Kellemes jó napot!
Bunda kitisztítva,hátha megint betérnek vendégek
Munkát ünnepelni hát....no de legalább munkaszünettel
Boldog majálist mindenkinek!Meg rövidülő szoknyát is persze
Bunda kitisztítva,hátha megint betérnek vendégek
Munkát ünnepelni hát....no de legalább munkaszünettel
Boldog majálist mindenkinek!Meg rövidülő szoknyát is persze
Jó reggelt kívánok! Éljen május elseje! Majális, körhinta, törökméz...
Addig is friss kávé, amíg a kolbász megsül reggelire. Ha strandra mentek azért egy pulcsit tegyetek be, a lányok ne üljenek sokat a füvön, nehogy felfázzanak. Üljenek egy szimpatikus srác ölébe
Szép napot
Addig is friss kávé, amíg a kolbász megsül reggelire. Ha strandra mentek azért egy pulcsit tegyetek be, a lányok ne üljenek sokat a füvön, nehogy felfázzanak. Üljenek egy szimpatikus srác ölébe
Szép napot
Haliho!!! Végre itt a hétvége.... péntekem lehet a forró köveké lesz a főszerep..... de rés esetén hamar ujra tervezés lehet a vége
kv. frissítve...
kv. frissítve...
Jó reggelt kívánok! Pénteki hangulatú kávés jó reggelt!
Sajnos az idő még inkább hűvöskés, az utcát járva nem látom, hogy rövidülnének a szoknyák.
Lesz hosszú hétvége, vagy meló? Strandra mentek?
Szép napot
Gy
emléke, amikor a strandok nyitottak május elején. Nem értettem, minek, mindenki a suliban rohad alf
er alf
ek alf
korom
Sajnos az idő még inkább hűvöskés, az utcát járva nem látom, hogy rövidülnének a szoknyák.Lesz hosszú hétvége, vagy meló? Strandra mentek?
Szép napot
haliho !!vkv frissitve!!
Jó reggelt kívánok! Nem tudom nem észrevenni az összefüggést a tisztított medvebunda és a kávé fogyasztás között. A végén még a romantika is visszatér? Kéne egy mosómedve bunda is
Megfogadva a tanácsot, vége a háborús vészhelyzetnek és minden kávét csak egyszer főzünk le, nincs zaccos mutyizás! A bdsm katakombák is újra látogathatóak, persze csak saját felelősségre. A postást egy éve kerestűk
Szép napot
Megfogadva a tanácsot, vége a háborús vészhelyzetnek és minden kávét csak egyszer főzünk le, nincs zaccos mutyizás! A bdsm katakombák is újra látogathatóak, persze csak saját felelősségre. A postást egy éve kerestűk
Szép napot
Jó reggelt! Kész a kávé! Szép napot mindenkinek!
Jó reggelt kívánok! Érdekes aromája lett a kávénak. Ebédre csilis dildó pöri ínyenceknek. A receptet a pult alá rágóval tapasztva találtam.
Szép napot
Szép napot
csak be kukk
kv frissitve....
kv frissitve....
Reggelt… mindenki szépen kortyolgatja a kávét, csak épp hozni nem hoz senki. Így lett belőle egy jó kis zaccos kotyvalék… mondjuk annyira borzalmas, hogy legalább tényleg felébreszt.
A medvebőrt néha kitakaríthatnátok… komolyan, már ragad mindenhol. Így azért nehéz romantikázni a kandalló előtt.
Mondtam, hogy az NDK-s hangalámondásos kazettagyűjtemény tabu… most megint rakhatom sorba, cici méret szerint. Köszi.
Ha már használtátok a pince „bdsm részét”, legalább utána engedjétek el az áldozatokat… csak egy ötlet.
Amúgy kiengedtem a Jehova tanúit, a díjbeszedőt meg a postást is.
Ja, és nem tudjátok, kié az a 30 centis rózsaszín dildó? A postás azt mondta, ha neki adom, nem jelenti fel a helyet. A Jehovásoknak úgysem hinnének… a díjbeszedő meg már teljesen hozzászokott, azt mondta, hiányozna neki.
Na mindegy, behordtam a fát a kandallóhoz, kicseréltem a hordós vazelint is, már majdnem kifogyott… leugrotam normális kávéért, bekészítem, csak kapcsold be és jön a csodás fekete lé.
