Napot!
Igazán kellemesebb betérni egy kávéra,ha van itthon egy csuda csajszink is
Sok sikert kívánok Vöri,szurkolok hogy sikerrel járj.
Milyen típusú hölgyike lehet befutó?
Igazán kellemesebb betérni egy kávéra,ha van itthon egy csuda csajszink is
Sok sikert kívánok Vöri,szurkolok hogy sikerrel járj.
Milyen típusú hölgyike lehet befutó?
Ó Öcsyke, együttérzek… van egy barátnőnk,de qva messze van. Így évente egyszer ha sikerül találkozni
.. igaz ,akkor kimaxoljuk az elveszett időt,de hát nagyon kevés az is
Hoztam neked kávét.. ❤️ (Ez egy válasz öcsyke üzenetére (ma 04:46), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 04:46
.. igaz ,akkor kimaxoljuk az elveszett időt,de hát nagyon kevés az is
Hoztam neked kávét.. ❤️ (Ez egy válasz öcsyke üzenetére (ma 04:46), amit ide kattintva olvashatsz)
Jó reggelt kívánok! Benne vagyok, csókoljuk
És tényleg régen volt Démonos kávé a nappaliban, épp ideje volt! Sajnos az unikornisunk épp elfogyott... Tavaly télen megszelídítettünk egy kedves példányt, de aztán ahogy annak rendje van jött egy lovag és elrabolta. Úgyhogy most nincs, de nyitott szemmel és kidugott nyelvel járunk
Szép napot
És tényleg régen volt Démonos kávé a nappaliban, épp ideje volt! Sajnos az unikornisunk épp elfogyott... Tavaly télen megszelídítettünk egy kedves példányt, de aztán ahogy annak rendje van jött egy lovag és elrabolta. Úgyhogy most nincs, de nyitott szemmel és kidugott nyelvel járunk
Szép napot
Jó reggelt kv készlet frissítve!!!
Jó reggelt kívánok! Benne vagyok, csókoljuk
Szép napot
Szép napot
Szia Mackó! Tényleg régen jártam itt..
vagyok,vagyok,barátnőkeresőben (Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (tegnap 18:12), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 18:12
vagyok,vagyok,barátnőkeresőben (Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (tegnap 18:12), amit ide kattintva olvashatsz)
Kellemesjónapot!
Nahát! De jó régen jártál erre Vöri!
Örömködés,meg én is csókolom
Remélem hogy vagy?
Remélem hogy vagy?
Kellemesjónapot!
Remélem hogy vagy?
Remélem hogy vagy?
Csókolom ..
Jó reggelt kívánok! Kávé friss, mi kevésbé, de ez percek kérdése és fordítva lesz
Halihó! Kv. és irány a meló!
Jó reggelt!!Kv frissítve!!
kv frissitve......melo van
Sziasztok! Sajnos nekünk is meló van a mai napon, de majd holnap valahol csobbanunk egyet és remélhetőleg barnul az a sejhaj is!
Jó reggelt! Nekem még fehér a sejhaj, takarja a melós naci a nap elől
Ahogy ma is. Kicsi kávé, aztán indulás.
Szép napot-hétvégét
Ahogy ma is. Kicsi kávé, aztán indulás.Szép napot-hétvégét
Háááát nincs tömeg.... megint önthetem ki a maradék kv-t.... friss bekészítve reggelre
reggeli kv bekészítve!!Meló az még odébb van... majd csak szombaton :(..
Vidámat!
Én a melót befejezni szeretem,így most érkéztem kávézni
Én a melót befejezni szeretem,így most érkéztem kávézni

GG-ufsz

B28