Jó reggelt, szép hetet mindenkinek!

Hát nm is ott wolt a problem,hogy mit howa dugsz...
A bolti eladó szerint ide dugod-oda dugod és kész...hát m,ajdnm...de fox Te nm egy ilyennel talizni és akkor majd megtudod...
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 11. 19. hétfő 08:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 19. hétfő 08:41

A bolti eladó szerint ide dugod-oda dugod és kész...hát m,ajdnm...de fox Te nm egy ilyennel talizni és akkor majd megtudod...

Törölt felhasználó (24620)

Wifi! (könnybelábad a szemem)
Egyszer majd nekem is lesz olyanom.
Még nem volt vele dolgom.
Viszont amikor kézhez kaptam az első ADSL előfizetésemhez a "szereld magad" csomagot, akkor azt hittem, hogy a fél világot legyilkolom.
"Mit kell ezen szerelni?!" Gondoltam magamban?!
Van az a játék még bölcsiben, amikor a négyzetalakú résbe a kockát rakod, a köralakúba a hengert, a csillagalakúba a csillagapú hasábot, stb... na, ha valaki egy szimpla ADSL modemet-szűrőt, stb-t nem tud összerakni, akkor valahol ott kezdje az bölcsiben.
Viszont amikor kézhez kaptam az első ADSL előfizetésemhez a "szereld magad" csomagot, akkor azt hittem, hogy a fél világot legyilkolom.
Van az a játék még bölcsiben, amikor a négyzetalakú résbe a kockát rakod, a köralakúba a hengert, a csillagalakúba a csillagapú hasábot, stb... na, ha valaki egy szimpla ADSL modemet-szűrőt, stb-t nem tud összerakni, akkor valahol ott kezdje az bölcsiben.
Szép napot, kellemes hetet mindenkinek!

Wifi! (könnybelábad a szemem)
Van az a játék még bölcsiben, amikor a négyzetalakú résbe a kockát rakod, a köralakúba a hengert, a csillagalakúba a csillagapú hasábot, stb... na, ha valaki egy szimpla ADSL modemet-szűrőt, stb-t nem tud összerakni, akkor valahol ott kezdje az bölcsiben. (Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 11. 19. hétfő 07:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 19. hétfő 07:26
Van az a játék még bölcsiben, amikor a négyzetalakú résbe a kockát rakod, a köralakúba a hengert, a csillagalakúba a csillagapú hasábot, stb... na, ha valaki egy szimpla ADSL modemet-szűrőt, stb-t nem tud összerakni, akkor valahol ott kezdje az bölcsiben. (Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 11. 19. hétfő 07:26), amit ide kattintva olvashatsz)

Szép jó reggelt!
Hétfő...bruáá...
Wan itt olyan ember aki szeretni hétfő...wagy csak én nm?...
Tegnap sikeres átrendezés wolt lakásban...kellett wennem wezeték nélküli rutert w mijaszart (Wilika ugord át) mondták boltba,hogy ezt oda dugod...ezt meg ide dugom...aztatat oda...AHHA...szówal jött a számgépes hawerom és kb. este 6tól szipkázott wele este 9ig...ide dugom...oda dugom...utána lett netem...
Hétfő...bruáá...

Tegnap sikeres átrendezés wolt lakásban...kellett wennem wezeték nélküli rutert w mijaszart (Wilika ugord át) mondták boltba,hogy ezt oda dugod...ezt meg ide dugom...aztatat oda...AHHA...szówal jött a számgépes hawerom és kb. este 6tól szipkázott wele este 9ig...ide dugom...oda dugom...utána lett netem...

Szép jó reggelt!
Hétfő...bruáá...
Hétfő...bruáá...

Nem bírta tovább szegény ló, hogy folyton a kanca ringatózó farát kell néznie

Jó éjt!

Jó éjt!
Mindenkinek szép jó éjszakát! (miss Hörcsögnek is!)

