ennek a realitását gondold végig mégegyszer...
(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 11. 15. csütörtök 21:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 15. csütörtök 21:01

Csajozol Wilika...csajozol...wazze...
Bassz...egy csomó ideig nm bírtam belépni a G.G.-re...miwan...má senkit nm érdekel a zanyátok közt???...mindenki netezik??...heh

Bassz...egy csomó ideig nm bírtam belépni a G.G.-re...miwan...má senkit nm érdekel a zanyátok közt???...mindenki netezik??...heh
Csajozol Wilika...csajozol...wazze...
Bassz...egy csomó ideig nm bírtam belépni a G.G.-re...miwan...má senkit nm érdekel a zanyátok közt???...mindenki netezik??...heh (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 11. 15. csütörtök 20:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 15. csütörtök 20:56

Bassz...egy csomó ideig nm bírtam belépni a G.G.-re...miwan...má senkit nm érdekel a zanyátok közt???...mindenki netezik??...heh (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 11. 15. csütörtök 20:56), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (24620)

mindenki surdával ment? Hova lettetek? és mit fogok én csinálni nélkületek?
itt vagyunk willy
nyugi...nem hagyunk magadra
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 11. 15. csütörtök 20:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 15. csütörtök 20:56

(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 11. 15. csütörtök 20:56), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (24620)

nemá! mi lesz velünk addig?
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 11. 15. csütörtök 16:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 15. csütörtök 16:36

kellemes 7végét!
legközelebb kedden wok!
Fred!
seggbe leszel ám rúgva, h arra se méltatsz, h az orvosná mi wót!
legközelebb kedden wok!
Fred!
kellemes 7végét!
legközelebb kedden wok!
Fred!
legközelebb kedden wok!
Fred!
tehát én már voltam olyan kapcsolatban, ahol ha nem is egyoldalú volt az érzelem, de a fiú oldaláról nem volt olyan heves.
Én csak ilyenben voltam eddig...
azóta sem szeretem a fanatizmust... (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 11. 15. csütörtök 08:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 15. csütörtök 08:26
Én csak ilyenben voltam eddig...
azóta sem szeretem a fanatizmust... (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 11. 15. csütörtök 08:26), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (21812)
Admin

Jó reggelt!
A nagy Ő-ben nem hiszek, inkább abban, hogy van néhány pasi, aki jobban passzol hozzám, mint a többi.
Nemrég derült ki, hogy életem első szerelme jóval kevésbé kötődött hozzám, mint én hozzá, tehát én már voltam olyan kapcsolatban, ahol ha nem is egyoldalú volt az érzelem, de a fiú oldaláról nem volt olyan heves.
A nagy Ő-ben nem hiszek, inkább abban, hogy van néhány pasi, aki jobban passzol hozzám, mint a többi.
Nemrég derült ki, hogy életem első szerelme jóval kevésbé kötődött hozzám, mint én hozzá, tehát én már voltam olyan kapcsolatban, ahol ha nem is egyoldalú volt az érzelem, de a fiú oldaláról nem volt olyan heves.
háááát
te is feljössz egy passzív olaszos tipre gyurkával?
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 11. 15. csütörtök 08:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 15. csütörtök 08:18

te is feljössz egy passzív olaszos tipre gyurkával?

facér
nő típusba ismerek ilyeneket:
a facér
a nagyon facér
és az aki él hal a facér!
bugyibuci lehet most elárultad magad?

nő típusba ismerek ilyeneket:
a facér
a nagyon facér
és az aki él hal a facér!

bugyibuci lehet most elárultad magad?
Nem, a feléig eltűnt a nívópálca, de onnan nem ment tovább... Úgyhogy kaptam újat.
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 11. 15. csütörtök 08:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 15. csütörtök 08:22

egy és fél
az egyik megvolt, a másiknál meg mikor meglátott meztelenül félt és abbahagytátok!

az egyik megvolt, a másiknál meg mikor meglátott meztelenül félt és abbahagytátok!

olvastam és válaszoltam,
majd megint olvastam és megint válaszoltam!
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 11. 15. csütörtök 11:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 15. csütörtök 11:22
majd megint olvastam és megint válaszoltam!

ja és ment privi, mert a zelli megfartőzött a díszítéses lexikonjával!
no nem baj cserébe meg fartőzöm!
no nem baj cserébe meg fartőzöm!
ja és ment privi, mert a zelli megfartőzött a díszítéses lexikonjával!
no nem baj cserébe meg fartőzöm! (Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2007. 11. 15. csütörtök 11:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 15. csütörtök 11:03
no nem baj cserébe meg fartőzöm! (Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2007. 11. 15. csütörtök 11:03), amit ide kattintva olvashatsz)

szerintem hasonló cipőben már mindenki sokszor járt (nem egyformán összeillő és kölcsönös vonzalom),
így én is, nem is egyszer,
de volt rá példa (ez a ritkább eset) az ellenkezőjére is...
úgy hívják, hogy kölcsönös szerelem, ill.
tökéletesre hangolt volzalom, szeretet, tollerancia, vagy éppen dugás, attól függ, hogy milyen fázisban van a kapcsolat...
de hogy minden együtt legyen, az olyan mint a fehér holló!
tökéletesre hangolt volzalom, szeretet, tollerancia, vagy éppen dugás, attól függ, hogy milyen fázisban van a kapcsolat...

