Gennyzsákszem nappalija (nyitott, bárki bejöhet)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

A nappali egy medvebőrről szól, ahol egyesek dugnak, egyesek beszélgetnek, egyesek sütit esznek, egyesek alkoholt isznak, egyesek elmesélik örömüket, egyesek elmondják bánatukat, egyesek kérdéseket tesznek fel, egyesek válaszolnak, és egyesek csak úgy véletlenül betévednek...és egyesek felfedezik életük leszbi oldalát :)

Az eddigi hozzászólások

... 1668 1669 1670 1671 1672 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#15363   2007. 11. 21. szerda 23:08
gazosgyuri gazosgyuri
Eztetet nm zárod barátom mert nálam a kulcs...csak dogom akadt és nm tudtam jelen lenni...

Nagy gondok wannak a jányommal...miért nincs olyan nap w hét amikor wki nm fosik bele a wentillátorba???? boxer
#15362   2007. 11. 21. szerda 22:53
Joel_Fleischman Joel_Fleischman
Frankó! Már a nappalit is én zárom? Nem elég nekem a megye??? vigyor2

Jó éjt!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 11. 21. szerda 22:48), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (21812) Admin
2007. 11. 21. szerda 22:48
Na, nekem fellőtték a mindenféle perverzióktól mentes pizsamámat.

Jó éjt, szép álmokat mindenkinek!

wave
#15361   2007. 11. 21. szerda 22:48
X Törölt felhasználó (21812) Admin
Na, nekem fellőtték a mindenféle perverzióktól mentes pizsamámat.

Jó éjt, szép álmokat mindenkinek!

wave
#15360   2007. 11. 21. szerda 22:34
A feleségem a 3 éves gyerekre bólogatott legjobban... eplus2
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 11. 21. szerda 22:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 21. szerda 22:27
Majdnem tökéletes lista.
A Forma 1-et egyik pasim sem bírta.
És egyik sem akart volna a szülei mellett építkezni.
A zokni nem az alsónadrágban figyel, hanem a melegítőnadrágban van az alsónadrág és a két zokni.

A többi stimmel.

eljen nyes
#15359   2007. 11. 21. szerda 22:31
És valószínűleg prostitucio is, mert szerintem pénzért vette, nem szerelemből vannak vele! hehe
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 11. 21. szerda 22:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 21. szerda 22:21
És valószínűleg pedofília is, hiszen ha nagykorúak lennének, akkor macskának és medvének szólította volna őket...
hehe
#15358   2007. 11. 21. szerda 22:27
Majdnem tökéletes lista.
A Forma 1-et egyik pasim sem bírta.
És egyik sem akart volna a szülei mellett építkezni.
A zokni nem az alsónadrágban figyel, hanem a melegítőnadrágban van az alsónadrág és a két zokni.

A többi stimmel.

eljen nyes
(Ez egy válasz Joel_Fleischman üzenetére (2007. 11. 21. szerda 22:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 21. szerda 22:22
Legyen ma lányos nap. Bólogassatok ezekre is:

Férfi, az ......
- aki úgy tesz vissza minden üveget a hűtőbe, hogy csak 1 korty ital van az alján.
- aki úgy teszi be a szennyesbe a ruháját, hogy az alsónadrágjában 2 csomóban ott figyel a 2 zokni is.
- aki minden poharat amiből iszik, a lakás különböző pontján helyez el, előszeretettel a virágcserepek mellé.
- aki 2 órát utazik 30 fokban, hogy egy kocsit megnézzen, de ha Te megkéred egy 2 perces kitérőre, húzza a száját.
- aki ha TV-t néz, nem válaszol a harmadik "Mit ennél drágám?" kérdésre sem.
- aki ha Forma 1 van, képes reggel 5-re felhúzni az órát és felkelni hétvégén, de ha téged kell 8-ra dolgozni vinnie, tuti, hogy miatta késel el.
- aki minden másnap vagy az irodája előtt vár a kollégájára, aki a kulcsot hozza, mert ő otthon hagyta, vagy otthon vár másfél órát a feleségére a ház előtt, mert a lakáskulcsot az irodában hagyta.
- aki hetente egyszer, amikor töltőre teszi otthon a telefonját, otthon is felejti.
- akinek ha a 3 éves gyereke azt mondja télen, hogy reggel papucsban hozta az anyja a bölcsibe, akkor el is hiszi és úgy viszi haza.
- aki minden nevezetes ünnepet pár nappal később köszönt.
- akinek az anyja ,,ezt,, az ételt nem ,,így,, szokta főzni.
- aki nem érti, miért nem a szülei háza mellett akarsz épitkezni.
- aki ha beteg, rögtön béna is lesz, de ha Te vagy beteg, akkor is megbénul.
- akinek egy tárgy megkeresése egyet jelent a szoba közepén megállással és ,,nem tudod hol van?"
#15357   2007. 11. 21. szerda 22:22
Legyen ma lányos nap. Bólogassatok ezekre is:

