Azzé te sem wagy 100as...
(Ez egy válasz zelli üzenetére (2007. 11. 20. kedd 13:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 20. kedd 13:09

Kipróbáltam az ingyenes beszélgetést!
A hálózati telefonom vezetéknélküli!
Rábeszéltem! Aztán az ágyra dobtam. Aztán felemeltem.
Hüle ez a Szőke kapitány!

Kipróbáltam az ingyenes beszélgetést!
(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 11. 20. kedd 13:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 20. kedd 13:05

Detto...anyám...anyós...pont ilyenek...
Priwit írom este...lassan megjön a szőkekapitány alkalmazotja...

Detto...anyám...anyós...pont ilyenek...
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 11. 20. kedd 13:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 20. kedd 13:01

nekem a papámmal semmi bajom /sőt/, de anyám
elviselhetetlen! mindig mindenbe ... mindig mindent jobban tud ...
a mások véleményére többet ad ...
stb

stb
Bocsi ha félreérthető wótam...én a zanyósom híwom így...
...azzé időzéjeles...
Nah...monmdjuk az anyám a másik fele...
....Ő ugye kijelentette,hogy "ez" nm az ő unokája lesz....
Néha az a érzésem,hogy csernobil elég erősen sugárzott akkoriban...rajtam is késöbb jön majd ki????
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 11. 20. kedd 12:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 20. kedd 12:46

Nah...monmdjuk az anyám a másik fele...

Néha az a érzésem,hogy csernobil elég erősen sugárzott akkoriban...rajtam is késöbb jön majd ki????

lökd azt a privit, de ja nevesemre inkább!
valamellikünk egyáltalán tökéletes viszonyt ápol a szüleivel?
van itt oljan 1általán?
van itt oljan 1általán?
nekem a papámmal semmi bajom /sőt/, de anyám
elviselhetetlen! mindig mindenbe ... mindig mindent jobban tud ...
stb (Ez egy válasz zelli üzenetére (2007. 11. 20. kedd 12:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 20. kedd 12:51

stb (Ez egy válasz zelli üzenetére (2007. 11. 20. kedd 12:51), amit ide kattintva olvashatsz)

Sajnos nem!
Pedig jó gyerek voltam!
Tanultam, házimunkát végeztem kicsi gyerek korom óta, nem ledérkedtem.
És most is csak a szeretetüket akarom, semmi mást.

Pedig jó gyerek voltam!
És most is csak a szeretetüket akarom, semmi mást.
Sajnos nem!
Pedig jó gyerek voltam!
És most is csak a szeretetüket akarom, semmi mást. (Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 11. 20. kedd 12:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 20. kedd 12:46

Pedig jó gyerek voltam!
És most is csak a szeretetüket akarom, semmi mást. (Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 11. 20. kedd 12:46), amit ide kattintva olvashatsz)

van itt oljan 1általán?
van itt oljan 1általán?
van itt oljan 1általán? (Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 11. 20. kedd 12:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 20. kedd 12:38
van itt oljan 1általán? (Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 11. 20. kedd 12:38), amit ide kattintva olvashatsz)

Thank's...
...húúú mennyi ideig kerestem a szótárba...
Amúgy ma tínyleg morci...meeeee elegem wan a "kedwesmamából".....egy bazi nagy pöcs és milyen finoman fejeztem ki magam...majd priwiben megírom a dogait...ma telt be a pohár mikor sírwa híwott fel a párom...jaaaj mekkora szerencséje wan,hogy nincs itthun puska...wagy napalm...wazze...

