Jó reggelt.
Most köd van. De jó lenne egy kis napsütés.
Volt már itt pár szexteszt. Asszem nem egy személy jelezte, hogy nem volt teljesen őszinte a kitöltésénél (pl. Hipp mondta, ha jól emlékszem, hogy a perverz dolgokat kihagyta). Bár lehet hogy csak viccelt hihi.
Mindegy. A kérdésem ezzel kapcsolatban:
Szoktatok-e füllenteni
- tesztben:
a) életkorotokról
b) súlyotokról
c) intim dolgokról;
- személyesen
a) életkorotokról
b) súlyotokról
c) intim dolgokról;
Válaszolok is:
- tesztben nem szoktam hazudni soha.
- személyesen a pontos súlyomról szoktam kicsit "megfeledkezni" hihi.
Ha intim dolgokról kérdeznek személyesen, akkor attól függően mondok igazat, hogy fel akarom-e tárni az adott személy előtt a valót.
Most köd van. De jó lenne egy kis napsütés.
Volt már itt pár szexteszt. Asszem nem egy személy jelezte, hogy nem volt teljesen őszinte a kitöltésénél (pl. Hipp mondta, ha jól emlékszem, hogy a perverz dolgokat kihagyta). Bár lehet hogy csak viccelt hihi.
Mindegy. A kérdésem ezzel kapcsolatban:
Szoktatok-e füllenteni
- tesztben:
a) életkorotokról
b) súlyotokról
c) intim dolgokról;
- személyesen
a) életkorotokról
b) súlyotokról
c) intim dolgokról;

Válaszolok is:
- tesztben nem szoktam hazudni soha.
- személyesen a pontos súlyomról szoktam kicsit "megfeledkezni" hihi.
Ha intim dolgokról kérdeznek személyesen, akkor attól függően mondok igazat, hogy fel akarom-e tárni az adott személy előtt a valót.
Szép napot mindenkinek!
Válaszoltam az üzenetedre. (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 11. 19. hétfő 21:26), amit ide kattintva olvashatsz)
Válaszoltam az üzenetedre. (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 11. 19. hétfő 21:26), amit ide kattintva olvashatsz)
Jóó reggelt mindenkinek!
Ma egy kellemes nap lesz...mentem...
Ma egy kellemes nap lesz...mentem...

Jó éjt mindenkinek, aludjatok szépeket!

a privi mailemet sem kéne kihagynod
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 11. 19. hétfő 21:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 19. hétfő 21:20

Törölt felhasználó (94621)
VIP

vörös: bugyi
kék: bugyi
sárga: bugyi
rózsaszín: bugyi
fehér: bugyi
fekete: bugyi
remélem elég meggyőző. (mind szép, ha aki benne tartózkodik kívánatos)
........tudod amikor a páciens a pszichológusnál van és minden ábráról a pina jut eszébe.
ezzel meg én vagyok így.
Ja már egyszer elköszöntem, de ezt nem hagyhattam ki.
........tudod amikor a páciens a pszichológusnál van és minden ábráról a pina jut eszébe.
ezzel meg én vagyok így.
Ja már egyszer elköszöntem, de ezt nem hagyhattam ki.
vörös: bugyi
ezzel meg én vagyok így.
Ja már egyszer elköszöntem, de ezt nem hagyhattam ki. (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 11. 19. hétfő 20:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 19. hétfő 20:44
ezzel meg én vagyok így.
Ja már egyszer elköszöntem, de ezt nem hagyhattam ki. (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 11. 19. hétfő 20:44), amit ide kattintva olvashatsz)

csőőő drágáim
loptam kovitól egy kérdést
"Minden színhez társítani tudunk egy érzést egy benyomást. Ezeket a színeket használtuk: Vörös, kék, sárga, rózsaszín, fehér, fekete. Nektek mi jut eszetekbe ezekről a színekről? Persze az erotikus gondolatokat se hagyjátok ki."