Férfi, az ......
- aki úgy tesz vissza minden üveget a hűtőbe, hogy csak 1 korty ital van az alján.
- aki úgy teszi be a szennyesbe a ruháját, hogy az alsónadrágjában 2 csomóban ott figyel a 2 zokni is.
- aki minden poharat amiből iszik, a lakás különböző pontján helyez el, előszeretettel a virágcserepek mellé.
- aki 2 órát utazik 30 fokban, hogy egy kocsit megnézzen, de ha Te megkéred egy 2 perces kitérőre, húzza a száját.
- aki ha TV-t néz, nem válaszol a harmadik "Mit ennél drágám?" kérdésre sem.
- aki ha Forma 1 van, képes reggel 5-re felhúzni az órát és felkelni hétvégén, de ha téged kell 8-ra dolgozni vinnie, tuti, hogy miatta késel el.
- aki minden másnap vagy az irodája előtt vár a kollégájára, aki a kulcsot hozza, mert ő otthon hagyta, vagy otthon vár másfél órát a feleségére a ház előtt, mert a lakáskulcsot az irodában hagyta.
- aki hetente egyszer, amikor töltőre teszi otthon a telefonját, otthon is felejti.
- akinek ha a 3 éves gyereke azt mondja télen, hogy reggel papucsban hozta az anyja a bölcsibe, akkor el is hiszi és úgy viszi haza.
- aki minden nevezetes ünnepet pár nappal később köszönt.
- akinek az anyja ,,ezt,, az ételt nem ,,így,, szokta főzni.
- aki nem érti, miért nem a szülei háza mellett akarsz épitkezni.
- aki ha beteg, rögtön béna is lesz, de ha Te vagy beteg, akkor is megbénul.
- akinek egy tárgy megkeresése egyet jelent a szoba közepén megállással és ,,nem tudod hol van?"
#15356   2007. 11. 21. szerda 22:21
És valószínűleg pedofília is, hiszen ha nagykorúak lennének, akkor macskának és medvének szólította volna őket...
hehe
(Ez egy válasz Joel_Fleischman üzenetére (2007. 11. 21. szerda 22:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 21. szerda 22:16
Valamint nekrofilia, mert azok a macik, cicák biztos nem élnek... hehe
#15355   2007. 11. 21. szerda 22:19
A mikrózás azért főzés, mert néha nehéz eldönteni, hogy mit is kell kicsomagolni, mit lehet csomagostól melegíteni, meg egyáltalán. Az a jó mikro, amelyiken kevés dolgot kell állítani. Hány perc? Hány Watt? Miért nem lehet 1 ilyen táblázatot készíteni? smile
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 11. 21. szerda 22:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 21. szerda 22:15
Ohh, ha neked ez már főzés, akkor én a te olvasatodban TUDOK FŐZNI!!!
Micsoda nap ez a mai!
nyes
#15354   2007. 11. 21. szerda 22:16
Valamint nekrofilia, mert azok a macik, cicák biztos nem élnek... hehe
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 11. 21. szerda 22:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 21. szerda 22:14
Nyulak, meg macik, meg cicák, meg Te? Perverz némber!
hehe
Szodómia!!!
#15353   2007. 11. 21. szerda 22:15
Ohh, ha neked ez már főzés, akkor én a te olvasatodban TUDOK FŐZNI!!!
Micsoda nap ez a mai!
nyes
(Ez egy válasz Joel_Fleischman üzenetére (2007. 11. 21. szerda 22:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 21. szerda 22:10
Jól van! Már tisztul a kép! Amíg Willy elkészíti nekünk a palacsintát, addig mi elbütykölgetünk. Úgyis jobban szeretek bütykölgetni, mint főzni. eplus2