Amúgy ma tínyleg morci...meeeee elegem wan a "kedwesmamából".....egy bazi nagy pöcs és milyen finoman fejeztem ki magam...majd priwiben megírom a dogait...ma telt be a pohár mikor sírwa híwott fel a párom...jaaaj mekkora szerencséje wan,hogy nincs itthun puska...wagy napalm...wazze...
Thank's...
...húúú mennyi ideig kerestem a szótárba...
Amúgy ma tínyleg morci...meeeee elegem wan a "kedwesmamából".....egy bazi nagy pöcs és milyen finoman fejeztem ki magam...majd priwiben megírom a dogait...ma telt be a pohár mikor sírwa híwott fel a párom...jaaaj mekkora szerencséje wan,hogy nincs itthun puska...wagy napalm...wazze... (Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 11. 20. kedd 12:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 20. kedd 12:04

Amúgy ma tínyleg morci...meeeee elegem wan a "kedwesmamából".....egy bazi nagy pöcs és milyen finoman fejeztem ki magam...majd priwiben megírom a dogait...ma telt be a pohár mikor sírwa híwott fel a párom...jaaaj mekkora szerencséje wan,hogy nincs itthun puska...wagy napalm...wazze... (Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 11. 20. kedd 12:04), amit ide kattintva olvashatsz)

igen Morci Gyurci!
tessék PINA:

és hoztam 3 sört! egyik a Tiéd, a másik az enyím!

ki kéri a harmadikat?
egyébként elkezdtem a gyermekem okítani:
tessék PINA:

ki kéri a harmadikat?

Jaj, most erre nem tudom mit mondjak!
Fetrengős smájli!
Kellett feljönnöm a GG-re, itt kaptam a lexikonom!
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 11. 20. kedd 12:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 20. kedd 12:15

Fetrengős smájli!
Kellett feljönnöm a GG-re, itt kaptam a lexikonom!

neeemmmm /de ha kéred beveheted azt is!/
a legjobb gyógyszer: a mínusz 5, mert egyből hat!!!

neeemmmm /de ha kéred beveheted azt is!/
(Ez egy válasz zelli üzenetére (2007. 11. 20. kedd 12:13), amit ide kattintva olvashatsz)

Hellobello Surdikám!
Csak nem a Surdamicinre gondoltál?
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 11. 20. kedd 12:09), amit ide kattintva olvashatsz)

Csak nem a Surdamicinre gondoltál?

a legjobb gyószert próbáltad már?
(Ez egy válasz zelli üzenetére (2007. 11. 20. kedd 12:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 20. kedd 12:04

Na jó napot Mindenkiségnek!
Ha már Nekem nincs.
Nagyon fáj a fejem, és semmi sem hat!
Ha már Nekem nincs.

Na jó napot Mindenkiségnek!
Ha már Nekem nincs.
Ha már Nekem nincs.

igen Morci Gyurci!
tessék PINA:

ki kéri a harmadikat?
(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 11. 20. kedd 11:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 20. kedd 11:51
tessék PINA:

ki kéri a harmadikat?

Mostan meg bijabajod...eztet nm lehetett kihagyni...
...ilyet csak barátokkal enged meg az ember...
PINA!

PINA!
Mostan meg bijabajod...eztet nm lehetett kihagyni...
...ilyet csak barátokkal enged meg az ember...
PINA! (Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 11. 20. kedd 09:57), amit ide kattintva olvashatsz)

PINA! (Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 11. 20. kedd 09:57), amit ide kattintva olvashatsz)
Nah...itt ma nm sok minden tötént...
Hazudni awagy füllenteni???
Nem hazudozok ha nm muszáj...de azért néha kell....de csak
akkor ha az intim dolgaimról wan szó....én azt úgy gondolom,hogy az enyém
és nm adom ki senkinek(kiwéwe a párom)!
A súlyomról meg az életkoromról nm füllentek...meg másban sem...csak ha muszáj...ha "kicsit" zagywa wótam bocsesz de sz@r napom wan...

Hazudni awagy füllenteni???
Nem hazudozok ha nm muszáj...de azért néha kell....de csak
akkor ha az intim dolgaimról wan szó....én azt úgy gondolom,hogy az enyém
és nm adom ki senkinek(kiwéwe a párom)!
A súlyomról meg az életkoromról nm füllentek...meg másban sem...csak ha muszáj...ha "kicsit" zagywa wótam bocsesz de sz@r napom wan...

hiába no!
egy barátban mindig bíz6 az embör!
PINA!!! (Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 11. 16. péntek 10:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 16. péntek 10:44
egy barátban mindig bíz6 az embör!

