Szia Zellikém,irtam tegnap egy privit megkaptad?
(Ez egy válasz zelli üzenetére (2007. 11. 10. szombat 17:15), amit ide kattintva olvashatsz)

Szia Zelll!
Kabbe...jóóó...
Most megsértődtem és elmentem dolgozni...pusz
(Ez egy válasz zelli üzenetére (2007. 11. 10. szombat 17:15), amit ide kattintva olvashatsz)
Kabbe...jóóó...

Most megsértődtem és elmentem dolgozni...pusz

Szia Gyurci!
Na, már megint jön a melegfront!
(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 11. 10. szombat 17:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 10. szombat 17:12
Na, már megint jön a melegfront!

Nah...ezt mán bírom benned mikor weszed a pojjéntot...
Jóó csóka wagy Wilika...csak tunni kő megszólítani...de nm dicsérgetlek towább mert még azt hiszed...hogy olaszosan wad wagyok...

Jóó csóka wagy Wilika...csak tunni kő megszólítani...de nm dicsérgetlek towább mert még azt hiszed...hogy olaszosan wad wagyok...

Miatam idegrohamot?akorr csak maradjon nekem willy87
Amugy tényleg jó fazon csak szokni kell,de folyamatosan ám
(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 11. 10. szombat 16:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 10. szombat 16:59

2sanyi74!
Newezd Willi87-et csak egyszerűen ...Wilika...és akkor nm kap idegrohamot...tudod még kis taknyos és érzékeny a lelke....
Newezd Willi87-et csak egyszerűen ...Wilika...és akkor nm kap idegrohamot...tudod még kis taknyos és érzékeny a lelke....

Nah...ezt mán bírom benned mikor weszed a pojjéntot...
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 11. 10. szombat 17:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 10. szombat 17:06

Törölt felhasználó (24620)

errrheheheheeee, ott a pont

errrheheheheeee, ott a pont
(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 11. 10. szombat 16:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 10. szombat 16:59

2sanyi74!

2sanyi74!
(Ez egy válasz sanyisanyi74 üzenetére (2007. 11. 10. szombat 16:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 10. szombat 16:21

Na úgy gondolom ezt meg is bezéltük willy87(itt egy baráti mosoly és kézfogás)
Nah...estét!
Picit bejugrottam majd menek towább...
Wilika!
Reggel ez a szopos kép nm wót...helyette láttam a csajról wagy 6 képet amikor bulizik....
Picit bejugrottam majd menek towább...
Wilika!
Reggel ez a szopos kép nm wót...helyette láttam a csajról wagy 6 képet amikor bulizik....

Na úgy gondolom ezt meg is bezéltük willy87(itt egy baráti mosoly és kézfogás)
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 11. 10. szombat 13:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 10. szombat 13:56

...csak már nem kérek a vilikézésből, mert elegem lett régen pár év alatt belőle.
Oks *bólint*
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 11. 10. szombat 15:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 10. szombat 15:30
Törölt felhasználó (94621)

Jól van na.
Jól van na.
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 11. 10. szombat 14:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 10. szombat 14:57

akkor olvasd át figyelmesen és egyszer meg fogod érteni, vagy nem.
Oh, Baby!
Mindjárt elmegyek!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 11. 10. szombat 15:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 10. szombat 15:00
Mindjárt elmegyek!

Óóóóh, bébi! Láttál volna ma délelőtt!
Császármorzsát kevergettem a nagy izmos karommal! (54kg/178cm még mindig
)

Óóóóh, bébi! Láttál volna ma délelőtt!
)
(Ez egy válasz zelli üzenetére (2007. 11. 10. szombat 14:44), amit ide kattintva olvashatsz)

akkor olvasd át figyelmesen és egyszer meg fogod érteni, vagy nem.
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 11. 10. szombat 14:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 10. szombat 14:39

Nem tudom mi köze van ahhoz anyukád pedagógus mivoltjának, hogy valaki szüleit emlegeted ily módon, vagy mégis van köze hozzá?
De nem akarok foglalkozni tovább ezzel, majd egyszer meg fogod érteni, vagy nem.
De nem akarok foglalkozni tovább ezzel, majd egyszer meg fogod érteni, vagy nem.
Hoztam nektek egy szep rajzot ...

Willy!
Nézd meg az webcam-szex topicot!
Írtam oda választ Neked!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 11. 10. szombat 14:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 10. szombat 14:22
Nézd meg az webcam-szex topicot!
Írtam oda választ Neked!

Na ez meg a másik.
Dedóban is ez ment. azééééért mer tanítónéni az anyukád nem csinálhatsz mindeeeent!
Rohadtul nem éreztem, hogy valami előjogot biztosítana nekem az, hogy x évfolyammal feljebb édesanyám tanít, igaz, szinte sosem láttam
Nem, nem a fiatalságom. semmi köze hozzá. De k_rva anyját annak aki levilikéz
Dedóban is ez ment. azééééért mer tanítónéni az anyukád nem csinálhatsz mindeeeent!
Rohadtul nem éreztem, hogy valami előjogot biztosítana nekem az, hogy x évfolyammal feljebb édesanyám tanít, igaz, szinte sosem láttam
Nem tudom mi köze van ahhoz anyukád pedagógus mivoltjának, hogy valaki szüleit emlegeted ily módon, vagy mégis van köze hozzá?
De nem akarok foglalkozni tovább ezzel, majd egyszer meg fogod érteni, vagy nem. (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 11. 10. szombat 14:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 10. szombat 14:22
De nem akarok foglalkozni tovább ezzel, majd egyszer meg fogod érteni, vagy nem. (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 11. 10. szombat 14:22), amit ide kattintva olvashatsz)

Na ez meg a másik.

Na ez meg a másik.
Nem, nem a fiatalságom. semmi köze hozzá. De k_rva anyját annak aki levilikéz (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 11. 10. szombat 14:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 10. szombat 14:16
Nem, nem a fiatalságom. semmi köze hozzá. De k_rva anyját annak aki levilikéz (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 11. 10. szombat 14:16), amit ide kattintva olvashatsz)

Egy kicsit azért moderálhatnád magad, a fiatalságod nem jogosít fel arra, hogy így beszélj. Nem az első eset.
Egy kicsit azért moderálhatnád magad, a fiatalságod nem jogosít fel arra, hogy így beszélj. Nem az első eset.
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 11. 10. szombat 13:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 10. szombat 13:39

Vilikézd az apád f_szát.
Nekem most nincs, mivel paradox dolog, hogy nekem társam legyen, ami pedig a merevlemezemen van softcore móka eltárolva még a régi szépidőkből, nem publikus ilyen méretekben.

Nekem most nincs, mivel paradox dolog, hogy nekem társam legyen, ami pedig a merevlemezemen van softcore móka eltárolva még a régi szépidőkből, nem publikus ilyen méretekben.