Azt már csak csendben jegyzem meg, hogy ha már valamit be kell tenni a mikróba, az nekem már főzés! A főzéssel viszont kivárom a legutolsó pillanatot. Így sikerül a versenysúlyomat megőriznem. nyes
#15352   2007. 11. 21. szerda 22:14
ppt-t, vagy pps-t hogy töltök fel? Képfeltöltő oldalakra azt is fel lehet valahogy varázsolni? Még nem próbáltam, de tegnap kaptam meg a 10 apró különbséget férfiak és nők között. Szerintem találó.
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 11. 21. szerda 22:08), amit ide kattintva olvashatsz)
MmePrune VIP Admin
2007. 11. 21. szerda 22:08
1) Megcsinálják a piszkos munkát ...én viszem ki a pókot, bogarat miután megmentettem az életét
2) A férfiak állandó szexre vágyása jót tesz a nők egójának...ez mondjuk igaz smile
3) Akárhányszor kérdezi egy nő, a pasi soha nem mondja azt, hogy a csaj dagadtnak látszik abban a nadrágban....ez nálunk sem így van, az én uram is túl őszinte
4) Könnyű a pasikat lekenyerezni ...borozik és fotelja van...de stimmel
5) A pasik mindig informálják a nőket a legújabb kütyükről ...ebben a családban én vagyok a kütyük szakértője smile
6) A filmek ijesztgetős részénél a nők olyan erősen csavarhatják a pasik karját, ahogy csak bírják. És az éjszaka közepén is felhívhatunk egy pasi, ha valami egér motoszkál a lakásban. A pasik nem mondanak nemet, mert fontos nekik, hogy a nő jól legyen, és soha nem mulasztanának el egy alkalmat, ahol esetleg szex is lehet a dologból....szeretem a borzongós filmeket...olyankor a kezem a szemem előtt van, nem csavarok pasi karokat smile olyan jól alszom, hogy a horkolásra nem kelek fel...majd pont egy egeret hallok meg?
7) A pasik régi iskolai pólói a legkényelmesebb pizsamák a világon....saját édes kis hálóingem van nyulakkal, meg macikkal, meg cicákkal smile smile smile
8) A férfiak mindig megnevettetik a nőket....ez nálunk nem így van..ellenben apám nagy mókamester
9) Ha egy nő szomorú a munkahelyi problémái miatt, a pasi mindig idióta baromnak nevezi a főnökét...évekig egy főnökünk volt...és mindketten tudtuk, hogy egy idióta barom...nem kellett nevén nevezni smile
10) A pasik majdnem mindig megteszik az első lépést...vagyis ők úgy tudják smile

nah...ez sem volt túl nőies hozzáállás részemről smile
#15351   2007. 11. 21. szerda 22:14
Nyulak, meg macik, meg cicák, meg Te? Perverz némber!
hehe
Szodómia!!!
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 11. 21. szerda 22:08), amit ide kattintva olvashatsz)
MmePrune VIP Admin
2007. 11. 21. szerda 22:08
1) Megcsinálják a piszkos munkát ...én viszem ki a pókot, bogarat miután megmentettem az életét
2) A férfiak állandó szexre vágyása jót tesz a nők egójának...ez mondjuk igaz smile
3) Akárhányszor kérdezi egy nő, a pasi soha nem mondja azt, hogy a csaj dagadtnak látszik abban a nadrágban....ez nálunk sem így van, az én uram is túl őszinte
5) A pasik mindig informálják a nőket a legújabb kütyükről ...ebben a családban én vagyok a kütyük szakértője smile
6) A filmek ijesztgetős részénél a nők olyan erősen csavarhatják a pasik karját, ahogy csak bírják. És az éjszaka közepén is felhívhatunk egy pasi, ha valami egér motoszkál a lakásban. A pasik nem mondanak nemet, mert fontos nekik, hogy a nő jól legyen, és soha nem mulasztanának el egy alkalmat, ahol esetleg szex is lehet a dologból....szeretem a borzongós filmeket...olyankor a kezem a szemem előtt van, nem csavarok pasi karokat smile olyan jól alszom, hogy a horkolásra nem kelek fel...majd pont egy egeret hallok meg?
7) A pasik régi iskolai pólói a legkényelmesebb pizsamák a világon....saját édes kis hálóingem van nyulakkal, meg macikkal, meg cicákkal smile smile smile
8) A férfiak mindig megnevettetik a nőket....ez nálunk nem így van..ellenben apám nagy mókamester
9) Ha egy nő szomorú a munkahelyi problémái miatt, a pasi mindig idióta baromnak nevezi a főnökét...évekig egy főnökünk volt...és mindketten tudtuk, hogy egy idióta barom...nem kellett nevén nevezni smile
10) A pasik majdnem mindig megteszik az első lépést...vagyis ők úgy tudják smile

#15350   2007. 11. 21. szerda 22:10
Jól van! Már tisztul a kép! Amíg Willy elkészíti nekünk a palacsintát, addig mi elbütykölgetünk. Úgyis jobban szeretek bütykölgetni, mint főzni. eplus2

