II.rész.
A hüvely bejárati része azonban szexuálisan érzékeny a nők nagy részénél. Ebből, pl. az is következik, hogy a hímvessző hosszúságának alig van jelentősége közösülésnél. Itt helyezkedik el a hüvely elülső-felső falán, a bejárattól kb. 3-7 cm-re az úgynevezett G folt, vagy G pont (G spot, angolul). Egy babszem nagyságú terület a hüvelyben, a hüvely nyálkahártyájába beágyazódva, melynek súrlódása, nyomása is fokozhatja a szexuális izgalmat. A kutatások szerint, azoknak a nőknél, akiknek elsődlegesen hüvelyi ingerléssel kiváltható orgazmusa van, ehhez a G foltnak kitüntetett szerepe lehet. Azonban az igazsághoz hozzá tartozik, hogy a nők jelentős részénél nem sikerült bizonyítani a G folt létezését.
-A nők kisebb része azonban mindkét fajta orgazmusra képes, sőt ezek egy része nem tudja megkülönböztetni, hogy csikló, vagy hüvelyi ingerlés következtében következett-e be az orgazmusa.
-A nők egy tekintélyes arányban sehogy sem jutnak el orgazmusig.
-Azonban a női orgazmus is megtanulható, megfelelő ingerek, szexuális kultúrában ügyes, érzelmi partner segítségével!
A fentiekben ismertetett %-os arányok több, általam tanult, és számomra közölt, valamint személyes klinikai tapasztalataimra alapozott információk nagy átlagát jelentik. Igen nagy ezen információk szórása, ezért ezt is vitacikkem megvitatandó tárgyának tekintem.
A csikló eredetű orgazmust és a hüvelyi eredetű orgazmust is átélő nők a következő képpen írják le a kettő közötti élménybeli különbséget, saját klinikai tapasztalataim alapján:
A csikló orgazmus erőteljesebb, élesebb, rövidebb ideig tart, de intenzívebb kielégülést okoz. A hüvelyi orgazmus, mélyebb, szétáradóbb, könnyebben ismételhető.
Úgy gondolom, hogy bármely eredetű női kielégülés egyenértékű, normális. Sőt, a szexuális kultúra része, hogy a férfi partner több helyzetben, többféle ingerléssel ki tudja elégíteni partnerét. Ezek fejleszthetőek szakember segítségével, szexuálterápiában, párterápiában.
Az orgazmus fiziológiai lezajlása mindkét esetben hasonló, vagy azonos: a hüvelykörnyéki és részben az alhasi, hüvely- és gátkörnyéki (PC) izomzat ritmikus, 5-10-szer ismétlődő spontán összehúzódásával jár, és ellazulás követi (további ingerlés hiányában). Erre alapozva a szexológusok egy része állítja, hogy lényegében csak egyfajta női orgazmus van. Feltételezik, hogy ennek alapján az agyban is csak egy, lokalizálható orgazmus-központ létezik. A neurológiai kutatások és beavatkozások még nincsenek olyan szinten, hogy ennek a hipotézisnek komolyabb gyakorlati jelentősége lenne.
(forrás: Molnár Tamás szakpszichológus)
A hüvely bejárati része azonban szexuálisan érzékeny a nők nagy részénél. Ebből, pl. az is következik, hogy a hímvessző hosszúságának alig van jelentősége közösülésnél. Itt helyezkedik el a hüvely elülső-felső falán, a bejárattól kb. 3-7 cm-re az úgynevezett G folt, vagy G pont (G spot, angolul). Egy babszem nagyságú terület a hüvelyben, a hüvely nyálkahártyájába beágyazódva, melynek súrlódása, nyomása is fokozhatja a szexuális izgalmat. A kutatások szerint, azoknak a nőknél, akiknek elsődlegesen hüvelyi ingerléssel kiváltható orgazmusa van, ehhez a G foltnak kitüntetett szerepe lehet. Azonban az igazsághoz hozzá tartozik, hogy a nők jelentős részénél nem sikerült bizonyítani a G folt létezését.
-A nők kisebb része azonban mindkét fajta orgazmusra képes, sőt ezek egy része nem tudja megkülönböztetni, hogy csikló, vagy hüvelyi ingerlés következtében következett-e be az orgazmusa.
-A nők egy tekintélyes arányban sehogy sem jutnak el orgazmusig.
-Azonban a női orgazmus is megtanulható, megfelelő ingerek, szexuális kultúrában ügyes, érzelmi partner segítségével!
A fentiekben ismertetett %-os arányok több, általam tanult, és számomra közölt, valamint személyes klinikai tapasztalataimra alapozott információk nagy átlagát jelentik. Igen nagy ezen információk szórása, ezért ezt is vitacikkem megvitatandó tárgyának tekintem.
A csikló eredetű orgazmust és a hüvelyi eredetű orgazmust is átélő nők a következő képpen írják le a kettő közötti élménybeli különbséget, saját klinikai tapasztalataim alapján:
A csikló orgazmus erőteljesebb, élesebb, rövidebb ideig tart, de intenzívebb kielégülést okoz. A hüvelyi orgazmus, mélyebb, szétáradóbb, könnyebben ismételhető.
Úgy gondolom, hogy bármely eredetű női kielégülés egyenértékű, normális. Sőt, a szexuális kultúra része, hogy a férfi partner több helyzetben, többféle ingerléssel ki tudja elégíteni partnerét. Ezek fejleszthetőek szakember segítségével, szexuálterápiában, párterápiában.
Az orgazmus fiziológiai lezajlása mindkét esetben hasonló, vagy azonos: a hüvelykörnyéki és részben az alhasi, hüvely- és gátkörnyéki (PC) izomzat ritmikus, 5-10-szer ismétlődő spontán összehúzódásával jár, és ellazulás követi (további ingerlés hiányában). Erre alapozva a szexológusok egy része állítja, hogy lényegében csak egyfajta női orgazmus van. Feltételezik, hogy ennek alapján az agyban is csak egy, lokalizálható orgazmus-központ létezik. A neurológiai kutatások és beavatkozások még nincsenek olyan szinten, hogy ennek a hipotézisnek komolyabb gyakorlati jelentősége lenne.
(forrás: Molnár Tamás szakpszichológus)
Próbáljatok így válaszolni:
1.b
2.c
3.a
stb.
mert a kiértékelésnél nektek lesz könnyebbség! (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 11. 13. kedd 14:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 13. kedd 14:33
1.b
2.c
3.a
stb.
mert a kiértékelésnél nektek lesz könnyebbség! (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 11. 13. kedd 14:33), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (75419)

