezdve bármi olyat gondol, ami nekem nem tetszik éppen akkor, azt tiltani fogom

majd hivatkozok a gondolatrendőrségre

egyébként annyira teher, hogy nem rosszalkodhatok, mert adminként viselkednem kell...asszem kérni fogok vazitól egy "admintalan" napot

nincs már szerződés vele, és az elérhetősége is megváltozott!
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 11. 08. csütörtök 15:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 08. csütörtök 15:26

bazzz
én nem gyanakodok senkire /utálom az üldözési mániát!!!/, de ha más nevével visszaél az miért nem elég ok a tiltására?
és ugyebár már emlékeztettek arra, h Ti mondtátok, h a gégével szerződésbe áll! tehát kapcsolatba tudtok lépni vele. amennyiben nem Ő akkor végleges tiltás, addig pedig ideiglenesen ildomos tiltanotok!
én nem gyanakodok senkire /utálom az üldözési mániát!!!/, de ha más nevével visszaél az miért nem elég ok a tiltására?
és ugyebár már emlékeztettek arra, h Ti mondtátok, h a gégével szerződésbe áll! tehát kapcsolatba tudtok lépni vele. amennyiben nem Ő akkor végleges tiltás, addig pedig ideiglenesen ildomos tiltanotok!
szerintedmiafaszomravárok?????
egyébként meg lapozz bele a telokönyvbe...hány kelemen anna van benne?
és ha neki is pont megharapta a kutyája egy néni kezét??? és azt hiszi, hogy róla van szó...
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 11. 08. csütörtök 15:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 08. csütörtök 15:26
egyébként meg lapozz bele a telokönyvbe...hány kelemen anna van benne?
és ha neki is pont megharapta a kutyája egy néni kezét??? és azt hiszi, hogy róla van szó...

bazzz
inkább lépek!
kellemes 7végét mindenkinek!
(Ez egy válasz erdokerulo üzenetére (2007. 11. 08. csütörtök 15:29), amit ide kattintva olvashatsz)
kellemes 7végét mindenkinek!