Azt már csak csendben jegyzem meg, hogy ha már valamit be kell tenni a mikróba, az nekem már főzés! A főzéssel viszont kivárom a legutolsó pillanatot. Így sikerül a versenysúlyomat megőriznem. nyes
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 11. 21. szerda 22:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 21. szerda 22:04
Sajnos már nincs szerelnivaló polákom. Nemrég elment a bontóba szegény
szomoru1

De csak találunk itt neked más bütykölnivalót
wink
#15349   2007. 11. 21. szerda 22:08
MmePrune MmePrune VIP Admin

(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 11. 21. szerda 21:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 21. szerda 21:17
Találtam egy kicsit poénos, kicsit komoly összegzést arról, hogy mik azok a dolgok, amiért hálásak lehetünk az ellenkező nemnek.

Megosztom veletek. Vélemények, tapasztalatok?

kerdes

10 dolog, amiért a csajok köszönetet mondhatnak a pasiknak:

1) Megcsinálják a piszkos munkát (pl. agyoncsapják a ronda bogarakat, kitisztítják az eldugult csatornát).
2) A férfiak állandó szexre vágyása jót tesz a nők egójának.
3) Akárhányszor kérdezi egy nő, a pasi soha nem mondja azt, hogy a csaj dagadtnak látszik abban a nadrágban.
4) Könnyű a pasikat lekenyerezni (elég egy sör és egy kényelmes kanapé)
5) A pasik mindig informálják a nőket a legújabb kütyükről (mobiltelefon, számítógép, tv)
6) A filmek ijesztgetős részénél a nők olyan erősen csavarhatják a pasik karját, ahogy csak bírják. És az éjszaka közepén is felhívhatunk egy pasi, ha valami egér motoszkál a lakásban. A pasik nem mondanak nemet, mert fontos nekik, hogy a nő jól legyen, és soha nem mulasztanának el egy alkalmat, ahol esetleg szex is lehet a dologból.
7) A pasik régi iskolai pólói a legkényelmesebb pizsamák a világon.
8) A férfiak mindig megnevettetik a nőket.
9) Ha egy nő szomorú a munkahelyi problémái miatt, a pasi mindig idióta baromnak nevezi a főnökét.
10) A pasik majdnem mindig megteszik az első lépést.

10 dolog, amiért a pasik köszönetet mondhatnak a csajoknak:

1) A nők felkészítik a pasikat az igazi kapcsolatra (a nők – anyák, nővérek, barátnők – folyamatosan alakítgatják a pasikat, hogy ha megjelenik a nagy ő, a pasi készen legyen)
2) A nők megértőek (pl. együttéreznek a pasival, ha valaki mást léptetnek elő helyettük)
3) A csajok növelik a pasik önbecsülését (dicsérik ruházatukat, sport- és szexuális teljesítményüket)
4) A nők puhák (puha haj, puha ajkak, puha bőr, stb.)
5) A csajok szervezik, rendezik, észben tartják a pasik társadalmi életét.
6) A nők meghallgatják a pasikat – feltéve persze, ha a pasik hajlandók végre megszólalni (a nők hisznek a kommunikációban).
7) A nőknek civilizációs hatása van (amint megjelenik egy nő a színen, a pasi lakása élhetőbb lesz)
8) A nők a legjobb múzsák, jó teljesítményre inspirálják a férfiakat.
9) Egy nő mindig méltó ellenfél, ha kitör a háború, úgyhogy a pasi legyen nagyon hálás, ha a nő épp kedveli.
10) Ha a férfi gyerekre vágyik egy nap, a nő készségesen vállalja majd (beleértve a szülési fájdalmat, a hízási csíkokat, stb.)

#15348   2007. 11. 21. szerda 22:04
Sajnos már nincs szerelnivaló polákom. Nemrég elment a bontóba szegény
szomoru1

De csak találunk itt neked más bütykölnivalót
wink
(Ez egy válasz Joel_Fleischman üzenetére (2007. 11. 21. szerda 22:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 21. szerda 22:01
Az angol helyesírásodat még csiszolgatom 1 kicsit. Helyesn írva: fuck anal! Persze, azt bízd is rám. Fordítva amúgy se biztos, hogy díjjaznám! eplus2

Kispolszkiban tuti vagyok (mármint szerelésben IS), bízd csak ide. 2 volt és az eggyiket általában javítani kellett, míg a másik ment.

