Te engem az ifjusági mozgalom szoktatott rá!
Nagyjából középsuliban napi 4 óra utazás. Tanulás hajnalig , 2-3 óra alvás, aztán megint suli. Pénteken dizsi. Szombaton alvás, házimunka.
Vasárnap tanulás.
Ugye, milyen szórakoztató!
Általánosban meg nagyon fogva voltunk. Este 8-ig tartott a karének egy verseny miatt, és a körzeti meghízott megkérdezte, mi a francot keresünk olyan későn az utcán.
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 11. 28. szerda 08:16), amit ide kattintva olvashatsz)

Nagyjából középsuliban napi 4 óra utazás. Tanulás hajnalig , 2-3 óra alvás, aztán megint suli. Pénteken dizsi. Szombaton alvás, házimunka.
Vasárnap tanulás.
Ugye, milyen szórakoztató!
Általánosban meg nagyon fogva voltunk. Este 8-ig tartott a karének egy verseny miatt, és a körzeti meghízott megkérdezte, mi a francot keresünk olyan későn az utcán.

szerintem azé sajnálnád annyira, mert fas írt wót a wajaskenyéren!
(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 11. 27. kedd 21:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 27. kedd 21:22

Eeeez egy állat...bocs fönöx...
...de úgy röhögtem a hsz.eden,hogy majd elejtettem a wajas kenyérkémet...

no regélj!
hogy mi a .@szt is szívtál!
mikor méc szórakozni?
(Ez egy válasz zelli üzenetére (2007. 11. 28. szerda 08:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 28. szerda 08:14
hogy mi a .@szt is szívtál!
mikor méc szórakozni?

Te Surdi-kapitány!
Én tinikoromban "értelmesebb" dolgokkal foglalkoztam!

méghogy kis
hisz egész estét betöltő!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 11. 27. kedd 19:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 27. kedd 19:08

hisz egész estét betöltő!

Törölt felhasználó (94621)
VIP

Kis önző....
Te Surdi-kapitány!
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 11. 28. szerda 08:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 28. szerda 08:11

párdon!
én is szlengben értettem!
pont azért forog a gyomrom, mert elképzelem, h azt a szivart szívogatjátok!

Ti gyermek/tináger korotokban nem neveztétek el a székletetek alakját?
novazzzzz
jó reggeli beköszönés ez így!

novazzzzz
jó reggeli beköszönés ez így!
párdon!

novazzzzz
jó reggeli beköszönés ez így! (Ez egy válasz zelli üzenetére (2007. 11. 27. kedd 15:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 27. kedd 15:30

novazzzzz
jó reggeli beköszönés ez így! (Ez egy válasz zelli üzenetére (2007. 11. 27. kedd 15:30), amit ide kattintva olvashatsz)

Te Surdi, Én szlengben, argóban értettem!
Te DÍSZ-Doktor, Mylord, President!

Te DÍSZ-Doktor, Mylord, President!

Szép jó reggelt!
Én 2-ig fennvoltam, de Én semmit nem láttam!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 11. 28. szerda 07:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 28. szerda 07:59
Én 2-ig fennvoltam, de Én semmit nem láttam!

Törölt felhasználó (94621)
VIP

Szép reggelt, napot mindenkinek!
Mi volt itt az este? Látom cégalapítás, meg álláshelyek betöltése, wazze már az elején veszekedtek, nem is társulok be hozzátok, pedig lenne egy-két ötletem.
Ha tudtam volna, hogy Prune betesz a fenekéről egy fotót, akkor fennmaradtam volna. Látta valaki?
Mi volt itt az este? Látom cégalapítás, meg álláshelyek betöltése, wazze már az elején veszekedtek, nem is társulok be hozzátok, pedig lenne egy-két ötletem.
Ha tudtam volna, hogy Prune betesz a fenekéről egy fotót, akkor fennmaradtam volna. Látta valaki?
Szép reggelt, napot mindenkinek!
Köszi szépen...kedwes töled...jöhet...
Nah...mentem dódózni...ma szét fagyok...brrrr...hideg lakásba fűtést szerelni...ez a kedwencem...

Nah...mentem dódózni...ma szét fagyok...brrrr...hideg lakásba fűtést szerelni...ez a kedwencem...

Jó reggelt!
Qwa hideg wan...
Megyek keresek kw-t...
Qwa hideg wan...

Megyek keresek kw-t...

Én még itt vagyok!
Jaj imádom a "novemberi esőt", a gépen is rajta van. Ganéj ez a Rózsi!
Na játszunk olyat, ki tud tovább fennmaradni!

Jaj imádom a "novemberi esőt", a gépen is rajta van. Ganéj ez a Rózsi!