Hú ezekre gyorsan válaszolok.
1-vacsorára vinném. Meccsen, moziba nem lehet beszélgetni.
2-romantikus vígjáték!
3-hm. egyik se jó válasz. b nem rám jellemző, c kizárva, de az 2a" sem igaz!
4- megint nem tudnám egyiket sem bejelölni, mert bár már nem tartjuk a kapcsolatot, nagyon pozitív emlék és sosem fogom elfelejteni.
5-spagettit!
6-hangulattól függ, de inkább "b"

2-romantikus vígjáték!
4- megint nem tudnám egyiket sem bejelölni, mert bár már nem tartjuk a kapcsolatot, nagyon pozitív emlék és sosem fogom elfelejteni.
5-spagettit!

Hú ezekre gyorsan válaszolok.
2-romantikus vígjáték!
5-spagettit!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 11. 13. kedd 14:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 13. kedd 14:25

2-romantikus vígjáték!
5-spagettit!

(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 11. 13. kedd 14:25), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (94621)

Na egy kérdéssorozat:
1. Hová vinnéd partneredet elso randevúra?
a. focimeccsre
b. moziba
c. egy olyan helyre, ahol egy három fogásos gyertyafényes vacsora vár rá
2. Milyen típusú mozifilmet néznél meg egy randevún?
a. akció-kalandfilmre
b. horrora, hogy ijedtség alkalmával összebújjatok
c. romantikus vígjátékra
3. Ha szexrol van szó, te inkább...
a. annyi partnerrel lennél, amennyivel csak lehet, elvégre a változatosság az élet sója
b. csak hosszú távú partneri viszonyba kezdenél
c. azzal veszítenéd el a szüzességedet, aki lelki társad, és akivel életed további részét együtt akarod tölteni
4. Kapcsolatban vagy még azzal, akivel elvesztetted a szüzességed?
a. már a nevére sem emlékszem
b. igen, néha találkozom vele
c. igen, azóta is együtt vagyunk
5. Milyen ételt rendelsz egy randevún?
a. a legolcsóbbat az étlapról
b. marhasültet és sültkrumplit
c. bármit, amivel kis falatkákkal etetheted szexisen a partneredet
6. Hol szerelmeskednél szívesen?
a. bárhol, bármikor, ez a mottóm
b. bárhol, ami csendes és egyedül vagyunk
c. egy szatén ágynemuvel borított ágyon, gyertyafénynél és lágy zenével
A kiértékeléshez a segítséget később adom meg.
a. focimeccsre
b. moziba
a. akció-kalandfilmre
c. romantikus vígjátékra
a. annyi partnerrel lennél, amennyivel csak lehet, elvégre a változatosság az élet sója
c. azzal veszítenéd el a szüzességedet, aki lelki társad, és akivel életed további részét együtt akarod tölteni
Na egy kérdéssorozat:
a. focimeccsre
b. moziba
a. akció-kalandfilmre
c. romantikus vígjátékra
a. focimeccsre
b. moziba
a. akció-kalandfilmre
c. romantikus vígjátékra