mikor Te vagy cerelmes kátyába Ő utasít el!
mikor pedig Ő szerelmes beléd akkor Te vagy az undok!
na de hát mindenki szereti saját magát! csak Te nem!
csak azt nem értem mijé ritka a fehér olló
(Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2007. 11. 15. csütörtök 11:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 15. csütörtök 11:03
mikor pedig Ő szerelmes beléd akkor Te vagy az undok!
na de hát mindenki szereti saját magát! csak Te nem!

csak azt nem értem mijé ritka a fehér olló

szerintem hasonló cipőben már mindenki sokszor járt (nem egyformán összeillő és kölcsönös vonzalom),

(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 11. 15. csütörtök 08:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 15. csütörtök 08:26

Törölt felhasználó (21812)
Admin

Jó reggelt!
Wolt nm egyszer,hogy úgy éreztem...nah Ő az...de Ő nm érezte ezt...bah...wolt egy nagyon aranyos...Ő kis is fejtette mi a baja welem...egyszerűen lestricizett...elöször néztem mint a lukinyúl majd kiröhögtem...pont tartós kapcsolatra wágytam így érdekes wolt a beszólása...ez wan!
Látod Wilika...nm wót ez régen sem eccerű...
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 11. 15. csütörtök 06:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 15. csütörtök 06:04
Látod Wilika...nm wót ez régen sem eccerű...

surdi nem lesz pénteken...mi lenne, ha schumacher napot tartanánk?
tudom, hogy te vagy a kérdések istenasszonya, de érdekelne engem valami...van ez a nagy Ő dolog...amikor azt mondod, hogy megtaláltad a nagy Ő-t...de ez nem mindig kölcsönös...mi van, ha te megtaláltad, de neki nem te vagy az? van egyáltalán nagy Ő?

tudom, hogy te vagy a kérdések istenasszonya, de érdekelne engem valami...van ez a nagy Ő dolog...amikor azt mondod, hogy megtaláltad a nagy Ő-t...de ez nem mindig kölcsönös...mi van, ha te megtaláltad, de neki nem te vagy az? van egyáltalán nagy Ő?
vazze eddig itt lógattam a pöcsöm!
mennem köll dógozni! mer segbekuki lesz a főnökömtől!
ha csak a hoppmester féle felmondólevelemmel nem előzöm meg!
áááá
mehetek kávézni!
a macskoszmen eszembe juttatta! (Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 11. 15. csütörtök 10:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 15. csütörtök 10:53
mennem köll dógozni! mer segbekuki lesz a főnökömtől!
ha csak a hoppmester féle felmondólevelemmel nem előzöm meg!

áááá
mehetek kávézni!
a macskoszmen eszembe juttatta! (Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 11. 15. csütörtök 10:53), amit ide kattintva olvashatsz)

Hali!
Úgy döntöttem ma délutános leszek...beszarás mennyire fáj a bukóm...3,14csába is...
Én még az S-t sem írom le...
Hát beihatnánk egyszer az szent...szawadon foglak ám...
Úgy döntöttem ma délutános leszek...beszarás mennyire fáj a bukóm...3,14csába is...

Jó reggelt, megyek iszok egy caffet, hogy magamhoz térjek téli álmomból, azt majd gyövök!

Hali!

ilyenkor mindig attól tartok, h karácsonykor meg nem lesz hó!
annyira gyönyörű tud lenni ez a táj! /ha teheted tegyél be saját magad által készített képet erről!/
nálunk múlt hét közepén esett vagy 10 centinyi!
sajna reggelre szinte semmi nem maradt!
üdvözöljük a dokidat!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 11. 15. csütörtök 08:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 15. csütörtök 08:55
annyira gyönyörű tud lenni ez a táj! /ha teheted tegyél be saját magad által készített képet erről!/
nálunk múlt hét közepén esett vagy 10 centinyi!
sajna reggelre szinte semmi nem maradt!
üdvözöljük a dokidat!

Törölt felhasználó (94621)
VIP

Itt tényleg fehér a táj, most is esik a hó. Kicsit korainak tartom. Na megyek császtok, meglátogatom a dokit, megnézem hogy szolgál az egészsége.
Itt tényleg fehér a táj, most is esik a hó. Kicsit korainak tartom. Na megyek császtok, meglátogatom a dokit, megnézem hogy szolgál az egészsége.
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 11. 15. csütörtök 08:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 15. csütörtök 08:11

most a hajadról vagy a szakálladról beszélsz
jó reggelt bátyám! Jó reggelt nappali!

jó reggelt bátyám! Jó reggelt nappali!
jó reggelt!
nem várjuk má mi Tőled a reggelit csak jer közénk! (Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 11. 15. csütörtök 06:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 15. csütörtök 06:54
nem várjuk má mi Tőled a reggelit csak jer közénk! (Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 11. 15. csütörtök 06:54), amit ide kattintva olvashatsz)

Hát Én simán bejelöltem a magyart
Nem is lettem csak 62 %-os
Jóóó reggelt nappalisok!

Nem is lettem csak 62 %-os

Jóóó reggelt nappalisok!