Kedwes királyjány...most rohadtúl bekw-zom...köcce...nagyon elkelt ez már...igaz már egy másik topicba is megkw-ztam de nm problem...
Surdi ment a mail...az elébb írtam meg...majd még folytatom..wan mirül írnom...
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 11. 22. csütörtök 08:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 22. csütörtök 08:14

Surdi ment a mail...az elébb írtam meg...majd még folytatom..wan mirül írnom...

Törölt felhasználó (52127)

Jo reggelt!...Moncy helyett..ma Tölem...

Egészségetekre...!

Egészségetekre...!
kicsit kevésnek tűnik benne a hús, de szívesen megkóstolnám!
édes/sós az a palacsinta, amibe töltöd? és remélem mocájca kérdésére is válaszoltál, mert tutti megcsinyálom!
királylány!
köszi a kávét és a reggelit!
de aszem smúcig wok!
és megeszem a többiek elől! és úgyis tudom, h nekem hoztad!
ui: akik fotókat kértek üzenem, h -ha lesz időm rá- a mai nap teljesítem a különböző képek küldését (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 11. 21. szerda 17:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 21. szerda 17:57
édes/sós az a palacsinta, amibe töltöd? és remélem mocájca kérdésére is válaszoltál, mert tutti megcsinyálom!
királylány!
köszi a kávét és a reggelit!

de aszem smúcig wok!
és megeszem a többiek elől! és úgyis tudom, h nekem hoztad!

ui: akik fotókat kértek üzenem, h -ha lesz időm rá- a mai nap teljesítem a különböző képek küldését (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 11. 21. szerda 17:57), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (24620)

Hmmmmmm....
megint csináltam palacsintát...
sajtosat.... teteje vastagon megkenve fokhagymás túróval ^_^
mmmmhhh....
miért nem kellek senkinek?
megint csináltam palacsintát...
sajtosat.... teteje vastagon megkenve fokhagymás túróval ^_^
mmmmhhh....
miért nem kellek senkinek?

Jo reggelt!...Moncy helyett..ma Tölem...

Egészségetekre...!

Egészségetekre...!
Jó reggelteket!
Még mindig álmos waok...és itten sincs kw...
Megyek keresek kw-t...Prunikám én a macis-cicis hálóruháidban is jóól megdugnálak...
...csak most fel kéne ébrednem elébb...
Még mindig álmos waok...és itten sincs kw...

Megyek keresek kw-t...Prunikám én a macis-cicis hálóruháidban is jóól megdugnálak...

Egyébként meg szép jó reggelt!

10 pont a pasikról:
A férfi munka-női munka szöveggel az volt anyósom jött a szakdolgozat-leadásom, és az államvizsga környékén, de a drága fiacskája még egy izzót sem tudott kicserélni, inkább a HEMO-ban alkoholvizsgálatot tartott helyette, és idegen "vénuszdombokat" vizsgált(pedig részemről nem volt oka panaszra). Ellenőrizni nem tudtam napi 120 km-es utazás, tanulás, és házimunka mellett.
Miért is mondjak köszönetet a pasiknak?
1. Piszkos munka: Sokszor helyettük is megcsinálom.
2. Én többször vágyom a szexre! Sajnos kiskaliberű, menetszámú, sótlan, savanyú partnerek jutottak az utóbbi éveimben. Ja, és nekik fáj a fejük!
3. A formám bejön nekik-"Te a korosztályodnál jobb vagy!" (Persze vödörrel a fejemen!)
4. Ez annyira hülye,(Persze, kitől is tanulhatta volna?)hogy a sör és a kanapé nem venné le a lábáról.
5. A kicsi kütyükről több fogalmam van, mint neki.
6. Imádom az ijesztgetős filmeket, ilyenkor a plüssmacimhoz bújok. Ha egér téved a lakásba, Szüszi, vagy Kormi elintézi!
7. A férjem "csontgyerek", pólóit mellméretem miatt nem tudom hordani, inkább ő az Enyémiet, de ezért le is tolom.
8. A humor mindig Bennem van, ő nem humoros, nagyon savanyú.
9. Sosem figyelt a munkahelyi problémáimra. Azt látta csak, hogy még haza is vittem a munkám. Azt viszont tudta, hogy a legutolsó főnököm, és helyettese is homi pöcs.
10. Azt az első lépést tette meg, hogy a nyakamra költözött, és azóta is az ő, privát adósságait fizetem.
Soha többet nem mennék férjhez hozzá! Barom voltam!
A férfi munka-női munka szöveggel az volt anyósom jött a szakdolgozat-leadásom, és az államvizsga környékén, de a drága fiacskája még egy izzót sem tudott kicserélni, inkább a HEMO-ban alkoholvizsgálatot tartott helyette, és idegen "vénuszdombokat" vizsgált(pedig részemről nem volt oka panaszra). Ellenőrizni nem tudtam napi 120 km-es utazás, tanulás, és házimunka mellett.
Miért is mondjak köszönetet a pasiknak?
1. Piszkos munka: Sokszor helyettük is megcsinálom.
2. Én többször vágyom a szexre! Sajnos kiskaliberű, menetszámú, sótlan, savanyú partnerek jutottak az utóbbi éveimben. Ja, és nekik fáj a fejük!