Jó éjszakát mindenkinek a hétköznapokra jó fórumozást mindenkinek,remélem hétvégén újra itt leszek a fórumon

Szép jó estét!
Nem akar esni a hó továbbra sem.
Nem akar esni a hó továbbra sem.
Belenéztem,legalláb 1több amivel a tudásunkat,ismereteinkett bővithetjük,és informálódhatunk is
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 11. 18. vasárnap 18:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 18. vasárnap 18:27

Törölt felhasználó (24620)

Én meg kitettem magamért a hétvégén.
Felújítottam az oldalt amit az évfolyamomnak csinálok (most már haverommal)
Hónak viszont nyoma sem volt.

Én meg kitettem magamért a hétvégén.

Itt meg ekkora esett, most készült a kép.

Én már teljesen kivagyok hogy itt nincs hó és nem tudunk menni szánkózni
(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 11. 18. vasárnap 09:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 18. vasárnap 09:47

Itt a semmi esik...
...a hóért irigykedem az esőért azzé nm...
2sanyi74:-memoriám...nm rossz...wagy mégis...Te ki is wagy???

Itt a semmi esik...
...a hóért irigykedem az esőért azzé nm...

Egyiket sem szeretem, de akkor már inkább a hó.
A Balatonnál most így néz ki, nálunk jóval vastagabb a hótakaró. Szép vasárnapot neked is!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 11. 18. vasárnap 09:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 18. vasárnap 09:07
A Balatonnál most így néz ki, nálunk jóval vastagabb a hótakaró. Szép vasárnapot neked is!

Törölt felhasználó (21812)
Admin

Hipp, gondolj bele, hogy itt eső esik. Akkor már inkább a hó, nem? Bár az is elolvad, de ez a latyak elkeserítő.
Szép vasárnapot!
Szép vasárnapot!
Szép jó reggelt Mindenkinek!
Sajnos itt is eső esik egyfolytában.
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 11. 18. vasárnap 09:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 18. vasárnap 09:07
Sajnos itt is eső esik egyfolytában.
Törölt felhasználó (21812)
Admin

Hipp, gondolj bele, hogy itt eső esik. Akkor már inkább a hó, nem? Bár az is elolvad, de ez a latyak elkeserítő.
Szép vasárnapot!
Szép vasárnapot!
Szép vasárnapot! (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 11. 18. vasárnap 08:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 18. vasárnap 08:21
Szép vasárnapot! (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 11. 18. vasárnap 08:21), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (94621)
VIP

Szép jó reggelt mindenkinek!
Kb. 20-25 cm-es hó esett ma reggelre, szép fehér minden, bár én meglennék nélküle.
Kb. 20-25 cm-es hó esett ma reggelre, szép fehér minden, bár én meglennék nélküle.
Szépjóreggelt mindenkinek,én a fele hónak is örültem volna itt a bódva völgyében de nem eset semmi.pedi szivesen mennék a srácokkal szánkozni
Te gyuri a willyt mi ismerjük vagy ilyen rossz a memoriád
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 11. 18. vasárnap 08:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 18. vasárnap 08:21

Te gyuri a willyt mi ismerjük vagy ilyen rossz a memoriád

Törölt felhasználó (94621)
VIP

Jó reggelt!
Wilika! Ez njóóó...."letettem a kalapom a pultra"...én lehet cowboynak néznélek...
...de legalább tudom,hogy miről ismernélek föl....gondolj bele ha eztán meglátok egy kalapos
sowány embert
oda megyek hozzá...
-szewasz...Te wagy Wilika a G.G.-ről?!...
Nah...úgy látom kialudtam magam...
Wilika! Ez njóóó...."letettem a kalapom a pultra"...én lehet cowboynak néznélek...

sowány embert
oda megyek hozzá...
-szewasz...Te wagy Wilika a G.G.-ről?!...

Nah...úgy látom kialudtam magam...