Jó reggelt kívánok! Ha jól számolom vidám vasárnap van. A madarak is ezt csiripelik
Jó reggelt kívánok! Az aranyból én is kiveszem a részemet, mondjuk én ma kicsit áldozok a munka oltárán is.
Szép nap lesz, ne üljetek otthon. Kivéve a hölgyek, ők ülhetnek a párjuk ölébe nyugodtan
Vérmérséklettől függően máshol is persze, nem csak otthon. Szerintem nem vagyok egyedül azzal, hogy nem fordulok el, ha valami szépet és izgatót látok
Legyen szép napotok
Szép nap lesz, ne üljetek otthon. Kivéve a hölgyek, ők ülhetnek a párjuk ölébe nyugodtan
Vérmérséklettől függően máshol is persze, nem csak otthon. Szerintem nem vagyok egyedül azzal, hogy nem fordulok el, ha valami szépet és izgatót látok
Legyen szép napotok
Jó reggelt!!! Végre kezd lassan világosodni !!Végre bekapcsolhatom a kv főzőt... hogy a fekete arany megjelenjen a csészémbe...HÉTVÉGRE szombat ....... Legyen mindenki résen ha teheti
Jó reggelt mindenkinek!!!
Jó reggelt péntekisták! Még a kávé is illatosabb, az idő is tavasziasabb, érzitek ti is a zsongást?
Délutáni kv bekészítve!!
Jó reggelt kívánok! És jó kávét! Én a szép nőkre szavazok, őket akarom látni mindenhol
A hét elején Lengyelországban voltam és igen sok szépet láttam ott is
Legyen nektek is szép napotok
A hét elején Lengyelországban voltam és igen sok szépet láttam ott is
Legyen nektek is szép napotok
Szép napot Mindenkinek!!!!! Politikamentesen ..... a kv friss
Szép estét kívánok! Volt medvehagyma és locsolás is
Tiszta a lelkiismeretem
Tiszta a lelkiismeretem
jó reggelt!! Kv frissítve..
Csuda reggelt! Csajszikat locsoljátok ám meg,nehogy hervadjanak!
öcsyke akkor lett medvehagyma??kv frissitve
Vidám vasárnapot
ez a nap is elmúlt...... Kv frissítve...
Jó reggelt kívánok! A reggeli kávé elfogyott, átcsoportosítottam a tartalékból.
Boldog bolondok napját
Boldog bolondok napját
Szép estét!! reggelre a kvt bekészítettem
Ez a kedd is jó hamar itt lett
Lehet a szél fújta ide
Ilyenkor azért örülök, hogy nem 50 kiló vagyok, csak felborít a szél, de nem visz el
Szép napot
Lehet a szél fújta ide
Ilyenkor azért örülök, hogy nem 50 kiló vagyok, csak felborít a szél, de nem visz el
Szép napot
Jó reggelt kívánok! Az egyetlen hétfő az évben ami korábban kezdődik egy órával
Mintha valaki várná...
Szerencsére a kávé készletek kitartanak, így valahogy csak kibírjuk.
Vasárnap megyünk medvehagymázni a mecsekbe, addig csak eláll az eső.
Szép napot
Mintha valaki várná...Szerencsére a kávé készletek kitartanak, így valahogy csak kibírjuk.
Vasárnap megyünk medvehagymázni a mecsekbe, addig csak eláll az eső.
Szép napot

GG-ufsz

RVT
Polina