További pajzán és pajkos napot mindenkinek.
UI: az egyik segédeszközt megcsilliztem… meglepi muhahahaha
A medvebőrt néha kitakaríthatnátok… komolyan, már ragad mindenhol. Így azért nehéz romantikázni a kandalló előtt.
Mondtam, hogy az NDK-s hangalámondásos kazettagyűjtemény tabu… most megint rakhatom sorba, cici méret szerint. Köszi.
Ha már használtátok a pince „bdsm részét”, legalább utána engedjétek el az áldozatokat… csak egy ötlet.
Amúgy kiengedtem a Jehova tanúit, a díjbeszedőt meg a postást is.
Ja, és nem tudjátok, kié az a 30 centis rózsaszín dildó? A postás azt mondta, ha neki adom, nem jelenti fel a helyet. A Jehovásoknak úgysem hinnének… a díjbeszedő meg már teljesen hozzászokott, azt mondta, hiányozna neki.
Na mindegy, behordtam a fát a kandallóhoz, kicseréltem a hordós vazelint is, már majdnem kifogyott… leugrotam normális kávéért, bekészítem, csak kapcsold be és jön a csodás fekete lé.
További pajzán és pajkos napot mindenkinek.
UI: az egyik segédeszközt megcsilliztem… meglepi muhahahaha
Jó reggelt kívánok! Bizony pörögnek a napok-hónapok... Az utolsó hétfő áprilisban, aztán ez is sitty-sutty. Figyeljétek meg, milyen hamar lesz
Kávé friss, ahogy mi is ezen a szép reggelen
Szép napot
gy
és nyitnak a strandok is. Van terv nyárra, vagy spontán ahogy alakul? alf
er alf
ek alf
napKávé friss, ahogy mi is ezen a szép reggelen
Szép napot
Ugy elment ez a hónap sajnos meloval még a nappalira se volt időm.... de ma potoltam és igyekszem vissza vissza térni
kv frissítve..
kv frissítve..
Jónapokat!
Azé' már beugrom én is,ne csak Öcsy tartsa a frontot,meg ne egyedül kávézzon már.
Vidám napot mindenkinek!
Azé' már beugrom én is,ne csak Öcsy tartsa a frontot,meg ne egyedül kávézzon már.
Vidám napot mindenkinek!
Jó reggelt kívánok! Olyan ez a nappali, mint az életünk
Egyedül tudunk lenni annak ellenére, hogy rengetegen vesznek körbe.
És bár keressük és jó lenne a rokon lelkekkel kapcsolódni, nagyon jó a csend, amikor csak úgy mondasz vagy csinálsz valamit és senki nem szól bele
Szóval szép napot, ha arra vágytok
Egyedül tudunk lenni annak ellenére, hogy rengetegen vesznek körbe.
És bár keressük és jó lenne a rokon lelkekkel kapcsolódni, nagyon jó a csend, amikor csak úgy mondasz vagy csinálsz valamit és senki nem szól bele
Szóval szép napot, ha arra vágytok
Jó reggelt! Kispénteki kávézás?
Jó reggelt kívánok! Ha jól számolom vidám vasárnap van. A madarak is ezt csiripelik
Jó reggelt kívánok! Az aranyból én is kiveszem a részemet, mondjuk én ma kicsit áldozok a munka oltárán is.
Szép nap lesz, ne üljetek otthon. Kivéve a hölgyek, ők ülhetnek a párjuk ölébe nyugodtan
Vérmérséklettől függően máshol is persze, nem csak otthon. Szerintem nem vagyok egyedül azzal, hogy nem fordulok el, ha valami szépet és izgatót látok
Legyen szép napotok
Szép nap lesz, ne üljetek otthon. Kivéve a hölgyek, ők ülhetnek a párjuk ölébe nyugodtan
Vérmérséklettől függően máshol is persze, nem csak otthon. Szerintem nem vagyok egyedül azzal, hogy nem fordulok el, ha valami szépet és izgatót látok
Legyen szép napotok
Jó reggelt!!! Végre kezd lassan világosodni !!Végre bekapcsolhatom a kv főzőt... hogy a fekete arany megjelenjen a csészémbe...HÉTVÉGRE szombat ....... Legyen mindenki résen ha teheti

GG-ufsz