Na szép napott mindenkinek,lusta vagyok 15 oldalt visszaolvasni,valami érdekesség

Csókolom mindenkinek!
Nekem is felnin wannak a téli gumik...csak a teherajutónál nm...én cserélem a kiskocsin mindig de most az egyik defektes wót...(mint én!
)...ezzé húztam a gumishoz...a gumis hawer különben...és elárulta,hogy egy dolgot sokan nm tudnak...a gumikat minden éwben fölrakás elött ki kell centiroztatni mert az utak szétcseszik a felnidet...ha nm teszed meg mehetsz majd a futóműweshez...ezt jó tudni...
Amúgy én direkt márkás M.alpin téligumit wettem és jól felidegesített mert annyira tapad a hóban,hogy nm lehet wele hülyülni...drifftelni...ennyit a "negatíwumáról"....bazi jóó téli gumi...
Nekem is felnin wannak a téli gumik...csak a teherajutónál nm...én cserélem a kiskocsin mindig de most az egyik defektes wót...(mint én!

Amúgy én direkt márkás M.alpin téligumit wettem és jól felidegesített mert annyira tapad a hóban,hogy nm lehet wele hülyülni...drifftelni...ennyit a "negatíwumáról"....bazi jóó téli gumi...

Szervusztok szép reggelt mindenkinek!
Gyuri a kérdésedre a válaszom a következő. Nem volt külön nyári és téli gumi. Tulajdonképpen az autógumik kidolgozása (recézet) sokkal durvább volt, ezért megfelelt a téli autózáshoz is. Utána finomult a gumi kiképzése (mert azért ez a fajta gumi nyáron jobban kopott)és lassan kialakult a nyári (kevésbé recézett) és a téli gumi. Persze, hogy biznisz, de saját bőrömön tapasztaltam, hogy érdemes cserélni őket. Nagy balesettől mentett meg a téli gumi. Az enyémen már ki van cserélve, hidd el megéri, sokkal biztonságosabb a téli gumi ebben az évszakban.
Prunének válasz, én is felnistől cseréltetem a nyári-téli gumikat, úgy helyes, mert más az igénybevétel. (Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 11. 24. szombat 07:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 24. szombat 07:13
Gyuri a kérdésedre a válaszom a következő. Nem volt külön nyári és téli gumi. Tulajdonképpen az autógumik kidolgozása (recézet) sokkal durvább volt, ezért megfelelt a téli autózáshoz is. Utána finomult a gumi kiképzése (mert azért ez a fajta gumi nyáron jobban kopott)és lassan kialakult a nyári (kevésbé recézett) és a téli gumi. Persze, hogy biznisz, de saját bőrömön tapasztaltam, hogy érdemes cserélni őket. Nagy balesettől mentett meg a téli gumi. Az enyémen már ki van cserélve, hidd el megéri, sokkal biztonságosabb a téli gumi ebben az évszakban.
Prunének válasz, én is felnistől cseréltetem a nyári-téli gumikat, úgy helyes, mert más az igénybevétel. (Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 11. 24. szombat 07:13), amit ide kattintva olvashatsz)

Jóóó reggggelllllt!
Nyah...még bírnék alukálni...de nyócra a gumisnál kell lennem...éééé!
Hipp!
Te emlékszel mondjuk kb. 20 éwwel ezelött...wolt téli gumi???....mert én úgy emlékszem,hogy apámnak
sose wolt...a nyáriwal járt télen is...mintha direkt lenne 2 féle gumi mostanság...biznic ez..kérem...nem??

