Sok apró gusztusos, szőrös pinát. Erről jut eszembe, 2x Sanyi barátom váltig állítja, hogy a szex való az én beteg szívemre. Ha pina ilyen jó hatással van a szívre, akkor meg miért nem lehet az eü. intézetekben felíratni? Milyen jó lenne, mondanám a dokinak, doktor úr a Charlotte-ből és Prunéből, szíveskedjen heti 2-2 -t felírni. Vagy meggyógyulnék, vagy beledöglenék. (tartok tőle, ez a két tűzrőlpattant nőcemély reggelire megenne)
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 11. 09. péntek 08:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 09. péntek 08:26
Törölt felhasználó (21812)
Admin

Jó reggelt mindenkinek!
Fiúk, ti mit festenétek egy nőre?

A fene tudja azt a konzervativ izzlésem de én natur éva kosztümben szeretem a nőket
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 11. 09. péntek 08:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 09. péntek 08:26

Admin

Jó reggelt mindenkinek!

Jó reggelt mindenkinek!

Sanyi barátom, ment a válasz a leveledre! Kellemes napot neked is.
(Ez egy válasz sanyisanyi74 üzenetére (2007. 11. 09. péntek 08:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 09. péntek 08:06

Jó reggelt mindenkinek,HIPP barátom küldtem neked privit nem tudom megkaptad e,Ha igen de csak nem akarsz felelni nem baj nem haragszom meg érte,csak akkor fölöslegesen nem irogatok,
További közzös jó fórumozást

Jó reggelt mindenkinek,HIPP barátom küldtem neked privit nem tudom megkaptad e,Ha igen de csak nem akarsz felelni nem baj nem haragszom meg érte,csak akkor fölöslegesen nem irogatok,
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 11. 09. péntek 07:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 09. péntek 07:12

Törölt felhasználó (94621)
VIP

Szép reggelt, és kellemes napot mindenkinek!

Reggelt mindenkinek....
Húztam is...
Húztam is...

Szép reggelt, és kellemes napot mindenkinek!

Húúú...wót ma termés rendesen...
Charl és Prune topicját mán nm is olwasom el meet ahhoz túl k.o.-s waok...
Majd homap este...elöbb úgysemnm leszek...gnájt!
Charl és Prune topicját mán nm is olwasom el meet ahhoz túl k.o.-s waok...
Majd homap este...elöbb úgysemnm leszek...gnájt!
ti ezt tudtátok? márminthogy volt neki egy felesége yoko előtt...
1968 November 8. (39 éve történt)
Hétévi házasság után Cynthi Powell Lennon elvált John Lennontól.
A Beatles tag nem vett részt a tárgyaláson, épp Yoko Onót látogatta meg, aki egy kisebb műtét miatt kórházban feküdt.
1968 November 8. (39 éve történt)
Hétévi házasság után Cynthi Powell Lennon elvált John Lennontól.
A Beatles tag nem vett részt a tárgyaláson, épp Yoko Onót látogatta meg, aki egy kisebb műtét miatt kórházban feküdt.
Én megyek aludni további jó malackodást mindenkinek
Ha tehetem még holnap benézek

Ha tehetem még holnap benézek

Jó lenne még egy tyúk
jól meg búbólnálak
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 11. 08. csütörtök 18:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 08. csütörtök 18:25

Admin

Kakasviadal lesz a nappaliban

Kakasviadal lesz a nappaliban

Majd akkor én készitem fel prunncikát
É s jól lefárasztom neked
(Ez egy válasz erdokerulo üzenetére (2007. 11. 08. csütörtök 16:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 08. csütörtök 16:22
legfeljebb forgathatsz! A főszerep az enyém!
Epizodistának viszont jöhetsz

É s jól lefárasztom neked

Molly drága, igen van, mégpedig az, hogy ha meg akarom nézni az üzeneteimet, és elfeledem utána mégegyszer megnyomni az "üzenetek" gombot, akkor akaratom ellenére rámegy a chatre, pedig egyenlőre nincs kedvem csetelni. Tehát ez a prózai oka van, már jeleztem az illetékeseknek, de egyenlőre semmi, és ez másoknál is fennáll.
Én nem vagyok türelmetlen, csak figyelmetlen, ezért fordul elő. Elnézést, jobban fogok figyelni.
Én nem vagyok türelmetlen, csak figyelmetlen, ezért fordul elő. Elnézést, jobban fogok figyelni.
Na, mentem. Jót ne halljak rólatok.

Nagyon jó
a férfifőszerepet válalom
Az meg már csak természetes hogy prunne egy ilyen szerepet nem utasit vissza

Nagyon jó
a férfifőszerepet válalom
(Ez egy válasz erdokerulo üzenetére (2007. 11. 08. csütörtök 16:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 08. csütörtök 16:10

Arra mán gondóni se merek...
Kiegészítés:
Gondolati hsz-em (#14835) egy kis forgatókönyv. Meg kellene valósítani és képekbe foglalni.

Kiegészítés:
Gondolati hsz-em (#14835) egy kis forgatókönyv. Meg kellene valósítani és képekbe foglalni.
Arra mán gondóni se merek...
Kiegészítés:
Gondolati hsz-em (#14835) egy kis forgatókönyv. Meg kellene valósítani és képekbe foglalni. (Ez egy válasz sanyisanyi74 üzenetére (2007. 11. 08. csütörtök 16:05), amit ide kattintva olvashatsz)

Kiegészítés:
Gondolati hsz-em (#14835) egy kis forgatókönyv. Meg kellene valósítani és képekbe foglalni. (Ez egy válasz sanyisanyi74 üzenetére (2007. 11. 08. csütörtök 16:05), amit ide kattintva olvashatsz)
fijuklányok ez a kelenanna reg ügy asszem a gg tréfája lehet!
amollyan hammupipőke-galambok módcer, hogy a lencse elvájjék a hammutól és tisztán meglátcódjék a próanna és a kóntraanna is
ugyan senki se döljön be neki!
szép dél utánt és estét mkinek!

Hát még a G pontja hát az ........
(Ez egy válasz erdokerulo üzenetére (2007. 11. 08. csütörtök 16:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 08. csütörtök 16:02

Tudtam, hogy van egy gyenge pontja
Átírom: "Én azt csinálom, hogy"

Átírom: "Én azt csinálom, hogy"