3. A formám bejön nekik-"Te a korosztályodnál jobb vagy!" (Persze vödörrel a fejemen!)

4. Ez annyira hülye,(Persze, kitől is tanulhatta volna?)hogy a sör és a kanapé nem venné le a lábáról.
5. A kicsi kütyükről több fogalmam van, mint neki.
6. Imádom az ijesztgetős filmeket, ilyenkor a plüssmacimhoz bújok. Ha egér téved a lakásba, Szüszi, vagy Kormi elintézi!
7. A férjem "csontgyerek", pólóit mellméretem miatt nem tudom hordani, inkább ő az Enyémiet, de ezért le is tolom.
8. A humor mindig Bennem van, ő nem humoros, nagyon savanyú.
9. Sosem figyelt a munkahelyi problémáimra. Azt látta csak, hogy még haza is vittem a munkám. Azt viszont tudta, hogy a legutolsó főnököm, és helyettese is homi pöcs.

10. Azt az első lépést tette meg, hogy a nyakamra költözött, és azóta is az ő, privát adósságait fizetem.
Soha többet nem mennék férjhez hozzá! Barom voltam!

a kulcs nálam van
és majd én seggbe duglak..ööö...izééé...seggbe rúglak
szerintem ppses izéket ide nem tudsz tölteni...mentsd el képként az oldalakat, és úgy tedd be ide (ha ez volt a terved)
jah...és utállak titeket...lehet, hogy nevetségesek a pizsamáim, de legalább tündéri vagyok bennük
(Ez egy válasz Joel_Fleischman üzenetére (2007. 11. 21. szerda 23:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 21. szerda 23:34

szerintem ppses izéket ide nem tudsz tölteni...mentsd el képként az oldalakat, és úgy tedd be ide (ha ez volt a terved)
jah...és utállak titeket...lehet, hogy nevetségesek a pizsamáim, de legalább tündéri vagyok bennük

Barátom! A jó éjt nem azt jelentette, hogy leléptem, csak udvariasan segítettem Charlotte szemét lecsukni...
Ezt a játékot Jenóvel űzheted, nálam nem rúgsz labdába...

Barátom! A jó éjt nem azt jelentette, hogy leléptem, csak udvariasan segítettem Charlotte szemét lecsukni...
(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 11. 21. szerda 23:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 21. szerda 23:08

Eztetet nm zárod barátom mert nálam a kulcs...csak dogom akadt és nm tudtam jelen lenni...
Nagy gondok wannak a jányommal...miért nincs olyan nap w hét amikor wki nm fosik bele a wentillátorba????
Nagy gondok wannak a jányommal...miért nincs olyan nap w hét amikor wki nm fosik bele a wentillátorba????

Eztetet nm zárod barátom mert nálam a kulcs...csak dogom akadt és nm tudtam jelen lenni...

Frankó! Már a nappalit is én zárom? Nem elég nekem a megye???
Jó éjt! (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 11. 21. szerda 22:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 21. szerda 22:48

Jó éjt! (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 11. 21. szerda 22:48), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (21812)
Admin

Na, nekem fellőtték a mindenféle perverzióktól mentes pizsamámat.
Jó éjt, szép álmokat mindenkinek!

Na, nekem fellőtték a mindenféle perverzióktól mentes pizsamámat.

A feleségem a 3 éves gyerekre bólogatott legjobban...
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 11. 21. szerda 22:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 21. szerda 22:27

Admin

Majdnem tökéletes lista.
A Forma 1-et egyik pasim sem bírta.
És egyik sem akart volna a szülei mellett építkezni.
A zokni nem az alsónadrágban figyel, hanem a melegítőnadrágban van az alsónadrág és a két zokni.
A többi stimmel.
A zokni nem az alsónadrágban figyel, hanem a melegítőnadrágban van az alsónadrág és a két zokni.
A többi stimmel.

És valószínűleg prostitucio is, mert szerintem pénzért vette, nem szerelemből vannak vele!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 11. 21. szerda 22:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 21. szerda 22:21

Admin

És valószínűleg pedofília is, hiszen ha nagykorúak lennének, akkor macskának és medvének szólította volna őket...

Majdnem tökéletes lista.
A többi stimmel.
(Ez egy válasz Joel_Fleischman üzenetére (2007. 11. 21. szerda 22:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 21. szerda 22:22
A többi stimmel.