Biztos lesznek klisék a válaszaimban, de leírom az első gondolataimat.
vörös - rúzs, vad szex
kék - hideg, jégkockától didergő nő merev mellbimbóval
sárga - pisi
rózsaszín - puhaság
fehér - esküvő (másé, mert én bordó ruhában voltam)
fekete - gyász (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 11. 19. hétfő 20:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 19. hétfő 20:44
vörös - rúzs, vad szex
kék - hideg, jégkockától didergő nő merev mellbimbóval
sárga - pisi
rózsaszín - puhaság
fehér - esküvő (másé, mert én bordó ruhában voltam)
fekete - gyász (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 11. 19. hétfő 20:44), amit ide kattintva olvashatsz)

csőőő drágáim
"Minden színhez társítani tudunk egy érzést egy benyomást. Ezeket a színeket használtuk: Vörös, kék, sárga, rózsaszín, fehér, fekete. Nektek mi jut eszetekbe ezekről a színekről? Persze az erotikus gondolatokat se hagyjátok ki."

csőőő drágáim

Legyen szép éjszakátok!
Tudom giccses, de csakazértis. (mostantól kezdve egy kicsit megint visszafogotabban leszek a GG-n)
Tudom giccses, de csakazértis. (mostantól kezdve egy kicsit megint visszafogotabban leszek a GG-n)

Ma több szomorúság is ért. Az egyiket nem írhatom le, a másik pedig amit láttok a tegnapi hsz.-emben, ( #15394 | tegnap 11:06 )az a kettő fenyőfa már a múlté. Útszélesítés van az utcánkban és mindkettő fenyőt kidózerolták. Beljebb kerül az út kb másfél kettő méterrel. Az egyik 12-14, a másik 15-16 m magas volt. A szívem majd megszakadt amikor kidöntötték. Igaz már hetekkel ezelőtt tudtam, hogy így lesz, de ezt nehéz feldolgozni. A másik még rosszabb. Ez a hét is jól kezdődik.

Sőt, még harmadnap sem.
Álmomban amúgy 4-ig jutottam
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 11. 19. hétfő 10:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 19. hétfő 10:17
Álmomban amúgy 4-ig jutottam

Törölt felhasználó (94621)
VIP

Nade 200x? Fel sem tudnál másnap kelni........
Szép napot neked kedves Charlotte!
Szép napot neked kedves Charlotte!
Nade 200x? Fel sem tudnál másnap kelni........
Szép napot neked kedves Charlotte! (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 11. 19. hétfő 10:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 19. hétfő 10:04
Szép napot neked kedves Charlotte! (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 11. 19. hétfő 10:04), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (21812)
Admin

Még az álmom hatása alatt vagyok.
Tegnap este ugyanis elolvastam egy cikket a legutolsó spriccpartiról (kétszáznál több pasi élvezett a két csajra), és ennek hatására azt álmodtam, hogy rengeteg pasival szeretkezem egymás után DE az én álmomban az volt a lényeg, hogy én élvezzek, ne a pasik.
Hát nem jobb ez a verzió?
Tegnap este ugyanis elolvastam egy cikket a legutolsó spriccpartiról (kétszáznál több pasi élvezett a két csajra), és ennek hatására azt álmodtam, hogy rengeteg pasival szeretkezem egymás után DE az én álmomban az volt a lényeg, hogy én élvezzek, ne a pasik.

Hát elég önző werzió...
De neked így biztos jobb wolt....én még álmomban sem szeretnék 200 nőwel lenni...
....úúúúh
Nah...ellépdeltem a baba ágyáért...csüsz...
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 11. 19. hétfő 10:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 19. hétfő 10:04

De neked így biztos jobb wolt....én még álmomban sem szeretnék 200 nőwel lenni...

Nah...ellépdeltem a baba ágyáért...csüsz...