Törölt felhasználó (24620)

Wilika és az izom
fejezetek egy lehetetlen expedíció naplójából...
273. nap.
Még mindig keresssük az Izmot, de eddig semmi eredmény. Kezdünk belefáradni. Szinte az összes testrészemet megvizsgáltuk már, de nyoma sincs sehol. Már csak egy hely maradt, utolsó esély. A kolleginák furcsamód különleges izgatottsággal készülnek az utolsó, még felderítetlen testrész vizsgálatára. Nem értem izgalmukat, de nem akarom lelombozni őket az expedíció sikerében való bizalmatlanságommal. Bár úgy néz ki, hogy ők tudnak valamit, amit én nem. Reméljük a legjobbakat.
273. nap.
Még mindig keresssük az Izmot, de eddig semmi eredmény. Kezdünk belefáradni. Szinte az összes testrészemet megvizsgáltuk már, de nyoma sincs sehol. Már csak egy hely maradt, utolsó esély. A kolleginák furcsamód különleges izgatottsággal készülnek az utolsó, még felderítetlen testrész vizsgálatára. Nem értem izgalmukat, de nem akarom lelombozni őket az expedíció sikerében való bizalmatlanságommal. Bár úgy néz ki, hogy ők tudnak valamit, amit én nem. Reméljük a legjobbakat.
Wilika és az izom
273. nap.
Még mindig keresssük az Izmot, de eddig semmi eredmény. Kezdünk belefáradni. Szinte az összes testrészemet megvizsgáltuk már, de nyoma sincs sehol. Már csak egy hely maradt, utolsó esély. A kolleginák furcsamód különleges izgatottsággal készülnek az utolsó, még felderítetlen testrész vizsgálatára. Nem értem izgalmukat, de nem akarom lelombozni őket az expedíció sikerében való bizalmatlanságommal. Bár úgy néz ki, hogy ők tudnak valamit, amit én nem. Reméljük a legjobbakat. (Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 11. 13. kedd 11:10), amit ide kattintva olvashatsz)
273. nap.
Még mindig keresssük az Izmot, de eddig semmi eredmény. Kezdünk belefáradni. Szinte az összes testrészemet megvizsgáltuk már, de nyoma sincs sehol. Már csak egy hely maradt, utolsó esély. A kolleginák furcsamód különleges izgatottsággal készülnek az utolsó, még felderítetlen testrész vizsgálatára. Nem értem izgalmukat, de nem akarom lelombozni őket az expedíció sikerében való bizalmatlanságommal. Bár úgy néz ki, hogy ők tudnak valamit, amit én nem. Reméljük a legjobbakat. (Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 11. 13. kedd 11:10), amit ide kattintva olvashatsz)
Kedves Admin acconyság!
Csatlakozom a köszöntök táborához, és Én is sok-sok boldogságot kívánok névnapodon!
Puszi

Csatlakozom a köszöntök táborához, és Én is sok-sok boldogságot kívánok névnapodon!
Puszi

BOLDOG NÉVNAPOT KÍVÁNOK!

Ez még nekem is új:
"A szilvafa virága a Kínai Köztársaság nemzeti virága. Szimbolikus értékkel bír a kínai nép számára, ugyanis képes átvészelni a kemény teleket is. Fotó: Chung-hsin Huang"
Én is Boldog Névnapot Kívánok!
(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 11. 13. kedd 11:59), amit ide kattintva olvashatsz)

Sok boldog néwnapot...

kommentár nélkül....
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 11. 13. kedd 11:11), amit ide kattintva olvashatsz)

de iljen wok:

Te úgy vagy buggyant ahogy vagy, és ez az állapot már nálad csak rosszabb lesz.

willi + az izom?
erről folytatásos regényt azé nem lehetne írni!
(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 11. 12. hétfő 17:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 12. hétfő 17:08
...szerintem Wilika...Ő ilen sowány és izmos...
Mi nm az tuti...
erről folytatásos regényt azé nem lehetne írni!

Mi nm az tuti...