A nőiességet meg úgyis a pasik adják vissza! hehe

Fogantyú nincs, de csak van valami pecek ott, amibe bele lehet akasztani az ember hálóját!
#15347   2007. 11. 21. szerda 22:02
Pppsssssszzzzzzzzzttttttttt. Halkabban! A többiek még rájönnek, hogy manipuláljuk a sorsolást
wink
Egyeztessük óráinkat, aztán a helyet.

Már csak akkor leszek bajban, ha Willy is felajánlja, hogy elkészíti a palacsintát.

Akkor hogyan választok közületek?
(Ez egy válasz Joel_Fleischman üzenetére (2007. 11. 21. szerda 21:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 21. szerda 21:55
Nem értem..??? Mire gondolsz...??? eplus2

Miben is maradtunk? Mikor és hol készítem el Neked Willy receptje alapján a palacsintát, amiről előtte és utána is behatóan "elbeszélgetünk"???
#15346   2007. 11. 21. szerda 22:01
Az angol helyesírásodat még csiszolgatom 1 kicsit. Helyesn írva: fuck anal! Persze, azt bízd is rám. Fordítva amúgy se biztos, hogy díjjaznám! eplus2

Kispolszkiban tuti vagyok (mármint szerelésben IS), bízd csak ide. 2 volt és az eggyiket általában javítani kellett, míg a másik ment.

A nőiességet meg úgyis a pasik adják vissza! hehe

Fogantyú nincs, de csak van valami pecek ott, amibe bele lehet akasztani az ember hálóját!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 11. 21. szerda 21:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 21. szerda 21:55
Egyenjogúság van. Ez nálam azt jelenti, hogy bármikor átadom a fakanalat a pasiknak, ha főzni támad kedvük, mert én utálom csinálni.
Ellenben elég jól megszereltem a kispolszkimat, amikor baja volt (sokszor előfordult).
Na mindegy, most végleg búcsút mondhatok puha, nőies imidzsemnek...
hehe

A nőket lehet a gyomruknál kicsit lejjebb megfogni? De hát nekünk nincs is ott fogantyúnk, ellenben nektek...
wink
#15345   2007. 11. 21. szerda 21:55
Nem értem..??? Mire gondolsz...??? eplus2

Miben is maradtunk? Mikor és hol készítem el Neked Willy receptje alapján a palacsintát, amiről előtte és utána is behatóan "elbeszélgetünk"???
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 11. 21. szerda 21:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 21. szerda 21:45
Nem, sajnos ilyet kérni nem lehet, mivel több pasi van. De bízzunk a szerencsédben, ami úgy látom, régebben cserben hagyott az ilyen húzásoknál, DE MOST!!!!
smile

Utólagos módosítás: de tehetünk valamit annak érdekében, hogy örülj a sorsolás végeredményének, csak megfelelő khöm hozzáállás szükséges.
Éééééééééééérted??!!

wink
#15344   2007. 11. 21. szerda 21:55
Egyenjogúság van. Ez nálam azt jelenti, hogy bármikor átadom a fakanalat a pasiknak, ha főzni támad kedvük, mert én utálom csinálni.
Ellenben elég jól megszereltem a kispolszkimat, amikor baja volt (sokszor előfordult).
Na mindegy, most végleg búcsút mondhatok puha, nőies imidzsemnek...
hehe

A nőket lehet a gyomruknál kicsit lejjebb megfogni? De hát nekünk nincs is ott fogantyúnk, ellenben nektek...
wink
(Ez egy válasz Joel_Fleischman üzenetére (2007. 11. 21. szerda 21:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 21. szerda 21:50
Hát most nagyon gondolkodóba estem.
Eddig azt hittem, hogy minket pasikat lehet a gyomrunknál megfogni. (A lányokat meg kicsit lejjebb eplus2 )
Erre mit látok: Te és Zelli fullra rákattantok arra a sajtos palacsintára, amit Nektek kellene elkészíteni, hogy ÉN (!) befalhassam!

... 1668 1669 1670 1671 1672 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: GG-ufsz GG-ufsz
Nyitás ideje: 2007. 03. 30. péntek
Üzenetek: 48743db
Utolsó üzenet: tegnap 16:24

Hírek

2025. 07. 08. kedd 20:03
2025.  július 11-13: Nyári GG tali Cseteseknek és Fórumosoknak Kedves GG csetesek és Fórumozók! Egy újabb ismerkedési lehetőség! A nagy érdeklődésre való tekintettel, idén 16. alkalommal kerül megrendezésre a GG személyes cset, -és Fórum találkozó. A találkozó időpontja: 2025. július 11-13. (3 nap, 2... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Vidéki szexpartner kereső. Vidéki lányok. Csak valódi képek!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!