Paradox a hozzáállásod...
...gondold át TE mégeccör...
Mennyire hasonlítasz az öcsémre...
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 11. 15. csütörtök 21:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 15. csütörtök 21:30

Mennyire hasonlítasz az öcsémre...

Törölt felhasználó (24620)

akkor gondold át mégeccer, de JÓ ALAPOSAN...
paradox dolog az amit kérsz...
paradox dolog az amit kérsz...
akkor gondold át mégeccer, de JÓ ALAPOSAN...
paradox dolog az amit kérsz... (Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 11. 15. csütörtök 21:24), amit ide kattintva olvashatsz)
paradox dolog az amit kérsz... (Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 11. 15. csütörtök 21:24), amit ide kattintva olvashatsz)

Én sem tudtam jönni!
Szóval megy a privi!?
És Nekem mi lesz?
Szóval megy a privi!?

És Nekem mi lesz?
Mentem a géptől, legyetek huncutok!
Jó éjt!
Jó éjt!
Nekem sem jött fel a GG baromi sokáig.
Hipp, többek között ez, és a folyamatos bőgés okozta, hogy csak most reagáltam az írásodra.
És most térdelj le és hajolj előre, bünti következik a priviben írtakért!
(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 11. 15. csütörtök 21:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 15. csütörtök 21:01
Hipp, többek között ez, és a folyamatos bőgés okozta, hogy csak most reagáltam az írásodra.
És most térdelj le és hajolj előre, bünti következik a priviben írtakért!

Csajozol Wilika...csajozol...wazze...
Bassz...egy csomó ideig nm bírtam belépni a G.G.-re...miwan...má senkit nm érdekel a zanyátok közt???...mindenki netezik??...heh

Bassz...egy csomó ideig nm bírtam belépni a G.G.-re...miwan...má senkit nm érdekel a zanyátok közt???...mindenki netezik??...heh
Wégig gondoltam...kezd el...
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 11. 15. csütörtök 21:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 15. csütörtök 21:22

ennek a realitását gondold végig mégegyszer...
ennek a realitását gondold végig mégegyszer...
(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 11. 15. csütörtök 21:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 15. csütörtök 21:01

Bassz...egy csomó ideig nm bírtam belépni a G.G.-re...miwan...má senkit nm érdekel a zanyátok közt???...mindenki netezik??...heh (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 11. 15. csütörtök 20:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 15. csütörtök 20:56

Bassz...egy csomó ideig nm bírtam belépni a G.G.-re...miwan...má senkit nm érdekel a zanyátok közt???...mindenki netezik??...heh (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 11. 15. csütörtök 20:56), amit ide kattintva olvashatsz)

mindenki surdával ment? Hova lettetek? és mit fogok én csinálni nélkületek?
itt vagyunk willy
nyugi...nem hagyunk magadra
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 11. 15. csütörtök 20:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 15. csütörtök 20:56

(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 11. 15. csütörtök 20:56), amit ide kattintva olvashatsz)

nemá! mi lesz velünk addig?
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 11. 15. csütörtök 16:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 15. csütörtök 16:36

kellemes 7végét!
legközelebb kedden wok!
Fred!
seggbe leszel ám rúgva, h arra se méltatsz, h az orvosná mi wót!
legközelebb kedden wok!
Fred!
kellemes 7végét!
legközelebb kedden wok!
Fred!
legközelebb kedden wok!
Fred!
tehát én már voltam olyan kapcsolatban, ahol ha nem is egyoldalú volt az érzelem, de a fiú oldaláról nem volt olyan heves.
Én csak ilyenben voltam eddig...
azóta sem szeretem a fanatizmust... (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 11. 15. csütörtök 08:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 15. csütörtök 08:26
Én csak ilyenben voltam eddig...
azóta sem szeretem a fanatizmust... (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 11. 15. csütörtök 08:26), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (21812)
Admin

Jó reggelt!
A nagy Ő-ben nem hiszek, inkább abban, hogy van néhány pasi, aki jobban passzol hozzám, mint a többi.
Nemrég derült ki, hogy életem első szerelme jóval kevésbé kötődött hozzám, mint én hozzá, tehát én már voltam olyan kapcsolatban, ahol ha nem is egyoldalú volt az érzelem, de a fiú oldaláról nem volt olyan heves.
A nagy Ő-ben nem hiszek, inkább abban, hogy van néhány pasi, aki jobban passzol hozzám, mint a többi.
Nemrég derült ki, hogy életem első szerelme jóval kevésbé kötődött hozzám, mint én hozzá, tehát én már voltam olyan kapcsolatban, ahol ha nem is egyoldalú volt az érzelem, de a fiú oldaláról nem volt olyan heves.
háááát
te is feljössz egy passzív olaszos tipre gyurkával?
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 11. 15. csütörtök 08:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 15. csütörtök 08:18

te is feljössz egy passzív olaszos tipre gyurkával?

facér
nő típusba ismerek ilyeneket:
a facér
a nagyon facér
és az aki él hal a facér!
bugyibuci lehet most elárultad magad?

nő típusba ismerek ilyeneket:
a facér
a nagyon facér
és az aki él hal a facér!

bugyibuci lehet most elárultad magad?
Nem, a feléig eltűnt a nívópálca, de onnan nem ment tovább... Úgyhogy kaptam újat.
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 11. 15. csütörtök 08:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 15. csütörtök 08:22

egy és fél
az egyik megvolt, a másiknál meg mikor meglátott meztelenül félt és abbahagytátok!

az egyik megvolt, a másiknál meg mikor meglátott meztelenül félt és abbahagytátok!

olvastam és válaszoltam,
majd megint olvastam és megint válaszoltam!
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 11. 15. csütörtök 11:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 15. csütörtök 11:22
majd megint olvastam és megint válaszoltam!

ja és ment privi, mert a zelli megfartőzött a díszítéses lexikonjával!
no nem baj cserébe meg fartőzöm!
no nem baj cserébe meg fartőzöm!
ja és ment privi, mert a zelli megfartőzött a díszítéses lexikonjával!
no nem baj cserébe meg fartőzöm! (Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2007. 11. 15. csütörtök 11:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 15. csütörtök 11:03
no nem baj cserébe meg fartőzöm! (Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2007. 11. 15. csütörtök 11:03), amit ide kattintva olvashatsz)

szerintem hasonló cipőben már mindenki sokszor járt (nem egyformán összeillő és kölcsönös vonzalom),
így én is, nem is egyszer,
de volt rá példa (ez a ritkább eset) az ellenkezőjére is...
úgy hívják, hogy kölcsönös szerelem, ill.
tökéletesre hangolt volzalom, szeretet, tollerancia, vagy éppen dugás, attól függ, hogy milyen fázisban van a kapcsolat...
de hogy minden együtt legyen, az olyan mint a fehér holló!
tökéletesre hangolt volzalom, szeretet, tollerancia, vagy éppen dugás, attól függ, hogy milyen fázisban van a kapcsolat...

mikor Te vagy cerelmes kátyába Ő utasít el!
mikor pedig Ő szerelmes beléd akkor Te vagy az undok!
na de hát mindenki szereti saját magát! csak Te nem!
csak azt nem értem mijé ritka a fehér olló
(Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2007. 11. 15. csütörtök 11:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 15. csütörtök 11:03
mikor pedig Ő szerelmes beléd akkor Te vagy az undok!
na de hát mindenki szereti saját magát! csak Te nem!

csak azt nem értem mijé ritka a fehér olló

szerintem hasonló cipőben már mindenki sokszor járt (nem egyformán összeillő és kölcsönös vonzalom),