Te úgy vagy buggyant ahogy vagy, és ez az állapot már nálad csak rosszabb lesz.
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 11. 13. kedd 10:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 13. kedd 10:59

a jogosítványom 2x olyan idős mint te
láttam a múltkor Te hajoltál ki a kocsiból, h a botodra támaszkodj vezetés közben!
láttam a múltkor Te hajoltál ki a kocsiból, h a botodra támaszkodj vezetés közben!

lököttödön!
(Ez egy válasz erdokerulo üzenetére (2007. 11. 12. hétfő 12:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 12. hétfő 12:03

Jó napot mindenkinek! Van itt valaki?
Ma kaptam egy levelet, közzé teszem:
"Tisztelt Hölgyem/Uram!
Azzal a kéréssel fordulunk Önhöz, hogy szíveskedjen 2 ml vért, és 2 g székletet számunkra eljuttatni. Munkáltatója kérésére szükséges megállapítanunk, hogy a munka a vérében van-e, vagy szarik rá!
Üdv,
Labor"
Ma kaptam egy levelet, közzé teszem:
"Tisztelt Hölgyem/Uram!
Azzal a kéréssel fordulunk Önhöz, hogy szíveskedjen 2 ml vért, és 2 g székletet számunkra eljuttatni. Munkáltatója kérésére szükséges megállapítanunk, hogy a munka a vérében van-e, vagy szarik rá!
Üdv,
Labor"
a jogosítványom 2x olyan idős mint te
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 11. 12. hétfő 07:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 12. hétfő 07:28

Szervusztok szép reggelt!
Na Willy én akármit mondok te mindenbe belekötsz.
Nem tudom mi ebben a brutális, nehogy már te adj nekem tanácsot vezetésből, a jogosítványom 2x olyan idős mint te, és a hátam mögött lévő kb.600 ezer km is jelent talán valamit. De én vagyok a fasz, egyáltalán miért foglalkozom veled. Lassan hasonlítasz valakire, mindent, mindenkinél jobban tudsz. Ezentúl kerülni foglak.
Na Willy én akármit mondok te mindenbe belekötsz.
Nem tudom mi ebben a brutális, nehogy már te adj nekem tanácsot vezetésből, a jogosítványom 2x olyan idős mint te, és a hátam mögött lévő kb.600 ezer km is jelent talán valamit. De én vagyok a fasz, egyáltalán miért foglalkozom veled. Lassan hasonlítasz valakire, mindent, mindenkinél jobban tudsz. Ezentúl kerülni foglak.
Drágám én megtöltelek ha Te káposzta vagy!
csak biztosítsd a helyet a töltelékemnek!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 11. 13. kedd 10:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 13. kedd 10:15

csak biztosítsd a helyet a töltelékemnek!

Törölt felhasználó (21812)
Admin

Szép napot!
Igen, sikeres volt a vendégeskedés. Nagyon nem kellett kitennem magamért, mert ők hozták a töltött káposztát, én csak a helyet biztosítottam.
Igen, sikeres volt a vendégeskedés. Nagyon nem kellett kitennem magamért, mert ők hozták a töltött káposztát, én csak a helyet biztosítottam.

Szép napot!
(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 11. 13. kedd 07:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 13. kedd 07:17

Jóóó regggelteket!
Wilika:-kalapot hordasz...
...spoiler...gyagyás...
Hipp:-remélem szőrös nunciwal álmodtál...
Charl.:-wendég fogadás sikeres wót?
Wilika:-kalapot hordasz...

Hipp:-remélem szőrös nunciwal álmodtál...

Charl.:-wendég fogadás sikeres wót?

Fred Te piszkos!
azé fricskázom az orrod, mert halálra röhögöm magam a visszavágásaidon! /meg pl a gyurién is amikor sumit szidom/ (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 11. 13. kedd 10:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 13. kedd 10:04
azé fricskázom az orrod, mert halálra röhögöm magam a visszavágásaidon! /meg pl a gyurién is amikor sumit szidom/ (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 11. 13. kedd 10:04), amit ide kattintva olvashatsz)

Teeeee, hogy a talicska majmok tegyenek a magukévá, állandóan azon jár az a perverz disznó eszed, hogy hipp barátodnak hogyan tudnál az orrára koppintani.
Izgalommal várom a képet, surdának nehogy küldjél, mert még ennyit sem dolgozik, különben sem illeti meg a spermahajder.
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 11. 13. kedd 09:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 13. kedd 09:51

neked is köszi
majd cserébe küldök valami szaftos, izgalmas képet a pin...izééé a ...

majd cserébe küldök valami szaftos, izgalmas képet a pin...izééé a ...