Admin

(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 11. 19. hétfő 09:37), amit ide kattintva olvashatsz)

Szia!
Ma nagyon bőbeszédű széphölgyem...
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 11. 19. hétfő 09:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 19. hétfő 09:34
Ma nagyon bőbeszédű széphölgyem...

Admin

Jó reggelt, szép hetet mindenkinek!

Jó reggelt, szép hetet mindenkinek!

Hát nm is ott wolt a problem,hogy mit howa dugsz...
A bolti eladó szerint ide dugod-oda dugod és kész...hát m,ajdnm...de fox Te nm egy ilyennel talizni és akkor majd megtudod...
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 11. 19. hétfő 08:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 19. hétfő 08:41

A bolti eladó szerint ide dugod-oda dugod és kész...hát m,ajdnm...de fox Te nm egy ilyennel talizni és akkor majd megtudod...

Törölt felhasználó (24620)

Wifi! (könnybelábad a szemem)
Egyszer majd nekem is lesz olyanom.
Még nem volt vele dolgom.
Viszont amikor kézhez kaptam az első ADSL előfizetésemhez a "szereld magad" csomagot, akkor azt hittem, hogy a fél világot legyilkolom.
"Mit kell ezen szerelni?!" Gondoltam magamban?!
Van az a játék még bölcsiben, amikor a négyzetalakú résbe a kockát rakod, a köralakúba a hengert, a csillagalakúba a csillagapú hasábot, stb... na, ha valaki egy szimpla ADSL modemet-szűrőt, stb-t nem tud összerakni, akkor valahol ott kezdje az bölcsiben.
Viszont amikor kézhez kaptam az első ADSL előfizetésemhez a "szereld magad" csomagot, akkor azt hittem, hogy a fél világot legyilkolom.
Van az a játék még bölcsiben, amikor a négyzetalakú résbe a kockát rakod, a köralakúba a hengert, a csillagalakúba a csillagapú hasábot, stb... na, ha valaki egy szimpla ADSL modemet-szűrőt, stb-t nem tud összerakni, akkor valahol ott kezdje az bölcsiben.
Szép napot, kellemes hetet mindenkinek!

Wifi! (könnybelábad a szemem)
Van az a játék még bölcsiben, amikor a négyzetalakú résbe a kockát rakod, a köralakúba a hengert, a csillagalakúba a csillagapú hasábot, stb... na, ha valaki egy szimpla ADSL modemet-szűrőt, stb-t nem tud összerakni, akkor valahol ott kezdje az bölcsiben. (Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 11. 19. hétfő 07:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 19. hétfő 07:26
Van az a játék még bölcsiben, amikor a négyzetalakú résbe a kockát rakod, a köralakúba a hengert, a csillagalakúba a csillagapú hasábot, stb... na, ha valaki egy szimpla ADSL modemet-szűrőt, stb-t nem tud összerakni, akkor valahol ott kezdje az bölcsiben. (Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 11. 19. hétfő 07:26), amit ide kattintva olvashatsz)

Szép jó reggelt!
Hétfő...bruáá...
Wan itt olyan ember aki szeretni hétfő...wagy csak én nm?...
Tegnap sikeres átrendezés wolt lakásban...kellett wennem wezeték nélküli rutert w mijaszart (Wilika ugord át) mondták boltba,hogy ezt oda dugod...ezt meg ide dugom...aztatat oda...AHHA...szówal jött a számgépes hawerom és kb. este 6tól szipkázott wele este 9ig...ide dugom...oda dugom...utána lett netem...
Hétfő...bruáá...
Wan itt olyan ember aki szeretni hétfő...wagy csak én nm?...

Tegnap sikeres átrendezés wolt lakásban...kellett wennem wezeték nélküli rutert w mijaszart (Wilika ugord át) mondták boltba,hogy ezt oda dugod...ezt meg ide dugom...aztatat oda...AHHA...szówal jött a számgépes hawerom és kb. este 6tól szipkázott wele este 9ig...ide dugom...oda dugom...utána lett netem...