Legyen ma lányos nap. Bólogassatok ezekre is:
Férfi, az ......
- aki úgy tesz vissza minden üveget a hűtőbe, hogy csak 1 korty ital van az alján.
- aki úgy teszi be a szennyesbe a ruháját, hogy az alsónadrágjában 2 csomóban ott figyel a 2 zokni is.
- aki minden poharat amiből iszik, a lakás különböző pontján helyez el, előszeretettel a virágcserepek mellé.
- aki 2 órát utazik 30 fokban, hogy egy kocsit megnézzen, de ha Te megkéred egy 2 perces kitérőre, húzza a száját.
- aki ha TV-t néz, nem válaszol a harmadik "Mit ennél drágám?" kérdésre sem.
- aki ha Forma 1 van, képes reggel 5-re felhúzni az órát és felkelni hétvégén, de ha téged kell 8-ra dolgozni vinnie, tuti, hogy miatta késel el.
- aki minden másnap vagy az irodája előtt vár a kollégájára, aki a kulcsot hozza, mert ő otthon hagyta, vagy otthon vár másfél órát a feleségére a ház előtt, mert a lakáskulcsot az irodában hagyta.
- aki hetente egyszer, amikor töltőre teszi otthon a telefonját, otthon is felejti.
- akinek ha a 3 éves gyereke azt mondja télen, hogy reggel papucsban hozta az anyja a bölcsibe, akkor el is hiszi és úgy viszi haza.
- aki minden nevezetes ünnepet pár nappal később köszönt.
- akinek az anyja ,,ezt,, az ételt nem ,,így,, szokta főzni.
- aki nem érti, miért nem a szülei háza mellett akarsz épitkezni.
- aki ha beteg, rögtön béna is lesz, de ha Te vagy beteg, akkor is megbénul.
- akinek egy tárgy megkeresése egyet jelent a szoba közepén megállással és ,,nem tudod hol van?"
Férfi, az ......
- aki úgy tesz vissza minden üveget a hűtőbe, hogy csak 1 korty ital van az alján.
- aki úgy teszi be a szennyesbe a ruháját, hogy az alsónadrágjában 2 csomóban ott figyel a 2 zokni is.
- aki minden poharat amiből iszik, a lakás különböző pontján helyez el, előszeretettel a virágcserepek mellé.
- aki 2 órát utazik 30 fokban, hogy egy kocsit megnézzen, de ha Te megkéred egy 2 perces kitérőre, húzza a száját.
- aki ha Forma 1 van, képes reggel 5-re felhúzni az órát és felkelni hétvégén, de ha téged kell 8-ra dolgozni vinnie, tuti, hogy miatta késel el.
- aki minden másnap vagy az irodája előtt vár a kollégájára, aki a kulcsot hozza, mert ő otthon hagyta, vagy otthon vár másfél órát a feleségére a ház előtt, mert a lakáskulcsot az irodában hagyta.
- aki hetente egyszer, amikor töltőre teszi otthon a telefonját, otthon is felejti.
- akinek ha a 3 éves gyereke azt mondja télen, hogy reggel papucsban hozta az anyja a bölcsibe, akkor el is hiszi és úgy viszi haza.
- akinek egy tárgy megkeresése egyet jelent a szoba közepén megállással és ,,nem tudod hol van?"
Legyen ma lányos nap. Bólogassatok ezekre is:
Férfi, az ......
Férfi, az ......
És valószínűleg pedofília is, hiszen ha nagykorúak lennének, akkor macskának és medvének szólította volna őket...
(Ez egy válasz Joel_Fleischman üzenetére (2007. 11. 21. szerda 22:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 21. szerda 22:16

Valamint nekrofilia, mert azok a macik, cicák biztos nem élnek...

A mikrózás azért főzés, mert néha nehéz eldönteni, hogy mit is kell kicsomagolni, mit lehet csomagostól melegíteni, meg egyáltalán. Az a jó mikro, amelyiken kevés dolgot kell állítani. Hány perc? Hány Watt? Miért nem lehet 1 ilyen táblázatot készíteni?
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 11. 21. szerda 22:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 21. szerda 22:15

Admin

Ohh, ha neked ez már főzés, akkor én a te olvasatodban TUDOK FŐZNI!!!
Micsoda nap ez a mai!
Micsoda nap ez a mai!

Valamint nekrofilia, mert azok a macik, cicák biztos nem élnek...
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 11. 21. szerda 22:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 21. szerda 22:14

Admin

Nyulak, meg macik, meg cicák, meg Te? Perverz némber!
Szodómia!!!

Szodómia!!!
Ohh, ha neked ez már főzés, akkor én a te olvasatodban TUDOK FŐZNI!!!
Micsoda nap ez a mai!
(Ez egy válasz Joel_Fleischman üzenetére (2007. 11. 21. szerda 22:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 21. szerda 22:10
Micsoda nap ez a mai!

