Aki benne van, tudja. Én 20 éve kipróbáltam, egy évig voltam alkalmazott. Nyugi meg minden, de nem nekem való volt.
Inkább a vállalkozás nehézségei
(Ez egy válasz puszinyuszi üzenetére (ma 04:10), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 04:10
Inkább a vállalkozás nehézségei
(Ez egy válasz puszinyuszi üzenetére (ma 04:10), amit ide kattintva olvashatsz)
Hát sajnos úgy néz ki, hogy nem az egészen megfelelő sorba álltunk de már nagyon régen! Lehet ideje lenni beállni alkalmazottnak. Uncsi a folyamatos gondolkodás es véget nem érő problémamegoldás . De még nem adjuk fel!
Jó reggelt! Szép új hétre ébredtünk, sok helyen nyárzáró hangulatban. A reggelek már hűvösebbek, kell a takaró, de ahogy nézem a jó idő kitart
Én igyekszem a valóságban élni, így a kávé is nyárias hangulatú maradt ma reggel is.
Szép napot
Én igyekszem a valóságban élni, így a kávé is nyárias hangulatú maradt ma reggel is.
Szép napot
Hát sajnos úgy néz ki, hogy nem az egészen megfelelő sorba álltunk de már nagyon régen! Lehet ideje lenni beállni alkalmazottnak. Uncsi a folyamatos gondolkodás es véget nem érő problémamegoldás . De még nem adjuk fel!
(Ez egy válasz öcsyke üzenetére (tegnap 15:19), amit ide kattintva olvashatsz)
Nektek sem a többséggel együtt van a pihenés?
(Ez egy válasz puszinyuszi üzenetére (tegnap 06:36), amit ide kattintva olvashatsz)
Délutáni jegeskávé?
Sziasztok. Akik régi arcok...megvan még a piroslámpa.net oldal fórumja? Akik ott voltak most hol nyomják? Rengetek infót lehetett összegyűjteni nemcsak profi de amatőr csajokról is. Nincs utódja?
Pf! Ma is meló! Mi van a világgal?
Jó reggelt! Tóparti kávé, reggelire grill kolbász.
Szép napot
Szép napot
Kv reggeli fogyasztva tegnap családi progi letudva indulhat a jól megérdemelt munka!
Jó reggelt nappali! Kávé kész, pakolás és irány a tópart, pucérkodás.
Szép napot
Szép napot
Jó reggelt! Friss kávé, szalonna-töpörtyű-sajt?
Három napos munka maraton után ma pihi.
Három napos munka maraton után ma pihi.
Kv kész reggeli az asztalon, hajnali fekvés után keserves ébredés de irány az eltervezett nagy családi program!
Jó reggelt, pénteki a hangulat
Lesz egy jó kis hosszú hétvége, az idő is jónak ígérkezik a strandoláshoz, csak szólok
Nekünk még képlékeny, lehet megint nyékire megyünk.
Ki merre?
Lesz egy jó kis hosszú hétvége, az idő is jónak ígérkezik a strandoláshoz, csak szólok
Nekünk még képlékeny, lehet megint nyékire megyünk. Ki merre?
Jó reggelt! A hajnali kávé chekpoint lepecsételve, három napos maratoni munka középső állomás. Legyetek jók
Jó estét!! Areggeli kv bekészítve !Fogyasszátok ......
Halihó! Kv reggeli torna csak nyugodtan hosszúra nyújtva aztán induljon mindenkinek csodásan ez a rövid munkahét!
Jó reggelt, kávé lefőtt. Nemsokára a nap is felkel, rövid munkahét a tobbségnek.
Szép napot
Szép napot

GG-ufsz

Vikk11