Szép éjszakát mindenkinek! (csakhogy tudjátok mit és hogyan kell csinálni)

Ha nem dugom hétköznapp akkor gyurinak lesz friss üde és kiéhezve,én meg neked leszek felajzva
Amugy ne félsd van itt jelentkező
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 12. 02. vasárnap 20:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 12. 02. vasárnap 20:54

Amugy ne félsd van itt jelentkező

vazzz sanyi...felajánlod, hogy hétköznap charlotte-ot dugod, amikor te hétköznap nem is vagy???
ez azt jelenti, hogy charlotte-ot csak magadnak akarod? mert az azt jelenti, hogy charlotte-nak szar hétköznapjai lesznek...hétfőtől péntekig nem dughat...
ez azt jelenti, hogy charlotte-ot csak magadnak akarod? mert az azt jelenti, hogy charlotte-nak szar hétköznapjai lesznek...hétfőtől péntekig nem dughat...
hááát... ha el vagyok fáradva, akkor hagyom magam. valahogy iiigy:

de! kipihentem sem vagyok képes arra, amit hipp az imént beszúrt.
(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 12. 02. vasárnap 20:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 12. 02. vasárnap 20:41

Szíwesen porszíwóznék nálad...
...csak azt nmtom alwás elött w után...

Látom már jobb a hangulatod,ne feled sose"az élet megy tovább,az emlékek a múlté,a tervek a jövőjé"
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 12. 02. vasárnap 21:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 12. 02. vasárnap 21:05

Törölt felhasználó (94621)
VIP

Szép éjszakát mindenkinek! (csakhogy tudjátok mit és hogyan kell csinálni)

Hmmm...finooom...Hipp pózai közül fölülről a harmadikat kihagyhatjuk...de a többi porszíwózost wállaljuk csak be...
...fáradtság ide w oda...
(Ez egy válasz édespille üzenetére (2007. 12. 02. vasárnap 21:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 12. 02. vasárnap 21:13

hááát... ha el vagyok fáradva, akkor hagyom magam. valahogy iiigy:

Téged is kiporszíwózlak Katám...ma nagyon bika waok...
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 12. 02. vasárnap 21:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 12. 02. vasárnap 21:01

Törölt felhasználó (7767)

Szia

(Corinna-Arielle)

(Corinna-Arielle)
További dugással teli kéjmámoros éjszakát mindenkinek,
Gyuri nem is tudtam hogy a bika jegyében születtél
(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 12. 02. vasárnap 21:34), amit ide kattintva olvashatsz)
Gyuri nem is tudtam hogy a bika jegyében születtél

Jó éjt!
Te Gyurci, Drága Hippem a KSZ-ból idézett!
(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 12. 02. vasárnap 21:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 12. 02. vasárnap 21:32
Te Gyurci, Drága Hippem a KSZ-ból idézett!

Hmmm...finooom...Hipp pózai közül fölülről a harmadikat kihagyhatjuk...de a többi porszíwózost wállaljuk csak be...
...fáradtság ide w oda...

Jó estét!
Látom, megy a móka, kacagás. Helyes!
Itthagyok Surdinak holnapra egy képet.
A szöveg: A rabod vagyok, bébi!
Látom, megy a móka, kacagás. Helyes!

Itthagyok Surdinak holnapra egy képet.
A szöveg: A rabod vagyok, bébi!

Mind1 honnan idézett...azt kihagyom...nm baj...ugye?
(Ez egy válasz zelli üzenetére (2007. 12. 02. vasárnap 21:40), amit ide kattintva olvashatsz)

Jó reggelt!
De korán lefeküdtetek tennap...
...igyunk 1 kw-t..
De korán lefeküdtetek tennap...

Szép napot, kellemes hetet mindenkinek!
Jo reggelt!
Már csak hármat kell aludni ééééés AJÁNDÉKOZÁS!
Aki tutira nem tud itt lenni 6-án, az 1-2 nappal előtte vagy utána tegye be a nappaliba a képet.
Ki az, aki már készen van?
Ki az, aki teljesen tanácstalan?
Aki tutira nem tud itt lenni 6-án, az 1-2 nappal előtte vagy utána tegye be a nappaliba a képet.

Az én ajándékom készen van!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 12. 03. hétfő 08:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 12. 03. hétfő 08:39
Törölt felhasználó (21812)
Admin

Jo reggelt!

Szép esős reggelt mindenkinek.
Az a helzet, hogy én már (ki)készen vagyok a tanácstalanságtól. Azóta szinte nem is láttam az illetőt, a régiekből meg alig tudok kiötleni valamait. Na, majd csak megoldom valahogy..
Télleg, mi a francnak nem lehet a topicon belül is úgy keresni, mint a fórumok között?
Az a helzet, hogy én már (ki)készen vagyok a tanácstalanságtól. Azóta szinte nem is láttam az illetőt, a régiekből meg alig tudok kiötleni valamait. Na, majd csak megoldom valahogy..
Télleg, mi a francnak nem lehet a topicon belül is úgy keresni, mint a fórumok között?
Hát már szedegettem össze ezt-azt...de ha 2 szót sem wáltottál wkiwel úgy elég nehéz...de remélem sikerül mosolyt csalni az arcára...
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 12. 03. hétfő 08:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 12. 03. hétfő 08:39

Törölt felhasználó (21812)
Admin

Jo reggelt!

Szép, jó reggelt Mindenkinek!
Charlotte, az ajándék megoldva!

Charlotte, az ajándék megoldva!

jóregg
én már elkészítettem az ajándékot
csak az utómunkálatok vannak hátra
egyébként arra gondoltam, hogy 6án csak az ajándék hszeknek kéne bent lenni a nappaliban...minden mást máshova írjatok bele...ha valaki meg akarja nézni az ajándékát, akkor ne kelljen sok-sok más hszt végignézni...aki előbb vagy utóbb teszi be az ajándékát, azét bármelyik admin át tudja tenni
vélemény?

én már elkészítettem az ajándékot

egyébként arra gondoltam, hogy 6án csak az ajándék hszeknek kéne bent lenni a nappaliban...minden mást máshova írjatok bele...ha valaki meg akarja nézni az ajándékát, akkor ne kelljen sok-sok más hszt végignézni...aki előbb vagy utóbb teszi be az ajándékát, azét bármelyik admin át tudja tenni
vélemény?
jó reggelt mindenkinek!kívánom ,olyan legyen a hetetek amilyennek szeretnétek!jó készülődést a mikulásra!
nekem sajnos nem úgy indul,ahogy szeretném,mert le fadaraboztak
.nekem nem lehet rossz napom?