Jól van! Már tisztul a kép! Amíg Willy elkészíti nekünk a palacsintát, addig mi elbütykölgetünk. Úgyis jobban szeretek bütykölgetni, mint főzni.
Azt már csak csendben jegyzem meg, hogy ha már valamit be kell tenni a mikróba, az nekem már főzés! A főzéssel viszont kivárom a legutolsó pillanatot. Így sikerül a versenysúlyomat megőriznem.

Azt már csak csendben jegyzem meg, hogy ha már valamit be kell tenni a mikróba, az nekem már főzés! A főzéssel viszont kivárom a legutolsó pillanatot. Így sikerül a versenysúlyomat megőriznem.

ppt-t, vagy pps-t hogy töltök fel? Képfeltöltő oldalakra azt is fel lehet valahogy varázsolni? Még nem próbáltam, de tegnap kaptam meg a 10 apró különbséget férfiak és nők között. Szerintem találó.
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 11. 21. szerda 22:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 21. szerda 22:08

1) Megcsinálják a piszkos munkát ...én viszem ki a pókot, bogarat miután megmentettem az életét
2) A férfiak állandó szexre vágyása jót tesz a nők egójának...ez mondjuk igaz
3) Akárhányszor kérdezi egy nő, a pasi soha nem mondja azt, hogy a csaj dagadtnak látszik abban a nadrágban....ez nálunk sem így van, az én uram is túl őszinte
4) Könnyű a pasikat lekenyerezni ...borozik és fotelja van...de stimmel
5) A pasik mindig informálják a nőket a legújabb kütyükről ...ebben a családban én vagyok a kütyük szakértője
6) A filmek ijesztgetős részénél a nők olyan erősen csavarhatják a pasik karját, ahogy csak bírják. És az éjszaka közepén is felhívhatunk egy pasi, ha valami egér motoszkál a lakásban. A pasik nem mondanak nemet, mert fontos nekik, hogy a nő jól legyen, és soha nem mulasztanának el egy alkalmat, ahol esetleg szex is lehet a dologból....szeretem a borzongós filmeket...olyankor a kezem a szemem előtt van, nem csavarok pasi karokat
olyan jól alszom, hogy a horkolásra nem kelek fel...majd pont egy egeret hallok meg?
7) A pasik régi iskolai pólói a legkényelmesebb pizsamák a világon....saját édes kis hálóingem van nyulakkal, meg macikkal, meg cicákkal
8) A férfiak mindig megnevettetik a nőket....ez nálunk nem így van..ellenben apám nagy mókamester
9) Ha egy nő szomorú a munkahelyi problémái miatt, a pasi mindig idióta baromnak nevezi a főnökét...évekig egy főnökünk volt...és mindketten tudtuk, hogy egy idióta barom...nem kellett nevén nevezni
10) A pasik majdnem mindig megteszik az első lépést...vagyis ők úgy tudják
nah...ez sem volt túl nőies hozzáállás részemről
2) A férfiak állandó szexre vágyása jót tesz a nők egójának...ez mondjuk igaz

3) Akárhányszor kérdezi egy nő, a pasi soha nem mondja azt, hogy a csaj dagadtnak látszik abban a nadrágban....ez nálunk sem így van, az én uram is túl őszinte
4) Könnyű a pasikat lekenyerezni ...borozik és fotelja van...de stimmel
5) A pasik mindig informálják a nőket a legújabb kütyükről ...ebben a családban én vagyok a kütyük szakértője

6) A filmek ijesztgetős részénél a nők olyan erősen csavarhatják a pasik karját, ahogy csak bírják. És az éjszaka közepén is felhívhatunk egy pasi, ha valami egér motoszkál a lakásban. A pasik nem mondanak nemet, mert fontos nekik, hogy a nő jól legyen, és soha nem mulasztanának el egy alkalmat, ahol esetleg szex is lehet a dologból....szeretem a borzongós filmeket...olyankor a kezem a szemem előtt van, nem csavarok pasi karokat

7) A pasik régi iskolai pólói a legkényelmesebb pizsamák a világon....saját édes kis hálóingem van nyulakkal, meg macikkal, meg cicákkal

8) A férfiak mindig megnevettetik a nőket....ez nálunk nem így van..ellenben apám nagy mókamester
9) Ha egy nő szomorú a munkahelyi problémái miatt, a pasi mindig idióta baromnak nevezi a főnökét...évekig egy főnökünk volt...és mindketten tudtuk, hogy egy idióta barom...nem kellett nevén nevezni

10) A pasik majdnem mindig megteszik az első lépést...vagyis ők úgy tudják

nah...ez sem volt túl nőies hozzáállás részemről