Úrnőm! Látom Te is kedvet kaptál ehhez a némberhez! Nem lehetne, hogy most Te fényképezel, nem én?
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 11. 28. szerda 22:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 28. szerda 22:40

Törölt felhasználó (21812)
Admin

A hagyományt azonban nem szakítom meg. Itthagyok Surdinak egy képet.
Gyere, bébi, beveszünk!
Gyere, bébi, beveszünk!

Basszus! Hát Te már az én farkammal vered a ...nappalit? Nem bánom, Te még verheted!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 11. 28. szerda 22:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 28. szerda 22:45

Admin

És még egy kérdés, amit ez a parancs ihletett.
Ti mit parancsoltatnátok meg a mádámmal?

elküldtem mailben, amiről beszéltünk...lécccci nézd meg, ha még fent vagy
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 11. 28. szerda 22:40), amit ide kattintva olvashatsz)

Admin

Gyere, bébi, beveszünk!
Gyere, bébi, beveszünk!

"W"
Mire átmegy a többi fiún,
már csak elfárad és engem már békénhagy
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 11. 28. szerda 22:23), amit ide kattintva olvashatsz)

tudod willika, az aggaszt, hogy az M is elég hátul van
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 11. 29. csütörtök 00:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 29. csütörtök 00:11

Törölt felhasználó (24620)

"W"

Csak annyit kívánok, hogy Mindenki legyen "tisztalelkű ember", őszinte, és más lelkével ne játszon! Mert ez nagyon veszélyes dolog!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 11. 28. szerda 22:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 28. szerda 22:45
Admin

És még egy kérdés, amit ez a parancs ihletett.

Jó reggelt kíwánok!
Fejfájásra keltem...sehun egy kw...ejnye...noh..
Tegnap wótam a jányommmal a matek tanárnőnél aki majd az Ő szawaiwal mondwa megtanítja tanulni..
Bár egyszer majdnm felröhögtem mert lefiamozta a jányt és Ő ezt nagyon utálja..
Fejfájásra keltem...sehun egy kw...ejnye...noh..

Tegnap wótam a jányommmal a matek tanárnőnél aki majd az Ő szawaiwal mondwa megtanítja tanulni..
Bár egyszer majdnm felröhögtem mert lefiamozta a jányt és Ő ezt nagyon utálja..

Miwan akkó ha hátulról kezdi a sort???...Ő is téwedhet...
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 11. 29. csütörtök 00:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 29. csütörtök 00:11

Törölt felhasználó (24620)

"W"

Szép reggelt mindenkinek!

Hipp! Ez furulyára íródott, az meg a madám reszortja. Mert, "ahogy ő furulyáz, nem fújja úgy senki"
Szép jó reggelt mindenkinek. (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 11. 28. szerda 15:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 28. szerda 15:11

Szép jó reggelt mindenkinek. (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 11. 28. szerda 15:11), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (94621)
VIP

Ezt a képet most kaptam, megosztom veletek, mert nagyon jó! Le tudná valaki zongorázni?

Ha lehet, az "E"-nél ugorj egyet.
(Ez egy válasz Joel_Fleischman üzenetére (2007. 11. 28. szerda 22:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 28. szerda 22:12

Te Süsü, alias szőrmóksegg! Vigyázz, mert megkérem a dominám, hogy utasítson, hogy abc-ben dugjam végig a nappalit...
a....az most nem jut eszembe
b....bárcsak tudnék valakit
c...Charlotte!
Na most jó lesz vigyáznotok, mert úrnőm haragos lesz valszeg és a nagy gabalyodásunk közepette lehet, hogy Charlotte ellened fog vallani!
(igen...igen üss még kérlek, mindent elmondok, csak üss még...!)

a....az most nem jut eszembe
b....bárcsak tudnék valakit
c...Charlotte!
Na most jó lesz vigyáznotok, mert úrnőm haragos lesz valszeg és a nagy gabalyodásunk közepette lehet, hogy Charlotte ellened fog vallani!