Hipp!
Te emlékszel mondjuk kb. 20 éwwel ezelött...wolt téli gumi???....mert én úgy emlékszem,hogy apámnak
sose wolt...a nyáriwal járt télen is...mintha direkt lenne 2 féle gumi mostanság...biznic ez..kérem...nem??
érdekes összefüggések ezek...az utak rosszabbak, hamarabb tönkremennek a gumik,üzleti szempontból kicsit kedvezőbb lehet... mégis kell cserélned téli/nyárit (ami valóban jó üzlet)...egyébként kell? megbüntetnek érte, ha nincs télen téli gumid?
vagy csak biztonságosabb, ha használjuk...mert nem takarítják úgy az utakat, mint régen?
mellesleg nekünk felnivel(?) együtt van mindkét szezonra, így uram intézi a cserét..én meg fizetek érte
jahhh...különben jóregg
1991 November 24. (16 éve történt)
45 éves korában, londoni otthonában elhunyt Freddie Mercury (eredeti nevén: Faroukh Bulsara), a Queen énekese.
Mercury együttese, a Queen 1971-től dolgozott együtt. Első albuma 1973-ban jelent meg. Hírnevét az 1975-ben kiadott "One Night at the Opera" című nagylemezzel és az azon szereplő"Bohemian Rapsody" című dallal alapozta meg.Élete végéig dolgozott, s az 1991 elején megjelent "Innuendo" című lemez ugyanúgy listavezető lett, mint az együttes sikerszámaiból összeállított örökzöld lemez. A botrányairól is közismertté vált sztár - énekes egyébként iráni származású volt: családjával az indiai Bombay - n át került Londonba, ahol először grafikusművészi diplomát szerzett. Az AIDS végzett vele. (Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 11. 24. szombat 07:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 24. szombat 07:13
vagy csak biztonságosabb, ha használjuk...mert nem takarítják úgy az utakat, mint régen?
mellesleg nekünk felnivel(?) együtt van mindkét szezonra, így uram intézi a cserét..én meg fizetek érte

jahhh...különben jóregg

1991 November 24. (16 éve történt)
45 éves korában, londoni otthonában elhunyt Freddie Mercury (eredeti nevén: Faroukh Bulsara), a Queen énekese.
Mercury együttese, a Queen 1971-től dolgozott együtt. Első albuma 1973-ban jelent meg. Hírnevét az 1975-ben kiadott "One Night at the Opera" című nagylemezzel és az azon szereplő"Bohemian Rapsody" című dallal alapozta meg.Élete végéig dolgozott, s az 1991 elején megjelent "Innuendo" című lemez ugyanúgy listavezető lett, mint az együttes sikerszámaiból összeállított örökzöld lemez. A botrányairól is közismertté vált sztár - énekes egyébként iráni származású volt: családjával az indiai Bombay - n át került Londonba, ahol először grafikusművészi diplomát szerzett. Az AIDS végzett vele. (Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 11. 24. szombat 07:13), amit ide kattintva olvashatsz)

Jóóó reggggelllllt!
Hipp!

Hipp!
Jóóó reggggelllllt!
Hipp!

Hipp!

szia charlotte,szevasztok nappalisok!
Kíváncsi vagyok,vajon Fortuna és Ámor mennyire vak...
kihívom a sorsot,ha megengeditek,én is szívesen részt veszek a játékban

szia charlotte,szevasztok nappalisok!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 11. 21. szerda 09:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 21. szerda 09:21
JÁTÉK
Ti is utáltátok az iskolai ajándékozásokat, amikor nevet kellett húzni és ha nem volt szerencsétek, akkor egy majdnem teljesen idegen embernek kellett ajándékot adni?
Arra gondoltam, hogy Mikulás alkalmából feleleveníthetnénk ezt a "béna" hagyományt.
Itt egy lista rólunk.
Adok majd mindenkinek számot, közzéteszem a számokat 26-án, hétfőn, és mindenki "húz" egyet. December 6-a környékén pedig mindenki betesz (hihi) ajándékot a kiválasztottnak a nappaliba. Mivel a lehetőségeink korlátozottak, az ajándék valószínűleg kép, videó, vers, dal, stb. lesz, de szerintem jó móka.
Vélemény?
Szóval a lista:
Anthony
Audrey
BigJoe
Briliáns
Charlotte
Erdőkerülő
Édespille
Gyapoth
Gyuri
Hipp
Jenó
Joel
Katicika
Királylányos
Molly
Moncy
Para
Prune
Sanyi
Sonkás
Surda
Szoni
Tom
Willy
Zelli
Aki látja a nevét a listán de nem akar részt venni, jelezze nekem vasárnapig (25.)
Aki nem látja a nevét a listán, szóljon, ha fel akar kerülni.
Aki látja a nevét a listán, írjon egy jóváhagyó hsz-t.
Puuuussssszzzzz