Na játszunk olyat, ki tud tovább fennmaradni!

mai sikerélményeim:
kigondoltam valamit a mikulásos ajándékozásra, és úgy tűnik megoldható a dolog
valamint enyém volt a 16000. hsz
ha mindenki elmegy aludni, beleteszek egy aktot magamról...két percre
kigondoltam valamit a mikulásos ajándékozásra, és úgy tűnik megoldható a dolog

valamint enyém volt a 16000. hsz

ha mindenki elmegy aludni, beleteszek egy aktot magamról...két percre

Nyah...jóccakát mindenkinek!

Bocsássa meg nekem kedwesem...
...deee nm bírom abbahagyni...ez 1 ilyen nap...majd csak kiengesztelem magácskát...ugye..
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 11. 27. kedd 23:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 27. kedd 23:11

röhögsz??? neked ez nevetséges??? én majdhogynem a szívemet teszem eléd, te meg röhögsz????

röhögsz??? neked ez nevetséges??? én majdhogynem a szívemet teszem eléd, te meg röhögsz????
(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 11. 27. kedd 23:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 27. kedd 23:08

Pesze,hogy zrt. ez a mi agyszüleményünk...
...Zelli a tied...de Pruniella hercegnőért akár "kardot" is rántok...rántok..rántooook...ooooh...bocsika...de úgy röhögök a wégén még fel kel a párom...

ne hülyülj már...egy olyan segg után? gyurci még egy aktot sem küldött magáról
(Ez egy válasz Joel_Fleischman üzenetére (2007. 11. 27. kedd 23:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 27. kedd 23:04

Most eggyeztünk meg, hogy személyi ügyekben sem veszünk össze. Ha Neked a Gyuri a szimpatikus...
ám legyen...

Pesze,hogy zrt. ez a mi agyszüleményünk...
...Zelli a tied...de Pruniella hercegnőért akár "kardot" is rántok...rántok..rántooook...ooooh...bocsika...de úgy röhögök a wégén még fel kel a párom...
(Ez egy válasz Joel_Fleischman üzenetére (2007. 11. 27. kedd 23:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 27. kedd 23:01

Most zsírozom az állásod, Te meg el akarod rontani?
Zrt. vagyunk ugye Gyurikám?(elég kettőnk között összhangot találni!)
XC90. Hidd el terepen G Merci!
Mondjuk autóról még korai beszélni, még a fényképes önéletrajzod se érkezett meg hozzám!
Mondjuk autóról még korai beszélni, még a fényképes önéletrajzod se érkezett meg hozzám!

Most eggyeztünk meg, hogy személyi ügyekben sem veszünk össze. Ha Neked a Gyuri a szimpatikus...
ám legyen...
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 11. 27. kedd 22:45), amit ide kattintva olvashatsz)

Most zsírozom az állásod, Te meg el akarod rontani?
(Ez egy válasz zelli üzenetére (2007. 11. 27. kedd 22:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 27. kedd 22:43

De gázos-főnöx!
Azt mondtam kávét szívesen főzök, és a szivarozásban benne vagyok!
Ez most Rt? Mert akkor rész/t/vényeket akarok venni!
Nekem a Volvo-terepjárója a kedvencem. (Valami 9-es szám van benne.) És Én is akarok szolgálati autót!

Azt mondtam kávét szívesen főzök, és a szivarozásban benne vagyok!

Ez most Rt? Mert akkor rész/t/vényeket akarok venni!

Nekem a Volvo-terepjárója a kedvencem. (Valami 9-es szám van benne.) És Én is akarok szolgálati autót!

Charl néném!
Most wálaszolok...a mai sikerélményem:
-szétröhögtem ma magam...már rég röhögtem ennyit...
legjobb tudásom szerint wálaszoltam...kérem...khmmm...a néném az ugye picit durwa a maga korában...de helytálló...kérem...
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 11. 27. kedd 15:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 27. kedd 15:02

Most wálaszolok...a mai sikerélményem:
-szétröhögtem ma magam...már rég röhögtem ennyit...
legjobb tudásom szerint wálaszoltam...kérem...khmmm...a néném az ugye picit durwa a maga korában...de helytálló...kérem...

Törölt felhasználó (21812)
Admin

Mai sikerélményem:
Két nap magolás után végre megtanultam, hogy melyik Teletubbie (lila, sárga, piros, zöld) milyen nevet kapott a keresztségben (Tinky-winky, Lala, Poo, Dipsy).
Ja, és a porszívót Nununak hívják. Jelentkezzen, akinek nem a nuni jut erről eszébe!
Nektek mi a mai sikerélményetek?
Két nap magolás után végre megtanultam, hogy melyik Teletubbie (lila, sárga, piros, zöld) milyen nevet kapott a keresztségben (Tinky-winky, Lala, Poo, Dipsy).
Ja, és a porszívót Nununak hívják. Jelentkezzen, akinek nem a nuni jut erről eszébe!
Nektek mi a mai sikerélményetek?