Jó reggelt!! Qva hétfői kv bekészítve.. Nyaralás vége ....
Jó reggelt! Tóparti kávé az esti tó-party élményekkel.
Minden adott egy vidám vasárnaphoz
Minden adott egy vidám vasárnaphoz
Jó reggelt,vidám szombatot! Ma ismét a legjobb helyen leszünk ebben a finom nyári melegben. Ruha nélkül a legszebb vizű tóparton Nyéken. Kávét bekészítettem, legyetek jók
Sziasztok! Kv jól esett irány a közös masszázs kis pedikűr aztán folytatjuk a nyaralás alatt elmaradt egymást jól érezni bepótlását! De sajna holnap már meló!
Szép reggel virradt a péntekistákra. Egy jó kávé, hogy jól is induljon. Hétvégén lesu strandolás?
Jó reggelt kívánok! Dolgos-szorgos kávé a mai ajánlat.
No igen, a családi nyaraláson egészen más események kerülnek az élmény gyűjteménybe
Mindennek meg van az ideje.
Szép napot
No igen, a családi nyaraláson egészen más események kerülnek az élmény gyűjteménybe
Mindennek meg van az ideje.
Szép napot
Jó reggelt! Kv fogyasztva bekészítve! Véget ért a nagyon megérdemelt családi pihi elhagytuk a Balcsit indulnak a dolgos sokszor feszült hétköznapok, de nem csüggedünk, mert vagyunk annyira szerencsesek, hogy így is 0-24 ben kettesben toljuk a mindennapokat! Ja és be tudjuk pótolni ami családi körben kimaradt!
Jó reggelt!
Ha így marad az időjárás akkor hétvégére megint vízparton fogunk enyhülést keresni. Erről szól a nyár. Na meg a rock&roll
Ha így marad az időjárás akkor hétvégére megint vízparton fogunk enyhülést keresni. Erről szól a nyár. Na meg a rock&roll
Tartom a zászlót, mutatom az irányt! Kávé elvitelre csomagolva, kanyarokban óvatosan.
Szép nyári napot
Szép nyári napot
Mindenkinek volt jobb dolga, ahogy azt látom. Helyes. Holnap korán meló, irány Szeged.
Jó reggelt! Kávé kész. Mindenki friss és üde?
Szép napot
Szép napot
Reggeli kv bekészítve
Ha esetleg Balatonkereszturon jártok... a Pincekertet tudom ajánlani Mindenkinek
a reggeli kv bekészítve!!
Ha esetleg Balatonkereszturon jártok... a Pincekertet tudom ajánlani Mindenkinek
a reggeli kv bekészítve!!
Hi
és kristálytiszta vízpart a menü Nyéken. Még az is lehet, hogy itt alszunk a parton és csak reggel megyünk haza. A délutáni kávét ma kihagyom alf
de alf
g alf
sör
Földvár mint minden évben
(Ez egy válasz öcsyke üzenetére (2026. 08. 08. szombat 05:40), amit ide kattintva olvashatsz)
Balcsin merre? A déli part elég sétás lett sajnos.
(Ez egy válasz puszinyuszi üzenetére (2026. 08. 07. péntek 05:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 08. 07. péntek 05:27
Kv párolog az agyunk is de mindent is félre téve irány a balcsi! Aki melózik annak jó munkát!
Korai kávé letudva, irány Nyék. A melóhoz kitartást.
Reggeli illetve a hajnali kv frissítve a korán kelőknek!! Én holnap majd a korán fekvők táborát képviselem
Kv párolog az agyunk is de mindent is félre téve irány a balcsi! Aki melózik annak jó munkát!
Jó reggelt kívánok! Ma még egy erősen melós nap, aztán még nem tudom hova de vízpatra az biztos
Jó reggelt! Sajnos közeledik a hétvége.... ( Péntekmár melo ) Reggeli kv frissítve!! Kitartást annak aki nem dolgozik a hétvégén már csak 1 teljes nap és pihentek

GG-ufsz

beta1001
Cherry