(igen...igen üss még kérlek, mindent elmondok, csak üss még...!)

Szia erdokerulo! Na látod erre nem gondoltam, én csak harangon tudok játszani, meg egy bizonyos húros hangszeren, de azon csak egy húr van. Az a művészet, abból kicsalni gyönyörű dallamokat.
Beszéld rá Prunét, hogy adja elő ezt a zeneszámot. (Ez egy válasz erdokerulo üzenetére (2007. 11. 29. csütörtök 08:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 29. csütörtök 08:15
Beszéld rá Prunét, hogy adja elő ezt a zeneszámot. (Ez egy válasz erdokerulo üzenetére (2007. 11. 29. csütörtök 08:15), amit ide kattintva olvashatsz)

Hipp! Ez furulyára íródott, az meg a madám reszortja. Mert, "ahogy ő furulyáz, nem fújja úgy senki"
Szép jó reggelt mindenkinek.

Szép jó reggelt mindenkinek.
Jó reggelt!
Látom, kisebb pánikot okozott a fiúk körében a nappali végigdugásának nem pontos megfogalmazása.
Le ne hajoljatok a szappanért!!!
Látom, kisebb pánikot okozott a fiúk körében a nappali végigdugásának nem pontos megfogalmazása.

Mert mindig kétértelműen beszéltek. Az első afférom óta én mindig leguggolok a szappanér, vagy megkérem valamelyik lányt, hogy vegye fel már nekem
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 11. 29. csütörtök 08:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 29. csütörtök 08:25

Admin

Jó reggelt!

Már nagyban gyakorol. Van róla képem is, ha a madám megengedi berakom neked (nem félre érteni!!!), de szerintem Ő is beteszi magától, ha Te meg neki rakod be
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 11. 29. csütörtök 08:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 29. csütörtök 08:24

Törölt felhasználó (94621)
VIP

Szia erdokerulo! Na látod erre nem gondoltam, én csak harangon tudok játszani, meg egy bizonyos húros hangszeren, de azon csak egy húr van. Az a művészet, abból kicsalni gyönyörű dallamokat.
Beszéld rá Prunét, hogy adja elő ezt a zeneszámot.
Beszéld rá Prunét, hogy adja elő ezt a zeneszámot.
Na, most kilépek egy kis időre, mert kb. 3-4 perc mire egy hsz-t el tudok küldeni.
Még visszajövök!!!
Még visszajövök!!!
Én még azt sem tudom, hogy kinek adok ajándékot, mert csak akkor derül ki, hogy kit "húztam", ha már mindenki mondott számot.
Audrey, Joe és Sanyi még nem mondott.
Remélem hamarosan belépnek és olvassák, hogy számot kell húzniuk. (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 11. 28. szerda 20:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 28. szerda 20:56
Audrey, Joe és Sanyi még nem mondott.
Remélem hamarosan belépnek és olvassák, hogy számot kell húzniuk. (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 11. 28. szerda 20:56), amit ide kattintva olvashatsz)

ti már készültök a mikulásajándékkal?
huh..én már nekiláttam
huh..én már nekiláttam

nem látom pontosan!
ki is a másik nő?
most a régóta vágyott sárlott-madám surdi hármast ajánlod, vagy valamelyik másik nappalis jánnyal vagy? /mondjuk királylánnyal?/
hehe millen is lehet amikor a kirájjány nyal?!!!
ki is a másik nő?
most a régóta vágyott sárlott-madám surdi hármast ajánlod, vagy valamelyik másik nappalis jánnyal vagy? /mondjuk királylánnyal?/
hehe millen is lehet amikor a kirájjány nyal?!!!

Admin

Gyere, bébi, beveszünk!
Gyere, bébi, beveszünk!

én hoztam egy kis forralt bort királylánynak, h gyógyulgasson abból a fránya megfázásából!

hoztam Nektek a kedvenc pezsgőmből jégbe hűtve, h picit hűtsük a kedélyeket!

Admin

Gyere, bébi, beveszünk!
Gyere, bébi, beveszünk!