Törölt felhasználó (21812)
Admin

Ti is utáltátok az iskolai ajándékozásokat, amikor nevet kellett húzni és ha nem volt szerencsétek, akkor egy majdnem teljesen idegen embernek kellett ajándékot adni?
Arra gondoltam, hogy Mikulás alkalmából feleleveníthetnénk ezt a "béna" hagyományt.

Itt egy lista rólunk.
Adok majd mindenkinek számot, közzéteszem a számokat 26-án, hétfőn, és mindenki "húz" egyet. December 6-a környékén pedig mindenki betesz (hihi) ajándékot a kiválasztottnak a nappaliba. Mivel a lehetőségeink korlátozottak, az ajándék valószínűleg kép, videó, vers, dal, stb. lesz, de szerintem jó móka.
Vélemény?
Szóval a lista:
Anthony
Audrey
BigJoe
Briliáns
Charlotte
Erdőkerülő
Édespille
Gyapoth
Gyuri
Hipp
Jenó
Joel
Katicika
Királylányos
Molly
Moncy
Para
Prune
Sanyi
Sonkás
Surda
Szoni
Tom
Willy
Zelli
Aki látja a nevét a listán de nem akar részt venni, jelezze nekem vasárnapig (25.)
Aki nem látja a nevét a listán, szóljon, ha fel akar kerülni.
Aki látja a nevét a listán, írjon egy jóváhagyó hsz-t.
Puuuussssszzzzz
hoztam vacsorát nektek pulykanapra:

Ezt most találtam, qrvára tetszik a duma...

Visszaültem még 1*.

(Ez egy válasz Joel_Fleischman üzenetére (2007. 11. 22. csütörtök 19:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 22. csütörtök 19:58

Rendben....de mááá rohanok is towább...ma sűrű waok...
Mindenkinek towábbi szép napot....
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 11. 23. péntek 12:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 23. péntek 12:30

Mindenkinek towábbi szép napot....

recket a kezem w mifene...
akkó tedd gyorsan a farkadra, oszt mingyá élvezhecc is!
a délután +próbálok válaszolni, meg a képet kűdeni!

a délután +próbálok válaszolni, meg a képet kűdeni!
alul szőrös ...
hmmm akkó hipp menny vizslasd meg, készíccs fotót oszt tedd béja a +felelő topicba! (Ez egy válasz zelli üzenetére (2007. 11. 23. péntek 07:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 23. péntek 07:24
hmmm akkó hipp menny vizslasd meg, készíccs fotót oszt tedd béja a +felelő topicba! (Ez egy válasz zelli üzenetére (2007. 11. 23. péntek 07:24), amit ide kattintva olvashatsz)

Jaj! A bőrszerkóim a nagy költözésekben elkeveredtek!
Megfelel az eredeti bőrszerkóm is?
De alul "szőrös"!

Megfelel az eredeti bőrszerkóm is?

De alul "szőrös"!

a délután +próbálok válaszolni, meg a képet kűdeni! (Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 11. 23. péntek 07:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 23. péntek 07:11

a délután +próbálok válaszolni, meg a képet kűdeni! (Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 11. 23. péntek 07:11), amit ide kattintva olvashatsz)

Szép reggelt!
Áááááá...de f.s wagyok...még...
Zelli:-én téged csak wmi szadós cucban dudlak elképzelni...most nézem dudlak...
csak má arra nm emlékezem,hogy mit is akartam írni???...duglak w tudlak..???
Hába...noh...40.hő közel hülyülök megfele...látom megent elírtam a mondat elejét...
De mit is akartam írni neked...nm emlékszem...
Mind1 1szerűsítek...
wegyé fel wmi bőr hacukát és szexelünk 1 óriásít!
Áááááá...de f.s wagyok...még...

