Ez egy ilyen hét, megint korán kelés. Kávé, aztán kávé és irány a vadnyugat
Ismét korán keltünk. Kávé és start melózni.
Jó reggelt... khm, akarom mondani délutánt
A hét elejét Zalában töltöttem, így a torna is kimaradt. Ha lesz erő akkor este talán... Kávé frissítve a betérőknek, éjszakásoknak.
A hét elejét Zalában töltöttem, így a torna is kimaradt. Ha lesz erő akkor este talán... Kávé frissítve a betérőknek, éjszakásoknak.
Jó reggelt és reggelit mindenkinek! Még kávé nem volt, de a tornán már közösen túl vagyunk! Indulhat a napi meló!
Szép estét a reggeli kv bekészítve!!
Holnap végre forró kövek várnak
Legyetek résen ha tudtok....
Holnap végre forró kövek várnak
Legyetek résen ha tudtok....
Napot!
Ahogy elnézem az időjárást,nem csak hali,de a hó sem lenne meglepő,ilyen éles váltások után
Jó kávét is mindenkinek
Ahogy elnézem az időjárást,nem csak hali,de a hó sem lenne meglepő,ilyen éles váltások után
Jó kávét is mindenkinek
Halihó!
Jó reggelt mindenki! Induljon a hét de sajna most a reggeli torna kimarad! Kicsit bealudtunk a fergeteges hétvége után!
Jó reggelt kívánok, persze később, mert még mindenki alszik
Papucsban csendben lefőztem egy kávét, vidéki meló van oszt korán kell indulni. A friss áru bekészítve, mozgásérzékelős, amint meglát egy álmos arcot indítja a masinát.
Szép napot
Papucsban csendben lefőztem egy kávét, vidéki meló van oszt korán kell indulni. A friss áru bekészítve, mozgásérzékelős, amint meglát egy álmos arcot indítja a masinát.Szép napot
Szép vasárnapot mindenkinek.
Mikor kihez, de van mikor mindkettőnkhöz!
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2026. 05. 09. szombat 10:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 05. 09. szombat 10:04
Napot!
Én pont így tettem,a kávé volt az első
Csuda hétvégét nektek is Puszinyusziéķ.(Amúgy a páros melyik tagjához van szerencsénk?)
Csuda hétvégét nektek is Puszinyusziéķ.(Amúgy a páros melyik tagjához van szerencsénk?)
Napot!
Jó reggelt kívánok! Éljen a reggel amikor felkelünk! Legyen az első élményünk a kávé, a többit kitaláljuk menet közben.
Ismételten megvirradt! Szép és élményekkel teli hétvégét mindenkinek!
be érett a péntek!!!! éjjelre a kv bekészítve...
Szép napot mindenkinek!
Sajnos a reggeli torna most elmarad mert a fránya fáradtság miatt kicsit megkésve riadtunk meg és most indulnunk kell, hogy a gazdaságot mi is megtámogassuk az adó forintjainkkal!!
Sajnos a reggeli torna most elmarad mert a fránya fáradtság miatt kicsit megkésve riadtunk meg és most indulnunk kell, hogy a gazdaságot mi is megtámogassuk az adó forintjainkkal!!
Jó reggelt kívánok! Ma reggeli torna kíméletes, törzsdöntés és bekötöm a bakancsomat. Kicsi meló, aztán séta az erdőben. A reggeli ágytorna fakultatív, de javasolt. A fejkörzést ne így csináljátok
Szép napot
Szép napot
Remek napot!
Egészségetekre Puszinyusziék
Nekem is volt reggeli torna az ágyban reggel,megküzdöttem a kimászással belőle,meg magammal is,hogy ne maradjak asszonyka mellett,és inkább dübörögtessem a gazdaságot
Mai gyakorlat legyen a körültekintés!
Én kezdem:
Egészségetekre Puszinyusziék
Nekem is volt reggeli torna az ágyban reggel,megküzdöttem a kimászással belőle,meg magammal is,hogy ne maradjak asszonyka mellett,és inkább dübörögtessem a gazdaságot
Mai gyakorlat legyen a körültekintés!
Én kezdem:
Sziasztok!!Lassan itt ahétvége végre !!! Kv frissítve !!
Hajrá
(Ez egy válasz öcsyke üzenetére (2026. 05. 06. szerda 04:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 05. 06. szerda 04:19
gy
! Mi a közös reggeli tornát már ma reggel is megtartottuk, helyszíne az ágyikó volt! Szép napot mindenkinek! alf
er alf
ek alf
ek
(Ez egy válasz öcsyke üzenetére (2026. 05. 06. szerda 04:19), amit ide kattintva olvashatsz)
Jó reggelt kívánok! Kávé a kézben, a reggeli tornát Puszinyuszi tartja! Előre hajlással kezdünk, egy és kettő
Javasolt a kávét lerakni előtte, szemforgatás
Szép napot, karlendítéssel folytatjuk
Javasolt a kávét lerakni előtte, szemforgatás
Szép napot, karlendítéssel folytatjuk

GG-ufsz

clemi