PINA!!! (Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 11. 16. péntek 10:44), amit ide kattintva olvashatsz)

Szióka!
Ámen...ugyan az unikumot nm szeretem...de a reklámja tetszik....főleg ha mondjuk én wagyok kicsi john te meg az örmester...
PINA!
Ámen...ugyan az unikumot nm szeretem...de a reklámja tetszik....főleg ha mondjuk én wagyok kicsi john te meg az örmester...

PINA!

Te is ezt csinálnád, ha még beférnél az ablakon!
(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 11. 16. péntek 10:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 16. péntek 10:37

Aggyisten!
A csajozást newezzük gyüjtő szónak...nm hinném,hogy ennyire ki kéne sarkítani...pár nagypofájú pasi elmegy bulizni....blablabla...hülyeség és tök mindegy minek híwod a lényeg a lényeg...bah Wilika!
Akkor elmesélem,hogy nmrég wárta az egyik nő ismerösöm a busztot este a megállóba és odament hozzá egy pasi,hogy már rég látott ennyire szép jányt...majd beszélgetni kezdtek és az ismerösöm csak azzé hárítoota el a towábbi(közelebbi) ösmerkedést mee wölegénye wan...de nekem elárulta,hogy piszok jól esett neki a bók mert már régen kapott ilyesmit és helyes wót a srác is...jól eldumáltak oszt ennyi...Tehát csak hozzáállás kérdése az egész...különben is neked még azt kellene csinálnod ha kidobnak az ajtón,utána bemászol az ablakon...azért mert hülyén érzed magad 1-2-4 wisszautasítástól nm kell abbahagyni...türelem rózsát terem...w mi...jah és lehet,hogy a lány ismerősödnek wan egy csomó negatíw élménye és azzé mond ilyeneket...nm hinném,hogy hallgatnék rá...wótam sok buliba és ezek szerint szellemileg wissza wagyok maradwa...faxság!
A csajozást newezzük gyüjtő szónak...nm hinném,hogy ennyire ki kéne sarkítani...pár nagypofájú pasi elmegy bulizni....blablabla...hülyeség és tök mindegy minek híwod a lényeg a lényeg...bah Wilika!
Akkor elmesélem,hogy nmrég wárta az egyik nő ismerösöm a busztot este a megállóba és odament hozzá egy pasi,hogy már rég látott ennyire szép jányt...majd beszélgetni kezdtek és az ismerösöm csak azzé hárítoota el a towábbi(közelebbi) ösmerkedést mee wölegénye wan...de nekem elárulta,hogy piszok jól esett neki a bók mert már régen kapott ilyesmit és helyes wót a srác is...jól eldumáltak oszt ennyi...Tehát csak hozzáállás kérdése az egész...különben is neked még azt kellene csinálnod ha kidobnak az ajtón,utána bemászol az ablakon...azért mert hülyén érzed magad 1-2-4 wisszautasítástól nm kell abbahagyni...türelem rózsát terem...w mi...jah és lehet,hogy a lány ismerősödnek wan egy csomó negatíw élménye és azzé mond ilyeneket...nm hinném,hogy hallgatnék rá...wótam sok buliba és ezek szerint szellemileg wissza wagyok maradwa...faxság!
akkor kérem az apai engedélyed a kicsilyányodhoz!
(Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2007. 11. 16. péntek 10:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 16. péntek 10:19

van ahol ez védőital!
sajnos az én hmelyemen és a munkakörömben tiltott "gyümölcs", mint a 18 év alatti szűzpina (lehet, de "apai" engedély mellett)!
sajnos az én hmelyemen és a munkakörömben tiltott "gyümölcs", mint a 18 év alatti szűzpina (lehet, de "apai" engedély mellett)!