Zelli:-én téged csak wmi szadós cucban dudlak elképzelni...most nézem dudlak...

csak má arra nm emlékezem,hogy mit is akartam írni???...duglak w tudlak..???
Hába...noh...40.hő közel hülyülök megfele...látom megent elírtam a mondat elejét...
De mit is akartam írni neked...nm emlékszem...

Mind1 1szerűsítek...
wegyé fel wmi bőr hacukát és szexelünk 1 óriásít!

remélem álmodban én kényeztettelek és nedves puncival ébredtél!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 11. 22. csütörtök 23:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 22. csütörtök 23:58
Admin

Sőt egy szakaszon valószínűleg meg is előzne, hogy a fejem egyvonalba kerüljön aaaaa jajhogyismondjam szégyellem leírni is, szóval a fütyijével.
Na, én megyek, elbotorkálok az ágyamig.
Jó éjt, szép álmokat!

Na, én megyek, elbotorkálok az ágyamig.
Jó éjt, szép álmokat!
bébi!
rám gondolsz és máris elfelejted felvenni a szoknyád?!!!
rohanok utánnad/ a puncid illata után!
persze, h korábban érsz a csúcsra, mert úgy mászok utánnad, h ingerlem a csiklód!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 11. 22. csütörtök 23:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 22. csütörtök 23:00
rám gondolsz és máris elfelejted felvenni a szoknyád?!!!
rohanok utánnad/ a puncid illata után!
persze, h korábban érsz a csúcsra, mert úgy mászok utánnad, h ingerlem a csiklód!

Admin

Surdinak itthagyok egy képet!
A kísérőszöveg: Kövess, bébi, és együtt jutunk fel a csúcsra (vagyis én egy kicsit előbb)
A kísérőszöveg: Kövess, bébi, és együtt jutunk fel a csúcsra (vagyis én egy kicsit előbb)

szerintem vegyük fel Őket! mert az egyik ő:
(Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2007. 11. 22. csütörtök 22:44), amit ide kattintva olvashatsz)

hát kellek én

a nőknek?
hisz a hölgyeinknek jó ízlésük van! sztem esélyem sincs náluk!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 11. 23. péntek 11:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 23. péntek 11:59

a nőknek?

hisz a hölgyeinknek jó ízlésük van! sztem esélyem sincs náluk!

Törölt felhasználó (94621)
VIP

Ennek tényleg szép huncut, mondhatnám pajzán tekintete van, és a nő is szép. Surda ecsém jó ízlésed van. Ennél már csak egy szebb szemet ismerek, de azt ide nem teszem fel majd bolond lennék, hogy azt is elcsábítsad te dög.

kár,hogy nem éreztem....
..amugy..tényleg jo volt...
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 11. 23. péntek 11:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 23. péntek 11:46

VIP

Na végre, hogy ki tudtalak elégíteni.......

Ennek tényleg szép huncut, mondhatnám pajzán tekintete van, és a nő is szép. Surda ecsém jó ízlésed van. Ennél már csak egy szebb szemet ismerek, de azt ide nem teszem fel majd bolond lennék, hogy azt is elcsábítsad te dög.
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 11. 23. péntek 11:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 23. péntek 11:49

nekem ez tetszett a legjobban az általad mostanában betettek közül:

nekem ez tetszett a legjobban az általad mostanában betettek közül:
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 11. 23. péntek 10:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 23. péntek 10:23

VIP

Miért lenne baj? ez is egy vélemény. Tudod kinek a pap, kinek a papné.........
Egyébként ez a kedvenc képem:
Egyébként ez a kedvenc képem: